Kodi – 5: n tuntemattomia riskejä – kukaan ei kerro sinulle

Onko Kodiin liittyvä riski? Pitäisikö Kodin streamerien olla huolissaan verkkoturvallisuudestaan, kun käytät epävirallisia Kodi-lisäosia, kuten Exodus, Covenant tai SALTS, elokuvien, TV-sarjojen ja live-TV-kanavien katseluun? Verkkoturvaongelmat ovat todellisia ja niiden pitäisi olla huolenaihe Internetin päivittäisille käyttäjille. Entä Kodi? Voiko tämä suosittu multimediasovellus vaarantaa yksityisyytesi? Tässä artikkelissa valaistaan ​​viittä tietoturvariskiä, ​​joista Kodi-käyttäjät ovat harvoin tietoisia.


Kodi - 5: n tuntemattomia riskejä - kukaan ei kerro sinulle

Kodi – 5: n tuntemattomia riskejä – kukaan ei kerro sinulle

VPN on pakollinen

Kolmannen osapuolen torrent-lisäosat, kuten Quasar, luottavat P2P-protokollaan. Tämän avulla käyttäjät voivat suoratoistaa elokuvia ja TV-ohjelmia torrent-tiedostoista. Mitä monet Kodi-streamerit eivät tiedä, on se, että Internet-palveluntarjoajat ja tekijänoikeuspeitit voivat helposti seurata torrentisi suoratoistoa. Tämä johtuu siitä, että P2P luottaa siihen, että lisätään tiettyjen torrent-tiedostoa kylvävien tai peering-hakevien ihmisten julkiset IP-osoitteet julkiseen torrent-parhaan. Ainoa tapa välttää juuttuminen piraattimateriaalin suoratoistoon Kodissa on käyttää virtuaalia yksityistä verkkoa eli VPN. Koko prosessi ei ole niin vaikeaa kuin luuletkaan.

 1. Siirry kohtaan ExpressVPN ja rekisteröidä VPN-tili.
 2. Lataa / asenna VPN-ohjelmisto Kodi-laitteellasi.
 3. Kun olet avannut VPN-sovelluksen, muodostaa yhteyden VPN-palvelimeen.
 4. Lopuksi, avaa Kodi ja katso mitä tahansa elokuvaa, TV-ohjelmaa tai suoraa suoratoistoa täysin nimettömänä.

ExpressVPN ovat paras Kodi VPN -palvelu, jota voit käyttää. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että heidän VPN-sovelluksensa on optimoitu toimimaan Kodin kanssa. Heillä on jopa VPN-sovellus, joka on yhteensopiva FireStickin kanssa. Voit kuitenkin ilmoittautua myös muiden VPN-palveluntarjoajien kanssa.

Piratisoitujen videoiden suoratoisto ei ole kunnossa

Siellä on väärinkäsitys, että elokuvien ja TV-ohjelmien lataaminen on vain laitonta. Monet ihmiset ajattelevat, että toisaalta näiden laittomien videoiden suoratoisto on ehdottoman laillista. Euroopan yhteisöjen tuomioistuin totesi jo huhtikuussa 2017, että “tekijänoikeuksilla suojatulle teokselle, joka on saatu suoratoistona verkkosivustolta, joka kuuluu kolmannelle osapuolelle, joka tarjoaa kyseisen teoksen ilman tekijänoikeuden haltijan suostumusta”, ei sovelleta poikkeusta lainsäädännöstä, joka tekijänoikeussisällön jakelu. Toisin sanoen, laittoman lisäyksen avulla laittoman sisällön suoratoisto on nyt yhtä laitonta ladataan tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia. Jälleen kerran, VPN on ratkaisevan tärkeä, jos haluat katsoa piratistivirtoja Kodilla joutumatta lain väärään puolelle..

Kodi-sovellus on kaukana täydellisestä

Maaliskuussa 2017 julkaistiin uutisia siitä, että Kodi 17 Kryptonilla oli suuri tietoturvavirhe, joka voisi auttaa tietokonerikollisia hakkeroimaan laitteesi. Käyttämällä haittaohjelmia tekstitys Kolmannen osapuolen arkistojen tarjoamat hakkerit saavat täyden hallinnan laitteeseen, johon olet asentanut Kodi-sovelluksen. Tämä tietoturvaongelma ratkaistiin julkaisemalla Kodi 17.3 -päivitys. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että nykyisessä Kodi-versiossa ei olisi muita tietoturvavirheitä. Tämän lisäksi monet Kodi-käyttäjät käyttävät edelleen Kodi 17.1- tai jopa Kodi 16.1 Jarvis -laitetta tietämättä mahdollisista riskeistä. Jos olet yksi näistä ihmisistä, päivitä Kodi-sovelluksesi uusimpaan versioon noudattamalla näitä ohjeita.

