Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις DNS στο Amazon Fire Stick

Το Fire Stick είναι μια εξαιρετική συσκευή για λειτουργία όταν είστε συνεχής ροή. Ωστόσο, όσο εξαιρετικό μπορεί να είναι, δεν αποφεύγονται τα προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσει η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο. Ή υπάρχει; Σε αυτό το σεμινάριο, θα μάθετε πώς να αλλάζετε τις ρυθμίσεις DNS στο Fire Stick, προκειμένου να παρακάμψετε τη διαδικτυακή επιτάχυνση του ISP και να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς. Ακολουθήστε το προβάδισμά μου.


Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις DNS στο Fire Stick

Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις DNS στο Fire Stick

Πώς να ρυθμίσετε μη αυτόματα το DNS στο Amazon FireStick

Πριν αλλάξετε τις ρυθμίσεις DNS, βεβαιωθείτε ότι έχετε σημειώσει τις τρέχουσες διευθύνσεις διακομιστή ή τις ρυθμίσεις σε ένα κομμάτι χαρτί. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρείτε αυτούς τους αριθμούς για εφεδρικούς σκοπούς, σε περίπτωση που χρειαστεί να τους επιστρέψετε ανά πάσα στιγμή. Εάν η διαδικασία αλλαγής DNS φαίνεται συντριπτική, μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε ένα VPN στο Fire Stick σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δημόσιο DNS της Google. Είναι πολύ αξιόπιστο και δωρεάν.

 • 8.8.8.8
 • 8.8.4.4

Τώρα, όπως προηγουμένως κάλυψα τη διαμόρφωση DNS του Xbox One και του PS4, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις DNS στο FireStick:

 1. Ενεργοποιήστε το Fire Stick σας.
 2. Προχωρήστε προς Ρυθμίσεις -> My Fire TV -> Σχετικά με.Fire Stick Σχετικά
 3. Θα δείτε τα στοιχεία της σύνδεσής σας. Σημειώστε τα.Δίκτυο Fire Stick
 4. Τώρα, πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις -> Δίκτυο πάλι.
 5. Κάντε κλικ στην ασύρματη σύνδεσή σας και πατήστε Ξεχάστε το δίκτυο.Ξεχάστε τον κωδικό πρόσβασης
 6. Κάντε σάρωση για τη σύνδεσή σας και πατήστε σε αυτήν.Fire Stick Rescan
 7. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης Wi-FI αλλά πατήστε Προχωρημένος αυτή τη φορά.
 8. Θυμηθείτε τη σημείωση που κάνατε πριν, ναι ώρα να την πληκτρολογήσετε:
  • διεύθυνση IPIP Fire Stick
  • πύληGateway Fire Stick
  • Μάσκα υποδικτύου (Εάν το τελευταίο ψηφίο ήταν 0, τότε εισαγάγετε 24. Εάν είναι 255, τότε το 32 είναι ο αριθμός σας).Subnet Fire Stick
 9. Εισαγάγετε το νέο Πρωταρχικός και Δευτερεύον DNS (Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google DNS ή το OpenDNS)Fire Stick Αλλαγή DNS
 10. Τελείωσες.

Εναλλαγή διακομιστών DNS – Γιατί?

Γίνεται πολύ απογοητευτικό όταν δεν μπορείτε να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες μιας συσκευής όπως το Fire Stick. Η πλατφόρμα έχει πολλά να προσφέρει όταν πρόκειται για ροή. Από το Amazon Prime Videos έως το BBC iPlayer, όλα μπορούν να είναι διαθέσιμα, εφόσον ζείτε στην αντίστοιχη χώρα καταγωγής τους. Όχι μόνο αυτό, αλλά κατά τις ώρες αιχμής, είναι σχεδόν αδύνατο να παρακολουθήσετε ένα βίντεο χωρίς να υποφέρετε από προβλήματα αποθήκευσης.

Όσο θέλετε να κάνετε streaming περιεχομένου, η καθημερινή συνήθεια του ISP σας είναι να παρακολουθείτε τις δραστηριότητές σας και να περιορίζετε τη σύνδεσή σας. Θα μιλήσω για αυτό σε βάθος στη συνέχεια, συνεχίστε την κύλιση.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Τη στιγμή που ένας πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου σάς παρέχει σύνδεση στο Διαδίκτυο, θα σας δοθεί ένας διακομιστής για αυτόματη χρήση. Θυμηθείτε, δεν είστε ο μόνος που χρησιμοποιεί το διακομιστή. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι αυτοί οι διακομιστές υπερφορτώνονται και ενδέχεται να λειτουργούν πιο αργά με την πάροδο του χρόνου.

Ευτυχώς, αλλάζοντας τις ρυθμίσεις DNS, ενδέχεται να αποφύγετε αυτό το ζήτημα. Μόλις παραβιάσετε το DNS σας, ενδέχεται να καταλήξετε να συνδέεστε σε έναν διακομιστή με χαμηλό ping, ο οποίος θεωρείται πολύ καλός. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιλύσετε την αργή σύνδεση που σας έχει επιβληθεί.

Περιορισμοί Geo-περιορισμοί

Η ουσία του Amazon FireStick είναι ότι είναι μια συσκευή ροής. Ωστόσο, ποιο καλό είναι μια πλατφόρμα ροής εάν δεν έχετε πρόσβαση στα καλά πράγματα; Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε το BBC iPlayer εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου; Λοιπόν, σε αυτόν τον κλάδο, αυτό ονομάζεται περιφερειακός περιορισμός.

