Πώς να παρακολουθήσετε το HBO Go στη Γαλλία

Μπορείτε να κάνετε ροή σχεδόν για οποιοδήποτε κανάλι ή υπηρεσία που θέλετε και αυτό δεν συμβαίνει επειδή οι γεω-περιορισμοί δεν υπάρχουν. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν συσκευές όπως VPN και έξυπνοι διακομιστές μεσολάβησης DNS που σε βοηθούν παράκαμψη αυτών των γεω-περιορισμών. Λοιπόν, θέλετε να απολαύσετε στιγμιαία και απεριόριστη πρόσβαση στο καλύτερο HBO εκπομπές, ταινίες, κωμωδίες, αθλητικά και ντοκιμαντέρ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στη Γαλλία; Στη συνέχεια, συνεχίστε την κύλιση για να μάθετε πώς μπορείτε να το επιτύχετε.


Πώς να παρακολουθήσετε το HBO Go στη Γαλλία

Πώς να παρακολουθήσετε το HBO Go στη Γαλλία

Πώς να παρακολουθήσετε το HBO Go στη Γαλλία χρησιμοποιώντας ένα VPN

Ως Αμερικανός ομογενής στη Γαλλία, ενδέχεται να προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στη δημοφιλή υπηρεσία ροής HBO Go κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Δυστυχώς, το μόνο που θα λάβετε είναι “Όχι στην περιοχή εξυπηρέτησης. Το HBO Go υποστηρίζεται μόνο στις Η.Π.Α. και σε συγκεκριμένες περιοχές των ΗΠΑ. ” Για να αποφύγετε αυτό το μήνυμα, απαιτείται συνδρομή VPN.

Μήνυμα σφάλματος HBO Go

Μήνυμα σφάλματος HBO Go

Όχι μόνο ένα VPN σας παρέχει πρόσβαση σε περιεχόμενο που δεν είναι διαθέσιμο σε εσάς, αλλά παρέχει επίσης διαδικτυακή ασφάλεια και απόλυτο απόρρητο. Ενώ αυτό ασφαλής σήραγγα αναδρομολογεί την επισκεψιμότητά σας και τροποποιεί τη γεωγραφική της θέση, τα δεδομένα υποβάλλονται μια διαδικασία κρυπτογράφησης. Εδώ είναι το δικό σας Τα δεδομένα λαμβάνουν επίπεδα ασφάλειας, που κανένας τρίτος δεν μπορεί να υποκλέψει. Μέσω αυτής της σήραγγας, ο χρήστης παίρνει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Όμως, ο χρήστης δεν φαίνεται να συνδέεται από το σημείο όπου βρίσκεται φυσικά. Αντ ‘αυτού, αυτός ο χρήστης θα εμφανίσει το γεωγραφική τοποθεσία του διακομιστή συνδέθηκε με.

Κερδίζοντας το Διεύθυνση IP αυτού του διακομιστή θα σας δώσει το πλεονέκτημα της πρόσβασης σε περιεχόμενο όπου κι αν βρίσκεται ο διακομιστής στον οποίο είστε συνδεδεμένοι. Ως αποτέλεσμα, οι ιστότοποι, οι υπηρεσίες και τα κανάλια θα πιστεύουν ότι βρίσκεστε στο ίδιο μέρος όπου βασίζονται. Αυτό σημαίνει ότι θα αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες εκπομπές HBO στη Γαλλία:

 1. Πρέπει να έχετε συνδρομή VPN όπως το ExpressVPN.
 2. Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή VPN στη συμβατή συσκευή σας.
 3. Ανοίξτε την εφαρμογή VPN στη συσκευή ροής σας.
 4. Συνδεθείτε με το λογαριασμό VPN έχεις κάνει.
 5. Λάβετε μια αμερικανική διεύθυνση IP με σύνδεση σε διακομιστή ΗΠΑ.
 6. Τώρα, προχωρήστε και ελέγξτε τον ιστότοπο του HBO Go ή μια αυτόνομη εφαρμογή.
 7. Καθίστε και χαλαρώστε βλέποντας το φανταστικό περιεχόμενο του HBO στη Γαλλία.

