Kuinka katsella HBO Goa Belgiassa

En usko, että siellä on innokas online-suoratoisto ilman HBO Go -tilaus. Kuinka muuten he katsoisivat Game of Thronesia ja sopranoja? Muutoin heitä ei pidetä omistautuneina HBO Go -tilaajina. Omistusaste laajentaa Yhdysvaltojen rajoja. Kuinka pitkälle menet katsomaan suosikkivalikoimaasi HBO Go -sisältöä?


HBO Go ei ole saatavissa Belgiassa maantieteellisten rajoitusten takia, ja vaikka on paljon paikallisia katseltavia sivustoja, et voi tuntua ravistavan HBO: ta päästäsi. Tästä syystä joudut tilaamaan tilauksen joko VPN ja Smart DNS. Lue, jos et tiedä kuinka näitä kahta työkalua käytetään.

Kuinka katsella HBO Goa Belgiassa

Kuinka katsella HBO Goa Belgiassa

HBO Go Belgiassa

Valitettavasti niin ei ole lainkaan. HBO Go on maantieteellisesti rajattu vain Yhdysvaltojen katsojille. Toisin sanoen, saatavana Yhdysvalloissa asuville amerikkalaisella IP-osoitteella. Belgiassa jopa Yhdysvaltain kansalaisilla on belgialainen IP-osoite, mikä tarkoittaa, että jos heillä on voimassa oleva tilaus, se ei toimi samalla tavalla.

Jos yrität suoratoistaa HBO Goa Belgiassa, saat tämän geovirheen. ”Ei palvelualueella. HBO Goa tuetaan vain Yhdysvalloissa ja tietyillä alueilla. ”

HBO GO Ei palvelualueella

Tämän alueellisen rajoituksen ohittamiseksi sinun on käytettävä VPN: tä, Virtual Private Network. Muuten kuin et, et saa nähdä mitä tällä streaming-jättiläisellä on tarjota.

Katso HBO Go Belgiassa VPN: n avulla

Tarvitset vain VPN: n kiertääksesi sen. Jos sinulla on voimassa oleva TV-kaapelitilaus, voit katsella mitä haluat, kun olet tehnyt tämän. VPN on online-työkalu, joka lähettää ja ohjaa tietosi tai liikennettä yhden sen monista palvelimista valitussa maassa. Tietojen kulkua palvelimen läpi näyttää siltä, ​​että olet maassa, jolla on voimassa oleva IP-osoite alueella.

Jos esimerkiksi asut Belgiassa ja haluat HBO Goa, sinun on luotava yhteys yhdysvaltalaiseen palvelimeen. Tällä tavalla, saat Yhdysvaltain IP-osoitteen ja välitön pääsy HBO Go -palveluunSisältöä Belgiassa. Katso? Hyvin yksinkertainen, noudata alla olevia vaiheita ja Poista HBO Go -palvelun esto Belgiassa.

 1. Valitse VPN-palveluntarjoaja ja tilaa se. Vihje: ExpressVPN on paras palvelin siellä.
 2. Sinun täytyy asenna VPN-sovellus laitteissa, joiden kanssa VPN on yhteensopiva.
 3. Kun sovellus on asennettu, käynnistä se, ja käy läpi sisäänkirjautumisprosessin.
 4. Nyt, etsi Yhdysvaltain palvelinta. Jos et löydä sitä, kirjoita hakukenttään ”USA”.
 5. Muutaman hetken kuluttua olet varma siitä yhteys on tapahtunut.
 6. Käynnistä HBO Go ja suoratoista paras premium-sisältö Belgiassa.

Paras VPN HBO: lle Belgiassa

ExpressVPN arvostaa verkkoturvallisuutta kuten mikään muu VPN ei. Se pyrkii käyttäjien yksityisyyteen käyttämällä vaikeimmat armeijan luokan salaukset ja pysyä uskollisena nollalokeja koskeva käytäntö. Sen lisäksi, että se on kiinnittänyt erityistä huomiota käyttäjien turvallisuuteen ja yksityisyyteen, ExpressVPN: t lukituksen poistamisominaisuudet ovat vertaansa vailla.

