Bitcoin vs. Bitcash – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Puomi kryptovaluutta levisi tulipalona kuin kauan sitten. Tuhannet ihmiset alkoivat sijoittaa Bitcoin, ja muut digitaalisen valuutan muodot, kuten Bitcash, Ripple ja Etherium alkoi popping. Vaikka kryptovaluutat ovat yhä yleisempiä, mitä todella tiedät heistä? 


Bitcoin vs. Bitcash - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Bitcoin vs. Bitcash – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Oppaassamme puhumme sinut läpi digitaalisen valuutan historia, miten ne toimivat, ja mitkä ovat hyödyt ja haitat erityyppisten valuuttojen, kuten Bitcash alkuperäistä vastaan Bitcoin. Jos haluat lyhyen katsauksen salaustekniikan maailmasta, tee itsestäsi mukava nopeasti lukea.

Mikä on Cryptocurrency?

kryptovaluuttaHelpoin tapa kuvata kryptoja on, että ne ovat muoto digitaalinen käteinen.

Ihan kuin tosielämän rahaa, heillä on arvo, paitsi että heitä ei sido fyysinen muoto, eikä niitä hallitsevaa tai hallitsevaa keskusviranomaista. 

Kehittäjät ympäri maailmaa ovat perustaneet cryptocurrencies ja aktiivinen yhteisö, joka ylläpitää ja parantaa niitä kautta blockchain-tekniikka (josta keskustellaan tarkemmin.)

Ennen kuin tutkimme kryptovaluuttojen toimintaa, on parasta tietää miksi ne luotiin.

Mikä aiheutti kryptovaluuttojen syntymisen?

Salausvaluutat tulivat kymmenen vuotta sitten, ja se kehitettiin torjumaan finanssikriisi luoma perinteinen pankkijärjestelmä. Monet asiantuntijat ovat verranneet tätä ajanjaksoa Suuri lama. Kyllä, se oli niin paha.

Yhdysvaltain pankit aloittivat lainojen jakaminen vasemmalle ja oikealle saada lisää asiakkaita, mutta tämä päätös aiheutti heidän kaatumisen. Monet ihmiset eivät pystyneet maksamaan heille takaisin, ja jonkin ajan kuluttua pieni rahavirta aiheutti pankkien romahtamisen ja konkurssihakemus.

Monet ihmiset menetti paljon rahaa, samalla kun pankkien vaikutus ja valta alkoivat heikentyä tämän katastrofin takia. Tämä inspiroi lahjakkaiden henkilöiden ryhmää muodostamaan eräänlainen taloudellinen omaisuus, joka se oli turvallisempi. 

Bitcoin on syntynyt

BTC oli ensimmäisen kerran onnistunut salaustekniikan muoto. Vastoin yleistä käsitystä, ennen Bitcoinin käsitystä oli olemassa muita muodostuneita käsitteitä digitaalisesta käteisestä, mutta niitä ei ollut yhtä suosittu tai yhtä tehokas.

Bitcoinin tavoitteena oli estää tavanomaisen rahan väärinkäytöstä johtuvat asiat ottamalla käyttöön useita hyödyllisiä ominaisuuksia:

 • Yksityisyys ja nimettömyys
 • Edullinen transaktiomaksu
 • hajauttaminen
 • Nopeammat transaktiot ulkomailla
 • Rajoitettu tarjonta = Vähemmän taloudellisia ongelmia, kuten inflaatio

Salausvaluuksien käytöllä on monia muita etuja, mutta nämä ovat tärkeimpiä.

Blockchain-tekniikka

Jokainen salaustekniikka käyttää nimeltään tekniikkaa blockchain, joka, kuten saatat arvata, koostuu a “Lohkoketju.” Lohkot ovat eräänlainen ryhmitelty tietue. Ne siirtyvät seuraavaan lohkoon heti, kun edellisen lauseen enimmäismäärä on saavutettu. 

Voit kuvitella ne laatikoina, joissa on tietoja näyttää jokaisen onnistuneen salaustehtävän ja niiden yksityiskohdat. Jokaisessa lohkossa on aikaleima, joka näyttää sen luomisen ja prosessin aika.

