Kuinka katsella Hulua Intiassa

Olen ollut kauan Hulu-käyttäjä, enkä aio luopua siitä Intiassa. Jotkut laadukas viihde ovat välttämättömiä työmatkoilla. Esitykset, ohjelmat ja elokuvat auttavat poistamaan mielesi asioista. Luonne Hulu saatavuus Intiassa on tullut huolenaiheeksi.


Hulu, suosittu suoratoistopalvelu ja lähde monien ihmisten katselunautinnolle on estetty Intiassa. Mutta eläminen tekniikan kehityksen ohjaamassa maailmassa tarkoittaa, että tapoja on oltava Intialaiset intialaiset tai amerikkalaiset ulkomaalaiset pääsevät Huluun rajoituksista huolimatta. Itse asiassa on olemassa tapoja, ja niihin liittyy VPN-palveluntarjoajat ja älykkäät DNS-välityspalvelimet. 

Kuinka katsella Hulua Intiassa

Kuinka katsella Hulua Intiassa

Kuinka katsella Hulua Intiassa

Ensimmäinen asia, jonka näet yrittäessäsi päästä Huluun Intiassa, on tämä viesti: “Olemme pahoillamme, tällä hetkellä videokirjastomme voi suoratoistaa vain Yhdysvalloissa.” Se tarkoittaa, että Hulu on saavuttamaton Yhdysvaltojen ulkopuolella, ja turvallisin tapa päästä Huluun ulkomaille on VPN: n kautta.

Hulu geoblokkiviesti

Hulu-estoviesti

Sääntö on yksinkertainen: Jos olet Yhdysvalloissa, saat Hulun. Jos et ole Yhdysvalloissa, sinulla ei ole onnea. Joten mistä tämä tulee? Kaikki alkaa lisenssisopimukset. Hulu soittaa sisältöään Yhdysvalloissa, josta se on alun perin peräisin. Ellei muut maat suostu lähettämään Hulun sisältöä ulkomaille, kukaan Yhdysvaltojen ulkopuolella ei voi käyttää sitä.

Hulu varmistaa sen kansainvälistä ja luvatonta pääsyä ei tapahdu mennessä maantieteellisten rajoitusten asettaminen sen sisällöstä. Joten jos muut maat eivät ostaa tekijänoikeuksia Hulun esittelyyn, Se pysyy saavuttamattomana niille, jotka eivät ole Yhdysvalloissa.

Jotta Hulu olisi käytettävissäsi Yhdysvaltojen ulkopuolella, sinun täytyy teeskennellä kuin olisit siellä. Yksi asia, joka paljastaa maantieteellisen sijaintisi, on IP-osoitteesi. Vaihda se ja saat ilmaisen passin mihin tahansa maahan haluat. Hanki Yhdysvaltain IP-osoite, ja sinä saada amerikkalaisen paikallisen oikeudet. Kaikki Yhdysvalloissa on käytettävissä ja näytetään sinulle ajatellessasi, että olet todellinen Yhdysvaltain asukas.

Kuinka se toimii?

Joten se on hienoa ja kaikki, mutta miten saada se tapahtumaan? VPN-yhteydellä.

Tämä on kyberturvallisuustyökalu jonka avulla voit vaihda IP-osoitteesi ja sen kautta käyttää maantieteellisesti rajoitettua sisältöä. VPN ottaa tietosi ja välittää ne palvelimen kautta (joka sijaitsee valitsemassasi paikassa). Sitten kaikki tietosi näyttävät tulevan kyseisestä sijainnista. Sinua pidetään virheellisesti kyseisen maan paikallisena, mutta ei menetetyn syyn vuoksi. Vain Internet tulee antaa sinun käyttää sisältöä jos sijait samassa paikassa kuin missä se on.

Tietojen ja liikenteen uudelleenohjaamisen lisäksi VPN: ää ei kutsuta syberturvallisuuden välineeksi ilman syytä. Kun uudelleenreititys tapahtuu, tiedot kulkevat minkä tahansa tunnelin lisäksi myös salatun. Joten kun tiedot ilmestyvät, ne kääritään kerrokset protokollia, joita ei voida purkaa.

