Πώς να παρακολουθήσετε το HBO Go στη Νέα Ζηλανδία

Οι κάτοικοι της Νέας Ζηλανδίας δεν είναι αρκετά τυχεροί που έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ταινίες και σειρές του HBO Go από όπου βρίσκονται. Ωστόσο, μπορούν να αγκαλιάσουν μια χαρούμενη στάση όταν εγγραφούν σε μια τεχνολογία VPN. Αυτό συμβαίνει επειδή ένα VPN μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να ξεμπλοκάρουν το HBO Go στη Νέα Ζηλανδία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μάθετε πώς στο παρακάτω άρθρο.


Πώς να παρακολουθήσετε το HBO Go στη Νέα Ζηλανδία

Πώς να παρακολουθήσετε το HBO Go στη Νέα Ζηλανδία

Πώς να παρακολουθήσετε το HBO Go στη Νέα Ζηλανδία χρησιμοποιώντας ένα VPN

Η διαδικτυακή ροή έχει γίνει το πιο δημοφιλές μέσο για τους θεατές που θέλουν να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο ζωντανά και κατ ‘απαίτηση. Οι Hulu, Netflix και HBO Go διευκόλυναν τη ζωή των θεατών όσον αφορά τον βολικό χρόνο παρακολούθησης της τηλεόρασης. Το πρόβλημα, ωστόσο, έγκειται στους γεωγραφικούς περιορισμούς που επιβάλλονται σε αυτές τις υπηρεσίες ροής που καθιστούν αδύνατη την πρόσβαση των διεθνών θεατών από το εξωτερικό. Ωστόσο, υπάρχει μια λύση για αυτούς τους περιορισμούς και περιλαμβάνει ένα VPN. Το παρακάτω είναι το γεωγραφικό σφάλμα που λαμβάνετε κατά την απόπειρα πρόσβασης στο HBO Go εκτός ΗΠΑ.

HBO GO Geo-Error εκτός των ΗΠΑ

HBO GO Geo-Error εκτός των ΗΠΑ

Πολλές χώρες τείνουν να αποκλείουν την πρόσβαση σε δημοφιλείς ιστότοπους λόγω προβλημάτων πνευματικών δικαιωμάτων και αδειών. Ο ιστότοπος στον οποίο προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση όπως το HBO Go μπορεί να γνωρίζει από πού συνδέεστε ανιχνεύοντας την τοποθεσία της διεύθυνσης IP σας. Εάν φαίνεται να συνδέεστε στο Διαδίκτυο εκτός ΗΠΑ, το HBO Go θα αρνηθεί αμέσως την πρόσβασή σας στο περιεχόμενό του. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εξαπατήσετε το HBO Go να πιστέψει ότι βρίσκεστε στις ΗΠΑ, ώστε να έχετε πρόσβαση στο HBO Go και να κάνετε χρήση των υπηρεσιών του. Το VPN είναι ο τρόπος σας να προχωρήσετε στη ροή του HBO Go στη χώρα στην οποία βρίσκεστε.

Παρακολουθήστε το HBO Go στη Νέα Ζηλανδία χρησιμοποιώντας ένα VPN – Βήματα

Με ένα αξιόπιστο και αξιόπιστο VPN, οι γεωγραφικοί περιορισμοί μπορούν να ξεπεραστούν και να παρακαμφθούν. Ένα VPN σάς επιτρέπει να επιλέξετε την τοποθεσία του διακομιστή σας, η οποία σας παρέχει πρόσβαση στον παγκόσμιο ιστό χωρίς γεωγραφικά μπλοκ και περιορισμούς. Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο είναι μια ασφαλής μέθοδος αποστολής διαδικτυακής κίνησης μέσω άλλου υπολογιστή στο Διαδίκτυο. Όλη η διαδικτυακή κυκλοφορία και τα δεδομένα σας κρυπτογραφούνται. Αυτό συμβαίνει αμέσως μετά τη σύνδεση σε έναν από τους διαθέσιμους διακομιστές VPN. Στη συνέχεια, δημιουργεί μια ψηφιακή σήραγγα μέσω της οποίας η συσκευή σας έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Φαίνεται να χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο από μια χώρα διαφορετική από τη δική σας, κοιτάζοντας τη διεύθυνση IP που έχετε αποκτήσει. Πρέπει να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα για να καταργήσετε τον αποκλεισμό του HBO Go στη Νέα Ζηλανδία. Δείτε πώς το κάνετε αυτό:

  1. Πρώτα απ ‘όλα, εγγραφείτε σε έναν αξιοπρεπή πάροχο υπηρεσιών VPN, κατά προτίμηση ExpressVPN.
  2. Στη συνέχεια, πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής ExpressVPN στον υπολογιστή σας, Mac, Android, iOS.
  3. Εκκινήστε την εφαρμογή VPN και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας VPN.
  4. Συνδεθείτε σε έναν αμερικανικό διακομιστή VPN, ο οποίος θα σας παρέχει ένα Αμερικανική διεύθυνση IP.
  5. Τέλος, επισκεφθείτε τον ιστότοπο ή την εφαρμογή του HBO Go όσο βρίσκεστε στη Νέα Ζηλανδία.
  6. Απολαύστε τη ροή όλου του περιεχομένου του HBO Go στη Νέα Ζηλανδία.

HBO GO Χωρίς αποκλεισμό στη Νέα Ζηλανδία

HBO GO Χωρίς αποκλεισμό στη Νέα Ζηλανδία

Διαβάστε το το καλύτερο VPN για τη Νέα Ζηλανδία για να μάθετε ποιο VPN πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να ξεμπλοκάρετε το HBO Μεταβείτε εκεί. Τώρα, σε περίπτωση που δεν θέλετε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο, σας προτείνουμε να το χρησιμοποιήσετε ExpressVPN. Αυτός ο εξαιρετικά αξιόπιστος, ασφαλής και εύρυθμος πάροχος υπηρεσιών VPN μπορεί να ξεμπλοκάρει απρόσκοπτα περιεχόμενο στο εξωτερικό. Δείτε τους άλλους παρόχους υπηρεσιών VPN που διατίθενται στην αγορά στον παρακάτω πίνακα.

Πώς να παρακολουθήσετε το HBO Go στη Νέα Ζηλανδία χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο DNS

Έχετε δύο επιλογές για να διαλέξετε για να καταργήσετε τον αποκλεισμό του HBO Go στη Νέα Ζηλανδία. Μία από αυτές τις επιλογές είναι ένα VPN και η άλλη είναι ένας διακομιστής μεσολάβησης Smart DNS. Ένας έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης DNS είναι ένα εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στο HBO Go στη Νέα Ζηλανδία, αλλά δεν είναι η ασφαλέστερη επιλογή εκεί έξω. Αυτός ο παροχέας δεν κρυπτογραφεί δεδομένα χρηστών, κάτι που εξηγεί γιατί η διαδικασία απεμπλοκής είναι τόσο γρήγορη. Ούτε η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο ούτε η διεύθυνση IP επηρεάζονται από αυτήν τη σύνδεση. Μόνο τα δεδομένα σας που καθορίζουν τη γεωγραφική τοποθεσία σας θα επαναπροσανατολιστούν μέσω ενός καθορισμένου διακομιστή της επιλογής σας. Δείτε πώς χρησιμοποιείτε ένα έξυπνο DNS για να καταργήσετε τον αποκλεισμό του HBO Go στη Νέα Ζηλανδία.

  1. Πρώτον, πρέπει να εγγραφείτε με μια υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Smart DNS που υποστηρίζει την απεμπλοκή του HBO Go.
  2. Στη συνέχεια, πρέπει να ρυθμίσετε τις διευθύνσεις διακομιστή DNS του Unlocator στη συσκευή ροής σας. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το Unlocator DNS στο δρομολογητή σας.
  3. Πρόσβαση στο HBO Go στην εφαρμογή ή στον ιστότοπο.
  4. Τέλος, απολαύστε τη ροή όλων των εκπομπών και ταινιών στο HBO Go στη Νέα Ζηλανδία.

Με Μη εντοπιστής ως το έξυπνο DNS σας, μπορείτε να ξεμπλοκάρετε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερα από 200 κανάλια και να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα από οπουδήποτε, συμπεριλαμβανομένου του HBO Go.

HBO Go στη Νέα Ζηλανδία – Τελικά λόγια

Η πραγματική τύχη στον κόσμο είναι ότι μπορείτε να ξεπεράσετε μπλοκ, περιορισμούς ή περιορισμούς ανεξάρτητα από το πόσο αυστηροί είναι και ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Με τη βοήθεια αυτών των δύο συσκευών, VPN και Smart DNS, έχετε εγγυημένη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο που προσφέρει το HBO Go στη Νέα Ζηλανδία. Καλή ροή φίλων.