Lohkoketju on periaatteessa a hajautettu muoto pääkirja, joka kattaa tuhansia palvelimia, ja jokaisella verkossa olevalla henkilöllä on a erillinen kopio lohkoketjusta. Lohkot on käsiteltävä perusteellisesti tullakseen osaksi ketjua. Ja tämä toimii aikajana jokaisesta aiemmasta tapahtumasta.

haarukat

Entä Bitcoin Cash? Käyttääkö se samaa blockchain kuten Bitcoin? Lyhyt vastaus on Joo. Se tekee niin käyttämällä haarukat, missä alkuperäinen lohkoketju on vain päivitetty tietyissä solmuissa.

Alkuperäinen pysyy samana, kun taas nämä päivitetyt solmut eroavat alkuperäisestä muodostavat uusia lohkoketjuja. Näiden uusien blockchainien muodostuneet kolikot ovat erilaisia ​​ja erillisiä alkuperäisestä.

Saatat ihmetellä, miksi nämä uudet kryptovaluutat luotiin ensinnäkin. Hyvin, Bitcoin ei ole tarkalleen täydellinen järjestelmä, ja osa sen yhteisöstä halusi jotain parempaa.

Bitcoin-käteisvaroitus

Bitcoin Cash tai BCH muodostettiin 1. elokuuta 2017, kun Bitcoin-yhteisön jäsenet olivat tyytymätön alkuperäisen protokollan kanssa. 

Keskustelujen jälkeen he päättivät luoda kokonaisuuden uusi kryptovaluutta jonka lohkoraja on 8MB, jossa alkuperäisessä oli vain 1 Mt. Suuremmat lohkokokot sallivat enemmän prosessoituja tapahtumia lohkoa kohti, joiden edut ja haitat tulevat olemaan keskusteltiin tarkemmin vuonna.

Vaihtelevat hinnat

Paljon kuin tosielämän raha, kryptovaluuttojen arvo nousee ja laskee ajan kanssa. Ne muuttuvat sen mukaan, kuinka paljon niitä vaaditaan, otetaan käyttöön ja käytetään. Voimme analysoida heidän arvonmuutoksen suhteessa niihin arvo kasvu ja sijoitetun pääoman tuotto (ROI) (sijoitetun pääoman tuotto.)

Sekä Bitcoinilla että Bit-käteisellä on tietty arvo. Bitcoin, joka on vanhin ja vakiintunein muoto salausvaluutoista, omistaa eniten arvoa ja hallitsee a suuri osa salausmarkkinoista (67,59% 16. syyskuuta 2019 alkaen), kun taas Bitcash omistaa vain 2,11%.Bitcoinin markkinaosuus

Bitcoin Cash oli luotu vain kaksi vuotta sitten. Vaikka suurin osa oletti, että se tarttuisi suureen osaan Bitcoinin markkinaosuudesta, sen määräävä markkina-asema on vähentynyt tasaisesti huipunsa jälkeen. 13. marraskuuta 2017, 9,74%. 

CoinMarketCapin mukaan Bitcoin-hinta on laskenut 0,37% viimeisen 24 tunnin kaupankäyntijakson aikana, kun Bitcoin Cash on loppunut 4,22%. Bitcoinilla on yleensä enemmän vakaa hintavaihtelu, kuten alla olevasta taulukosta näet.Bitcoin-kaavio

Tarvitsetko apua?

Monet käytettävissä olevat sivustot antavat ajantasaiset salausmarkkinatiedot Kuten CoinMarketCap, TradingView, ja CryptoCompare jos haluat seurata salaustekniikan suuntauksia itse.

Salausmarkkinat ovat yhä ruuhkautuneempia, ja uudet salaustekniikan muodot yrittävät nousta joukkoon. Mutta Bitcoin hallitsee ylimmän valuutan, kun Bitcoin Cash seuraa mallia 4. sija. Tarkoittaako tämä, että Bitcoin on paras kryptovaluutan muoto? Ei välttämättä.

BCH vs. BTC: Hyödyt ja haitat

Nyt sinulla on pieni idea siitä, mitkä ovat. Mitä sanot, katsomme asiaa hyödyt ja haitat jokaisesta? Hyvä on sitten. Mennään.

