Kodi VPN: n viisi parasta vuonna 2020 Review Guide

Kodi 5 suosituinta VPN-palvelua vuonna 2017


Kodi VPN: n viisi parasta vuonna 2020

Miksi sinun pitäisi käyttää VPN: ää Kodin kanssa?

On erittäin tärkeää käyttää VPN: ää Kodin kanssa. Miksi? Hyvin. lähinnä se johtuu geo-rajoitukset. Anna minun selittää. Useimmat suoratoistokanavat pitävät BBC iPlayer tai HBO Go ovat estetty niiden alueiden ulkopuolella, jotka ovat Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat. Siksi yrittämällä käyttää niitä näiden alueiden ulkopuolelta saadaan aikaan vain yksi asia: a sijaintivirheviesti.

Kuitenkin virtuaalisen yksityisen verkon avulla voit välttää kaiken tämän. VPN on työkalu, joka pystyy ohittaa maantieteelliset rajoitukset mennessä Internet-liikenteen ohjaaminen. Voit käyttää sitä yhdistä etäverkkoon ulkomaille. Kun olet tehnyt sen, VPN tunnistaa automaattisesti piilota IP-osoitteesi ja vaihda se uuteen valitsemastasi maasta.

Tämän prosessin avulla voit poistaa haluamiesi rajoitettujen kanavien eston, koska he luulevat, että olet heidän katselualueellaan. Lisäksi VPN: t salaa liikenne, mikä tarkoittaa, että kukaan ei voi nähdä mitä olet verkossa.

Tämä koko prosessi tulee suojaa yksityisyyttäsi ja tietoturvasi verkossa, etenkin torrent-lisäosien tapauksessa. Nämä sivustot eivät enää kirjaa todellista IP-osoitettasi online-identiteettisi pysyy piilossa. Tämä suojaa sinua tekijänoikeuksien haltijoilta.

Kuinka asentaa VPN Kodi -sovellukseen

VPN: n avulla sinun ei tarvitse murehtia online-rajoitukset, tietoturvaloukkaukset tai yksityisyyden loukkaukset.

 • Valitse vain luotettava VPN-palvelu ja tilaa se. Lataa sitten ja asenna sovellus asentaaksesi se sovellukseesi iPad, iPhone, Mac, PC, Raspberry Pi, Linux tai Android TV Box.
 • Sinun on asennettava VPN-palvelu reitittimellesi, jos käytät Kodi Apple TV: ssä, Amazon Fire TV Stickissä tai Chromecastissa. Totta puhuen, se on melko yksinkertaista, koska ohjeita ja ohjeita on paljon.
 • Voit myös tehdä mitä tein ja perustaa virtuaalinen reititin tietokoneellasi / Macissa. Sitten vain jaa VPN-yhteys kaikkien muiden suoratoistolaitteidesi kanssa.
 • Tietyt Internet-palveluntarjoajat kieltävät verkkosivustot kuten WatchFree, Putlocker ja Afdah. Voit kuitenkin estää heidän estämisen VPN: llä pitämällä henkilöllisyytesi piilossa. Kukaan ei tiedä, että se olet sinä.
 • VPN: n asentaminen laitteellesi tai alustallesi antaa sinulle mahdollisuuden turvaa online-yksityisyytesi ja Vältä geo-lohkoja.

Kodi 5 suosituinta VPN-palveluntarjoajaa vuonna 2020

On olemassa useita tekijöitä, jotka määrittävät, mitä VPN: ää on parempi käyttää Kodin kanssa. Tarkastelen näitä tekijöitä myöhemmin, mutta ensinnäkin tässä on 5 parasta VPN: ää, joita voimme käyttää Kodin kanssa. Kaikki ne on testattu perusteellisesti.

Kuten näet, ExpressVPN ylittää luettelon alkuun Kodi VPN -palvelut. Tässä on luettelo parhaista VPN-verkkoista, joista olemme erityisen vaikuttuneita.