Ei vain VPN: t voivat Poista suuret suoratoistopalvelut, kuten HBO Go. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että siellä ei ole hyviä VPN-verkkoja, jotka voivat auttaa yritystäsi poistamisessa. Tässä on taulukko, joka korostaa parhaat VPN: t HBO Go: lle. Katso ne.

Poista HBO Go -palvelun esto Smart DNS Proxy – VPN Alternative -sovelluksella

Älykäs DNS-välityspalvelin antaa samat tulokset kuin VPN: llä, mutta erilaisella lähestymistavalla. Se ohittaa gelohkot, mutta toisin kuin VPN, se ei muuta IP-osoitettasi. Se yksinkertaisesti muuttaa URL-osia, jotka paljastavat maantieteellisen sijaintisi. Seurauksena on, että pystyt stream HBO Go Belgiassa menettämättä paikallisten kanavien käytön etuja.

Toisaalta sinua seurataan helposti se, joka kiinnittää huomiota toimintaasi, koska tietosi eivät ole salattuja. Jos et välitä tietoturva-asioista, tämä on sinulle hyvä vaihtoehto, koska toimit täydellä nopeudella. Tässä on mitä sinun täytyy tehdä asettaaksesi älykäs DNS:

 1. Kirjaudu älykkäällä DNS-palvelulla joka voi poistaa HBO Go -sovelluksen eston. Ehdotan hyvin Unlocator.
 2. Kirjoita Unlocatorin DNS-palvelimen osoitteet käyttämäsi laitteella. Hyödynnä heidän verkkosivuillaan olevia oppaita. niitä on helppo seurata.
 3. Siirry HBO Go -sivustolle tai käynnistä sen itsenäinen sovellus.
 4. Nyt, kirjaudu sisään luomallasi tilillä.
 5. Suoratoista yksi esityksistä lueteltu alla missä tahansa paikassa ympäri maailmaa.

Paras älykäs DNS-välityspalvelin HBO Go: lle

Unlocator on ylivoimaisesti paras älykäs DNS-palvelu Marketissa. Se on ratkaisu HBO Go: n suoratoistoon missä sitä ei ole saatavana. Yrityksen 7 päivän ilmainen kokeilu jakso antaa sinulle kyvyn voittaa maantieteelliset rajoitukset viikon sisällä. Sitten voit päättää, haluatko sitoutua. Ota se koeajoon ja selvitä sitten, kiinnittivätkö he huomion vai eivät.

Mitä HBO Go: lla on

Kun sinulla on kaapelitilaus ja VPN, voit hyödyntää laajaa sisältökirjastoa. Tässä ovat suosituimpia suosituksia:

 • Westworld
 • Valtaistuinpeli
 • Lanka
 • Todellinen etsivä
 • Isot pienet valheet
 • Sopranot

HBO Go -yhteensopivat laitteet

HBO GO on saatavana seuraavissa laitteissa. Katso paras HBO-alkuperäinen materiaali seuraavilla alustoilla:

 • iPhone / iPad
 • Amazon Fire TV
 • Apple TV
 • Amazon Fire -tabletit
 • Android-puhelimet
 • Android TV
 • Tietokoneet (selain)
 • Chromecast
 • Playstation 4
 • Roku
 • Samsung Smart TV: t
 • Xbox One

Kuinka katsella HBO Goa Belgiassa

Pitkän menestyksen ja määräävän aseman jälkeen HBO julkaisi vihdoin online-suoratoistopalvelun HBO Go vuonna 2010. HBO Go koostuu yli 1000 tunnista sisältöä, jota voit nauttia. Valitettavasti Belgiassa asuville ihmisille kanavaa ei ole saatavana maassa ilman VPN-nimistä apua.

Jatka, hanki luotettava VPN-palveluntarjoaja ja nauti HBO Go: sta Belgiassa milloin tahansa ja kerro meille, mitä käytit alla oleviin kommentteihin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map