Kuinka saada BBC iPlayer Uuteen-Seelantiin

Kuinka saada BBC iPlayer Uuteen-Seelantiin? Keeping Faith, Miranda, Requiem ja Creeped Out ovat joitakin parhaimmista saatavista ohjelmista Yhdistyneen kuningaskunnan BBC iPlayer -sarjassa. Valitettavasti muu maailma ei saa nauttia heistä yhdestäkään, koska BBC iPlayer on rajoitettu Yhdistyneen kuningaskunnan katsojille ja se on estetty Ison-Britannian rajojen ulkopuolella. Vaikka Internet-yhteys on Uudessa-Seelannissa laajalti saatavissa ja melkein koko väestö on 3G- ja 4G-mobiililaajakaistan kattamaa, sen kansalaisia ​​ei vapauteta maantieteellisesti rajoittavista laeista. Tämä tarkoittaisi, että uusiseelantilaiset, kuten Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Saksassa, Ranskassa ja Italiassa asuvat ihmiset, eivät pääse BBC iPlayer -sovellukseen, elleivät tietenkään saa brittiläistä IP-osoitetta. Uuden IP: n hankkiminen voidaan hallita helposti suojaamalla VPN-yhteys millä tahansa PC: llä, Macilla, PS4: llä, Xboxilla, Apple TV: llä, Rokulla, Androidilla, iPhonella ja FireStickillä. Jatka lukemista saadaksesi selville miten.


Kuinka saada BBC iPlayer Uuteen-Seelantiin

Kuinka saada BBC iPlayer Uuteen-Seelantiin

Kuinka saada BBC iPlayer Uuteen-Seelantiin VPN: n avulla

Jos yrität käyttää BBC iPlayeria Uudesta-Seelannista, törmäät todennäköisesti virheilmoitukseen, jossa ilmoitetaan, että iPlayer ei ole käytettävissä sijaintisi sijainnissa..BBC iPlayer GeoBlocked

BBC iPlayer tietää missä olet, he voivat havaita IP-yhteyden, johon olet yhteydessä. Heti kun he saavat tietää, että se ei ole Yhdistyneessä kuningaskunnassa, he lopettaa käyttöoikeutesi. Hyvä uutinen on, että tarvitset vain VPN: n, ja voit suoratoistaa BBC iPlayerin sisältöä mistä päin maailmaa tahansa, mukaan lukien Uusi-Seelanti. Kun muodostat yhteyden VPN-verkkoon, yhteys reititetään uudelleen valitsemasi maan nimetyn palvelimen kautta. Sen jälkeen sinulle annetaan sen palvelimen IP-osoite, johon yhteys on muodostettu. Se antaa sinulle nimettömyyden verkossa, mutta se auttaa myös ohittamaan kaikenlaiset georajoitukset. Näin käytät VPN: n avulla BBC iPlayer -sovelluksen estäminen Uudessa-Seelannissa.

  1. Lataa ja asenna VPN-sovellus tietokoneellesi, Maciin, Androidiin, iOS-laitteeseen.
  2. Käynnistä VPN-sovellus ja kirjaudu sisään VPN-tililläsi.
  3. Yhdistä nyt Ison-Britannian VPN-palvelimeen.
  4. Siirry lopuksi BBC iPlayer -sivustolle tai käynnistä iPlayer-sovellus.
  5. Katso BBC iPlayer Irlannissa.

BBC iPlayer on estetty

ExpressVPN on markkinoiden luotettavin VPN-palveluntarjoaja, ja suosittelemme tilaamaan sen palvelut. Vaikka se ei ole halvin, sen tarjoama on jokaisen pennin arvoinen. Sen lisäksi, että ExpressVPN on laajan historiansa aikana ohittanut maantieteelliset rajoitukset, se pystyy ylläpitämään tietosi ja yksityisyyttäsi online-tilassa. Voit lukea artikkelisi paras VPN Uudelle-Seelannille tai tutustu muihin palveluntarjoajiin alla olevasta taulukosta.

Hanki BBC iPlayer Uudessa-Seelannissa älykkään DNS: n avulla

Jos et jostain syystä ole miettinyt VPN-käyttöä, voit aina kokeilla älykästä DNS-välityspalvelinta. Aivan kuten VPN, se auttaa poistamaan maantieteellisiä rajoituksia kaikkialta maailmasta. Mitä se ei kuitenkaan tee, on tarjota samat turvatoimet kuin VPN: lle. Älykäs DNS-välityspalvelin tarjoaa nopeamman nopeuden, koska tietosi eivät salaudu täysin prosessissa. Et myöskään saa uutta IP-osoitetta, mutta jotenkin voit käyttää estettyä materiaalia. Näin voit käyttää älykästä DNS-välityspalvelinta saadaksesi BBC iPlayerin Uuteen-Seelantiin:

  1. Siirry ensin Unlocatoriin ja tilaa ilmainen 7 päivän kokeilu.
  2. Seuraa näitä videoita / asennusohjeita määrittääksesi Smart DNS -sovelluksen suoratoistolaitteeseesi.
  3. Siirry BBC iPlayerin verkkosivuille.
  4. Nauti rajoittamattomasta pääsystä kaikkiin BBC iPlayer -sisältöihin.

Unlocator on erinomainen yritys. VPN-verkot voivat melkein unohtaa heidän huippuluokan asiakaspalvelustaan ​​käyttäjäystävälliseen ohjelmointiin. Se on luotettavin Smart DNS -palvelu, joka takaa maantieteellisten rajoitusten ohittamisen mistä päin maailmaa tahansa. Joten jos etsit älykästä DNS: tä, joka auttaa sinua saamaan BBC iPlayerin Uudessa-Seelannissa, älä etsi pidemmältä kuin Unlocator.

Hanki BBC iPlayer Uudesta-Seelannista

Oletko unohtanut lääkäri Who: n viimeisimmän jakson, koska olit tilapäisesti poissa Isosta-Britanniasta? Tuntuuko sinusta siltä, ​​että haluat kiinni The Graham Norton -sarjan hauskeimmista bitteistä? Sitten sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin estää BBC iPlayer. Olitpa Uusi-Seelanti tai Yhdysvallat, voit käyttää BBC iPlayeria missä tahansa oletkin, kunhan käytät VPN- tai Smart DNS-välityspalvelinta. Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa, minkä menetelmän olet valinnut saadaksesi BBC iPlayerin esteen puolestasi.