Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer σε Smart TV εκτός ΗΒ

Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer σε Smart TV εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου? Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε το BBC iPlayer στην τηλεόρασή σας, μπορεί να μην είναι τόσο έξυπνο όσο νομίζετε. Ωστόσο, εάν η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα βρίσκεστε εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι έξυπνες τηλεοράσεις υποτίθεται ότι προσφέρουν πρόσβαση στο BBC και σε άλλα κανάλια, αλλά τα θέματα αδειοδότησης και πνευματικών δικαιωμάτων μπορούν να καταστρέψουν ολόκληρη την εμπειρία έξυπνης ροής. Μόνο οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν να απολαύσουν τη ροή του περιεχομένου του BBC iPlayer, ενώ άτομα στην Αυστραλία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ και τη Γερμανία δεν μπορούν. Ακριβώς επειδή η τηλεόρασή σας είναι έξυπνη δεν σημαίνει ότι μπορεί να σας μεταφέρει στο BBC iPlayer όπου κι αν βρίσκεστε. Αυτή είναι η δουλειά VPN και έξυπνων διακομιστών μεσολάβησης DNS. Μάθετε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου σε Samsung, Sony ή LG smart TV χρησιμοποιώντας ένα VPN ή Smart DNS.


Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer σε Smart TV

Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer σε Smart TV

Πώς να αποκτήσετε εφαρμογές στο ΗΒ στην έξυπνη τηλεόρασή σας στο εξωτερικό?

Πριν μάθετε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer στην Smart TV σας στο εξωτερικό, πρέπει πρώτα να αλλάξετε την περιοχή της Smart TV σας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Διαφορετικά, δεν θα μπορείτε να εγκαταστήσετε βρετανικές εφαρμογές σε αυτό.

 • Πώς να αλλάξετε την περιοχή Samsung Smart TV
 • Πώς να αλλάξετε την περιοχή Smart TV Sony Bravia
 • Οδηγός για την εναλλαγή της περιοχής Smart TV LG Web OS.

Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer σε Smart TV χρησιμοποιώντας ένα VPN

Οι έξυπνες τηλεοράσεις είναι εξαιρετικά δημοφιλείς στους τηλεθεατές. Επιτρέπουν στους θεατές να παρακολουθήσουν την ενημέρωση και άλλα προγράμματα κατά παραγγελία, συνήθως μέσω μιας εφαρμογής, μέσω σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Μια καλή επιλογή ψυχαγωγικών εφαρμογών θα ήταν το BBC iPlayer. Όπως μπορείτε να δείτε, θα λάβετε το ακόλουθο μήνυμα: «Το BBC iPlayer λειτουργεί μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δυστυχώς, οφείλεται σε ζητήματα δικαιωμάτων. “Το BBC iPlayer GeoBlocked

Το να αποκλείεται γεωγραφικά δεν αποτελεί εμπόδιο και δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα για όσους γνωρίζουν τη λειτουργία ενός VPN. Το VPN συνδέει την έξυπνη τηλεόρασή σας με έναν από τους διακομιστές του (σε αυτήν την περίπτωση, διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο) και δρομολογεί όλη την κίνηση και τα δεδομένα σας μέσω αυτού του διακομιστή. Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται ότι χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο από τη χώρα στην οποία βρίσκεται ο διακομιστής στον οποίο είστε συνδεδεμένοι. Ας δούμε πώς λειτουργεί:

 • Το VPN σας παρέχει επιπλέον απόρρητο κρυπτογραφώντας την κυκλοφορία σας. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στον ιστό ανώνυμα ενώ χρησιμοποιείτε VPN.
 • Οι έξυπνες τηλεοράσεις δεν διαθέτουν πελάτες VPN. Ως αποτέλεσμα, πρέπει να ρυθμίσετε το VPN στο δρομολογητή σας για να ενεργοποιήσετε μια σύνδεση VPN στην έξυπνη τηλεόρασή σας.
 • Εναλλακτικά, μπορείτε να εγγραφείτε με έναν πάροχο VPN που προσφέρει στους χρήστες του έξυπνους διακομιστές μεσολάβησης DNS για να καταργήσετε τον αποκλεισμό περιεχομένου με γεωγραφικό περιορισμό. Καλά παραδείγματα είναι τα BulletVPN και ExpressVPN. Σε αντίθεση με το VPN, το Smart DNS μπορεί να ρυθμιστεί απευθείας στις περισσότερες έξυπνες τηλεοράσεις για να παρακάμψει τους τοπικούς περιορισμούς.
 • Ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν παραβίαση DNS και διαφανείς διακομιστές μεσολάβησης. Εάν ο ISP σας είναι ένας από αυτούς, πρέπει να χρησιμοποιήσετε VPN αντί για Smart DNS για να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αυτές οι έξυπνες τηλεοράσεις αντικαθιστούν την ανάγκη χρήσης υπολογιστή και τα VPN καθιστούν τη χρήση τους πολύ πιο ενδιαφέρουσα. ExpressVPN είναι ένας από τους παρόχους υπηρεσιών που μπορεί να ενισχύσει τη σχέση σας με την έξυπνη τηλεόρασή σας. Μπορεί να παρακάμψει τους περιορισμούς που επιβάλλονται στο BBC iPlayer και σε άλλες υπηρεσίες, ώστε να μπορείτε να το παρακολουθείτε όποτε θέλετε εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.Ξεκλειδώθηκε το BBC iPlayer

