Kuinka katsella BBC iPlayeria Rokulla Iso-Britannian ulkopuolella

Kuinka katsella BBC iPlayeria Rokulla Iso-Britannian ulkopuolella? Sait itsellesi Roku ja haluat lähettää BBC iPlayerin siihen? Ei hätää, voit saada kanavia, jotka eivät ole käytettävissä alueellasi, jos käytät VPN- tai Smart DNS -sovellusta. Roku on fantastinen suoratoisto, jonka avulla voit katsella Internet TV: n suoratoistopalveluita. Toisin kuin muut streaming-palvelut, jotka sallivat muiden maiden lisäosien tekemisen, Roku yksinkertaisesti ei tee sitä. Tilisi luotaessa saat vain yhden alueen. Jos olet revitty Netflix USA: n ja BBC iPlayerin välillä, saat joko Yhdysvaltain tai Ison-Britannian tilin, sinulla ei voi olla molempia. Entä jos haluat, että sinulla on sekä American Netflix että BBC iPlayer samanaikaisesti?


Kuinka katsella BBC iPlayeria Roku-ohjelmassa

Kuinka katsella BBC iPlayeria Roku-ohjelmassa

Asiat, jotka sinun on harkittava

Jos sinulla on jo UK-tili, BBC iPlayerin pitäisi olla käytettävissä sinulle Roku-laitteellasi. Jos sinulla ei ole UK-tiliä, tarkista tämä artikkeli oppia hankkimaan sellaisen. Jos olet kuitenkin rekisteröity Yhdysvaltain Roku-tilille, sinun on ensin luotava Ison-Britannian brittiläinen tili. BBC ilmestyy heti sovellustesi viereen. BBC iPlayerin vapauttaminen on seuraava iso askel, josta olemme täällä puhumassa sinulle. Kuten näette, saat seuraavan viestin: “BBC iPlayer toimii vain Isossa-Britanniassa. Valitettavasti se johtuu oikeuskysymyksistä. “BBC iPlayer GeoBlocked

Lue lisätietoja siitä, kuinka katsella BBC iPlayeria Rokulla Ison-Britannian ulkopuolella VPN- tai Smart DNS-välityspalvelimen avulla. 

Katso BBC iPlayer Roku-ohjelmasta ulkomailla VPN: n avulla

VPN on turvallinen ja taattu tapa, jolla voit katsella BBC iPlayeria Roku-ohjelmassa Ison-Britannian ulkopuolella. Jopa Ison-Britannian tilin ja keskittimesi iPlayer-sovelluksen kanssa, se on edelleen estetty Ison-Britannian ulkopuolella. VPN tulee tässä kuvassa ja sitä käytetään auttamaan sinut ohittamaan alueelliset rajoitukset. Yhdistäminen VPN-verkkoon mahdollistaa UK-kanavien suoratoiston Rokulla Ison-Britannian ulkopuolella. Opi kuinka perustaa UK-kanavia ulkomaille Rokuun käyttämällä tässä artikkelissa olevaa VPN: ää. Vaikka VPN: tä käytetään pääasiassa sisällön maantieteellisten rajoitusten voittamiseen, yhteyden muodostaminen ylittää ja ylittää sen. Tässä on joitain VPN: n eduista:

 • Ohita verkkosivustojen tai suoratoistokanavien maantieteelliset rajoitukset.
 • Suojaa käyttäjien yksityisyyttä uteliailta silmiltä ja hallituksen valvonnalta.
 • Älä pidä lokit käyttäjien aktiviteetteja torrentin aikana.
 • Piilota selaustoiminta paikallisesta verkostasi ja Internet-palveluntarjoajasta
 • Mahdollistaa tiedostojen lataamisen.
 • Ohita Internet-sensuuri ja kiertä palomuureja.

BBC iPlayer on estetty

VPN, joka saa sinut BBC iPlayer Rokuun Ison-Britannian ulkopuolelle, olisi ExpressVPN. Tämä palveluntarjoaja tarjoaa premium-palveluita, joissa on avuliaita edustajia, laaja valikoima palvelinpaikkoja ja luotettavia suorituksia. Lisäksi sen paketti sisältää älykkään DNS: n, joten saat kaksi tapaa poistaa BBC iPlayer käytöstä Roku-ohjelmassa.

Katso BBC iPlayer Roku-ohjelmasta Iso-Britanniassa älykkään DNS: n avulla

Älykäs DNS on jälleen yksi menetelmä, jonka avulla voit katsella BBC iPlayeria Ison-Britannian ulkopuolella. Älykkään DNS: n avulla on mahdollista, että käytännössä vaihdat sijaintiasi ja näytät olevan Isossa-Britanniassa. Kun olet määrittänyt älykkään DNS: n, pääset käyttämään kaikkia Ison-Britannian kanavia Roku-sivustossa. Älykkään DNS: n käytön etuihin kuuluvat:

 • Mahdollisuus suoratoistaa online-videoita täydellä Internet-nopeudella.
 • Nopeat nopeudet.
 • Ylläpitää samaa paikallista IP-osoitetta
 • Maantieteellisesti estettyjen sisältöjen vapauttaminen ympäri maailmaa.
 • Kaikkien suoratoistolaitteiden tukemista. Joillakin Roku-laitteilla ei ole verkon lisäasetuksia. Tässä tapauksessa et voi muuttaa DNS-määritystä. Asenna reitittimen sijaan Smart DNS.
 • Sinun ei tarvitse muuttaa Smart DNS -asetusta, jos haluat poistaa sisällön toiselta alueelta. Katso BBC, USA Netflix, Canal + ja Hulu samanaikaisesti.

Valitsemme parhaan älykkään DNS-välityspalvelimen Unlocator. Ne estävät pääsyn yli 196 kanavalle, jolloin voit suoratoistaa suosikkiohjelmasi kaikkialta maailmasta. Epäilemättä Unlocator auttaa sinua saamaan BBC iPlayerin Rokoon Ison-Britannian ulkopuolella nopeasti. Unlocatorilla tiedät, että kiellot poistetaan ja rajoitukset ohitetaan kaikissa laitteissa riippumatta siitä, missä olet.

VPN vs. Smart DNS

Se, että heillä on samanlaisia ​​toimintoja, ei tarkoita, että ne toimivat samalla tavalla. Vaikka VPN salaa kaikki tietosi yksityisen verkon kautta, älykäs DNS ei. Se, että se ei ole, antaa älykkäälle DNS: lle mahdollisuuden toimittaa nopeammin. Toisin kuin VPN, älykäs DNS ei anna sinulle uutta IP-osoitetta, mikä tarkoittaa, että saat vain minimaalisen online-nimettömyyden. Vaikka melkein jokainen VPN voi saada sinulta jokaisen kanavan, jonka voit ajatella estävän, kanavat ja palvelut, jotka haluat poistaa, riippuvat käyttämästäsi älykästä DNS-tyypistä.

Katso BBC iPlayer Rokulta

Kuten nyt, voit suoratoistaa todellista BBC iPlayer -sovellusta. Ja oikealla tarkoitamme sitä, jota britit saavat nauttia. Jos seuraat vaiheita, jotka olemme luoneet sinulle, voit katsella viimeisimpiä BBC-ohjelmia ja jopa live-televisiota teräväpiirtona Rokossa mistä päin maailmaa tahansa. Roku on edelleen suosikki videotuottajalle, ja se, että voit saada kaikki haluamasi palvelut, tekee siitä entistä paremman.