Bitcoin Cash

Aiomme aloittaa sen uuden tulokkaan kanssa. Ole hyvä:

 • edut

Tämä on paljon halvempaa kuin Bitcoin, joten on helpompi saada käsiinsä. Sen transaktiomaksut ovat myös alhaisemmat. Tällä hetkellä sen keskimääräinen transaktiomaksu on $ 0,00396, sillä aikaa Bitcoin’s on 1 045 dollaria. Bitcoinin keskimääräinen transaktiomaksu kärsii korkeista piikkeistä (pahimman ollessa 63,85 dollaria 22. joulukuuta 2017). Toisaalta Bitcoin Cash on ollut johdonmukaisesti mukana alaosa sen suunnittelusta lähtien:

Halvempi ja nopeampi tekee Bitcoin Cashista kaupankäynnin kannalta yleisemmän.

 • haitat

Vaikka suurempi lohkon koko tarjoaa etuja, sillä on mahdollinen sivuvaikutus vähentämällä verkon vastustuskykyä ulkopuolisille hyökkäyksille samoin kuin keskittäminen.

Siinä on myös matalampi sijoittajien luottamus verrattuna Bitcoiniin, ja sen ”markkinoille pääsyn ja hyväksymisasteen” on vähemmän hallitseva. Tämä johtuu tosiasiasta, että se on salausvaluuttamarkkinoilla paljon uutta kuin Bitcoin.

Kaupankäynti on vähemmän kannattavaa käytettävissä olevien kauppapareiden suhteen – näiden haittojen kumulatiiviset vaikutukset alenna Bitcoin Cash -yrityksen hintaa ja käyttöönottoastetta.

Bitcoin

Nyt alan jättiläislle. Tässä on Bitcoinin ansioita ja haittoja.

 • edut

Alkuperäisenä lähteenä Bitcoin toimii perusvaluutta koko salausvaluuttajärjestelmälle. Tätä mitä muut kryptovaluutat käyvät kauppaa vastaan ​​ja sillä voidaan käydä kauppaa käytännössä jokaisessa pörssissä (sillä on eniten kauppapareja.) 

Se hallitsee yli puolet koko salausmarkkinoista (67,6%) ja pysyy edelleen Kultakanta nopeasti kasvavassa ja erittäin kilpailukykyisessä teollisuudessa. Koska se on massiivinen käyttäjäkunta ja korkeampi markkinalakki, Bitcoin säilyttää arvonsa paljon paremmin kuin Bitcoin Cash.

Koska salausmarkkinoilla on täydellisimmät solmut, se tekee siitä uskomattoman vaikea saada hyökkäystä keskitetyt instituutiot ja hallitukset.

 • haitat

Bitcoin on paljon kalliimpi ja on korkeammat transaktioprosentit. Transaktiot ovat myös yleensä hitaammin. Tämä tekee siitä kauhean valinnan yleisille ostoksille.

Toinen pieni haitta on se, että Bitcoinin kehitystiimillä ei ole vahvempi yhtenäinen etuosa verrattuna muihin joukkueisiin. Tämä sisäinen keskustelu yhdessä sen massiivisen käyttäjäkunnan kanssa saattaa päätyä estää sen parantamisprosessia

Sijoittaminen kryptovaluutalla

On melko helppo sanoa, että eri ihmiset ovat kiinnostuneita ostamaan salausvaluuttaa. Jokaisella on syyt. Olipa kyse nimettömästä vai vain voiton tuottamisesta, sijoittaminen Bitcoiniin, Bitcash tai mikä tahansa kryptovaluutta voi olla hyvä idea. Puhutaanpa joihinkin “huolenaiheisiin ja miten”.

1. Mistä niitä ostaa?

Etkö tiedä tietäsi? Autan sinua tässä. Antaa sen ensin aloittaa josta voit ostaa kryptovaluuttaa.

Salausvaluuttavaihto

Nämä laitokset mukana tulee usein maksu kaupan käsittelystä, joten muista tehdä oma tutkia ja löytää sinulle sopiva. Nämä kaksi ovat suosituimpia:

 • Coinbase

Tämä on erittäin suosittu yhdysvaltalaisten kriptovaluutta-sijoittajien keskuudessa, koska pankkitilisi yhdistäminen on suhteellisen helppoa. Coinbase-maksut a 0,5% ostovoitosta ja lisämaksu, joka riippuu mistä alue olet sisällä ja käyttämäsi maksutyyppi.

