Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στη Νότια Αφρική

Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στη Νότια Αφρική; Το BBC iPlayer λειτουργεί μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο είναι φτωχό για κάθε Βρετανό απόδημο και διαμένει σε χώρες όπως η Αυστραλία, ο Καναδάς, οι ΗΠΑ και η Νότια Αφρική. Το 65 τοις εκατό των χρηστών του Διαδικτύου της Νοτίου Αφρικής που έχουν καθημερινή πρόσβαση στο Διαδίκτυο δεν μπορούν να απολαύσουν το BBC iPlayer όπου οφείλονται σε ζητήματα δικαιωμάτων και γεωγραφικούς περιορισμούς. Το BBC iPlayer είναι μια δημοφιλής υπηρεσία ροής που επιτρέπει στους θεατές να παρακολουθούν μερικά από τα καλύτερα δωρεάν περιεχόμενο στον Ιστό, από τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες έως ζωντανά σπορ..
Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στη Νότια Αφρική


Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στη Νότια Αφρική

Το BBC iPlayer είναι Geoblocked στην SA

Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε μεγάλο μέρος αυτού του περιεχομένου από χρήστες του Διαδικτύου της Νοτίου Αφρικής λόγω της IP που καθορίζει την τοποθεσία τους. Το BBC iPlayer GeoBlockedΓια να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο του BBC iPlayer, οι κάτοικοι της Νότιας Αφρικής θα πρέπει να αντικαταστήσουν τα IP τους με ένα βρετανικό, και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω ενός VPN ή ενός διακομιστή μεσολάβησης Smart DNS. Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο είναι ικανό να ξεμπλοκάρει υλικό από οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να ξεμπλοκάρετε το BBC iPlayer στη Νότια Αφρική και να μεταδώσετε το περιεχόμενό του σε υπολογιστή, Mac. Android, iPhone και iPad χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στη Νότια Αφρική χρησιμοποιώντας ένα VPN

Η εγκατάσταση ενός VPN σε οποιαδήποτε από τις συσκευές σας είναι η ευκολότερη λύση για να αποκλείσετε το BBC iPlayer στη Νότια Αφρική. ΕΝΑ VPN η υπηρεσία κρυπτογραφεί τα δεδομένα των χρηστών πριν από την αναδρομολόγηση μέσω ενός από τους καθορισμένους διακομιστές της (επιλεγμένοι από τον χρήστη). Με το BBC iPlayer, ένας χρήστης του Διαδικτύου στη Νότια Αφρική πρέπει να συνδεθεί με έναν διακομιστή του Ηνωμένου Βασιλείου για να αποκτήσει μια βρετανική διεύθυνση IP. Αυτό θα τους κάνει να φαίνονται σαν να βρίσκονται στην Britan. Με αυτό το τέχνασμα τοποθεσίας, το BBC iPlayer δεν θα αρνηθεί την πρόσβαση της Νοτίου Αφρικής στην εφαρμογή ή στον ιστότοπό της. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε πώς μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό του BBC iPlayer στη Νότια Αφρική:

 1. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής VPN στον υπολογιστή, Mac, Android, iOS.
 2. Εκκινήστε την εφαρμογή VPN και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας VPN.
 3. Τώρα, συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN του Ηνωμένου Βασιλείου. Έτσι αποκτάτε ένα Διεύθυνση IP ΗΒ.
 4. Τέλος, μεταβείτε στον ιστότοπο του BBC iPlayer ή ξεκινήστε την εφαρμογή iPlayer.
 5. Παρακολουθήστε τα αγαπημένα σας επεισόδια Miranda, Keeping Faith, Requiem και Detectorists ανά πάσα στιγμή.