ExpressVPN – paras Kodi VPN 2020 -katsaus

ExpressVPN - Top 5 Kodi VPN 2017 -katsaus

ExpressVPN – Top 5 Kodi VPN 2020 -katsaus

Sanoiko joku parhaat VPN: t? No sitten ExpressVPN on oltava kyseisessä luettelossa. Yhtiö tarjoaa käyttäjilleen huippuluokan etuja, kuten a suuri palvelinverkko (3000 palvelinta 94 maassa) ja vahvat turvallisuus- ja yksityisyysominaisuudet (mukaan lukien AES 256-bittinen salaus ja kirjautumattomuuskäytäntö). Se on yksi suurimmista VPN-tuotemerkeistä tänään, täydellinen ohittamalla geolohkot ja kiertää Internet-sensuuria.

Lisää ominaisuuksia:

 • 24/7 asiakastuki.
 • Yli 130 erilaista VPN-sijaintia maailmanlaajuisesti.
 • Mahdollisuus käyttää kaikkia Netflix-kirjastoja, jopa Yhdysvaltain versiota.
 • Kolme samanaikaista VPN-yhteyttä.
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu.

IPvanish – Top Kodi VPN 2020 -katsaus

IPVanish - Top 5 Kodi VPN 2017 -katsaus

IPVanish – Top 5 Kodi VPN 2020 -katsaus

IPVanish on yksi parhaimmista VPN-tuotemerkeistä liiketoiminnassa erinomaisten ominaisuuksien valikoiman ansiosta.

Ensinnäkin yritys toteuttaa a kirjautumattomuuskäytäntö, mikä tarkoittaa, että se ei tallenna online-toimintaa tai tietojasi. Tämä on erittäin tärkeä ominaisuus, josta sinun tulisi kiinnittää huomiota, koska palveluntarjoajan tulisi kunnioittaa yksityisyyttäsi, ei seurata tekemääsi.

Toiseksi sen avulla voit testata sen palveluita ennen täydellistä sitoutumista 7 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et pidä siitä, voit saada rahat takaisin ilman ongelmia.

Kolmanneksi, sinun on aina pidettävä mielessä VPN: n palvelinverkko. IPVanishilla on suuri määrä palvelimia ympäri maailmaa. Tämä takaa, että voit käyttää melkein mitä tahansa kanavaa maailmassa. Lisäksi palveluntarjoajan tulisi aina tarjota erinomainen nopeus joten et kohtaa mitään puskurointiongelmia suosikkiohjelmasi suoratoiston aikana.

Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä, IPVanish On optimoitu Kodi, mikä tekee siitä täydellisen istuvuuden. Siksi sen suorituskyky mediasoittimen kanssa voi ylittää muut VPN-merkit.

StrongVPN – Top Kodi VPN 2020 -katsaus

StrongVPN - Top 5 Kodi VPN 2017 -katsaus

StrongVPN – Top 5 Kodi VPN 2020 -katsaus

30 päivän rahat takaisin takuu

Toinen vankka valinta, jonka voit harkita, on StrongVPN. Se voi Poista Netflix-esto Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa mistä päin maailmaa tahansa. Jos kuitenkin tutkit asiaa perusteellisesti, huomaat, että tämä palveluntarjoaja ei tarjoa niin monta ominaisuutta kuin jotkut vastaavistaan.

Mutta missä sillä puuttuu palveluita, se muodostuu hinnoista. Kuukausittainen StrongVPN-liittymä on $ 10,00, Voit säästää 42%, jos tilaat vuosipalvelun, joka maksaa $ 69.99 (5,83 dollaria kuukaudessa).

Plussat:

 • Pääsy amerikkalaiseen ja brittiläiseen Netflixiin ulkomailta.
 • Halpa.
 • Ilmainen älykäs DNS-välityspalvelin.

Haittoja:

 • Epäjohdonmukaisuus palvelimien suhteen (jotkut olivat hitaita ja toiset eivät toimineet).
 • Vain 5 päivän palautusjakso.
 • OpenVPN on käytettävissä vain valituilla palvelimilla.

