Kuinka seurata tohtoria, joka 11. kausi esiintyy verkossa

Hyvät naiset ja herrat, pojat ja tytöt, tohtori tulee takaisin! BBC: n megahittisen show Doctor -fanit, jotka odottavat innokkaasti uuden kauden ilmestymistä, ja meidän ei tarvitse odottaa paljon kauemmin! Siirryttyä pois tavanomaisesta lauantai-illan paikasta, Doctor Who S11 on vartioimassa näytöitämme sunnuntaina 7. lokakuuta. No… kaikki näytöt eivät ole. Kuten ehkä tiedät, BBC ja BBC iPlayer ovat saatavana vain Isossa-Britanniassa. Jos et halua riskiä nähdä spoilereita ennen kuin lääkäri tavoittaa paikallisen kaapelitoimittajan, tässä on artikkeli siitä, kuinka voit seurata Doctor Who S11 -sovellusta verkossa samanaikaisesti Ison-Britannian kanssa PC: lläsi, Macilla, Androidilla, iOS: lla, PS4: llä, Xbox, FireStick, Smart TV, Apple TV tai Roku.


Kuinka seurata lääkäriä, joka S11 elää verkossa

Tohtori Who S11 Promo Kuva

Kuinka katsoa lääkäriä, joka S11 Online Live

Jos asut Ison-Britannian ulkopuolella, sinun tulee olemaan hieman vaikeaa kiinni tohtori Who S11: n ensimmäisestä ilmasta. Yhdysvaltain kansalaiset voivat olla varmoja tietäessään, että show esitetään 7. lokakuuta BBC Americassa, mutta muu maailma ei ole niin onnekkaasti.

Tämä tarkoittaa, että jos haluat katsoa Doctor Who -tapahtumaa ennen Internetin tulvaan spoilereihin, tarvitset tapaa poistaa BBC: n ja BBC iPlayerin esto. Nopein ja helpoin tapa tehdä tämä on käyttää VPN: tä. VPN: t reitittävät liikenteesi uudelleen turvallisen tunnelin kautta omille palvelimilleen. Kun näin tapahtuu, julkinen IP muuttuu vastaamaan käyttämäsi palvelimen sijaintia. Sinun on käytettävä vain brittiläistä palvelinta ja olet valmis!

Paras VPN BBC: n iPlayerin ja Watch Doctor Who S11 -sovelluksen estämiseksi

Ennen kuin saamme selville, minkä VPN: n avulla sinun pitäisi käyttää BBC: n ja BBC iPlayerin estämistä, puhutaanpa miksi BBC rajoittaa pääsyä sisältöinsä Ison-Britannian ulkopuolelle. BBC itse käsittelee tätä viestillä, jonka se näyttää estettyyn videoon:

BBC iPlayer toimii vain Isossa-Britanniassa. Valitettavasti se johtuu oikeuksista.

He eivät vedä jalkaa tällä, kansainväliset tekijänoikeudet on vaikea saada. Suurimmalla osalla kanavia ja viihdetoimittajia on oikeus näyttää vain tiettyä sisältöä tietyllä alueella. BBC: llä on oikeus tiettyihin ohjelmiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tämä ei tarkoita, että sillä olisi oikeudet samoihin ohjelmiin Ison-Britannian ulkopuolella. Lähitulevaisuudessa kansainväliset tekijänoikeuslait ovat aina johtolankojen katkaisijoita.

Se ei kuitenkaan lopu tähän, ainakaan ei BBC: llä. Olet ehkä kuullut, että Netflix on viime aikoina murtanut VPN-verkkoja, estäen kaikkia välityspalvelimia pääsemästä sen sisältöön. BBC on suunnilleen sama. Kaikki VPN: t eivät pysty estämään BBC: n ja BBC iPlayerin estämistä puolestasi, mutta voit tarkistaa BBC iPlayerin parhaiden VPN-luetteloomme löytääksesi ne, jotka tekevät.

