Kuinka katsella BBC iPlayeria Saksassa

BBC iPlayer ei ole täysin saatavilla kansainväliselle yleisölle. Ison-Britannian asukkaat ovat ainoat, jotka pääsevät Britannian palveluun ja suoratoistavat sitä. Olen oppinut, että kova tapa. En tiennyt, että maantieteellisiä rajoituksia oli olemassa ennen kuin yritin pääsy BBC iPlayeriin Saksassa. Vaikka on olemassa rajoituksia, jotka kieltävät pääsyn ulkopuolelle, kaksi työkalua voi auttaa lievittämään tilannetta.


Kuinka katsella BBC iPlayeria Saksassa

Kuinka katsella BBC iPlayeria Saksassa

Onko BBC iPlayer saatavana Ison-Britannian ulkopuolella?

Ei, BBC iPlayer on saatavana vain Isossa-Britanniassa. Ison-Britannian ulkomaalaiset, joilla on jo tili palvelussa, eivät pääse BBC iPlayer -sovellukseen, jos he ovat muualla kuin Iso-Britanniassa. Itse asiassa, jos yrität käyttää palvelua Ison-Britannian rajojen ulkopuolella, saat todennäköisesti seuraavia viestejä:

”BBC iPlayer toimii vain Isossa-Britanniassa. Valitettavasti se johtuu oikeuskysymyksistä. “

tai

“BBC iPlayer-ohjelmia voidaan toistaa vain Isossa-Britanniassa.”

Joten näytölläsi näyttää tältä:

BBC iPlayer GeoBlocked

Nyt tämä ei ole jokin BBC: n syrjintäyritys. Syy, että palvelu on rajoitettu Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, on noudatettava tekijänoikeussäännöt ja lait. BBC iPlayer valvoo IP-kieltoja kenelle tahansa muusta kuin Yhdistyneestä kuningaskunnasta varmistaakseen, että heidän sisältöään voi katsella vain siinä maassa, jossa heillä on oikeus lähettää sitä.

On kuitenkin olemassa kaksi työkalua, joita voit käyttää pääsy BBC iPlayeriin Saksassa ja muualla muualla maailmassa: VPN ja a Älykäs DNS.

Hanki BBC iPlayer Saksassa VPN: n avulla

Ensimmäinen menetelmä, jota voit käyttää, tulee VPN-tilauksen.

VPN on Virtual Private Network, joka on kyberturvallisuustyökalu jonka avulla käyttäjät voivat poista sisällön esto yhtä hyvin kuin hanki Internet-suojaus ja online-yksityisyys. Sen kaksi päätehtävää ovat matkustustietojen salaus palvelimiensa ja huijaaminen julkisen IP: n. 

Nämä kaksi toimintoa määrittelevät VPN: n erittäin turvallisena online-työkaluna suojaa käyttäjiä verkkovahinkoilta kuten tietojen varkaus. Salausten lisäksi reititysprosessi saa liikenteen näyttämään tulevan eri paikasta. Sinä puolestaan, näyttävät olevan eri maassa.

Kun muodostat yhteyden VPN: ään, sinun IP-osoite muuttuu automaattisesti vastaamaan valitsemassasi maassa sijaitsevan palvelimen IP-osoitetta. Saadaksesi hallinta IP-osoitteestasi ja muuttaaksesi sitä haluamallasi tavalla, sinun tarvitsee vain muodostaa yhteys valitsemasi maan VPN-palvelimeen..

Joten jos haluat näyttää olevan Isossa-Britanniassa, kaikki mitä sinun on tehtävä on yhdistä UK-palvelimeen. Sinun on tehtävä se, jos haluat mahdollisuuden katsot BBC iPlayeria ollessasi Saksassa. Tässä on miten BBC iPlayerin vapauttamisprosessi toimii:

 1. Ensimmäinen asia mitä sinun täytyy tehdä on etsiä luotettava VPN-palveluntarjoaja. Neuvomme sinulle ilmoittautumisen yhteydessä ”ExpressVPN”.
 2. Voit sitten Lataa VPN-sovellus Windows-, MacOS-, iOS- ja Android-laitteilla.
 3. Asenna sovellus ja sitten käynnistä sovellus streaming-laitteellasi.
 4. Kirjaudu tiliisi ja tutustu sitten VPN-palveluihin.
 5. Skannaamisen jälkeen palvelimet, yhdistä UK-palvelimeen.
 6. Odota, että yhteys muodostetaan.
 7. vihdoin, vieraile BBC iPlayerissä ja katsella mitä haluat Saksassa.

