Kuinka katsella BBC iPlayeria Kanadassa

Hyviä uutisia online-höyrylaivat! Ison-Britannian parasta TV-palvelua voi käyttää Kanadassa helposti ja tehokkaasti. BBC iPlayer on maantieteellisesti rajoitettu Yhdistyneen kuningaskunnan asukkaille. Kanadalaiset voivat kuitenkin edelleen käyttää tätä palvelua mistä he ovat. minä käytti VPN: ää ja Smart DNS: ää BBC iPlayerin estämiseen, ja he toimivat kuin viehätys. Katso miten tein sen alla.


Kuinka katsella BBC iPlayeria Kanadassa

Kuinka katsella BBC iPlayeria Kanadassa

Kuinka katsella BBC iPlayeria Kanadassa VPN: n avulla

BBC iPlayer tarjoaa runsaasti sisältöä, ja sitä voi lähettää useilla alustoilla. Vaikka BBC on yksinoikeus Ison-Britannian asukkaille, Kanadalaiset pääsevät siihen VPN: n avulla. Ennen kuin muodostat VPN-yhteyden, kohtaat todennäköisesti viestin: ”BBC iPlayer toimii vain Isossa-Britanniassa. Valitettavasti se johtuu oikeuskysymyksistä. “

BBC iPlayer GeoBlocked

VPN luo virtuaalisen yksityisen verkon digitaalinen tunneli joka ulottuu jaetun tai julkisen verkon yli. Se yhdistää käyttämäsi laitteen palvelimelle sen verkosta. Palvelinverkko voi olla suuri tai pieni VPN: stä riippuen. palvelimet ovat myös levinneet keskeisiin paikkoihin ympäri maailmaa. Palvelin, johon valitset yhteyden, tekee sinusta näyttävät olevan samassa paikassa kuin palvelin olet yhteydessä. 

Tämä tapahtuu reititysprosessi joka tapahtuu VPN: n digitaalisessa tunnelissa. Muut kuin liikenteen hankkiminen ja tiedot salatut tuon yksityisen tunnelin kautta ne ohjataan myös palvelimen kautta. Tämä antaa sinulle Palvelimen IP-osoite ja siten sinut tulee nähdä paikallisena. Jotta Poista BBC iPlayer -sovelluksen esto Kanadassa, sinun on tehtävä seuraava. 

 1. Älä mene liian pitkälle etsimällä luotettavaa palveluntarjoajaa. Sen sijaan, kirjaudu ExpressVPN: llä. 
 2. On aika lataa ja asenna tarvittava VPN-sovellus laitteellasi.
 3. Nyt, lKäynnistä ja aktivoi VPN-sovellus.
 4. Sovelluksen käyttäminen edellyttää kirjaudu sisään VPN-tililläsi.
 5. Etsi UK-palvelin maassa, jossa BBC iPlayer on sallittu.
 6. Paina Yhdistä-painiketta ja odota, että yhteys muodostetaan.
 7. Pääset BBC iPlayerin verkkosivuille tai sovellus ja selata läpi.
 8. BBC iPlayer on nyt saatavana Kanadassa.

BBC iPlayer on estetty

Kuinka katsella BBC iPlayeria Kanadassa älykkään DNS-välityspalvelimen avulla

Voit käyttää rajoitettua sisältöä eri alueilta samanaikaisesti käyttämällä älykästä DNS-välityspalvelinta. Älykkään DNS: n avulla voit ohittaa rajoitukset ympäri maailmaa samanaikaisesti, useissa laitteissa, ja voit määrittää sen helposti, koska siellä on ei ohjelmistoja määritettäviksi.

Muista, että älykäs DNS ei pakata suojausominaisuuksia. Syynä tähän on, koska se ei salaa tietojasi tai korvaa IP-osoitteesi toisen kanssa. Voitko uskoa, että voit hankkia Hulu, HBO, Netflix, BeInSports ja paljon muuta älykkäällä DNS-tilauksella? Myös suurilla nopeuksilla. Se vain reitittää liikenteen, joka määrittää sijaintisi yhden palvelimen kautta ilman, että sinun täytyy muodostaa yhteyttä mihinkään.

Noudata näitä vaiheita, ja saat BBC iPlayerin suoratoiston Kanadaan hetkessä:

 1. Ensimmäinen askel on uloskirjautuminen Unlocator ja liittyminen ilmaiseen 7 päivän kokeiluversioon.
 2. Määritä Smart DNS streaming-laitteellasi seuraamalla näitä videoita / asennusohjeita.
 3. Nyt, käy palvelun verkkosivustolla tai sovelluksessa. Sinun pitäisi voida käyttää sitä helposti.
 4. Nauti sinun rajoittamaton pääsy kaikkeen BBC iPlayerin sisältöön Kanadassa ollessasi.

Unlocator on älykäs DNS-välityspalvelin, jolla on paljon tarjottavaa, mukaan lukien mahdollisuus poistaa yli 200 kanavan esto. Tämän tekniikan avulla voit ohittaa maantieteelliset rajoitukset mistä tahansa paikasta ympäri maailmaa. Tämä Unlocator-arvostelu antaa sinulle paremman kuvan palvelusta ja mihin se pystyy.

Paras VPN BBC iPlayerille

Tarvitset, jos haluat parasta VPN-palvelua ExpressVPN. Se on erittäin luotettava palveluntarjoaja ja VPN-käyttäjien suosittu valinta monista syistä. Yksi näistä syistä johtuu siitä uskomattomia vapauttamiskykyjä. Jos etsit VPN: ää BBC iPlayerin estämiseksi Kanadassa, ExpressVPN on yksi. Tämä palveluntarjoaja on enemmän kuin kykenevä vapauttamaan maantieteellisesti estettyjen sisältöjen käytön ympäri maailmaa.

Nyt, jos olet vielä aidassa sen suhteen, onko ExpressVPN sinulle VPN, lue artikkeli paras VPN Kanadalle ja paras VPN BBC iPlayerille. Seuraava taulukko tarjoaa sinulle myös muita vaihtoehtoja, jos et suostu ExpressVPN-tilaukseen.

Katso BBC iPlayer Kanadassa

Jos haluat saada uskomattoman valikoiman ohjelmointeja BBC iPlayeriltä, ​​sinun on hankittava VPN tai Smart DNS-välityspalvelin. Joko menetelmä avaa BBC iPlayer -sovelluksen Ison-Britannian ulkopuolella helposti. Millä tavalla valitset BBC iPlayer -sovelluksen eston Kanadassa? Haluamme tietää tekemäsi valinnat alla olevassa kommenttiosassa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map