Kuinka muuttaa DNS-asetuksia Apple TV: ssä

Hidas yhteydenopeus pilaa Apple TV -kokemuksesi. Olen kokeillut paljon erilaisia ​​korjauksia ongelman ratkaisemiseksi. Jotkut heistä työskentelivät kuitenkin lyhyen ajan, mutta yksikään niistä ei tuntunut pysyvän kiinni. Pienellä tutkimuksella minulle vaikutti DNS-asetusten muuttaminen Apple TV: ssä. Joten jos kohtaat saman ongelman, DNS-asetukset määritetään Apple TV: ssä seuraavasti.


Kuinka muuttaa DNS-ohjelmaa Apple TV: ssä

Kuinka muuttaa DNS-ohjelmaa Apple TV: ssä

Kuinka muuttaa DNS-ohjelmaa Apple TV: ssä

Normaalit surffaajat muistavat verkkosivuston nimen ja kirjoittavat sen pääsyä varten. Oma tietokoneesi ei kuitenkaan toimi tällä tavalla. Se ei ymmärrä, mitä kirjoitat, ja siitä, mistä DNS tulee. Palvelu kääntää kirjoittamasi nimen IP-osoitteeksi, joka on pohjimmiltaan Internet-selainten kieli.

Ensinnäkin suosittelen, että kirjoitat nykyiset palvelimen osoitteesi tai asetukset sivuun. On erittäin tärkeää, että pidät nämä numerot, jos sinun täytyy palata niihin lähitulevaisuudessa.

Ennen kuin aloitamme, tässä on merkittäviä DNS-palvelimia, joita voit käyttää

 • (Huomaa, että Apple TV toimii eri tavalla. Jos syötät Google DNS: ää, sinun on syötettävä Apple TV: hen ”008.008.008.008”. 0 käytetään etuliitteenä:
 • Google DNS: Google tarjoaa ilmaisen DNS-palvelun, joka on nopea ja luotettava:
  • 8.8.8.8
  • 8.8.4.4
 • OpenDNS: OpenDNS on vielä yksi nopea ja luotettava DNS-palvelin, voit valita jommankumman seuraavista osoitteista:
  • 208.67.222.222
  • 208.67.222.220

Nyt, kun tämä ei ole käytännössä, voit määrittää DNS: n Apple TV: lläsi seuraavasti:

DNS: n määrittäminen Apple TV 4: llä

Nämä ovat Apple TV 4: n DNS-asetusten muuttamiseksi tarvittavat vaiheet:

 1. Apple TV: ltä Päävalikko, Klikkaa asetukset.Apple TV 4 1
 2. Klikkaa verkko.Apple TV 4 2
 3. Napsauta sitten käyttämäsi Wi-Fi- tai Ethernet-verkkoa Määritä DNS.Apple TV 4 3
 4. valita manuaalinen.Apple TV 4 4
 5. Syötä sinun DNS.Kirjoita DNS Apple TV 4
 6. Kun DNS on syötetty, paina Tehty.
 7. Käynnistä laite uudelleen.

Muuta DNS-asetuksia Apple TV: n vanhemmissa sukupolvissa

Tässä prosessi on niin yksinkertainen kuin se on Apple TV: n 4. sukupolvessa. Näin määrität DNS: n vanhemmille versioille, kuten Apple TV 3: lle:

 • Mene asetukset > yleinen.Asetukset Apple TV Pre
 • Valita verkko.Verkko Apple TV
 • valita Wi-Fi tai Ethernet (Käyttämästäsi riippuen).Apple TV -yhteys
 • Klikkaa Määritä DNS.DNS-määritykset
 • Osuma manuaalinen.DNS-käsikirja Apple TV
 • Nyt Kirjoita DNS käytät. Kirjoita DNS

Miksi muuttaa Apple TV: n DNS-asetuksia?

Aina kun kohtaat pieniä pudotuksia Internetissä, alat syyttää Internet-palveluntarjoajaasi. Olenko oikeassa? No, jokaiselle, joka on niin taitava kuin minä, etsit vaihtoehtoja, jotka saisivat aivosi toimimaan vähän enemmän. Jos olet kuitenkin nähnyt oppaani aiemmin, olen jo jo katettu DNS muuttuu Macilla. Nykyään opit tekemään niin Apple TV: llä. Mutta todellinen kysymys on, miksi? Tässä on vastauksesi.

Paranna yhteyden nopeutta

Internet-palveluntarjoajan palvelimien ei katsota olevan niin luotettavia nopeiden nopeuksien suhteen. Ne kuristavat aina yhteyttä ja kärsit paljon, kun olet ruuhka-aikoina. Oletko koskaan miettinyt, miksi jakso ei lataudu kunnolla? No, et ole ainoa katsomasi tällä hetkellä. Käyttämäsi palvelin voi olla ylikuormitettu, joten yhteys on rajusti laskenut.

Jos vaihdat DNS: tä, luultavasti laskeudut vähemmän liikennettyyn palvelimeen, jota voit käyttää parempaan suoratoistonopeuteen. On todella hyödyllistä, kun käytät Apple TV: tä, koska suoratoisto on alustan pääsisältö.

