Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στη Σουηδία

Μένεις στη Σουηδία; Έχετε κουραστεί να παρακολουθείτε SVT και TV4; Τότε γιατί να μην δοκιμάσετε ένα από τα καλύτερα κανάλια στο Ηνωμένο Βασίλειο, το BBC iPlayer; Γνωρίζω ότι το έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν και δυστυχώς, εμπόδισε την πρόσβασή σας. Ναι, για να λάβετε την υπηρεσία ροής χρειάζεστε μια διεύθυνση IP στο ΗΒ. Ευτυχώς, μπορείτε να το αποκτήσετε με ευκολία εάν χρησιμοποιείτε ένα VPN. Επομένως, επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο BBC iPlayer στη Σουηδία μέσα σε λίγα λεπτά.


Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στη Σουηδία

Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στη Σουηδία

BBC iPlayer στη Σουηδία

Δεν αρκεί το BBC iPlayer να σας προσφέρει το καλύτερο περιεχόμενο ποτέ, αλλά είναι επίσης δωρεάν. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ό, τι θέλετε στο κανάλι χωρίς να ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα.

Πολλά περιεχόμενα, εύχρηστα και διαθέσιμα σε πολλές πλατφόρμες, το iPlayer είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη υπηρεσία catch-up εκεί έξω. Σας επιτρέπει να κατεβάσετε προγράμματα για παρακολούθηση εκτός σύνδεσης. Και δεν υπάρχουν διαφημίσεις. Ξεκίνησε ως μια εξαιρετική επιφάνεια εργασίας το 2007. Ωστόσο, έγινε εντυπωσιακό με την ενσάρκωσή του ως εφαρμογή για smartphone και άλλες πλατφόρμες ροής.

Είναι κρίμα που το BBC iPlayer περιορίζεται στους θεατές του Ηνωμένου Βασιλείου και – κατ ‘αρχήν – μπορείτε να το παρακολουθήσετε μόνο μέσα από το Ηνωμένο Βασίλειο. Το iPlayer αποκλείεται αυτήν τη στιγμή όταν βρίσκεστε στη Σουηδία. Κάθε φορά που προσπαθείτε να κάνετε ροή βίντεο με σουηδική διεύθυνση IP στο BBC iPlayer, θα λαμβάνετε ένα από αυτά τα δύο μηνύματα γεωγραφικού σφάλματος:

 • «Το BBC iPlayer λειτουργεί μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δυστυχώς, οφείλεται σε ζητήματα δικαιωμάτων. “Το BBC iPlayer GeoBlocked
 • «Τα τηλεοπτικά προγράμματα BBC iPlayer διατίθενται μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εάν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο και δείτε αυτό το μήνυμα, διαβάστε αυτήν τη συμβουλή. “Σφάλμα BBC iPlayer 2

Ευτυχώς, έχουμε VPN στη ζωή μας για να σώσουμε την ημέρα. Ένα VPN, συντομευμένο για το Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο, είναι ένα εργαλείο ασφάλειας στον κυβερνοχώρο που χρησιμοποιούν άνθρωποι σε όλο τον κόσμο για να ασφαλίσουν τη σύνδεσή τους και να αποκτήσουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί γεωγραφικά. Θα μιλήσω για το πώς θα καταργήσετε τον αποκλεισμό του καναλιού στη Σουηδία. Κάντε κύλιση λίγο πιο πέρα ​​και μάθετε μόνοι σας.

Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στη Σουηδία με ένα VPN

Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο εκτείνεται σε ένα δημόσιο ή κοινόχρηστο δίκτυο και λειτουργεί ως σήραγγα. Αναδρομολογεί τα δεδομένα σας μέσω ενός από τους διακομιστές του στην επιλεγμένη χώρα. Μόλις συνδεθείτε, λαμβάνετε μια διεύθυνση IP στην περιοχή όπου βρίσκεται ο διακομιστής. Αυτό σας δίνει πρόσβαση σε όλα τα κανάλια ροής και τις υπηρεσίες αποκλειστικά σε αυτήν την περιοχή παρά το ότι βρίσκεστε στο εξωτερικό.

Από την άλλη πλευρά, τα VPN δημιουργήθηκαν για να είναι εργαλεία ασφαλείας, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν για την προστασία των χρηστών του Διαδικτύου κατά την περιήγηση στον Ιστό. Όταν συνδέεστε σε έναν διακομιστή σε οποιαδήποτε χώρα, τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται από υψηλού επιπέδου χαρακτηριστικά ασφαλείας. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας και να ανωνυμοποιήσετε την διαδικτυακή σας προσέγγιση. Τώρα, ας επιστρέψουμε στο κύριο θέμα μας. Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στη Σουηδία:

 1. Εγγραφείτε με έναν πάροχο VPN που λειτουργεί με το BBC iPlayer. Ελέγξτε όλες τις κριτικές που θέλετε, θα πουν όλοι ExpressVPN.
 2. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής VPN στον υπολογιστή, Mac, Android, iOS.
 3. Εκκινήστε την εφαρμογή VPN και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό VPN που δημιουργήσατε πρόσφατα.
 4. Τώρα, αναζητήστε διακομιστή ΗΒ και κάντε διπλό κλικ σε αυτόν.
 5. Τέλος, μεταβείτε στον ιστότοπο του BBC iPlayer ή ξεκινήστε την εφαρμογή iPlayer.
 6. Παρακολουθήστε το BBC iPlayer στη Σουηδία.

