Kuinka katsella BBC iPlayeria Arabiemiirikunnissa?

Miten Poista esto ja katsele BBC iPlayeria Arabiemiirikunnissa? Ulkomailla asuvien brittiläisten ulkomaalaisten on todella vaikea katsella suosikkitelevisio-ohjelmiaan. Suoratoistokanavat, kuten BBC, ITV, Sky GO, Channel 4 ja Now TV, ovat kaikki maantieteellisesti estetty ulkomailla.


Joten jos työskentelet tai vietät lomaasi Arabiemiirikunnissa, et voi katsella mitään näistä kanavista johtuen alueelliset rajoitukset. Vaikea valvonta on myös toinen asia, johon Yhdistyneiden arabiemiirikuntien hallitus panostaa suuresti. Mutta onneksi voit paeta näitä seurantatehtäviä yhtä hyvin kuin Poista Yhdistyneen kuningaskunnan verkkosivustojen esto ulkomailla VPN-palveluntarjoajan kanssa.

Molemmat a VPN ja älykäs DNS voi auttaa sinua katsella BBC iPlayeria Arabiemiirikunnissa, opi tarkalleen kuinka alla olevassa opetusohjelmassa.

Kuinka katsella BBC iPlayeria Arabiemiirikunnissa?

Kuinka katsella BBC iPlayeria Arabiemiirikunnissa?

Kuinka katsella BBC iPlayeria Arabiemiirikunnissa VPN: n avulla?

Jos yrität käyttää suoraa tai tilattavaa materiaalia BBC iPlayer -sivustolla, kun olet Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, saat jonkin seuraavista geovirheistä.

”BBC iPlayer toimii vain Isossa-Britanniassa. Valitettavasti se johtuu oikeuskysymyksistä. “

“BBC iPlayer-ohjelmia voidaan toistaa vain Isossa-Britanniassa.”

BBC iPlayer GeoBlocked

VPN: n IP-osoitteiden musta lista vuonna 2015 ratkaistiin lopulta VPN-yhteydellä. Pettymysasioita voi kuitenkin tapahtua, jopa VPN: n kanssa, saatat saada virheviestejä VPN: n kanssa. Siksi sinun on rekisteröidyttävä VPN-verkkoon voidaksesi päästä eri palvelimelle välttääksesi tällaiset tapaukset. Seuraa näitä ohjeita katsellaksesi BBC iPlayeria Arabiemiirikunnissa tai muualla maailmassa.

 1. Tilaa VPN joka tukee BBC iPlayer -sovellusta.
 2. Lataa sovellus kysyi sinulta ja käynnistä se.
 3. Etsi Iso-Britannia palvelin ja yhdistä siihen.
 4. Näyttää olevan virtuaalinen Ison-Britannian kansalainen.
 5. Viimeinen vaihe, Siirry BBC iPlayer -sivustoon tai käynnistä iPlayer-sovellus. Katsele sitten BBC iPlayer -sovelluksessa kaikkea mitä haluat, olipa missä tahansa.

BBC iPlayer on estetty

Olen kokeillut jokaista markkinoilla olevaa VPN: ää, mutta mikään ei tuntunut tyydyttävän paitsi ExpressVPN. Se on helpoin ja tehokkain palveluntarjoaja, joka voi helposti ohittaa alueelliset rajoitukset ympäri maailmaa. Tämä sisältää tietysti myös kyvyn virrata BBC iPlayer Arabiemiirikunnissa.

RankVPN-palveluntarjoajan linkki
arvovpn-palveluntarjoaja
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Sovellukset kaikille laitteillesi
 • 24/7 Live-tuki
 • Ainutlaatuinen 49% alennus!

Käy ExpressVPN: ssä

arvovpn-palveluntarjoajaKäy BulletVPN: ssä
arvovpn-palveluntarjoajaKäy NordVPN: ssä
4vpn-palveluntarjoajaKäy Surfsharkissa

Kuinka avata BBC iPlayer -sovelluksen lukumäärä Arabiemiirikunnissa älykkäiden DNS-välityspalvelimien avulla

Maantieteellisten rajoitusten ohittaminen voi mennä kumpaankin suuntaan VPN- tai Smart DNS-välityspalvelimella. Molemmat ovat uskomattoman vahvoja laitteita, jotka voivat taata käyttäjille miellyttävän verkkoselaamisen ilman rajoituksia.

Tietysti, BBC iPlayer on estetty Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, mutta fiksu DNS voi estää sen. Tämä ei tarkoita, että kaikki älykkäät DNS-välityspalvelimet voivat tehdä sen. Minun tapauksessani Unlocator toimi upeasti minulle. Lisäksi sinun on aina pidettävä mielessä, että kaikki mitä et voi päästä käsiksi, riippuu tilaamastasi Smart DNS: stä. Ole varovainen, kaikki Smart DNS -palvelut eivät tue BBC: n vapauttamista Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. Tässä on enemmän siitä, mitä sinun pitäisi odottaa älykkäältä DNS: ltä.

 • Korkea yhteensopivuus: Älykäs DNS toimii melkein missä tahansa suoratoistolaitteessa: iOS, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4, Amazon Fire TV ja Xbox..
 • IP-osoitteen ylläpito: Älykäs DNS ei muuta käyttäjien IP-osoitteita ja pitää heidät yleisön silmissä.
 • Jos Internet-palveluntarjoajasi käyttää läpinäkyvää valtakirjoja tai DNS-kaappaus, älykäs DNS ei siis ole hyvä palvelu sinulle.
 • Ei online-nimettömyyttä: IP-osoitteesi pysyy julkisena, koska älykäs DNS ei suorita salauksia.

Poista esto ja katso BBC iPlayer Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa – Wrap Up

Asuminen ulkomailla, poissa perheestä ja ystävistä, voi olla melko vaikeaa. Mahdollisuus katsella suosikki TV-sisältöäsi kotona tekee asioista kuitenkin hieman helpompaa.

VPN: n tai Smart DNS: n avulla voit poista esto ja suoratoista kaikki suosikkikanavasi, mukaan lukien BBC iPlayer, Arabiemiirikunnissa ja muualla ympäri maailmaa. Mihin menetelmään aiot turvautua? Kerro meille kommenteissa.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

 • Kuinka saada belgialainen IP-osoite Belgian ulkopuolelta

  Kuinka saada belgialainen IP-osoite Belgian ulkopuolelta

  Ei kommentteja | 16. elokuuta 2018

 • Kuinka korjata Instagram-musiikkia ei ole saatavilla alueellasi

  Kuinka avata Instagram-lukitus koulussa tai työpaikalla

  Ei kommentteja | 23. lokakuuta 2018

 • Kuinka katsoa Manifest season one NBC: llä

  Kuinka katsoa manifesti kausi yksi verkossa?

  Ei kommentteja | 11. syyskuuta 2018

 • Kuinka katsella NBC Sportsia Euroopassa

  Kuinka katsella NBC Sportsia Kanadassa

  Ei kommentteja | 13. marraskuuta 2018

Kirjailijasta

Kaarle

Suoratoisto-gadgetit. Kiinnostunut jokaisesta pienestä asiasta on tiedettävä alueellisten rajoitusten ohittamisesta. Innokas uskova oikeuteen suojata yksityisyyttä verkossa. Charles on myös tarkistanut runsaasti VPN-palveluntarjoajia ja osaa erottaa hyvät omenat pahasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map