Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις DNS στο Apple TV

Οι χαμηλές ταχύτητες σύνδεσης θα καταστρέψουν την εμπειρία σας στο Apple TV. Έχω δοκιμάσει πολλές διαφορετικές διορθώσεις για να λύσω το πρόβλημα. Ωστόσο, μερικοί από αυτούς δούλεψαν για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά κανένας από αυτούς δεν φάνηκε να κολλάει. Με λίγη έρευνα, αυτό που λειτούργησε για μένα ήταν να αλλάξω τις ρυθμίσεις DNS στο Apple TV μου. Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, δείτε πώς μπορείτε να διαμορφώσετε το DNS στο Apple TV.


Πώς να αλλάξετε το DNS στο Apple TV

Πώς να αλλάξετε το DNS στο Apple TV

Πώς να αλλάξετε το DNS στο Apple TV σας

Οι κανονικοί web surfers θυμούνται το όνομα ενός ιστότοπου και πληκτρολογούν τον για πρόσβαση. Ωστόσο, ο δικός σας υπολογιστής δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Δεν καταλαβαίνει τι γράφετε και από πού έρχεται το DNS. Η υπηρεσία μεταφράζει το όνομα που εισάγετε σε μια διεύθυνση IP, η οποία είναι βασικά η γλώσσα των προγραμμάτων περιήγησης Διαδικτύου.

Πρώτα πράγματα πρώτα, σας προτείνω να καταγράψετε τις τρέχουσες διευθύνσεις διακομιστή ή τις ρυθμίσεις σας. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρείτε αυτούς τους αριθμούς σε περίπτωση που χρειαστεί να τους επιστρέψετε στο εγγύς μέλλον.

Πριν ξεκινήσουμε, εδώ είναι αξιοσημείωτοι διακομιστές DNS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε

 • (Λάβετε υπόψη ότι το Apple TV λειτουργεί διαφορετικά. Εάν εισάγετε το Google DNS, τότε στο Apple TV θα πρέπει να εισαγάγετε “008.008.008.008”. Το 0 χρησιμοποιείται ως πρόθεμα:
 • Google DNS: Η Google προσφέρει δωρεάν υπηρεσία DNS, η οποία είναι γρήγορη και αξιόπιστη:
  • 8.8.8.8
  • 8.8.4.4
 • OpenDNS: Το OpenDNS είναι ένας ακόμη γρήγορος και αξιόπιστος διακομιστής DNS, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις ακόλουθες διευθύνσεις:
  • 208.67.222.222
  • 208.67.222.220

Τώρα, χωρίς αυτό, μπορείτε να διαμορφώσετε το DNS στο Apple TV σας:

Πώς να ρυθμίσετε το DNS στο Apple TV 4

Αυτά είναι τα απαραίτητα βήματα για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις DNS του Apple TV 4:

 1. Από το Apple TV Κυρίως μενού, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις.Apple TV 4 1
 2. Κάντε κλικ στο Δίκτυο.Apple TV 4 2
 3. Είτε χρησιμοποιείτε Wi-Fi είτε Ethernet, κάντε κλικ στο Διαμόρφωση DNS.Apple TV 4 3
 4. Επιλέγω Εγχειρίδιο.Apple TV 4 4
 5. Καταχώρησε DNS.Εισαγάγετε το DNS Apple TV 4
 6. Μόλις εισαχθεί το DNS σας, πατήστε Ολοκληρώθηκε.
 7. Επανεκκινήστε τη συσκευή σας.

Αλλαγή ρυθμίσεων DNS στις παλαιότερες γενιές του Apple TV

Η διαδικασία εδώ είναι τόσο απλή όσο είναι στην 4η γενιά του Apple TV. Δείτε πώς διαμορφώνετε το DNS στις παλαιότερες εκδόσεις, όπως το Apple TV 3:

 • Παω σε Ρυθμίσεις > Γενικός.Ρυθμίσεις Apple TV Pre
 • Επιλέγω Δίκτυο.Δίκτυο Apple TV
 • Επιλέγω Wi-Fi ή Ethernet (Ανάλογα με το ποιο χρησιμοποιείτε).Σύνδεση Apple TV
 • Κάντε κλικ στο Διαμόρφωση DNS.Διαμόρφωση DNS
 • Κτύπημα Εγχειρίδιο.Εγχειρίδιο DNS Apple TV
 • Τώρα Εισαγάγετε το DNS χρησιμοποιείτε. Εισαγάγετε DNS

Γιατί να αλλάξετε τις ρυθμίσεις DNS του Apple TV σας?