Μην ανησυχείτε. Είστε εδώ για να μάθετε και είμαι εδώ για να σας καθοδηγήσω. Μπορείτε εύκολα να παρακάμψετε τα γεωγραφικά μπλοκ όπου κι αν βρίσκεστε, εάν χρησιμοποιείτε έναν έξυπνο πάροχο DNS. Είναι εύκολο έργο αν γνωρίζετε το δρόμο σας. Υπάρχουν δεκάδες πάροχοι που προσφέρουν υπηρεσίες Smart DNS όπως Μη εντοπιστήςBulletVPN, και ExpressVPN.

Δείτε πώς λειτουργεί όλα αυτά. Έξυπνοι έλεγχοι DNS με τις διευθύνσεις URL που δείχνουν πού βρίσκεστε αυτή τη στιγμή. Μόλις αλλάξει αυτό που αποκαλύπτει την τοποθεσία σας, φαίνεται να περιηγείστε αλλού. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μεταδώσετε ροή περιεχομένου με περιορισμούς γεωγραφικά, ανεξάρτητα από το πού μπορεί να βρίσκεστε.

Τι γίνεται με την ασφάλεια?

Η αλλαγή του DNS σας δεν κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας ούτε κρύβει τη διεύθυνση IP σας. Αυτό σημαίνει ότι εξακολουθείτε να βρίσκεστε στο ραντάρ του ISP σας. Έτσι, εν συντομία, η αλλαγή του DNS σας δεν είναι ασφαλής ή με άλλα λόγια, δεν σας παρέχει επιπλέον επίπεδο ασφάλειας.

Αυτή είναι η δουλειά ενός διαδικτυακού εργαλείου που ονομάζεται VPN. Έτσι, εάν θέλετε να προστατευτείτε ενώ είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, τότε καλύτερα να επενδύσετε σε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Από την άλλη πλευρά, ανέφερα παραπάνω 2 παρόχους VPN που περιλαμβάνουν το Smart DNS στις υπηρεσίες τους. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε αν θέλετε το καλύτερο και των δύο κόσμων όχι; Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε το δρόμο σας, εδώ είναι πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε το VPN στο Fire Stick.

Να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δύο υπηρεσίες ταυτόχρονα. Θέλετε ασφάλεια και απόρρητο; Στη συνέχεια πληρώστε με ταχύτητα στο Διαδίκτυο. Πρέπει να παρακάμψετε τους περιορισμούς με μια σύνδεση χωρίς προβλήματα; Στη συνέχεια, εκθέστε τον εαυτό σας εάν δεν έχετε την ασφάλεια. Για να προστατευθείτε κατά τη χρήση του FireStick, δείτε αυτά τα καλύτερα VPN στον παρακάτω πίνακα.

Έξυπνοι πάροχοι υπηρεσιών DNS

Όταν χρησιμοποιείτε μια έξυπνη υπηρεσία DNS, η σύνδεσή σας σε έναν ιστότοπο ροής αποστέλλεται μέσω διακομιστή μεσολάβησης. Προς το παρόν, η πραγματική τοποθεσία σας αποκρύπτεται, χαρακτηρίζοντάς σας ως χρήστη Διαδικτύου όπου βρίσκεται ο διακομιστής στον οποίο συνδεθήκατε. Μέσω αυτού, οι υπηρεσίες μέσων ροής μπορούν να εξαπατηθούν.

Για παράδειγμα, εάν συνδεθείτε σε έναν έξυπνο διακομιστή DNS στις ΗΠΑ, θα έχετε πλήρη πρόσβαση σε αμερικανικά κανάλια. Είναι τόσο εύκολο, πιστέψτε με. Τώρα, εδώ είναι οι κορυφαίοι πάροχοι έξυπνων DNS:

ExpressVPN

Είναι πολύ πιθανό αυτό ExpressVPN είναι το πιο γρήγορο VPN εκεί έξω. Αυτό, σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές δυνατότητες απεμπλοκής του, σίγουρα το καθιστά την πρώτη μου επιλογή όταν πρόκειται για ροή. Αυτό μιλάει για τις δυνατότητες VPN. Τι γίνεται με το MediaStream; Αυτό το VPN έχει το δικό του Smart DNS που είναι σχεδόν ικανό να ξεμπλοκάρει οποιαδήποτε επιθυμητή υπηρεσία ροής.

BulletVPN

BulletVPN είναι ένας πάροχος VPN με έδρα την Εσθονία που έχει γίνει αγαπημένος σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έχει αναδειχθεί ως μια εξαιρετική λύση VPN στους χρήστες του Διαδικτύου. Αλλά αυτό που είναι πραγματικά ελκυστικό εδώ είναι ότι, παρόλο που είναι νέο στη σκηνή, παρέχει στους χρήστες έξυπνο DNS. Όχι ότι πολλοί διακομιστές VPN, αλλά αυτό που λείπει σε μέρη, κερδίζετε σε άλλους.

Μη εντοπιστής

Μη εντοπιστής είναι μια καθαρή υπηρεσία Smart DNS που στέλνει μόνο κίνηση DNS που σχετίζεται με γεωγραφική τοποθεσία στην απαιτούμενη τοποθεσία. Δεν θα μειωθεί η ταχύτητα κατά τη σύνδεση και λειτουργεί σε διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων PC, Mac, Apple TV, Roku, PS4, Xbox One, Phones, ακόμη και FireStick.

Ρύθμιση παραμέτρων DNS στο FireStick – Summing Up

Αυτός είναι ένας πολύ απλός οδηγός, παιδιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε αυτό που έπρεπε να πω προσεκτικά και θα δείτε μια εντελώς διαφορετική εμπειρία στο FireStick. Μην αφήσετε τον ISP σας να καταστρέψει τη διάθεσή σας για ροή. Ούτε καν γεω-περιορισμοί δεν μπορούν να ακυρώσουν τα πανηγύρια σας.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map