Kuinka katsella Hotstaria Yhdysvalloissa Poista esto Intian ulkopuolella VPN-välityspalvelimen avulla

Huolimatta siitä, että en ollut Intiassa, pystyin katsomaan 2019 Intian valioliigan finaali Hotstarilla. Iso intialainen suoratoistopalvelu on jopa asettanut uuden maailmanlaajuisen suoratoistotietueen 18,6 miljoonalla katsojalla IPL-finaalin aikana. Eikö se ole niin uskomatonta? Lyön vetoa, että tuhannet saivat kätensä VPN: ään tai Smart DNS: ään, aivan kuten minäkin.


Kuinka estää ja katsella Hotstaria Intian ulkopuolella VPN-välityspalvelimen avulla

Kuinka estää ja katsella Hotstaria Intian ulkopuolella VPN-välityspalvelimen avulla

Miksi Hotstar estetään ulkomailla?

Etkö vain vihaa sitä, kun saat seuraavia viestejä: “Tätä sisältöä ei ole saatavilla alueellasi.” Se on geovirhe, jonka saat yrittäessäsi katsella live-tai tilattavia videoita Hotstarilla Intian ulkopuolella. Hotstar on intialainen video-on-demand-palvelu joka tarjoaa parhaita Bollywood-elokuvia ja TV-ohjelmia live-urheilun suoratoiston lisäksi.

Hotstar on maantieteellisesti estetty Intian ulkopuolella. Tämä tarkoittaa, että jos olet intialainen ulkomailla asuva, Iso-Britannia, Yhdysvallat, Kanada, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Saudi-Arabia, Australia, tai muualla ulkomailla et voi katsella Hotstaria. Nämä rajoitukset asettavat Hotstar-omistajat, jotka pelkäävät tekijänoikeuksien loukkauksia ja noudattavat lisenssisopimuksia.

Onneksi on olemassa tapoja Poista Hotstar Intian ulkopuolella. Käyttämällä VPN: ää voit ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja katsella Hotstaria ulkomailla sinun PC, Mac, Android tai iPhone.

Kuinka avata ja katsella Hotstaria Intian ulkopuolella VPN: n avulla

Jos olet katsomassa täitä krikettiäpahtumassa Hotstarilla, kun et ole Intiassa, olet erittäin pettynyt. Miksi? Koska krikettiottelun sijaan näet tämän: ”Sisältö ei ole käytettävissä. Sisältö ei tällä hetkellä ole käytettävissä alueellasi. ”

Hotstar tietää, oletko Intiassa vai ei, etsimällä IP-osoitteesi. Tämä Internet-palveluntarjoajan sinulle myöntämä numero paljastaa missä olet, joten sinun on muutettava se. Yhdistämällä VPN: ään voit korvata IP-osoitteesi intialaisella. Vasta sitten pääset Hotstariin näyttämällä olevan Intiassa.

Seuraa vaiheita

Näin voit poistaa lukituksen Hotstar Intian ulkopuolella VPN: n kautta:

 1. Valitse VPN-palveluntarjoaja joka käyttää intialaisia ​​palvelimia.
 2. Seuraava sinun täytyy määritä VPN-sovellus laitteellasi lataamalla se.
 3. Kun valmis asennusprosessin kanssa, muodostaa yhteyden intialaiseen VPN-palvelimeen.
 4. Hanki intialainen IP-osoite.
 5. Siirry Hotstarin verkkosivustoon tai avaa Hotstar-sovellus.
 6. Suoratoista kaikki Hotstarin video- tai äänisisällöt haluat.
 7. StarSports, SonyLiv ja muut intialaiset kanavat ovat käytettävissäsi.

Paras Hotstar-VPN

ExpressVPN pidetään erittäin yhtenä parhaimmista VPN-verkoista VPN-markkinoilla. Ja kun olet tilannut sen 30 päivän rahat takaisin -käytäntö, näet miksi. Mikään, mitä tämä palveluntarjoaja ei tarjoa. Alkaen a laaja valikoima palvelinpaikkoja että kilpailukykyiset nopeudet, on selvää, miksi ExpressVPN on johtanut niin kauan.

Lisää siihen, korkean turvallisuuden standardit, tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, laitteen yhteensopivuus, ja  24/7 live chat-tuki. Joten jos haluat poistaa Hotstar-eston Intian ulkopuolella ja Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Yhdysvalloissa tai Australiassa, ExpressVPN on juuri tarvitsemasi.

Kuinka estää ja katsella Hotstaria Intian ulkopuolella älykkäällä DNS: llä

Edellä olevassa kappaleessa mainittua ärsyttävää viestiä voidaan välttää kahdella tapaa: yksi niistä on VPN-yhteyden kautta, ja toinen on älykäs DNS-välityspalvelin. Vaikka näillä kahdella menetelmällä on eroja, ne johtavat samaan tulokseen, mikä on sisällön estäminen. Älykäs DNS on nopeampi, koska salausprosessia ei ole, kun taas VPN suorittaa sen.