HBO GO Χωρίς αποκλεισμό στο εξωτερικό

HBO GO Χωρίς αποκλεισμό στο εξωτερικό

ExpressVPN είναι μια καλή αναπαράσταση του τι σημαίνει ένα VPN. Χάρη σε αυτήν τη συνδρομή, κέρδισα πρόσβαση σε δωρεάν, ασφαλές και ιδιωτικό internet. Αυτός ο πάροχος δεν απογοητεύτηκα με οποιονδήποτε τρόπο, είτε σχετίζεται με την ταχύτητα ή την απόδοση.

Για επιπλέον ευκολία, αυτή η εταιρεία προσφέρει μια φιλική εξυπηρέτηση πελατών 24/7 και τρέχει από μια πολιτική εγγύησης επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Μπορείτε να δείτε τον παρακάτω πίνακα για άλλους παρόχους υπηρεσιών που μπορούν ξεμπλοκάρετε το HBO Go στη Γαλλία εάν δεν βρήκατε την κατάλληλη επιλογή ExpressVPN.

Πώς να παρακολουθήσετε το HBO Go στη Γαλλία χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο DNS

Επομένως, η λήψη του HBO Go στη Γαλλία δεν είναι επιλογή μέχρι να χρησιμοποιήσετε είτε ένα VPN είτε ένα έξυπνο DNS. Και τα δύο εργαλεία θα σας βοηθήσουν πάρτε το HBO Go στη Γαλλία, αλλά το ένα είναι πολύ πιο γρήγορο από το άλλο. Σε αντίθεση με αυτό που κάνει ένα VPN, αυτή η έξυπνη συσκευή DNS δεν κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα των χρηστών. Αντ ‘αυτού, στέλνει μόνο την επισκεψιμότητα που προσδιορίζει τη γεωγραφική τοποθεσία των χρηστών μέσω ενός από τους καθορισμένους διακομιστές της. Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες αποκτήστε πρόσβαση στο περιεχόμενο που αναζητούν – βρίσκονται στη χώρα που θέλουν. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να καταργήσετε τον αποκλεισμό του HBO Go χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο DNS στη Γαλλία:

 1. Εγγραφείτε σε μια υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Smart DNS που μπορεί να ξεμπλοκάρει το HBO Go.
 2. Αυτό που ακολουθεί τώρα είναι διαμόρφωση του έξυπνου DNS στη συσκευή που χρησιμοποιείτε.
 3. Τώρα, πρέπει να ρυθμίστε το διακομιστή DNS του Unlocator διευθύνσεις στη συσκευή σας και διαμορφώστε το Unlocator DNS στο δρομολογητή σας.
 4. Πρόσβαση στον ιστότοπο του HBO Go ή την αυτόνομη εφαρμογή του και συνδεθείτε.
 5. Ροή όλου του περιεχομένου HBO Go έχει να προσφέρει.

Ο πιο κατάλληλος διακομιστής μεσολάβησης Smart DNS θα σας βοηθήσει να κερδίσετε πρόσβαση σε περισσότερα από 200 κανάλια. Και βάσει αυτού, συνιστούμε ανεπιφύλακτα Μη εντοπιστής. Αυτός ο παροχέας θα σας βοηθήσει πάρτε το HBO Go στη Γαλλία, και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών που προσφέρεται από το VPN. 

Παρακολουθήστε το HBO Go στη Γαλλία

Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείτε, χωρίς VPN ή Smart DNS, πρόσβαση στο HBO Go στη Γαλλία είναι σχεδόν αδύνατο. Εάν η ασφάλεια αποτελεί μείζον μέλημά σας, μεταβείτε με ένα VPN. Ωστόσο, εάν το απόρρητο είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό σας, τότε ένας έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης DNS θα σας εξυπηρετούσε.

Ποιος πάροχος θα επιλέγατε; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map