 1. Siirry ensin viralliselle Kodi-lataussivulle.
 2. Valitse sitten käyttöjärjestelmäsi.
  Asenna Kodi 18 Leia Nightly Build

  Asenna Kodi 17.3 Build

 3. Kun ponnahdusikkuna tulee näkyviin, valitse Suositeltava.
 4. Napsauta nyt “vapauta” vieressä olevaa sinistä painiketta..
  Kuinka asentaa Kodi 18 Leia

  Kuinka asentaa Kodi 17.3

 5. Kodi 17.3 Krypton -asetustiedosto alkaa nyt ladata.
 6. Kun olet ladannut tiedoston, sinun tarvitsee vain avata se käynnistääksesi asennusprosessi.

Jos käytät tulitikkua, asenna tai päivitä Kodi-sovellus Kodi 17.3 -versioon tämän opetusohjelman avulla. Jos olet asentanut Kodi Android-älypuhelimeen, -tablettiin tai TV-ruutuun, voit päivittää 17.3-versioon myös Google Playn kautta.

Kolmansien osapuolien lisäykset eivät ole turvallisia

Epäviralliset Kodi-lisäosat, kuten Exodus, SALTS, Covenant ja Phoenix, antavat sinulle mahdollisuuden katsoa kirjaimellisesti tuhansia elokuvia ja TV-sarjoja ilmaiseksi verkossa. Aina kun käytät näitä lisäosia, luotat kuitenkin näiden lisäosien kehittäjien käsiin. Joissakin tapauksissa epäviralliset Kodi-lisäosien kehittäjät ovat tosiasiallisesti käyttäneet tätä luottamusta. Viime helmikuussa uutinen puhkesi siitä, että Exodus-lisäosakehittäjä oli asettanut haitallisen koodin suosittuun lisäosaan yrittääkseen Muuta Exoduksen käyttäjät bottiverkoiksi. Hänen päätavoite oli käynnistä DDoS-hyökkäys vastaan ​​Ares-blogia. Exodus-kehittäjä kumosi myöhemmin nämä muutokset ennen anteeksipyyntöään ja lopulta asettuaan Exodus-kehittäjäksi.

TVAddons on kuollut vai onko se?

TVAddons oli Kodi-arkiston suurimman Fuusio-ohjelmiston kehittäjä. TVAddons.ag-verkkosivusto meni yhtäkkiä takaisin kesäkuussa offline-tilaan ja on edelleen suljettu tähän päivään asti. Viime viikolla Torrentfreak kertoi, että TVaddons-verkkotunnus on nyt siirretty Kanadan piratismin vastaiselle yritykselle. Kodi-projektipäällikön Nathan Betzenin mukaan näiden verkkotunnusten hallinnassa oleva kolmas osapuoli voisi mahdollisesti tehdä mitä haluaa haavoittuville entisille TVAddons-käyttäjille. Tämä sisältää mahdollisesti asentamalla tarkkailija, joka ilmoittaa käyttäjän IP-osoitteen ja kaiken, mitä he tekevät Kodissa. Jos sinulla on TVAddons asennettu Kodi-sovellukseen, se olisi parasta poistaa se kokonaan. Näin voit poistaa Fusionin Kodi 17 Krypton -sovelluksesta.

 1. Käynnistä Kodi-sovelluksesi ja siirry Lisäosat-sovellukseen
 2. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa Asennus-ruutua.
 3. Valitse nyt Asenna arkistosta.
 4. Etsi seuraavaksi Fusion repo.
 5. Napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella tai paina sitä pitkään sen mukaan, mihin laitteeseen olet asentanut Kodi.
 6. Valitse ‘Tiedot’ -> Uninstall.
 7. Kun kysyt ‘Oletko varma?’, Napsauta kyllä.
 8. Jos haluat poistaa Fusion-lähdetiedoston yhdessä, siirry kohtaan Asetukset -> Tiedostonhallinta.
 9. Sijaitsee ‘Fusion’ ja napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella.
 10. Valitse seuraavaksi Poista lähde..
 11. Kun kysyt ‘Oletko varma?’, Napsauta kyllä.

Vaihtoehtoisesti voit palauttaa Kodi-sovelluksesi tehdasasetuksiin noudattamalla tätä opasta. Täältä löydät ohjeet yksittäisten lisäosien poistamiseen.

5 Kodi-tietoturvariskiä Kukaan ei kerro sinulle

Aina kun käytät mitä tahansa sovellusta, jolla on pääsy Internetiin, liittyy tietty riski. Kodi ei ole erilainen. Varmista aina, että käytät VPN: tä. Pidä myös Kodi-sovelluksesi ajan tasalla. Poista kaikki lisäykset tai arkistot, joita et enää käytä tai eivät enää toimi. Lopuksi, varmista, että sinulla on luotettava virustorjuntaohjelma asennettuna samaan laitteeseen, jossa käytät Kodia.