Το BBC iPlayer VPN δεν λειτουργεί – Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης

Το BBC iPlayer VPN δεν λειτουργεί - Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης


Το BBC iPlayer VPN δεν λειτουργεί – Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης

Το BBC iPlayer αποκλείστηκε στο εξωτερικό

Η προσπάθεια πρόσβασης στο BBC iPlayer από το εξωτερικό θα ήταν σαν να προσπαθείτε να τοποθετήσετε ένα τετράγωνο μανταλάκι σε μια στρογγυλή τρύπα. Με άλλα λόγια, είναι αδύνατο, εκτός αν έχετε VPN ή έξυπνο διακομιστή μεσολάβησης DNS.

Η υπηρεσία ροής αποκλείεται γεωγραφικά εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου λόγω Ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων. Έτσι, εάν ζείτε στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ ή οπουδήποτε αλλού, στην οθόνη σας θα εμφανιστούν τα ακόλουθα μηνύματα σφάλματος.

“Αυτό το περιεχόμενο δεν φαίνεται να λειτουργεί. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.”

«Το BBC iPlayer λειτουργεί μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δυστυχώς, οφείλεται σε ζητήματα δικαιωμάτων. “

“Τα προγράμματα BBC iPlayer είναι διαθέσιμα για αναπαραγωγή μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.”

Το BBC iPlayer GeoBlocked

Πώς ξέρει το BBC ότι χρησιμοποιώ VPN?

Θα πρέπει, ωστόσο, να σημειώσετε ότι η εγκατάσταση ενός VPN ενδέχεται να μην είναι το τέλος αυτού. Το BBC iPlayer δεν του αρέσει όταν παίζετε κόλπα, γι ‘αυτό ξεκίνησε απαγόρευση διευθύνσεων IP VPN. Ως αποτέλεσμα, τα μηνύματα σφάλματος τοποθεσίας ενδέχεται να εξακολουθούν να εμφανίζονται στην οθόνη σας ακόμα και αν χρησιμοποιείτε VPN.

Η ιδανική λύση θα ήταν μετάβαση σε άλλο διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο και δοκιμάστε μια νέα διεύθυνση IP. Αλλά αν αυτό δεν λειτουργεί, τότε φοβάμαι ότι θα πρέπει να εγγραφείτε σε μια νέα υπηρεσία VPN.

Μην ανησυχείτε, δεν θα χρειαστεί να χάσετε το χρόνο σας αναζητώντας μια νέα μάρκα που μπορεί να είναι συμβατή ή όχι με το BBC iPlayer. Αυτό συμβαίνει επειδή συνέταξα μια λίστα με το τα καλύτερα VPN για το BBC iPlayer. 

Καλύτερο VPN για να διορθώσετε το BBC iPlayer Block

Νομίζω ότι είναι δίκαιο να πούμε ότι είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε κορυφαίοι πάροχοι VPN για να καταργήσετε τον αποκλεισμό του BBC iPlayer, ειδικά με το θέμα της μαύρης λίστας VPN. Επομένως, δεν πρέπει ποτέ να εγγραφείτε σε άγνωστες μάρκες ή δωρεάν VPN γιατί σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι αποτελεσματικοί και δεν μπορούν να εκπληρώσουν ό, τι υπόσχονται.

Αφού δοκιμάσετε πολλές υπηρεσίες VPN, σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε ExpressVPN γιατί είναι το καλύτερο όταν πρόκειται παρακάμπτοντας γεωγραφικά περιορισμένο διαδικτυακό περιεχόμενο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε αποκτήστε πρόσβαση στο BBC iPlayer από οπουδήποτε στον κόσμο, μαζί με κάθε άλλο ιστότοπο με περιορισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ακολουθεί μια γεύση από το τι παρέχει το ExpressVPN:

 • Πρόσβαση σε κάθε κανάλι του Ηνωμένου Βασιλείου από το εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένου BBC, ITV, Channel 4, my5 BT Sport, Sky GO, και τα λοιπά.
 • Φιλικές προς το χρήστη και εύκολες στην εγκατάσταση εφαρμογές για Windows, Linux, Android, Mac, και Συσκευές iOS. 
 • 24/7 υποστήριξη πελατών για να σας βοηθήσουμε με τα ερωτήματά σας.
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών πολιτική.
 • Τρεις ταυτόχρονα Συνδέσεις VPN με έναν μόνο λογαριασμό.