Ohita alueelliset rajoitukset

Vaihtamalla DNS: n saat estämään maantieteellisesti rajoitetun sisällön, joka ei ole käytettävissä maassasi. Toisin sanoen voit käyttää amerikkalaisen Netflixin, Hulun ja niin monien muiden kaltaisia ​​tykkää riippumatta siitä missä saatat olla.

Hyödyntäminen kansainväliseen streaming-materiaaliin on helppoa, kun tutustu tietäsi sen ympärille. Ainoa mitä sinun on tehtävä on muuta Apple TV: n alueesi jotta voit ladata haluamasi sovelluksen. Sen jälkeen sinun on investoitava älykkääseen DNS-palveluun liikenteen ohjaamiseksi uudelleen sovelluksen maahan. Esimerkiksi palvelut, kuten ExpressVPN, BulletVPN ja Unlocator, tarjoavat älykästä DNS-palvelua asiakkaille.

Tämän avulla muutat nykyisen sijaintisi näyttämisestä vastaavat URL-osoitteet. Kun olet määrittänyt Apple TV: n, huijaat online-sijaintisi ja esiintyy eri maassa. Alue, joka tukee halutun kanavan käyttöä. Otetaan esimerkiksi amerikkalainen Netflix, älykäs DNS auttaa sinua muuttamaan Yhdysvaltoihin. Seurauksena on, että kaikki maantieteellisesti rajoitetut materiaalit Amerikassa ovat käytettävissänne.

Onko turvallista muuttaa DNS-ohjelmaa Apple TV: ssä?

Kun mainitsemme yksityisyyden, DNS-palvelimien vaihtaminen ei oikeastaan ​​estä Internet-palveluntarjoajaasi seuraamasta käymiäsi sivustoja. Tämä saattaa kuitenkin rajoittaa sitä, mitä tietoja he voivat kerätä sinusta.

Lisäksi väärän DNS: n käyttäminen Apple TV: ssä voi johtaa Internet-yhteyden menetykseen. Suosittelemme myös, että et koskaan käytä DNS-palvelinosoitteita, ellet ole täysin varma siitä, kuka niitä käyttää.

Selaamistoimintojen piilottamiseksi tarvitset VPN: n, jotta tietosi salataan. Joten toisin sanoen DNS: n vaihtaminen ei ole turvallista ja älykkään DNS-palvelun käyttö ohittaa vain alueelliset rajoitukset, ei enempää.

Voit valita VPN-palveluntarjoajan alla olevasta taulukosta, jos olet yksi niistä turvallisuudenhakijoista.

Huipputarjoajat, joilla on fiksu DNS-ominaisuus

Tässä ovat suosituimmat älykäs DNS-palvelua tarjoavat palveluntarjoajat:

ExpressVPN

ExpressVPN seisoo korkeana yhtenä parhaista mahdollisista palveluista, joita olet koskaan voinut tilata. Palkittu palveluntarjoaja on toiminut jo yli kymmenen vuoden ajan. Sillä on lähes 2000 palvelimen verkko ympäri maailmaa. Palvelu antaa käyttäjilleen jopa 3 samanaikaista yhteyttä ja tarjoaa oman Smart DNS -palvelunsa MediaStreamer.

Tämä VPN tarjoaa myös alan parhaan asiakaspalvelun. Ryhmä, joka on aina käytettävissä ympäri vuorokauden, on tavoitettavissa sähköpostitse, sosiaalisessa mediassa tai live-chat-viesteillä sivustollaan..

BulletVPN

BulletVPN antaa käyttäjille mahdollisuuden seurata nykypäivän Internet-sensuuria ja kaikkia raitoja, joita hallitus pitää kansalaistensa kanssa. Tämän kaltainen VPN on nykypäivän välttämättömyys. Lisäksi tämä VPN ei vain suojaa yksityisyyttäsi, vaan tarjoaa myös älykkään DNS-palvelun, kuten kukaan muu. Joten pohjimmiltaan, kun käytät Apple TV: tä, BulletVPN on hyvä valinta.

Unlocator

Yhtiö tarjoaa räätälöityjä tietokoneohjelmointipalveluita ja julkaisi SmartDNS-palvelun vuonna 2013 kattaakseen netizenien saavutettavuuden ja vapauttamistarpeet ympäri maailmaa. Ei kauan sitten heidän palveluaan laajennettiin kattamaan VPN. Mutta me kaikki tiedämme Unlocator oli ja tulee aina olemaan yksi parhaimmista Smart DNS -asiakkaista maailmassa. Joten, jos etsit mahtavaa Apple TV -kokemusta, sijoita Unlocatoriin.

Muuta Apple TV: n DNS-asetuksia – lopulliset sanat

Jos koet hidasta suoratoistotehokkuutta ja latauksia, DNS-asetusten muuttaminen voi joskus auttaa lievittämään ongelmaa. Tiedät nyt kaiken, mitä liittyy DNS: n vaihtamiseen Apple TV: ssä. Olen tehnyt osani, nyt on sinun vuorosi. Nauti Apple TV: stä maksimissaan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map