Ξεκλειδώθηκε το BBC iPlayerΕάν χρησιμοποιείτε ExpressVPN, οι πιθανότητές σας για απεμπλοκή του BBC iPlayer είναι εξαιρετικά υψηλές. Αυτός ο πάροχος υπηρεσιών εγγυάται απεμπλοκή περιεχομένου από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Αφρικής. Οι χρήστες του ExpressVPN μπορούν να κάνουν διακομιστή μεσολάβησης για τη σύνδεσή τους σε 148 τοποθεσίες διακομιστών VPN σε 94 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η σύνδεση και η χρήση ενός VPN δεν ήταν ποτέ ευκολότερη χάρη στις φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές και τη χρήσιμη εξυπηρέτηση πελατών. Εδώ μπορείτε να μάθετε ποιο είναι το το καλύτερο VPN για το BBC iPlayer. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με άλλους παρόχους υπηρεσιών, ανατρέξτε στον παρακάτω πίνακα.

Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στη Νότια Αφρική χρησιμοποιώντας έναν έξυπνο διακομιστή μεσολάβησης DNS

Λόγω της μεγάλης αύξησης των δραστηριοτήτων γεωγραφικού αποκλεισμού, οι έξυπνοι διακομιστές μεσολάβησης DNS αναπτύχθηκαν για να βοηθήσουν τους χρήστες του Διαδικτύου να αποκτήσουν πρόσβαση σε περιεχόμενο με περιορισμό γεωγραφικού χαρακτήρα Με τη μεγάλη εξάρτηση από τα VPN, έπρεπε να υπάρξει μια άλλη μέθοδος σχετικά με τους περιορισμούς στο περιεχόμενο. Ωστόσο, τα ίδια πρότυπα ασφαλείας δεν ισχύουν για τους διακομιστές μεσολάβησης Smart DNS, καθώς λειτουργούν με υψηλότερες ταχύτητες για να μην κρυπτογραφούν πλήρως τα δεδομένα των χρηστών. Η συγκεκριμένη επισκεψιμότητα για τον προσδιορισμό της γεωγραφικής τοποθεσίας των χρηστών ανακατευθύνεται πριν φτάσει στο Διαδίκτυο επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε ιστότοπους από οπουδήποτε. Με αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιείτε ένα έξυπνο DNS για να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στη Νότια Αφρική.

 1. Αρχικά, κατευθυνθείτε στο Unlocator και εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.
 2. Ακολουθήστε αυτά τα βίντεο / οδηγούς ρύθμισης για να διαμορφώσετε το έξυπνο DNS στη συσκευή ροής σας.
 3. Μεταβείτε στον ιστότοπο του BBC iPlayer.
 4. Απολαύστε την απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του BBC iPlayer.

Μη εντοπιστής είναι ο καλύτερος διακομιστής μεσολάβησης Smart DNS για μια τέτοια εργασία. Μπορεί να ξεμπλοκάρει περισσότερα από 200 κανάλια παγκοσμίως μέσω των φιλικών προς τον χρήστη εφαρμογών του. Η κυκλοφορία σας παραμένει ανέγγιχτη, η εταιρεία λειτουργεί σύμφωνα με τη δανική νομοθεσία περί απορρήτου και διατηρεί μια αυστηρή πολιτική απορρήτου. Το πιο σημαντικό, δεν τηρούν αρχεία καταγραφής των δραστηριοτήτων του Διαδικτύου των χρηστών. Έτσι, εάν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο Smart DNS, το Unlocator είναι η καλύτερη επιλογή.

Παρακολουθήστε το BBC iPlayer στη Νότια Αφρική

Οι Νοτιοαφρικανοί δεν θα αντιμετωπίζουν πλέον μια σελίδα σφάλματος όταν προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο BBC iPlayer εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου. Με ένα VPN ή Smart DNS, όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με το σφάλμα θα επιλυθούν. Βρετανοί ομογενείς στη Νότια Αφρική ή ακόμη και κάτοικοι εκεί δεν χρειάζεται να υποστούν γεωγραφικούς περιορισμούς οποιουδήποτε είδους, αρκεί να μπορούν να χρησιμοποιούν VPN και διακομιστές μεσολάβησης. Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων ποιο VPN έχετε χρησιμοποιήσει για να καταργήσετε τον αποκλεισμό του BBC iPlayer στη Νότια Αφρική.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map