Ξεκλειδώθηκε το BBC iPlayerΤόσο ξεκάθαρα, ExpressVPN είναι απαράμιλλη όσον αφορά τις δυνατότητες και τα οφέλη. Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε μια λίστα με άλλες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με τις οποίες συνέκρινα.

Το Smart DNS Proxy Alternative για το BBC iPlayer

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια άλλη μέθοδο για να ξεμπλοκάρετε το BBC iPlayer: Έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης DNS. Αυτό το εργαλείο στοχεύει μόνο τις διευθύνσεις URL που αποκαλύπτουν την τοποθεσία σας και τις ανακατευθύνει, πράγμα που σημαίνει ότι θα εξακολουθείτε να έχετε τη δυνατότητα παράκαμψη γεω-μπλοκ και αποκτήστε πρόσβαση στο BBC iPlayer. Ωστόσο, εάν ζείτε εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου και θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν έξυπνο διακομιστή μεσολάβησης DNS, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πρώτα:

 • Μπορείτε να ρυθμίσετε μια υπηρεσία Smart DNS σε οποιαδήποτε συσκευή. Που περιλαμβάνει Android, iOS, PC, Mac, PS3 / PS4, Xbox, Apple TV, Amazon Fire TV, Roku, και Chromecast.
 • Έξυπνοι διακομιστές μεσολάβησης DNS μην κρυπτογραφείτε την κυκλοφορία σας και μην αλλάζετε τη διεύθυνση IP σας. Επομένως, μην περιμένετε καμία ανωνυμία στο διαδίκτυο.
 • Επίσης, δεν λειτουργούν καλά εάν χρησιμοποιεί ο ISP σας διαφανείς διακομιστές μεσολάβησης ή Παραβίαση DNS.

Εάν εξακολουθείτε να βρίσκετε τον έξυπνο διακομιστή μεσολάβησης DNS ελκυστικό, κάτι που κάνουν πολλοί χρήστες, σας προτείνω να το δείτε Μη εντοπιστής. Αυτός ο πάροχος διαθέτει μια μεγάλη λίστα καναλιών που υποστηρίζονται από το Ηνωμένο Βασίλειο, όπως BBC, ITV, Sky Go, και πολλα ΑΚΟΜΑ. Δίνει επίσης στους πελάτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν την υπηρεσία με ένα Δοκιμαστική περίοδος 7 ημερών.

Το BBC iPlayer VPN δεν λειτουργεί – Επιπλέον συμβουλές

Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο BBC iPlayer με το VPN σας, προσπαθήστε να κάνετε τις ακόλουθες αλλαγές προτού λάβετε δραστικά μέτρα όπως εγγραφή σε άλλη υπηρεσία.

 • Όπως ανέφερα νωρίτερα, το BBC iPlayer άρχισε να απαγορεύει τις διευθύνσεις IP VPN, οπότε ορισμένες από αυτές ενδέχεται να λειτουργούν ενώ άλλες ενδέχεται να μην λειτουργούν. Ως αποτέλεσμα, η πρώτη σας ενέργεια πρέπει να είναι μετάβαση σε άλλο διακομιστή του ΗΒ για να λάβετε μια νέα διεύθυνση IP.
 • Ωρες ωρες, αλλαγή του προγράμματος περιήγησής σας μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε το πρόβλημα σε περίπτωση που προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο BBC iPlayer στον υπολογιστή ή το Mac σας. FireFox, Safari, Google Chrome, και Ακρη είναι όλες καλές επιλογές.
 • Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τα βήματά μου όταν συνέβη αυτό το πράγμα και ζητήστε βοήθεια από τον πάροχο VPN. Αν κάποιος έχει μια απάντηση, είναι αυτός.
 • Εάν δοκιμάσατε όλα τα παραπάνω βήματα και εξακολουθείτε να μην μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό του BBC iPlayer, τότε ίσως είναι καλύτερο να χωρίσετε τρόπους με το τρέχον VPN και εγγραφείτε σε νέο που υποστηρίζει το κανάλι ροής.

Το BBC iPlayer VPN δεν λειτουργεί – Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης

Έχετε αντιμετωπίσει ποτέ δυσκολίες όταν παρακολουθείτε το BBC iPlayer από το εξωτερικό χρησιμοποιώντας ένα από τα VPN που αναφέρονται στο άρθρο; Ενημερώστε μας αφήνοντας ένα σχόλιο παρακάτω. Σε περίπτωση που γνωρίζετε κάποιο VPN που δεν λειτουργεί στην πραγματικότητα με το BBC iPlayer, μοιραστείτε επίσης την εμπειρία σας.