Kuinka muuttaa DNS-asetuksia LG Smart TV: ssä

Älytelevisiot ovat tulossa yhä suositummiksi, joissa yhdistyvät teräväpiirtokuvan laatu ja mahdollisuus muodostaa yhteys Internetiin. LG Smart TV sai huomioni ja päätin hankkia sellaisen itse. Se oli hyvä ja kaikki alussa, kunnes aloin kohdata joitain yhteysongelmia. Puhumattakaan kyvyttömyydestä käyttää suurimpaa osaa suoratoistopalveluista sijaintini takia. Älä huoli, löysin kiertotavan, jonka voit jakaa kanssasi. Tässä opetusohjelmassa esittelen sinulle kuinka määrittää DNS manuaalisesti LG TV: hen ilman teknisiä taitoja.


Kuinka muuttaa DNS-asetuksia LG Smart TV: ssä

Kuinka muuttaa DNS-asetuksia LG Smart TV: ssä

Ennen kuin aloitamme – DNS 101

Lyhenne verkkotunnuksen nimijärjestelmästä, DNS on Internetissä oleva hakemistoverkko, joka ratkaisee isäntänimet tai URL-osoitteet luettavissa oleviin IP-osoitteisiin auttaaksesi selainta lataamaan halutun sivun..

Kuvittele, jos meidän on muistettava kaikkien vierailemiemme sivujen IP-osoitteet. Internetin selaaminen olisi muuta kuin hauskaa. Kun kirjoitat URL-osoitteen, osoite lähetetään Internet-palveluntarjoajan automaattisesti määrittämään DNS-palvelimeen, käännetään IP-osoitteeksi ja lähetetään sitten takaisin tietokoneellesi, jotta sivu on saatavissa.

Et ehkä tiedä tätä, mutta tietokoneet kommunikoivat Internetissä koneella luettavien IP-osoitteiden avulla. Se on kuin me kommunikoimme sanoilla, mutta heidän sanansa ovat numeroita. Niin kyllä! DNS on tärkeä asia!

On olemassa useita DNS-palvelimia, jotka toimivat ilmaiseksi. Alla olen maininnut kaksi kärjestä. Voit kokeilla niitä:

 • Google
  • 8.8.8.8
  • 8.8.4.4
 • OpenDNS:
  • 208.67.222.222
  • 208.67.220.220

Kuinka määrittää DNS manuaalisesti LG Smart TV: ssä

Ennen kuin teet mitään, muista kirjoittaa nykyiset palvelimen osoitteet, jos sinun täytyy palata niihin myöhemmin. Määritysprosessi on melko helppo tehdä. Joten, ilman lisäohjeita, tässä on miten voit muuttaa DNS-asetuksiasi LG Smart TV -televisioissa:

 1. Käynnistä LG Smart TV.LG Smart TV: n kotinäyttö
 2. Paina kaukosäätimessä Asetukset-painike.
 3. Nyt takaisin televisioon. Siirry Vaihde muotoinen kuvake, ts asetukset.LG Smart TV -asetukset
 4. Klikkaa Kaikki asetukset.LG Smart TV: n kaikki asetukset
 5. Siirry kohtaan verkko.LG Smart TV -verkko
 6. Valitse ”Wi-Fi-yhteys ”.LG Smart TV-Wi-Fi-yhteys
 7. Valitse Wi-Fi-lisäasetukset.
 8. Lyö Muokkaa-painike.LG Smart TV Edit
 9. Näet vieressä pienen laatikon Aseta automaattisesti, poista valinta se manuaaliseen käyttöön.LG Smart TV poista valinta
 10. Siirry DNS-palvelinkenttään ja kirjoita DNS.LG Smart TV Set DNS
 11. Hit Yhdistä.
 12. Valmista.

Miksi vaihtaa DNS-palvelimia?

Kun vierailet sivulla ensimmäistä kertaa, lataaminen vie vähän aikaa. Toisen kerran tietokone muistaa kuitenkin verkkotunnukseen liittyvän IP-osoitteen. Tämä parantaa yhteyden nopeutta ohittamalla DNS-pyyntövaihe. Siitä huolimatta, Internet-palveluntarjoajien palvelimet hidastavat yhtäkkiä. DNS: n vaihtamiseen on paljon syitä, luota minuun, sinun on. Tästä syystä:

Parempi yhteydenopeus

Palvelimet, joihin vaihdat, ovat joskus parempia kuin Internet-palveluntarjoajien oletuspalvelimet. Huomaa, että tämä ei ole varma. Kaikki riippuu siitä, kuinka lähellä palvelinta on kotisi tai paikka, josta käyt Webissä. Mutta hei, kannattaa tarkistaa, minun näkökulmassani, se on niin paljon parempi kuin mitä Internet-palveluntarjoajat antavat meille.

