Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στον Καναδά

Καλά νέα διαδικτυακά ατμόπλοια! Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην καλύτερη υπηρεσία καλωδιακής τηλεόρασης στο Ηνωμένο Βασίλειο στον Καναδά χρησιμοποιώντας εύκολους και αποτελεσματικούς τρόπους. Το BBC iPlayer περιορίζεται γεωγραφικά στους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου. Ωστόσο, οι Καναδοί μπορούν ακόμα να κάνουν χρήση αυτής της υπηρεσίας από όπου βρίσκονται. Εγώ χρησιμοποίησε ένα VPN και ένα έξυπνο DNS για να ξεμπλοκάρετε το BBC iPlayer, και δούλεψαν σαν γοητεία. Δείτε πώς το έκανα παρακάτω.


Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στον Καναδά

Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στον Καναδά

Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στον Καναδά χρησιμοποιώντας ένα VPN

Το BBC iPlayer προσφέρει πολλά περιεχόμενα και μπορεί να μεταδοθεί σε πολλές πλατφόρμες. Ενώ το BBC είναι αποκλειστικό για κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου, Οι Καναδοί μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό με ένα VPN. Ωστόσο, προτού δημιουργήσετε μια σύνδεση VPN, πιθανότατα θα συναντήσετε το μήνυμα: «Το BBC iPlayer λειτουργεί μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δυστυχώς, οφείλεται σε ζητήματα δικαιωμάτων. “

Το BBC iPlayer GeoBlocked

Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, δημιουργεί ένα VPN μια ψηφιακή σήραγγα που εκτείνεται σε κοινόχρηστο ή δημόσιο δίκτυο. Συνδέει τη συσκευή που χρησιμοποιείτε σε έναν διακομιστή από το δίκτυό της. Το δίκτυο διακομιστή μπορεί να είναι μεγάλο ή μικρό, ανάλογα με το VPN. ο διακομιστές διαδίδονται επίσης σε βασικές τοποθεσίες σε όλον τον κόσμο. Ο διακομιστής στον οποίο επιλέγετε να συνδεθείτε σας κάνει φαίνεται να βρίσκεται στην ίδια θέση με τον διακομιστή με τον οποίο συνδεθήκατε. 

Αυτό συμβαίνει λόγω του διαδικασία ανακατεύθυνσης που συμβαίνει στην ψηφιακή σήραγγα ενός VPN. Εκτός από τη λήψη της κυκλοφορίας σας και κρυπτογραφημένα δεδομένα μέσω αυτής της ιδιωτικής σήραγγας, ανακατευθύνονται και μέσω διακομιστή. Αυτό σας δίνει Διεύθυνση IP αυτού του διακομιστή και έτσι θα γίνετε αντιληπτές ως ντόπιοι. Ωστε να ξεμπλοκάρετε το BBC iPlayer στον Καναδά, πρέπει να κάνετε τα εξής. 

 1. Μην πηγαίνετε πολύ μακριά αναζητώντας έναν αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών. αντι αυτου, εγγραφείτε στο ExpressVPN. 
 2. Είναι ώρα να κατεβάστε και εγκαταστήστε την απαιτούμενη εφαρμογή VPN στη συσκευή σας.
 3. Τώρα, λενεργοποιήστε και ενεργοποιήστε την εφαρμογή VPN.
 4. Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, πρέπει συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας VPN.
 5. Αναζητήστε έναν διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο στη χώρα όπου επιτρέπεται το BBC iPlayer.
 6. Πατήστε το κουμπί Σύνδεση και περιμένετε να γίνει η σύνδεση.
 7. Πρόσβαση στον ιστότοπο του BBC iPlayer ή εφαρμογή και πλοηγηθείτε στον δρόμο σας.
 8. Το BBC iPlayer είναι πλέον διαθέσιμο στον Καναδά.