Κάθε φορά που αντιμετωπίζετε μικρές πτώσεις στο Διαδίκτυο, αρχίζετε να κατηγορείτε τον ISP σας. Είμαι σωστός? Λοιπόν, για κάποιον που είναι εξειδικευμένος στην τεχνολογία όπως και εγώ, θα αναζητούσατε εναλλακτικές λύσεις που θα κάνουν το μυαλό σας να λειτουργεί λίγο περισσότερο. Ωστόσο, αν έχετε δει τα μαθήματά μου στο παρελθόν, έχω ήδη καλύψει Το DNS αλλάζει σε Mac. Σήμερα μαθαίνετε πώς να το κάνετε στο Apple TV. Αλλά το πραγματικό ερώτημα είναι γιατί; Αυτή είναι η απάντησή σας.

Βελτιώστε την ταχύτητα σύνδεσης

Οι διακομιστές του ISP σας δεν θεωρούνται αξιόπιστοι όταν πρόκειται για γρήγορες ταχύτητες. Πάντα επιταχύνουν τη σύνδεση και υποφέρετε πολύ όταν βρίσκεστε σε ώρες αιχμής. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί ένα επεισόδιο δεν φορτώνεται σωστά; Λοιπόν, δεν είστε ο μόνος που παρακολουθείτε αυτήν τη στιγμή. Ο διακομιστής που χρησιμοποιείτε ενδέχεται να είναι υπερφορτωμένος, εξ ου και η δραστική πτώση της σύνδεσης.

Εάν αλλάξετε το DNS σας, πιθανότατα θα προσγειώσετε έναν διακομιστή με λιγότερη διακίνηση στον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για καλύτερες ταχύτητες ροής. Είναι πολύ χρήσιμο όταν χρησιμοποιείτε το Apple TV, καθώς η ροή είναι η κύρια ουσία της πλατφόρμας.

Παράκαμψη περιφερειακών περιορισμών

Αλλάζοντας το DNS σας, μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό γεω-περιορισμένου περιεχομένου που δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα σας. Με άλλα λόγια, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αμερικανικά Netflix, Hulu και πολλά άλλα, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Η αξιοποίηση του διεθνούς υλικού ροής είναι μια εύκολη δουλειά μόλις γνωρίσετε το δρόμο σας γύρω από αυτό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι αλλάξτε την περιοχή του Apple TV σας ώστε να μπορείτε να κατεβάσετε την επιθυμητή εφαρμογή. Μετά από αυτό, πρέπει να επενδύσετε σε μια έξυπνη υπηρεσία DNS για να αναδρομήσετε την επισκεψιμότητά σας στη χώρα της εφαρμογής. Για παράδειγμα, υπηρεσίες όπως το ExpressVPN, το BulletVPN και το Unlocator προσφέρουν έξυπνο DNS για πελάτες.

Χρησιμοποιώντας αυτό, θα αλλάξετε τις διευθύνσεις URL που είναι υπεύθυνες για την εμφάνιση της τρέχουσας τοποθεσίας σας. Μόλις διαμορφωθεί στο Apple TV, θα πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας στο διαδίκτυο και θα εμφανιστεί σε διαφορετική χώρα. Η περιοχή που υποστηρίζει τη χρήση του επιθυμητού καναλιού. Για παράδειγμα, πάρτε το American Netflix, το Smart DNS θα σας βοηθήσει να μεταφερθείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ως αποτέλεσμα, όλο το γεω-περιορισμένο υλικό στην Αμερική θα είναι στη διάθεσή σας.

Είναι ασφαλές να αλλάξετε το DNS στο Apple TV?