Tarpeeksi siitä, mitä haluat tietää, miten sinä Poista Hulu:

 1. Ensimmäinen asia mitä sinun täytyy tehdä on hanki VPN-tilaus.
 2. Toinen vaihe olisi VPN-sovelluksen lataaminen ja asentaminen.
 3. Kolmas rivissä, käynnistä VPN-sovellus.
 4. Nyt sinun täytyy kirjaudu sisään luomallesi tilille.
 5. Etsi amerikkalainen VPN-palvelin ja hanki amerikkalainen IP-osoite.
 6. Amerikkalaisella IP-osoitteella sinulla on oikeus päästä Huluun.
 7. Mene eteenpäin ja stream Hulu Intiassa milloin vain haluat.

Poista Hulun esto Belgiassa

Poista Hulun esto Belgiassa

Paras VPN VPN: lle

Jos etsit VPN: tä, joka on riittävän vahva estä suuret suoratoistopalvelut, kuten Hulu tarvitset mistä tahansa ExpressVPN. Tämä VPN on antanut itselleen valtavan nimen sen ansiosta uskomattoman suuri palvelinverkko ja erinomaiset palvelut. Se antaa vahvat esitykset at nopea hinta ja kanssa korkea turvallisuustaso.

Sen vapauttamisominaisuuksia ja tietosuojastandardeja ei löydy mistään VPN: stä, joten ExpressVPN-palveluntarjoaja on käyttökelvoton. Lisätietoja saat seuraavasta taulukosta ja muista VPN-palveluntarjoajista paras VPN Hululle artikla.

Kuinka katsella Hulua Intiassa älykkään DNS-välityspalvelimen avulla

Vaikka VPN tarjoaa turvallisimman avaustoiminnon, älykäs DNS on nopein. Miksi? Älykkään DNS-palvelimen kautta kulkeviin tietoihin ei suoriteta salausta. Tämä tarkoittaa, että IP-osoite pysyy samana ja näkyy yleisölle. Näetkö miksi se on vähemmän turvallinen vaihtoehto? Mutta jos et ole ottanut sitä turvallisuuteen, voit tilata älykkään DNS: n. Sinä pääset käyttämään suosikkisisältöäsi nopeasti mutta vähemmän turvallisuutta.

Näin voit Poista Hulu Intiassa älykkäällä DNS: llä:

 1. Katso Unlocator ja kirjaudu sitten ilmaiseen 7 päivän kokeiluversioon.
 2. Menestyäksesi määritä Smart DNS, sinun on noudatettava näitä videoita / asennusohjeita.
 3. Käy Hulun verkkosivustolla tai sovellus.
 4. Oletko mukana? Hienoa, niin se toimi.

Ainoa syy, miksi menestyin, on se, että käytin Unlocator. Huomaa, että kaikki älykkäät DNS-välityspalvelimet eivät voi estää haluamaasi sisältöä. Mitä pääset pääsy riippuu suuresti siitä, mihin Smart DNS pystyy.

Jos kuitenkin olet tilannut Unlocatorin, tiedät, että sinulla on yli 200 kanavaa, jonka voit poistaa. Voit myös hyötyä 7 päivän ilmainen kokeilu. Tämä vaihtoehto voi olla hyödyllinen niille, joilla on vaikeuksia päättää mieltään. Se on paras älykäs DNS, jonka voit saada käsiisi.

Katso Hulu Intiassa

Hulu on paras palvelu, joka sinun on estettävä ulkomailta. Se on ensimmäinen suoratoistopalvelu, joka tulee mieleen, kun etsit tapaa suoratoistaa elokuvia ja TV-ohjelmia verkossa. Ei ole väliä oletko Intiassa vai puolivälissä ympäri maailmaa, jos palkkaat joko VPN tai Smart DNS, saat ehdottomasti Hulun suoratoisto Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Mitä laitetta luulet käyttäväsi? Jaa kanssasi mistä laitteesta päätät muodostaa yhteyden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map