 • Binance

Pidetään maailman suurimpana salauksenvaihtopisteenä tilavuus, Binance perii peruutusmaksun ja ylimääräisen 0,1% maksu jokaiselle kaupalle. Tarjolla on alennuksia, joten muista tarkistaa ne. Binancessa kryptovaluutat ovat yleensä vaihdetaan toisiinsa. Sinulla on kuitenkin oltava mahdollisuus ostaa niitä luottokortti hintaan.

Välittäjävaihdot

Ihmiset palkkaavat usein välittäjiä hyödyksi suuremmat likviditeettivarat, alhaisemmat liukastumis- ja hajautusmaksut, ja enemmän vaihdettavia kryptovaluuttapareja. Tässä on kaksi parasta salausvälittäjää:

 • Plus500 

Plus500 tarjoaa monia etuja, kuten lukuisia maksutapoja (kuten Paypal) 100 dollarin minimitalletukset, live chat -vaihtoehto, ja a nopea kirjautumisprosessi.

 • eToro

eToro tarjoaa monia Maksuvaihtoehdot, Minimi talletus 200 dollaria, ja erinomainen tukitiimi.

Muita tapoja, joilla voit sijoittaa BTC: hen

Haluta lisää? Tajusit sen. Tarkista seuraava.

 • Bitcoin-pankkiautomaatti

Se toimii samoin kuin fyysisen käteisvaroituksen ATMS. Kolikko ATM-tutka on tuhansia pankkiautomaatteja ympäri MEILLE.

 • P2P-vaihto

Käyttäjät voivat lähettää ilmoituksia, joissa ilmoitetaan heidän haluttu valuuttakurssi ja maksutapa Bitcoineille. Muut käyttäjät voivat vastata ilmoituksiin valitsemalla tapaamisen henkilökohtaisesti ja maksamalla Käteinen raha tai käyttämällä verkkopankkipalvelut kauppaa suoraan.

 • Harmaasävyrahastot

Voit saada molemmat Bitcoin ja Bitcoin Cash harmaasävyjen kautta, digitaalisen valuuttasi omaisuudenhoitaja. Vaikka nämä osakkeet maksaa enemmän kuin kolikon todellinen arvo, sinun ei tarvitse murehtia varastointi tai toteuttaa ylimääräinen turvallisuus.

Muutamia vinkkejä ennen oston lukitsemista

Ennen päätöksen tekemistä suosittelen, että tutustut asiaan seuraavat vinkit. Olen varma, että sinulla on erilainen näkökulma asiaan:

 • Pidä perustietosi kädessä

teidän SSS, pankkitilin numero, henkilökuva, salasanat digitaaliseen lompakkoosi jne. Salaus- ja rekisteröintiprosessit vaativat tietosi, joten se on parasta valmistella.

 • Vältä luottokortin käyttöä

Rahoittaa sijoituksesi lainanotto korkean koron lähteistä on huono idea.

 • Huomaa, että salausteknisillä sijoituksilla ei ole vakuutusta

Securities Investor Protection Corporation ei vakuuta Cryptocurrencya varkauden tai epäonnistumisen tapauksessa (joillakin pörsseillä, kuten Coinbasella, on kuitenkin oma vakuutuksensa.)

 • Varmista, että verkkotapahtumat tehdään turvallinen ja yksityinen internetyhteys. (Kokeile uskottavaa VPN: tä).
 • Jos haluamasi vaihtoalusta ei tarjoa haluamaasi kryptovaluuttaa, voit yksinkertaisesti osta ensin Bitcoin ja vaihda se haluamaasi valuuttaan.

2. Kuinka voin tallentaa kryptovaluuttani?

Voit pitää valuutat valuuttana kahden tyyppinen digitaalinen lompakko:

Kuuma lompakko

Vakiintuneet palveluntarjoajat tai pörssit tarjoavat tällaisen lompakon pilvien varastointi johon pääsee Internetin kautta. Pörssit tarjoavat kuumia lompakoita liittyessään. Monet mieluummin käyttävät kolmannen osapuolen kuumat lompakot joita voidaan käyttää eri alustoilla. 

