Kuinka katsella HBO GO -tapahtumaa Hollannissa käyttämällä 2 erilaista menetelmää

Haluatko seurata HBO: n uusimpia elokuvia ja esityksiä? Sitten sinun pitäisi käyttää HBO GO: ta. Ongelmana on, että jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella, et pääse HBO GO: hon. Kuitenkin on olemassa tapoja kiertää tämä. Lue lisätietoja siitä, kuinka HBO GO voidaan estää Hollannissa 2 eri menetelmällä.


Kuinka katsella HBO GO -tapahtumaa Hollannissa käyttämällä 2 erilaista menetelmää

Kuinka katsella HBO GO -tapahtumaa Hollannissa käyttämällä 2 erilaista menetelmää

Kuinka katsella HBO GO: ta Hollannissa VPN: n avulla

Jos olet yrittänyt käyttää HBO GO: ta Yhdysvaltojen ulkopuolella, tiedät, että sinulla on joitain vakavia geoblokkeja käsiteltäväksi. Totuus on, että HBO: n ja HBO GO: n palvelut ovat molemmat rajoitettu vain Yhdysvaltoihin. Yritettäessä käyttää HBO GO: ta Yhdysvaltojen ulkopuolella saadaan seuraava geovirhe:

HBO GO Geo-Error Yhdysvaltojen ulkopuolella

HBO GO Geo-Error Yhdysvaltojen ulkopuolella

Voit kuitenkin helposti ohittaa nämä lohkot joutumatta lentämään valtioihin. Tarvitset vain VPN: n.

Lyhenne sanoista Virtual Private Network, VPN salaa kaikki tietosi ja reitittää liikenteen uudelleen omien suojattujen palvelimiensa kautta. Kun liikenne reititetään uudelleen, julkinen IP-osoitteesi lopulta muuttuu automaattisesti vastaamaan kytketyn VPN-palvelimen sijaintia. Joten valitsemalla VPN-palvelimet, jotka sijaitsevat alueella, jolla yllä mainittuja geoblokkeja ei ole, voit huijata julkista IP-osoitettasi ja saada pääsyn estettyyn kanavaan.

Toisin sanoen kaikki mitä sinun tarvitsee käyttääksesi HBO GO: ta Hollannissa, on muodostaa yhteys yhdysvaltalaiseen VPN-palvelimeen. Näin voit tehdä niin;

  1. Tilaa luotettava ja luotettava VPN-palveluntarjoaja.
  2. Lataa ja asenna suoratoistolaitettasi vastaava VPN-sovellus. Löydät asennusvalmiita sovelluksia Windows, MacOS, Android, ja iOS laitteet, joilla on useimmat huipputason VPN-palveluntarjoajat.
  3. Kirjaudu tiliisi ja valitse yhdysvaltalainen palvelin, johon haluat muodostaa yhteyden.
  4. Odota yhteyden muodostumista. Kun se on, sinulla on amerikkalainen IP-osoitteesi valmis! Tämän sivuston avulla voit tarkistaa, onko IP-osoitteesi todella muuttunut.
  5. Mene HBO GO: han ja nauti sisällöstäsi aina Hollannista!

HBO GO on estetty ulkomailta

HBO GO on estetty ulkomailta

Paras VPN HBO GO: lle

VPN-asiantuntijamme Charles on kirjoittanut yksityiskohtaisen katsauksen parhaista VPN-verkoista, joita sinun tulisi käyttää HBO GO: n estämiseen. Hänen ylin valintansa meni ExpressVPN: lle.

ExpressVPN tarjoaa 2000 palvelinta yli 94 maassa, myös Yhdysvalloissa. Heillä on myös viiden tähden asiakastukitiimi, ilmainen älykäs DNS-ominaisuus ja loistava 30 päivän palautuskäytäntö, jota ei voida kysyä. Voit käyttää heidän palveluitaanan.

Jos huomaat, että ExpressVPN ei ole sinulle tarjoaja, voit kokeilla mitä tahansa näistä ylimmän tason palveluntarjoajista. Heillä kaikilla on voimassa oleva palautuskäytäntö, josta voit hyötyä ennen kuin päätät sitoutua palveluun:

Kuinka katsella HBO GO: ta Hollannissa älykkään DNS-välityspalvelimen avulla

Jotkut käyttäjät eivät ehkä ole kiinnostuneita VPN: n tarjoamista lisäsuojauksista. Jos kuitenkin haluat käyttää HBO GO: ta Hollannissa, voit käyttää sen sijaan älykästä DNS-välityspalvelinta. Ennen kuin siirryt tähän menetelmään, minun on kuitenkin korostettava joitain asioita:

  • Älykkäät DNS-välityspalvelimet, kuten VPN: t, ovat palvelut, joita voit tilata jotka tarjoavat luettelon esteistä kanavista. Jokainen palvelu on erilainen ja sillä on erilainen kanavaluettelo, joten varmista, että tarkistatko HBO GO Smart DNS -tilauksesi.
  • Sinun täytyy määritä älykäs DNS-välityspalvelin laitteellasi. Tämä vaatii teknistä taitoa puolestasi. Älä kuitenkaan ole huolissasi. Useimmissa älykkäissä DNS-palveluissa on perusteelliset asennusoppaat, jotka auttavat uusia käyttäjiä kokoonpanoissaan.
  • Älykäs DNS-välityspalvelin ei reititä kaikkea liikennettä uudelleen. Tämä tarkoittaa sitä ei hidasta yhteysasi, mutta se myös ei pilaa IP-osoitteesi.
  • Älykkäällä DNS: llä voit siirtyä Yhdysvaltain kanavan katselusta esimerkiksi Yhdistyneen kuningaskunnan kanavalle. tarvitsematta vaihtaa palvelimia.

Nyt kun nämä kohdat on katettu, tässä on ehdotus älykkääseen DNS-palveluun, joka sinun tulee harkita tilaamista: Unlocator.

Voit käyttää Unlocatoria katsomaan HBO GO -tapahtumaa Hollannissa tai muissa maissa, samoin kuin koko luetteloa suosituista suoratoistokanavista. Sinulla on myös pääsy joukko helposti ymmärrettäviä asennusoppaita ja oppaita, joiden avulla pääset läpi asennusprosessin. Tämän lisäksi saat hyödyksi myös 7 päivän ilmaisen kokeilujakson ja 14 päivän palautuskäytännön, joten voit testata palvelun ennen sitoutumista.

Pääsy HBO GO: hon Hollannissa – Viimeiset ajatukset

Siellä se on, hyvät naiset ja miehet! Näin voit estää HBO GO: n eston Hollannissa VPN: n tai älykkään DNS-välityspalvelimen avulla. Muista kuitenkin, että VPN tai Smart DNS-välityspalvelin eivät poista tilausmaksun tarvetta streaming-kanavalta. Jos joudut tilaamaan HBO GO: n, kumpikaan menetelmä ei päästä sinut siitä pois.