Ξεκλειδώθηκε το BBC iPlayer

Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στον Καναδά χρησιμοποιώντας έναν έξυπνο διακομιστή μεσολάβησης DNS

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιορισμένο περιεχόμενο από διαφορετικές περιοχές, ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας έναν έξυπνο διακομιστή μεσολάβησης DNS. Με τη βοήθεια ενός έξυπνου DNS, μπορείτε να παρακάμψετε περιορισμούς από όλο τον κόσμο ταυτόχρονα, σε πολλές συσκευές και μπορείτε να τον ρυθμίσετε εύκολα, όπως υπάρχει κανένα λογισμικό για διαμόρφωση.

Λάβετε υπόψη ότι ένα Έξυπνο DNS δεν περιλαμβάνει πακέτα ασφαλείας. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι επειδή δεν κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας ή αντικαταστήστε τη διεύθυνση IP σας με ένα άλλο. Μπορείτε να πιστεύετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε Hulu, HBO, Netflix, BeInSports και πολλά άλλα με μια συνδρομή Smart DNS; Σε υψηλές ταχύτητες επίσης. Μόνο ανακατευθύνει την κίνηση που καθορίζει τη γεωγραφική σας τοποθεσία μέσω ενός από τους διακομιστές του χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε σε κανέναν.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα και θα λάβετε το BBC iPlayer streaming Canada σε χρόνο μηδέν:

 1. Το πρώτο βήμα είναι το check out Μη εντοπιστής και εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.
 2. Διαμόρφωση έξυπνου DNS στη συσκευή ροής σας ακολουθώντας αυτά τα βίντεο / εκπαιδευτικά προγράμματα εγκατάστασης.
 3. Τώρα, επισκεφτείτε τον ιστότοπο ή την εφαρμογή της υπηρεσίας. Θα πρέπει να έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτό.
 4. Απόλαυσε το απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του BBC iPlayer ενώ βρίσκεστε στον Καναδά.

Μη εντοπιστής είναι ένας έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης DNS με πολλά να προσφέρει, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας απεμπλοκής περισσότερων από 200 καναλιών. Αυτό το κομμάτι της τεχνολογίας σας επιτρέπει παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Αυτό Αναθεώρηση μη εντοπιστή θα σας δώσει μια καλύτερη ιδέα για την υπηρεσία και τι είναι ικανή.

Καλύτερο VPN για το BBC iPlayer

Εάν θέλετε την καλύτερη υπηρεσία VPN, θα χρειαστείτε ExpressVPN. Είναι ένας πολύ αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών και μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των χρηστών VPN για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς τους λόγους οφείλεται σε αυτό απίστευτες ικανότητες απεμπλοκής. Εάν αναζητάτε ένα VPN για να ξεμπλοκάρετε το BBC iPlayer στον Καναδά, το ExpressVPN είναι αυτό. Αυτός ο πάροχος είναι περισσότερο από ικανός να ξεμπλοκάρει το γεω-αποκλεισμένο περιεχόμενο από όλο τον κόσμο.

Τώρα, εάν είστε ακόμα στο φράχτη για το εάν το ExpressVPN είναι το VPN για εσάς, διαβάστε το άρθρο μας στο το καλύτερο VPN για τον Καναδά και το καλύτερο VPN για το BBC iPlayer. Ο παρακάτω πίνακας θα σας παρέχει και άλλες επιλογές εάν δεν συμφωνείτε με μια συνδρομή ExpressVPN.

Παρακολουθήστε το BBC iPlayer στον Καναδά

Εάν θέλετε να αποκτήσετε μια απίστευτη γκάμα προγραμματισμού από το BBC iPlayer, πρέπει να αποκτήσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης VPN ή Smart DNS. Και οι δύο μέθοδοι ξεμπλοκάρετε το BBC iPlayer εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου εύκολα. Ποια μέθοδος θα επιλέξετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό του BBC iPlayer στον Καναδά; Θα θέλαμε να μάθουμε τις επιλογές που κάνετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.