VPN-guru ehdottaa, että käytät ExpressVPN: tä VPN-palveluntarjoajana BBC: n vapauttamiseen. ExpressVPN: llä on tarpeeksi resursseja voidakseen silti poistaa USA: n Netflixin eston. Sama voidaan sanoa myös BBC: stä. Voit lukea kaiken ExpressVPN: n upeista ominaisuuksista tässä täydellisessä katsauksessa.

Voit tarkistaa nämä VPN-palveluntarjoajat myös siinä tapauksessa, että ExpressVPN ei ole sinulle tarjoaja:

Kuinka avata lääkäri Who S11 -sovellus Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella?

Nyt kun tiedät, mitä VPN: ää sinun tulisi käyttää BBC iPlayer -sovelluksen estämiseen, puhutaan kuinka voit katsella Doctor Who -sovellusta verkossa samanaikaisesti Ison-Britannian kanssa. Tässä on mitä sinun on tehtävä:

  1. Siirry kohtaan ExpressVPN. Rekisteröidy heidän palveluunsa.
  2. Lataa VPN, joka vastaa laitettasi. ExpressVPN: llä on luettelo sovelluksista, joita voit ladata, ja tukee alkuperäisiä sovelluksia Windows-, Mac-, iOS-, Android- ja Linux-laitteille..
  3. Käynnistä sovellus ja kirjaudu tiliisi.
  4. Valitse brittiläinen palvelin. Irlantilainen, skotlantilainen tai kymrilainen palvelin ei auta BBC iPlayerin estämistä.
  5. Yhdistä palvelimeen ja odota yhteyden muodostumista.
  6. Siirry BBC iPlayer -sovellukseen ja katso Doctor Who S11 -sivustoa!

Katso? Helppoa kuin heinänteko.

Tohtori Who S11 – Mitä tiedämme toistaiseksi

Ok, valmis jännittävään osaan?

11. lääkäri on nainen!

Voi epäinhimillisyys! Ei, minä vitsailen. Jokainen näyttelyn fani tietää, että näytön lähtökohdalla ei ole mitään tekemistä tohtorin sukupuolen kanssa, ja on aika, että näyttelyn tekijät ymmärsivät sen. Uskomaton näyttelijä, Jodie Whittaker, teki debyyttilääkärinsä esiintymisensä viimeisen kauden Chrismas-tapahtumassa erikoiseksi. Hän otti hallituskampanjat Capaldista ja lupasi meille uuden ja mielenkiintoisen ottelun muukalaisesta Time Lordista, jota olemme kaikki kasvaneet rakastamaan.

Jatkaen ensimmäisten kausiensa aikana Steven Moffat ei tule tohtoriksi Doctor Who Season 11: n näyttelijäksi. Broadchurchin luoja ja kirjoittaja Chris Chibnall johtaa johtoasemansa lupauksensa olevan uusi ja jännittävä matka. Voi, mainitsinko, että saamme myös aivan uuden joukkuekaverin? Puhu muutoksesta!

Kuten tavallista, tulevan kauden juonesta ei tiedetä paljon, vaikka ympärilläkin on huhu, että emme ehkä näe Daleksia enää. Näyttelyn fanit ovat tottuneet yllätykseen, ja olen henkilökohtaisesti innostunut siitä, mitä nämä muutokset lisäävät yli 50 vuotta kestäneeseen esitykseen.

Katso tohtori Who Season 11 Ison-Britannian ulkopuolella – Viimeiset ajatukset

Ja siellä sinulla on se, kuinka voit katsella Doctor Who S11: tä verkossa samanaikaisesti Ison-Britannian kanssa. Käyttämällä VPN: tä et vain pääsy sisältöön kaikkialta maailmasta, vaan myös turvaa Internet-yhteytesi ja varmista, että kaikki tietosi ovat yksityisiä. Kerro minulle, mitä mieltä olet uudesta lääkäristä kommenttiosassa, haluaisin mielelläni, että otat huomioon tulevasi asiat!