Όχι μόνο αυτό, αλλά αυτός ο πάροχος υπηρεσιών είναι αρκετά ισχυρός για να σας προστατεύει καθ ‘όλη τη διάρκεια της εμπειρίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με άλλους παρόχους υπηρεσιών, βεβαιωθείτε ότι έχετε δει τον παρακάτω πίνακα. Γνωρίστε ποιο είναι το το καλύτερο VPN για Smart TV σε αυτό το άρθρο.

Πώς να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer σε έξυπνη τηλεόραση χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο DNS

Μια έξυπνη τηλεόραση μοιάζει πολύ με έναν υπολογιστή. Μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστό, να ελέγξετε τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και να εκτελέσετε τις ίδιες εφαρμογές που έχετε στο smartphone σας. Επειδή μια έξυπνη τηλεόραση είναι μια σημαντική πηγή ψυχαγωγίας, ο εφοδιασμός της με τις απαραίτητες εφαρμογές μπορεί να βελτιώσει τη χρήση της. Το BBC iPlayer, για παράδειγμα, είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για να έχετε στην Smart TV σας και ένα Smart DNS μπορεί να το αποκτήσει για εσάς ακόμα και αν βρίσκεστε εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου. Το μόνο που έχετε να κάνετε αφού εγγραφείτε σε έναν είναι να εισαγάγετε τη διεύθυνση διακομιστή DNS που σας δίνει. Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ξεμπλοκάρετε το BBC iPLayer στην έξυπνη τηλεόρασή σας:

 1. Αρχικά, κατευθυνθείτε στο Unlocator και εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.
 2. Ακολουθήστε αυτά τα βίντεο / οδηγούς ρύθμισης για να διαμορφώσετε το Smart DNS στην έξυπνη τηλεόρασή σας.
 3. Μεταβείτε στον ιστότοπο του BBC iPlayer.
 4. Απολαύστε την απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του BBC iPlayer.

Μη εντοπιστής είναι μια υπηρεσία SmartDNS με έδρα τη Δανία που μπορεί να ξεμπλοκάρει περισσότερα από 200 κανάλια. Μπορείτε να αποκλείσετε το BBC iPlayer καθώς και άλλα κανάλια ή υπηρεσίες σε πολύ φτηνή τιμή. Το Plus Unlocator επιτρέπει εξαιρετική και ασύγκριτη συμβατότητα με όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Smart TV. Με ένα έξυπνο DNS όπως το Unlocator, μπορείτε να ξεπεράσετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς και να παρακολουθήσετε το περιεχόμενο που επιθυμείτε όπου κι αν βρίσκεστε.

Το BBC iPlayer δεν λειτουργεί σε έξυπνη τηλεόραση

Εάν το BBC iPlayer δεν λειτουργεί στην τηλεόρασή σας, η συσκευή σας ενδέχεται να μην είναι πιστοποιημένη. Εάν η συσκευή δεν είναι πιστοποιημένη, το BBC δεν την υποστηρίζει, κάτι που εξηγεί γιατί δεν λειτουργεί στην τηλεόρασή σας ή σε συνδεδεμένη τηλεοπτική συσκευή. Οι εφαρμογές BBC iPlayer για συνδεδεμένες τηλεοράσεις Samsung και Sony σάς επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στον τηλεοπτικό προγραμματισμό BBC κατόπιν αιτήματος. Επιπλέον, το iPlayer στις 19 Ιουλίου 2018, έκλεισε σε ορισμένα παλαιότερα μοντέλα LG. Πριν απογοητευτείτε από το ότι δεν βρίσκετε την εφαρμογή στην έξυπνη τηλεόρασή σας, μπορείτε να ελέγξετε αν η συσκευή σας είναι πιστοποιημένη για χρήση του BBC iPlayer πρώτα.

BBC iPlayer στην έξυπνη τηλεόραση

Μια έξυπνη τηλεόραση δεν είναι έξυπνη εάν δεν έχει πρόσβαση στο BBC iPlayer. Μόλις το ξεπεράσετε, μπορείτε να εστιάσετε στην απεμπλοκή της εφαρμογής εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου. Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε να προβληθούν οι εκπομπές και τα προγράμματα για να τα παρακολουθήσετε. Τώρα μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο στη Smart TV σας για να παρακολουθήσετε το iPlayer όποτε το κρίνετε κατάλληλο. Εάν το iPlayer δεν είναι διαθέσιμο όπου βρίσκεστε, ένα VPN ή Smart DNS μπορεί να το αποκτήσει για εσάς στο εξωτερικό. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό, το μόνο που πρέπει να σκεφτείτε είναι ποιο VPN ή Smart DNS πρόκειται να διαλέξετε να ξεκλειδώσετε το iPlayer εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map