Kuinka katsella Hotstaria Etelä-Afrikassa

Nautitko Bollywood-hitteistä, kuten My Name is Khan, Dangal tai Junglee? Tai ehkä haluat Hindi-sarjoja, kuten toimisto, rikosoikeus ja panttivangit? No, sitten Hotstarin pitäisi olla sinun määränpääsi. Intialainen video-one-demand-palvelu tarjoaa suosituimpia paikallisia ohjelmia. Siinä on jopa valikoima kuuluisia kansainvälisiä tuotantoja, kuten Avengers Infinity War, The Big Bang Theory ja Game of Thrones. Ja jos se ei riitä, suoratoistokanavalla on myös jotain kaikille urheilun ystävillesi, kuten ICC CWC-kriketti, Wimbledon, Bundesliga, Intercontinental Cup ja paljon muuta. Intian ulkopuolella sijaitsevat Hotstar-fanit eivät kuitenkaan pääse palveluun georajoitusten takia. Varsinkin Etelä-Afrikan ihmiset tarvitsevat VPN: n voidakseen lähettää suosikkiohjelmiaan ulkomailta. Joten jos olet yksi heistä, lue lisää kuinka VPN voi poistaa Hotstar-eston Etelä-Afrikassa.

Kuinka katsella Hotstaria Etelä-Afrikassa

Kuinka katsella Hotstaria Etelä-Afrikassa

Kuinka katsella Hotstaria Etelä-Afrikassa VPN: n avulla

Hotstar on tämä suosittu videoiden suoratoistopalvelu, joka tarjoaa yli 50 000 tuntia elokuvia, TV-ohjelmia ja urheilutapahtumia, jotka suoratoistetaan 25 teemakanavalla. Itse asiassa sillä on suurin online-arkisto Bollywood-elokuvista ja TV-ohjelmista kahdeksalla intialaisella kielellä. Lisäksi se tarjoaa saumattoman videotoiston, älykkään haun ja ystävällisen käyttöliittymän.

Mutta koska suoratoistokanava on käytettävissä vain Intian alueiden sisällä, Ainoa valinta, kun poistat sen käytöstä, on virtuaalinen yksityinen verkko.

Tämä työkalu tunnetaan paremmin nimellä VPN kanavat Internet-yhteytesi valitsemasi etäpalvelimen kautta. Ja tietosuojan ja yksityisyyden suojaamiseksi se kryptaa kaikki online-toiminnot ja vuotia IP-osoitteesi. Tämä ei vain pidä sinua online-identiteetti piilotettu, mutta se antaa sinulle myös mahdollisuuden ohittaa maantieteelliset rajoitukset.

Kun muodostat yhteyden toiseen palvelimeen, saat uusi IP-osoite joka vastaa uuden verkon aluetta. Yksinkertaisesti sanottuna, jos muodostat yhteyden intialaiseen palvelimeen, saat intialaisen IP: n. Ja näin pääset Hotstariin Etelä-Afrikassa, koska VOD-palvelu ajattelee sinun olevan sen lähetysalueella.

Kuinka asentaa VPN laitteellesi – Vaiheet

Suorataksesi suosikki Hotstar-ohjelmasi Etelä-Afrikasta, toimi seuraavasti:

  1. Valitse VPN-palvelu, joka ei vaaranna online-suojausta ja yksityisyyttä. Lisäksi sillä on oltava nopeat palvelimet optimoitu suoratoistoa varten. Suosittelen lämpimästi ExpressVPN.
  2. Kun olet kirjautunut, siirry laitteen päälle sovelluskauppa ladata ja asentaa sovellus.
  3. Avaa VPN-sovellus, kirjaudu sisään ja muodosta yhteys palvelimeen Intia.
  4. Heti kun yhteys on muodostettu, saat intialaisen IP-osoitteen, jonka avulla se näyttää siltä kuin olisit maan sisällä.
  5. Mene nyt Hotstariin ja suoratoista mitä haluat. Geo-virhe ”Sisältö ei ole käytettävissä. Sisältö, jota tällä hetkellä ei ole saatavilla alueellasi ” ei enää näy näytöllä.

Parhaat VPN: t estävät Hotstarin estämistä Etelä-Afrikassa

Tarvitset, jos haluat poistaa Hotstar-eston Etelä-Afrikassa ExpressVPN. Se on yksi VPN-teollisuuden luotettavimmista johtajista. Se tarjoaa erinomaiset palvelut ja vahvat esitykset. Käytin sitä kun olin Etelä-Afrikassa katsomassa The Officin hindin versiota, ja se ei pettynyt. Se oli erittäin helppo käyttää, enkä tavannut minkä tahansa puskurointiasiat.

Se sisältää sotilasluokan AES 256-bittinen salaus, tappikytkin ja DNS-vuodonsuojaus. Lisäksi yritys ei pidä kaikki tiedot online-toiminnastasi. Se tarjoaa myös viisi samanaikaista laiteyhteyttä, mikä tarkoittaa, että voit suojata kaikkia laitteitasi yhdellä tilillä.


Ja hyödyt myös a 30 päivän palautuskäytäntö jonka avulla voit saada rahat takaisin kokonaan, jos et pidä palvelusta.

Katso vapaasti Hotstarin estäminen Etelä-Afrikassa alla olevassa taulukossa tai parhaat VPN-palvelut, joiden avulla Hotstar voidaan käyttää Intian ulkopuolella..

VPN-edut

Jos olet intialainen ulkomailla asuva Etelä-Afrikka, tunnet varmasti tarpeen kirjautua VPN-palveluntarjoajaan. Et voi käyttää intialaista sisältöä ilman sitä. Hyvä uutinen on, että VPN: t voivat tehdä niin paljon lisää kuin vain kanavien lukituksen poistaminen. Heillä on paljon muita hyötyjä, ja tässä on joitain niistä:

  • Tietoturva ja yksityisyys: Virtuaaliset yksityiset verkot salaavat verkkotoimintasi ja pitävät henkilöllisyytesi piilossa. Tämä tarkoittaa, että hakkerit, valtion virastot ja jopa Internet-palveluntarjoajat eivät voi nähdä mitä olet tekemässä.
  • Ei enää kuristusta: Koska Internet-palveluntarjoajasi ei näe tekemäsi tekemistä, se ei voi kuristaa tai hidastaa yhteytesi, jos katsot esimerkiksi YouTubessa liian monta videota.
  • Ohita valtion sensuuri: Maat kuten Kiina, Pohjois-Korea ja Syyria määrätä tiukat Internet-säännöt, ja useat verkkosivustot, kuten Facebook, YouTube ja Twitter, on estetty. Mutta VPN: n avulla voit välttää kaikenlaista online-sensuuria muodostamalla nimettömästi yhteyden toiseen verkkoon.
  • Säästää rahaa: Hanki parempia tarjouksia, kun teet ostoksia verkossa, koska voit vaihtaa IP-osoitteesi vastaamaan haluamiesi tuotteiden maata.

Katso Hotstar Etelä-Afrikassa

Jos satut olemaan kriketti-fani tai Bollywood-rakastaja, Hotstar on palvelu sinulle. Ei ole väliä, jos et ole fyysisesti Intiassa, koska virtuaalisten yksityisten verkkojen avulla voit suoratoistaa Hotstaria missä tahansa maailmassa, mukaan lukien Etelä-Afrikka.

Löysitkö tästä artikkelista apua? Kerro meille mielipiteesi alla olevasta kommenttiosasta.