VyprVPN – paras Kodi VPN 2020 -katsaus

VyprVPN - Top 5 Kodi VPN 2017 -katsaus

VyprVPN – Top 5 Kodi VPN 2020 -katsaus

Mitä se on Kiinan ja suurten seinien kanssa? Okei, joten yksi niistä on historiallinen ihme, jota monet pitävät yhtenä maailman uusista seitsemästä ihmeestä. Mutta toinen on vain ärsyttävää. Puhun Suuri palomuurin sensuuri järjestelmä, tietysti.

Tämä palomuuri rajoittaa huomattavasti Internet-yhteyttä, jos huomaat koskaan Manner-Kiinassa. Suositut sivustot kuten YouTube, Netflix, Instagram, Facebook, ja paljon enemmän kaikki ovat tämän järjestelmän uhreja. Toisin sanoen ne ovat tukossa.

Onneksi, VyprVPN kehitti pienen jotain nimeltä “Chameleon”, varkainjärjestelmä, joka oli suunniteltu tappamaan tämä kiinalainen lohikäärme. Tämä palveluntarjoaja on pakollinen, jos asut Kiinassa, koska se on paras tapa kiertää Suuri palomuuri.

Itse asiassa VyprVPN olisi paljon korkeampi luettelossamme 5 suosituinta Kodi-VPN-verkkoa ellei se olisi ollut sen nollatoleranssia torrentin suhteen.

Plussat:

 • Erittäin nopeat palvelimet 36 maassa.
 • ”Kameleontti” -järjestelmä.

Haittoja:

 • Ei torrentteja.

NordVPN – Kodi VPN 2020: n suosituin opas

NordVPN - Top 5 Kodi VPN 2017 -katsaus

NordVPN – Top 5 Kodi VPN 2020 -katsaus

VPN-aloittelijat todennäköisesti haluaa, että käyttäjäystävällinen VPN-sovellus asennetaan laitteelleen, jota ei ole kovin vaikea käyttää. Jos näin on, et löydä mitään parempaa kuin NordVPN. Sen sovellus PC, Mac, Android, iPhone ja iPad on yksi parhaista mitä olen koskaan käyttänyt.

Sovelluksen lataaminen ja asentaminen laitteellesi kestää vain muutaman minuutin, olipa kyseessä sitten NordVPN-verkkosivusto tai sovelluskauppa. Ja aivan kuten ExpressVPN, tämä palveluntarjoaja tarjoaa 30 päivän palautuskäytäntö, jonka pitäisi antaa sinulle runsaasti aikaa testata sen palveluita.

Plussat:

 • Upeita VPN-sovelluksia.
 • 30 päivän rahat takaisin takuu.
 • Tupla-VPN.
 • VPN-palvelimia noin 57 maassa.

Haittoja:

 • Jotkut palvelimet olivat suhteellisen hitaita, mutta suurin osa oli erittäin nopeita.

Kuinka asentaa VPN FireStickiin

Asenna IPVanish VPN -sovellus FireStick-sovellukseen seuraavien ohjeiden mukaan, jos päädyt IPVanish-palveluun rekisteröimällä..

Paras 5 Kodi VPN: tä vuodelle 2020

Aikana, jolloin Internet-valvonta ja verkkovakoilu on kaikkien aikojen korkein, VPN: n käytön merkitystä ei voida korostaa tarpeeksi. Käytätkö Kodi -sovellusta, selaat verkkoa tai jopa tarkastat sähköpostilaatikkosi. Et koskaan tiedä onko palveluntarjoajasi vai valtion virastot salakuuntelu sinua. Siksi, jotta et halua niitä snooging-silmiä, varmista, että käytät VPN-palveluntarjoaja joka kunnioittaa sinun online-yksityisyys.

Löysitkö tämän oppaan hyödyllisenä? Ole hyvä ja jaa ajatuksesi kanssamme alla olevassa kommenttiosassa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map