Kuinka katsella kauppaa HBO: lla Yhdysvaltojen ulkopuolella

En koskaan uskonut saaneeni tilaisuutta kirjoittaa tätä, joten pyydän anteeksi jännitystäni: LEBRON JAMES ON TV-NÄYTTÖ! Jos et ole vielä kuullut siitä, anna minun tarttua sinut kiinni. LeBron James ja Maverick Carter’s Unrtrupted ovat tehneet yhteistyötä HBO: n kanssa tuodakseen onnekkaille katsojille kirjoittamattoman, keskeytymättömän näyttelyn nimeltä The Shop.


Ohjelma tuo yhteen kuuluisuuksia ja urheilijoita ympäri maata antamaan rehellisiä mielipiteitään kaikesta urheilusta maailmantapahtumiin saakka. Mikä kuitenkin todella kiinnittää huomiota, on näyttelyn sijainti. Ilmeisesti näyttely kuvataan parturikaupoissa ympäri Yhdysvaltoja, jotta katsojalle saadaan ”ainutlaatuinen parturi-kokemus”..

Kuinka katsella kauppaa HBO: lla Yhdysvaltojen ulkopuolella

Kuinka katsella kauppaa HBO: lla Yhdysvaltojen ulkopuolella

Ensimmäinen jakso esitettiin jo eilen, 28. elokuuta klo 23 ET. LeBroniin liittyivät Maverick Carter, Jon Stewart, Snoop Dogg, Michael Bennett, Draymond Green muutamien mainitsemiseksi. Hän käsitteli joukkoa nykyajan elämäämme koskevia aiheita. Te kaverit, se oli uskomatonta. Se löytyy myös vain HBO: sta …., joka ei ole niin hämmästyttävä.

Kuinka katsoa LeBron Jamesin kauppaa VPN: n avulla

Valitettavasti HBO: ta ei ole saatavana Yhdysvaltojen ulkopuolella. Tämä johtuu kansainvälisten tekijänoikeuslakien hankalista luonteista. Kun astud Amerikan ulkopuolella, menetät pääsyn kaikkiin sivustoihin, jotka reagoivat vain amerikkalaisiin IP: iin. HBO sattuu olemaan yksi heistä. Joten ratkaisu on yksinkertainen: Tarvitset tapa saada amerikkalainen IP-osoitteesi takaisin. Syötä, VPN!

VPN, lyhenne sanoista Virtual Private Network, reitittää liikenteen uudelleen suojatun verkon kautta heidän palvelimiensa avulla ja salaa kaikki tietosi. Kun näin tapahtuu, IP muuttuu automaattisesti. Saatu IP vastaa vastaavan palvelimen sijaintia, johon olet muodostanut yhteyden. Joten kaikki mitä tarvitset on VPN ja Yhdysvaltain palvelin, ja sinulla on hyvä mennä!

Voit hankkia itsellesi VPN: n katsomaan The Shopia Yhdysvaltojen ulkopuolella seuraavasti:

  1. Valitse palveluntarjoaja ja kirjaudu heidän palveluunsa.
  2. Lataa ja asenna VPN-sovellus laitteellesi. VPN-sovellukset ovat yleensä saatavana verkkotunnuksille Mac, Windows, iOS, ja Android laitteet.
  3. Käynnistä sovellus ja kirjaudu sisään.
  4. Yhdistä yhdysvaltalaiseen palvelimeen ja odota muutama sekunti, kunnes yhteys muodostuu.
  5. Onnittelut! Sinulla on nyt amerikkalainen IP-osoite ja voit katsella The Shopia HBO: lla

On tärkeää huomata, että VPN ei poista mitään muita tarvittavia tilauksia. Tarvitset edelleen HBO-tilauksen käyttääksesi niiden sisältöä, mutta VPN antaa sinun käyttää tilaustasi ulkomailla.

Paras VPN poistaa HBO: n esto

Ehdotan, että käytät ExpressVPN: tä pääsyyn kaikkiin Yhdysvaltain suoratoistosivustoihisi. Sillä on yli 2000 palvelinta yli 94 maassa, mikä antaa sinulle pääsyn useimpiin maantieteellisesti estettyihin sivustoihin. ExpressVPN: llä on myös tiukka nollapolitiikka, armeijan luokan salaus ja yksi parhaista asiakastukitiimistä. Voit kokeilla sitä ennen kuin päätät sitoutua hyödyntämällä heidän 30 päivän rahat takaisin -takuua!

Jos et usko, että ExpressVPN on sinulle tarjoaja, kokeile jotakin tässä luettelossa olevaa tarjoajaa. Ne kaikki ovat korkeatasoisia VPN-verkkoja, joilla on paljon tarjottavaa käyttäjilleen.

Kuinka katsella kauppaa HBO: lla älykkään DNS: n avulla

Joskus VPN ei ole mitä etsit. Jos et todella välitä lisätystä tietoturvasta tai etsit tapaa estää useiden suoratoistokanavien estäminen samanaikaisesti, älykäs DNS-välityspalvelin on mitä tarvitset. Koska älykkään DNS: n ei tarvitse salata kaikkia tietojasi, se ei vaikuta Internetin nopeuteen, minkä vuoksi se on täydellinen suoratoistoon.

Älykäs DNS-ehdotukseni olisi Unlocator. Sen lisäksi, että se antaa sinulle pääsyn HBO: hon, se myös vapauttaa Hulun, Foxin, NBC: n, ABC Go: n ja BBC: n. Voit kokeilla palvelua koko viikon heidän 7 päivän ilmaisen kokeilunsa kautta ja hyötyä myös heidän 14 päivän palautuskäytännöstään. Unlocatorilla on myös luettelo oppaista ja opetusohjelmista, jotka auttavat sinua perustamisprosessin läpi, ja omistettu tukitiimi, joka on aina valmis auttamaan.

Poista kaupan esto Yhdysvaltojen ulkopuolella – viimeiset ajatukset

Vain siksi, että muutit valtioista (tai… olet syntynyt muualla), ei tarkoita, että joudut menettämään pääsyn kanaviin, joihin olet tottunut. VPN: n tai älykkään DNS: n avulla voit saada HBO: n käyttöoikeuden takaisin ja katsella LeBron Jamesin uutta käsikirjoittamatonta ohjelmaa: The Shop.