Tapahtumat ovat yleensä nopeampi kuumille lompakoille. Mutta muista, että kuumilla lompakoilla, joilla on Bitcoin, on: suuri hakkeroitumisen riski. Muista valita vaihto-alusta, joka tarjoaa vakuutuksen tai ainakin ylimääräinen turvallisuus. 

Tässä on muutama suosittu lähde kuumille lompakoille:

 • Blockchain

Se ei tule valuutanvaihdosta, mikä vähentää hakkerointikohteesi riskiä. 

 • Coinbase

Sen mukana tulee vakuutus, joka kattaa hakkeroinnin, varkauksien, väärien siirtojen ja turvallisuusrikkomusten aiheuttamat tappiot.

 • Electrum

Ainutlaatuinen ohjelmisto, jonka avulla voit tallentaa valuuttasi tietokoneellesi.

 • rihmasto

Mobiili kuuma lompakko sekä iOS- että Android-käyttäjille. 

Kylmä lompakko

Kylmä lompakot tarjoavat ylimääräiset turvatoimet joita kuumilla lompakoilla ei ole. Ne tulevat kannettavien laitteiden muodossa, jotka voivat tallentaa valuuttasi. Tässä on joitain suosittuja kylmälaukun tarjoajia:

  • Pääkirja Nano: Samanlainen kuin flash-asema, nämä lompakot voivat maksaa $ 60- $ 120
  • Trezor: Erittäin pienet kylmät lompakot, jotka maksavat $ 80- $ 170

Muista käyttää myös vahvoja salasanoja kaksifaktorinen todennus valuutanvaihtoa varten digitaalisen lompakon tileille.

3. Kuinka voin hallita sijoitustani?

Muista, että jokaiseen sijoitukseen liittyy mahdollisia riskejä. Digitaaliset valuutat ovat alttiina suhteellisen korkeille riskeille, koska ne ovat paljon uudempia peliin verrattuna muihin vakiintuneisiin sijoitusmuotoihin, kuten joukkovelkakirjat tai osakkeet. Tässä on muutama tapa, jolla voit vähentää näitä riskejä:

 • Monipuolista salkkuasi

Olet todennäköisesti kuullut tästä aiemmin, monet sijoittajat ovat käyttäneet tätä taktista tapaa ennen kryptovaluutojen syntymää. mennessä sijoittaminen lukuisiin lähteisiin, sinulla on suurempi mahdollisuus ylläpitää sijoituksiasi siellä, missä tuottoisat valuutat voivat korvata epäonnistuneet.

 • Pelaa “Osta ja pidä” -peliä

Se on niin yksinkertaista kuin miltä se kuulostaa. Osta kryptovaluuttaa ja vain odota sen arvon nousevan. Tätä pidetään passiivisena sijoitusmuotona, joka usein ylittää aktiivisen vastineensa. Se on myös halvempi johtuen alhaisemmat transaktiomaksut.

Kuten edellisissä osissa mainittiin, digitaalisen valuutan markkinat ovat erittäin haihtuva, hinnat jatkuvasti muuttuvassa tilassa. Nämä muutamat mainitsemamme tärkeät strategiat voivat auttaa sinua hallita sijoitustasi epävakailla markkinoilla.

Myönnetään, että se ei ehkä ole nopein tapa ansaita sijoituksistasi lyhyellä aikavälillä, mutta yleensä suoriutuu paremmin pitkällä tähtäimellä. Tämä on loistava aloittelijoille, jotka haluavat sukeltaa kryptovaluuttojen maailmaan.

Bitcoin vs. Bitcash – johtopäätös

Sen toiminnasta on paljon opittavaa cryptocurrencies Kuten kuinka hankkia ne, tai niihin liittyvät riskit. Mutta toivomme, että oppaamme on antanut sinulle jonkin verran ymmärrystä siitä, mitä kryptovaluutat ovat, miten ne toimivat ja kuinka sijoittaa turvallisesti niiden kanssa.

Jos on jotain, jota et voi kietoa päätäsi, huuta meitä alla olevissa kommenteissa ja valaistamme asiaa.