BBC iPlayer on estetty

Kuinka poistaa BBC iPlayerin esto Saksassa älykkäällä DNS-välityspalvelimella

Vaikka VPN on erittäin turvallinen työkalu, joka salaa käyttäjien tiedot, älykäs DNS ei tarjoa samoja suojausstandardeja. Molemmat työkalut voivat kuitenkin auttaa käyttäjiä ohittamaan maantieteellisesti rajoitetun sisällön, mutta käyttämällä erilaisia ​​lähestymistapoja. VPN ei salli käyttäjien tietojen kulkea yksityisen tunnelinsa läpi salamatta niitä. Toisaalta älykäs DNS suosii nopeutta turvallisuuteen, minkä vuoksi se ei salaa käyttäjien tietoja.  

Joten jos et välitä VPN: n tarjoamista ylimääräisistä suojauksista, voit käyttää Smart DNS-välityspalvelinta sisällön estämiseen. Voit sitten katsella BBC iPlayeria Saksassa streaming samalla kun USA: n Hulu toisessa selaimessa. Tämä on mahdollista, koska älykäs DNS-välityspalvelin ei muuta IP-osoitteitasi. Se reitittää liikenteen vain yhden osoitetun palvelimen kautta, jolloin voit saada pääsy rajoitettuun sisältöön. Tässä on mitä sinun on tiedettävä älykkäästä DNS: stä.

 • Se ei salaa tietojasi eikä muuta IP-osoitettasi.
 • Et saa online-nimettömyyttä.
 • Voit määrittää älykkään DNS: n monille alustoille ja laitteille, kuten iOS, Mac, Apple TV, Roku, PS3 / 4, Chromecast, Amazon Fire TV ja Xbox One..
 • Älykäs DNS ei ehkä toimi, jos palveluntarjoajasi käyttää DNS-kaappausta tai läpinäkyviä välityspalvelimia.

Nyt, jos haluat älykäs DNS, joka voi estää BBC iPlayerin käytön, suosittelemme Unlocatoria. Tämä palvelu voi poista esto yli 200 kanavalta, ja BBC iPlayer on yksi heistä. Lisäksi tanskalainen yritys tarjoaa ilmaisen 7 päivän kokeilujakson ja 14 päivän palautuskäytännön. Voit kokeilla sitä ennen kuin teet sitoumuksia.

Paras VPN Saksalle

ExpressVPN on paras VPN-palveluntarjoaja, jota voidaan käyttää Saksassa. Itse asiassa Charles kirjoitti siitä jopa kokonaisen artikkelin.

ExpressVPN: n avulla voit yhdistä yli 2000 palvelinta yli 94 maassa, erittäin tukeva asiakastiimi, ja 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tämä politiikka on hyödyllistä, koska se antaa sinulle aikaa miettiä ennen kuin päätät sitoutua. 

Jos et usko ExpressVPN: n sopivan sinulle, voit aina etsiä muita palveluntarjoajia. Katso ne alla olevasta taulukosta. Anna näille huipputason tarjoajille mahdollisuus.

Katso BBC iPlayer Saksassa

Okei, joten sinun on tiedettävä, että ennen kuin kaikki innostuu, VPN tai Smart DNS eivät voi antaa sinulle ilmaisia ​​tilauksia! Se ei ole miten se toimii. Se antaa sinulle pääsyn vain haluamaasi sisältöön, ei ohittaa rekisteröintimaksuja sanotaan sanoen BBC iPlayer – jos sellaista oli.

Se oli aivan ilmoitusta! Katsoin kaiken BBC iPlayer -sivustolla ollessani Saksassa. Minun ei tarvinnut unohtaa jaksoa Päivän ottelusta, ja olen kiitollinen VPN / Smart DNS -sovelluksesta. Voit olla myös. napsauta tätä saadaksesi ExpressVPN-tilaus ja täällä Unlocator yksi. Kerro meille, minkä valitset alla olevassa kommenttiosassa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map