Se selittää miksi VPN on turvallisempi vaihtoehto kuin älykäs DNS. Suojauksesta riippumatta älykäs DNS voi auttaa sinua ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja käyttää sisältöä haluat reitittämällä liikenteen, joka määrittää maantieteellisen sijaintisi palvelimien kautta. Jos haluat katsoa Hotstaria Intian ulkopuolella, älykäs DNS-välityspalvelin on menetelmä, jota sinun pitäisi kokeilla. Seuraa näitä ohjeita oppiaksesi poista Hotstarin estäminen älykkäällä DNS: llä:

 1. Vaihe numero yksi: rekisteröidy Unlocatorilla. 
 2. Nämä videot / asennusohjeet voivat auttaa sinua määritä Smart DNS yhteensopivalla laitteellasi.
 3. Nyt, käy Hotstarin verkkosivustolla.
 4. Hyödy rajoittamaton pääsy Hotstarin sisältöön kun olet ulkomailla.

Paras älykäs DNS Hotstarille

Jos haluat luotettavan älykkään DNS: n, ehdotan, että tilaat Unlocator. Tämä välityspalvelin toimii ilmiömäisesti ohittamalla maantieteelliset rajoitukset mistä tahansa maailman ympäri. Unlocatorin älykkäällä DNS: llä pääset poista esto yli 200 kanavalta.

Jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka eivät halua kiirehtiä, voit hyötyä 7 päivän ilmainen kokeilu. Se ei ole pitkä aika, mutta kohtuullinen aika, jotta voit päättää mielesi.

Hotstar-yhteensopivat suoratoistolaitteet

 • Android
 • Apple TV
 • Windows PC
 • OSX Mac
 • iPhone
 • iPad
 • Chromecast

Muut VPN: n käytön edut

VPN antaa sinulle mahdollisuuden Poista Hotstar Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa ja Australiassa, tai muualla Intian ulkopuolella, mutta se ei ole ainoa etu virtuaalisen yksityisen verkon käytöstä. Tässä on luettelo muista asioista, joita voit tehdä ollessasi yhteydessä VPN-palvelimeen.

 • Poista ilmaisten suoratoistokanavien esto Kuten Crackle, BBC iPlayer, ITV, Channel 4, SBS, CBC, ja paljon muuta.
 • Ohita maantieteelliset rajoitukset ja katsella geoblokeroituja kanavia, kuten American Netfix, Amazon Prime, Hulu, HBO GO, Sky Go, kaikkialla maailmassa.
 • Lataa torrentit nimettömästi tavalla, jolla Internet-palveluntarjoajasi tai sisällöntuottajat eivät voi seurata toimintaa, jota harjoitat verkossa.
 • Salaa liikenne.
 • Peitä IP-osoitteesi.

Kuinka ladata Hotstar-sovellus iOS: iin tai Apple TV: hen Intian ulkopuolella

Hotstar-sovelluksen asentaminen iOS-laitteellesi: iPhone, iPad tai Apple TV Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa ja Australiassa tai missä tahansa, sinun täytyy luo intialainen Apple ID. Seuraavat ohjeet opastavat sinua prosessin läpi.

 1. Tietokoneeltasi (tai Macista), kirjaudu ulos iTunes-tilistäsi.
 2. Etsi kauppa ja sitten vaihda alueesi Intiaksi. 
 3. Etsi satunnainen ilmainen sovellus.
 4. Paina ‘Hanki’.
 5. On aika luoda tili. Varmista, että sinä valitse Ei korttia -vaihtoehto.
 6. Luo uusi käyttäjänimi ja salasana tilillesi.
 7. Kirjoita intialainen osoite. Voit luoda sellaisen osoitteessa fakenamegenerator.
 8. Sikäli kuin Apple TV- tai iOS-laitteesi menee, kirjaudu ulos iTunes-tilistäsi Asetuksista.
 9. Kirjaudu nyt sisään uudella Apple ID: lläsi.
 10. Viimeinkin, nyt voit Lataa ja asenna Hotstar Apple TV: llä, iPhonella tai iPadilla, Intian ulkopuolella.

Lataa Hotstar-sovellus Androidilta Intian ulkopuolella?

Jos haluat ladata Hotstar-sovelluksen ulkomaille, sinun on tehtävä joitain muutoksia Google Play Kauppa -alue. Vaihda alueesi Intiaan Android-laitteella, puhelimella tai tablet-laitteella. Lisätietoja tästä artikkelista kuinka muuttaa Google Play Kaupan alue Intiaksi hyödyllinen.

Parhaat TV-ohjelmat Hotstarilla

 • Yeh Rishta Kya Kehlata Hai
 • Kullfi Kumarr Bajewala
 • Kahvi Karanin kanssa
 • Devon Ke Dev… Mahadev
 • Yeh Hai Mohabbatein
 • Ishqbaaaz
 • Sarabhai vs Sarabhai
 • Dance Plus
 • Nazar
 • Saanko tulla rouvaan?

Katso Hotstar Intian ulkopuolella

Jos haluat urheiluviihdettä, Bollywood-tuotantoa, ainutlaatuista sisältöä kuten minä, niin Hotstar on kanava, joka sinulla on kirjastossasi. Onneksi voit käyttää VPN tai Smart DNS osoitteeseen Poista Hotstar Intian ulkopuolella. Älä anna sille toista ajatusta ja ota kiinni ExpressVPN-tilaus täällä.

Mitä luulet kaikesta tästä? Onko sinulla parempi tapa vapauttaa Hotsar? Jos on, jaa alla olevassa kommenttiosassa.