Πώς να αποκτήσετε το BBC iPlayer στη Νέα Ζηλανδία

Πώς να αποκτήσετε το BBC iPlayer στη Νέα Ζηλανδία? Το Keeping Faith, Miranda, Requiem και Creeped Out είναι μερικές από τις καλύτερες εκπομπές που είναι διαθέσιμες στο BBC iPlayer του Ηνωμένου Βασιλείου. Δυστυχώς, ο υπόλοιπος κόσμος δεν απολαμβάνει κανένα από αυτά, επειδή το BBC iPlayer περιορίζεται στην προβολή του Ηνωμένου Βασιλείου και αποκλείεται γεωγραφικά εκτός των βρετανικών συνόρων. Αν και η πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι ευρέως διαθέσιμη στη Νέα Ζηλανδία και σχεδόν ολόκληρος ο πληθυσμός καλύπτεται από κινητές ευρυζωνικές συνδέσεις 3G και 4G, οι πολίτες της δεν εξαιρούνται από τους γεω-περιοριστικούς νόμους. Αυτό θα σήμαινε ότι οι Νέοι Ζηλανδία, όπως και οι άνθρωποι που βρίσκονται στις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ιταλία, δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο BBC iPlayer, εκτός αν, φυσικά, έχουν μια βρετανική διεύθυνση IP. Μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα μια νέα IP διασφαλίζοντας μια σύνδεση VPN σε οποιονδήποτε υπολογιστή, Mac, PS4, Xbox, Apple TV, Roku, Android, iPhone και FireStick. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς.


Πώς να αποκτήσετε το BBC iPlayer στη Νέα Ζηλανδία

Πώς να αποκτήσετε το BBC iPlayer στη Νέα Ζηλανδία

Πώς να αποκτήσετε το BBC iPlayer στη Νέα Ζηλανδία χρησιμοποιώντας ένα VPN

Εάν επιχειρήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο BBC iPlayer από τη Νέα Ζηλανδία, πιθανότατα θα συναντήσετε ένα μήνυμα σφάλματος που θα σας ενημερώνει ότι το iPlayer δεν είναι διαθέσιμο όπου βρίσκεστε.Το BBC iPlayer GeoBlocked

Το BBC iPlayer ξέρει πού βρίσκεστε, μπορεί να εντοπίσει την IP με την οποία συνδέεστε. Μόλις μάθουν ότι δεν προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο, θα τερματίσουν την πρόσβασή σας. Τα καλά νέα είναι ότι το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα VPN και θα μπορείτε να κάνετε streaming του περιεχομένου του BBC iPlayer από οπουδήποτε στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Ζηλανδίας. Κατά τη σύνδεση σε ένα VPN, η σύνδεσή σας επαναπροσανατολίζεται μέσω ενός καθορισμένου διακομιστή στη χώρα της επιλογής σας. Μετά από αυτό, θα σας δοθεί η διεύθυνση IP του διακομιστή της χώρας στον οποίο συνδεθήκατε. Όχι μόνο αυτό θα σας δώσει ανωνυμία στο διαδίκτυο, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να παρακάμψετε γεωγραφικούς περιορισμούς όλων των ειδών. Δείτε πώς χρησιμοποιείτε ένα VPN για να ξεμπλοκάρετε το BBC iPlayer στη Νέα Ζηλανδία.

 1. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής VPN στον υπολογιστή, Mac, Android, iOS.
 2. Εκκινήστε την εφαρμογή VPN και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας VPN.
 3. Τώρα, συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN του Ηνωμένου Βασιλείου.
 4. Τέλος, μεταβείτε στον ιστότοπο του BBC iPlayer ή ξεκινήστε την εφαρμογή iPlayer.
 5. Παρακολουθήστε το BBC iPlayer στην Ιρλανδία.

Ξεκλειδώθηκε το BBC iPlayer

ExpressVPN είναι ο νούμερο ένα πιο αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών VPN στην αγορά και σας συνιστούμε να εγγραφείτε στις υπηρεσίες του. Αν και δεν είναι το φθηνότερο, αυτό που έχει αξίζει κάθε δεκάρα. Εκτός από την εκτεταμένη ιστορία τους για παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών, το ExpressVPN είναι σε θέση να διατηρεί την ασφάλεια και το απόρρητό σας ενώ είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας στο το καλύτερο VPN για τη Νέα Ζηλανδία ή δείτε άλλους παρόχους υπηρεσιών στον παρακάτω πίνακα.

Αποκτήστε το BBC iPlayer στη Νέα Ζηλανδία χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο DNS

Εάν για κάποιο λόγο δεν σας άρεσε η χρήση VPN, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε έναν έξυπνο διακομιστή μεσολάβησης DNS. Ακριβώς όπως ένα VPN, βοηθά στην απεμπλοκή των γεωγραφικών περιορισμών από οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο. Αυτό που δεν κάνει, ωστόσο, είναι να παρέχει τα ίδια μέτρα ασφαλείας με ένα VPN. Ένας έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης DNS παρέχει ταχύτερες ταχύτητες, επειδή τα δεδομένα σας δεν κρυπτογραφούνται πλήρως στη διαδικασία. Δεν λαμβάνετε ούτε μια νέα διεύθυνση IP, αλλά κατά κάποιον τρόπο θα έχετε πρόσβαση σε αποκλεισμένο υλικό. Με αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιείτε έναν έξυπνο διακομιστή μεσολάβησης DNS για να αποκτήσετε το BBC iPlayer στη Νέα Ζηλανδία:

 1. Αρχικά, κατευθυνθείτε στο Unlocator και εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.
 2. Ακολουθήστε αυτά τα βίντεο / οδηγούς ρύθμισης για να διαμορφώσετε το έξυπνο DNS στη συσκευή ροής σας.
 3. Μεταβείτε στον ιστότοπο του BBC iPlayer.
 4. Απολαύστε την απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του BBC iPlayer.

Μη εντοπιστής είναι μια εξαιρετική εταιρεία. Από την κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών έως τον φιλικό προς τον χρήστη προγραμματισμό τους, μπορείτε σχεδόν να ξεχάσετε τα VPN. Είναι η πιο αξιόπιστη υπηρεσία Smart DNS που εγγυάται την παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών από οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο. Αν λοιπόν αναζητάτε ένα έξυπνο DNS που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το BBC iPlayer στη Νέα Ζηλανδία, μην ψάχνετε άλλο από το Unlocator.

Αποκτήστε το BBC iPlayer στη Νέα Ζηλανδία

Έχετε χάσει το τελευταίο επεισόδιο του Doctor Who, επειδή ήσασταν προσωρινά εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου; Νιώθετε σαν να θέλετε να καλύψετε τα πιο αστεία κομμάτια από την εκπομπή The Graham Norton; Τότε δεν έχετε άλλη επιλογή από το να καταργήσετε τον αποκλεισμό του BBC iPlayer. Είτε βρίσκεστε στη Νέα Ζηλανδία είτε στις ΗΠΑ, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο BBC iPlayer όπου κι αν βρίσκεστε, αρκεί να χρησιμοποιείτε VPN ή Smart DNS διακομιστή μεσολάβησης. Ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων παρακάτω ποια μέθοδος έχετε επιλέξει για να καταργήσετε τον αποκλεισμό του BBC iPlayer για εσάς.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map