Όταν αναφέρουμε το απόρρητο, η εναλλαγή διακομιστών DNS δεν θα σταματήσει πραγματικά τον ISP σας από την παρακολούθηση των ιστότοπων που επισκέπτεστε. Ωστόσο, αυτό μπορεί να περιορίσει τις πληροφορίες που ενδέχεται να συγκεντρώσουν σε εσάς.

Επιπλέον, η χρήση λανθασμένου DNS στο Apple TV σας μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Σας συμβουλεύουμε επίσης να μην χρησιμοποιείτε ποτέ διευθύνσεις διακομιστή DNS, εκτός εάν είστε απολύτως σίγουροι για το ποιος τις χρησιμοποιεί.

Για να αποκρύψετε πραγματικά τις δραστηριότητες περιήγησής σας, χρειάζεστε ένα VPN έτσι ώστε τα δεδομένα σας να κρυπτογραφούνται. Με άλλα λόγια, η αλλαγή του DNS σας δεν είναι ασφαλής και η χρήση μιας υπηρεσίας Smart DNS παρακάμπτει μόνο τους τοπικούς περιορισμούς και όχι περισσότερο.

Μπορείτε να επιλέξετε έναν πάροχο VPN στον παρακάτω πίνακα, εάν είστε ένας από αυτούς που αναζητούν ασφάλεια.

Κορυφαίοι πάροχοι με λειτουργία Smart DNS

Ακολουθούν οι κορυφαίοι πάροχοι που προσφέρουν υπηρεσία Smart DNS:

ExpressVPN

ExpressVPN στέκεται ψηλά ως μια από τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες που θα μπορούσατε ποτέ να εγγραφείτε. Ο βραβευμένος πάροχος βρίσκεται εδώ και πάνω από μια δεκαετία. Διαθέτει δίκτυο περίπου 2000 διακομιστών σε όλο τον κόσμο. Η υπηρεσία επιτρέπει επίσης στους χρήστες της να έχουν έως και 3 ταυτόχρονες συνδέσεις και παρέχει στο MediaStreamer, τη δική του υπηρεσία Smart DNS.

Αυτό το VPN προσφέρει επίσης την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών στον κλάδο, με μια ομάδα που είναι πάντα διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, για να επικοινωνήσετε μέσω email, κοινωνικών μέσων ή ζωντανών μηνυμάτων συνομιλίας στον ιστότοπό του.

BulletVPN

BulletVPN παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να σχετίζονται με τη σημερινή λογοκρισία στο Διαδίκτυο και όλα τα ίχνη που διατηρεί η κυβέρνηση στους πολίτες της. Ένα VPN όπως αυτό είναι απαραίτητο με τους σημερινούς όρους. Επιπλέον, αυτό το VPN δεν προστατεύει μόνο το απόρρητό σας, αλλά προσφέρει επίσης μια έξυπνη υπηρεσία DNS όπως καμία άλλη. Έτσι, βασικά, όταν χρησιμοποιείτε ένα Apple TV, το BulletVPN είναι μια καλή επιλογή.

Μη εντοπιστής

Η εταιρεία παρέχει Custom Programming Services και κυκλοφόρησε την υπηρεσία SmartDNS το 2013 για να καλύψει τις ανάγκες προσβασιμότητας και απεμπλοκής των netizens σε όλο τον κόσμο. Πριν από λίγο καιρό, η υπηρεσία τους επεκτάθηκε ώστε να περιλαμβάνει VPN. Αλλά όλοι ξέρουμε Μη εντοπιστής ήταν και θα είναι πάντα ένας από τους καλύτερους πελάτες Smart DNS στον κόσμο. Έτσι, αν ψάχνετε για μια εκπληκτική εμπειρία Apple TV, επενδύστε στο Unlocator.

Αλλαγή των ρυθμίσεων DNS του Apple TV – Τελικές λέξεις

Εάν αντιμετωπίσετε ποτέ αργή απόδοση ροής και λήψεις, η αλλαγή των ρυθμίσεων DNS μπορεί μερικές φορές να βοηθήσει στην ανακούφιση του προβλήματος. Τώρα γνωρίζετε όλα όσα έχουν να κάνουν με την αλλαγή του DNS σας στο Apple TV. Έχω κάνει το ρόλο μου, τώρα είναι η σειρά σας. Απολαύστε το Apple TV στο μέγιστο.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map