ExpressVPN είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους παρόχους υπηρεσιών στην αγορά. Εάν θέλετε να αποκτήσετε το BBC iPlayer στη Σουηδία, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να εγγραφείτε σε αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών VPN. Το ExpressVPN είναι γνωστό για παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών, οπότε γιατί να μην το δοκιμάσετε; Εάν δεν αισθάνεστε ότι θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας, χρησιμοποιήστε ένα από αυτά τα καλύτερα VPN για το BBC iPlayer ως εναλλακτική.

Έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης DNS – Εναλλακτική λύση VPN

Το Smart DNS Proxy είναι μια διαφορετική προσέγγιση για πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους και περιορισμένες υπηρεσίες. Με αυτήν την υπηρεσία, μπορείτε να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στη Σουηδία με ευκολία. Ωστόσο, δεν προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας όπως το VPN, αλλά μόνο για παράκαμψη περιφερειακών περιορισμών. Όταν ρυθμίζετε το Smart DNS, δεν αλλάζετε τη διεύθυνση IP σας. Το μόνο που κάνετε είναι να ανακατευθύνετε το μέρος στην επισκεψιμότητά σας που αντικατοπτρίζει την τρέχουσα τοποθεσία σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διατηρήσετε το τοπικό σας κανάλι πλήρως λειτουργικό, ακόμη και όταν ξεμπλοκάρετε το γεω-περιορισμένο υλικό.

Δείτε πώς χρησιμοποιείτε ένα έξυπνο DNS για να ξεμπλοκάρετε το BBC iPlayer στη Σουηδία:

 1. Αρχικά, κατευθυνθείτε στο Unlocator και εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.
 2. Ακολουθήστε αυτά βίντεο / σεμινάρια εγκατάστασης για να διαμορφώσετε το έξυπνο DNS στη συσκευή ροής σας.
 3. Μεταβείτε στον ιστότοπο του BBC iPlayer.
 4. Απολαύστε την απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του BBC iPlayer.

Μη εντοπιστής είναι ένας έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης DNS που σας επιτρέπει να παρακάμψετε γεωγραφικούς περιορισμούς από οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο. Είναι σε θέση να ξεμπλοκάρετε περισσότερα από 235 κανάλια, κάτι που είναι ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους σας προτείνω να επενδύσετε στις υπηρεσίες τους. Κατά τη γνώμη μου, το θεωρώ μία από τις καλύτερες υπηρεσίες Smart DNS. Δείτε το και επωφεληθείτε από τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.

Τι υπάρχει στο BBC iPlayer

Εάν είστε οπαδός του Doctor Who ή του Luther ή οποιουδήποτε περιεχομένου του BBC iPlayer, σίγουρα θα σας ενδιαφέρει να το μεταδώσετε στη Σουηδία. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό που προσφέρει το BBC. Μάθετε ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές μου παρακάτω:

 • Ανατολικά Έντερς
 • Το Ranganation
 • Μαμά
 • Eurovision
 • Φαντάσματα
 • Σώματα
 • Ασθενοφόρο
 • Το πραγματικό CSI
 • Ο Πύργος της Παλιάς
 • Γη από το διάστημα
 • Το θύμα
 • Στάση
 • Fleabag
 • Μάγια MC
 • οι άθλιοι

Υποστηριζόμενες συσκευές BBC iPlayer

Μπορείτε να κάνετε streaming του BBC iPlayer χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες πλατφόρμες:

 • Μακ
 • Android
 • iPhone
 • Ρόκου
 • Η / Υ
 • Amazon Fire TV
 • PS4, PS3
 • Xbox
 • Apple TV

Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στη Σουηδία – Τελικές σκέψεις

Το BBC iPlayer σάς προσφέρει το πιο πρόσφατο και καλύτερο τηλεοπτικό περιεχόμενο. Αν θέλετε να το παρακολουθήσετε στη Σουηδία, έχετε δύο τρόπους για να το κάνετε. Διαλέξτε ποιο σας ταιριάζει καλύτερα. Εάν αναζητάτε ασφάλεια με ελαφρά πτώση της ταχύτητας, το VPN είναι η καλύτερη επιλογή σας. Εάν δεν σας ενδιαφέρει πολύ η ασφάλεια, θα πρέπει σίγουρα να χρησιμοποιήσετε το Smart DNS. Επιλέξτε ποιο είναι καλύτερο για εσάς και απολαύστε το BBC iPlayer στη Σουηδία.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map