Jos Internet-palveluntarjoajasi ei pysty pitämään DNS-palvelimia yllä ja toimimaan ilman kiinnikkeitä, lataus / lataus ja palvelu voivat hidastua, kun DNS-pyyntö juuttunut. Vaihtaminen luotettavampiin palveluihin saattaa ratkaista tämän: Monien DNS-vaihtoehtojen tavoitteena on tarjota haluamasi nopea palvelu, mukaan lukien ne, jotka annoin sinulle oppaan alussa. Joten miksi et kokeilla? Jos se ei toimi sinulle, palaa yksinkertaisesti takaisin vanhoihisi.

Pääsyalueella rajoitettu materiaali

LG Smart TV: n tunnetaan sisältävän joukon suoratoistopalveluita. Netflix, Hulu, YouTube ja laadukkaan sisällön maailma ovat vain muutaman napsautuksen päässä LG Smart TV: ssä, jossa on webOS. Voit suoratoistaa hätkähdyttäviä elokuvia ja uusimpia TV-ohjelmia teräväpiirtona ja 4K. Ongelmana on, että nämä kanavat saattavat asettaa maantieteellisiä rajoituksia sisällölleen. Esimerkiksi Hulu on saatavana vain Yhdysvalloissa. Tämä tarkoittaa, että ulkomailla asuvat katsojat eivät saa mahdollisuutta nähdä kanavan tarjontaa.

Ratkaisu tässä on DNS: n määrittäminen älykkään DNS-välityspalvelimen avulla. Nämä ovat asiakkaita, jotka auttavat sinua muuttamaan nykyistä sijaintiasi ja näkyvät maassa, jossa kanavalla on lähetysoikeudet. Seurauksena on, että pystyt käyttämään suoratoistopalvelinta riippumatta siitä, olitko peittoalueen ulkopuolella.

Puhun näistä älykkäistä DNS-palveluista myöhemmin artikkelissa. Siksi, jotta saat nopeasti katsauksen tuleviin asioihin, tässä on 3 suosituinta Smart DNS -toimittajaa:

 • ExpressVPN
 • BulletVPN
 • Unlocator

Kuinka turvallinen se on?

Olet juuri vaihtamassa palvelimia, mikä tarkoittaa, että et lisää ylimääräistä suojaustasoa Internet-lähestymistapaan. Joitakin pelottavia ajatuksia esiintyy joskus. Mutta niin voi tapahtua jopa silloin, kun toimit myös Internet-palveluntarjoajan palvelimella. Joten se on väistämätöntä, ellet käytä tietoturvatyökalua, kuten VPN.

Jotkut virukset ja muut haittaohjelmat voivat muuttaa oletus-DNS-palvelimesi DNS-palvelimeksi, jota vahingolliset organisaatiot tai huijarit käyttävät. Annan selittää lisää. Kuvittele, että yrität käydä Facebookin sivulla. No, pääset sinne, mutta et tiedä, että se ei ole oikea. Kulissien takana vahingollinen DNS-palvelin on osoittanut sinut toiseen IP-osoitteeseen. Se on huonoa.

Ehdotan VPN: n käyttöä, jos olet tietoturvapiiri. Se salaa tietosi ja piilottaa henkilöllisyytesi jopa Internet-palveluntarjoajalta. Sanon aina, että Internet ei ole aina turvallinen paikka vietellä. Jos haluat tehdä niin muutenkin, suosittelen, että olet valmistautunut ja suojattu.

Alla olevasta taulukosta löydät LG Smart TV: n parhaat VPN: t. Tarkista heidät ja päätä tarpeidesi mukaan.

Kun olet oppinut käyttämään VPN: ää, voit käyttää erilaista sisältöä ladattavaksi. Edellä linkitetyssä oppaassa näet kuinka muuttaa myös aluetta. Kun olet valmis, voit valita suosituimmat sovellukset, jotka voit ladata televisiosta missä ikinä oletkin.

Parhaat älykkäät DNS-palvelut

Kysymys siitä, käytetäänkö SmartDNS- tai VPN-tuotteita, ei ole suoraviivainen. Molemmilla palveluilla on etuja ja haittoja, ja ne molemmat soveltuvat erityyppisiin käyttötarkoituksiin. Hyvä on, olen samaa mieltä siitä, että molemmat estävät maantieteellisesti rajoitetun sisällön, mutta jokaisella on oma menetelmä. SmartDNS toimii vain tuetuilla verkkosivustoilla, joten jos haluamaasi verkkosivustoa ei tueta, VPN on ainoa vaihtoehto.

SmartDNS: ssä ei ole samoja suojausominaisuuksia, joten jos etsit lisäsuojausta, käytä VPN: ää. Suurempi kysymys on: miksi et käytä molempia? Meidän alkuun Smart DNS -palvelut ovat oikeastaan ​​myös VPN-asiakkaita. Jotkut heistä jopa aloittivat VPN-palveluna ja laajensivat ominaisuuksiaan sisällyttämällä Smart DNS: n. Täällä he ovat:

ExpressVPN

Jos valitset ExpressVPN, pystyt käyttämään sekä heidän VPN-palveluaan että heidän omaa MediaStream DNS: ää. Markkinoilla olevan VPN: n numero on vaikein tapa elää. Tämä VPN-palveluntarjoaja on kuitenkin aina valmiina tehtävään. Sen älykäs DNS voi estää yli 150 suoratoistokanavaa ympäri maailmaa. Mitä tulee muuhun, käytä niiden VPN: ää streamiin heille takaisin kotiin.

Tämän VPN-asiakkaan älykäs DNS on helppo asentaa. Ne tarjoavat oppaita jokaiselle laitteellesi, joka sinulla voi olla. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on siirtyä heidän viralliselle verkkosivustolle, napsauttaa käyttöympäristöäsi ja seurata annettuja ohjeita.

BulletVPN

BulletVPN on pieni uusi tulokas, joka on järkyttänyt VPN-teollisuutta siitä, mitä se voi tehdä. Vaikka mukana oleva palvelinverkko ei ole niin suuri ja laajalti levinnyt, se, mitä se tarjoaa tietoturvassa, hämmästyttää sinua todella. Tämän VPN: n avulla voit valita useista protokollista laitteen suojaamiseksi kaikilta vahingollisilta hyökkäyksiltä.

Toisaalta sen älykäs DNS-palvelu on varsin kätevä streamereille. Voit poistaa suosikki suoratoistokanavasi käytöstä missä päin maailmaa tahansa. 30 maata ei ole huono luku palvelinjakelulle, jos olet yhtä strateginen kuin BulletVPN. Kyllä, heidän palvelimet sijaitsevat TV: n suhteen kaikkein vaativimmissa maissa.

Unlocator

Viimeinen luettelossamme on Tanskan oma Unlocator. Vuonna 2013 tämä palveluntarjoaja debytoi puhtaana Smart DNS -palveluna. 6 vuotta myöhemmin siitä on tullut suosituin työkalu, jolla voidaan rajoittaa rajoitettujen kanavien estäminen. Syynä tähän suosioon on, että Unlocator on erittäin helppo käyttää. Ei vain, mutta se voi käyttää yli 233 kanavaa ympäri maailmaa – numeroa, jota kaikki älykkään DNS-palveluntarjoajat eivät ole pystyneet saavuttamaan.

Älykkään DNS-palvelun käyttäminen on erittäin tehokasta ja joustavaa, mutta voit hyötyä myös uudesta VPN-palvelusta. Se on todella luotettava ja olen kokeillut sitä itse. Sovellus on varsin tyylikäs ulkonäön ja toimivuuden suhteen. Ne tarjoavat 7 päivän ilmaisen kokeilujakson, jos haluat kokeilla sitä.

Vaihda DNS-palvelin LG TV: ssä – lopulliset ajatukset

Jos aiot käyttää palvelua videosisällön tai musiikkisisällön suoratoistoon ilman suuria tietoturvaongelmia, SmartDNS-tekniikka on parempi vaihtoehto. Lisäksi DNS-asetusten muuttaminen saattaa lisätä nopeutta, jos palveluntarjoajasi laskee. Nyt tiedät mitä tehdä, anna sille testi, se ei ole vaikeaa.