Kuinka asentaa Kodi iPhoneen tai iPadiin ilman Jailbreakia

Kodi on avoimen lähdekoodin mediasoitin, jota et löydä helposti App Storesta. Jos Kodi ei ole saatavana sinulle ladataksesi, voit silti asenna se laitteeseesi. Vaikka jailbreaking saattaa olla ensimmäinen vaihtoehto ratkaista Kodi-tavoitettavuusongelma, muut keinot voivat auttaa sinua hankkimaan mediakeskuksen iPhonellesi tai iPadiin.


Tässä artikkelissa aion näyttää sinulle mitenasenna Kodi iPhonelle tai iPadille ilman jarrutusta. Kun olet hankkinut sen, suoratoistat sisältöä Kodin kautta iOS-laitteillasi nopeasti.

Kuinka asentaa Kodi iPhoneen tai iPadiin ilman Jailbreakia

Käytä VPN: ää koko ajan

Viimeisten kuukausien aikana Kodi-käyttäjät ovat saaneet paljon lämpöä lataamatta laittomia ja laittomasti lähetettyjä kolmansien osapuolien Kodi-lisäosien kautta. Tekijänoikeuspellit pääsivät näiden epäeettisten käytäntöjen pohjalle, ja monien käyttäjien oli kohdattava joitain seurauksia. Siksi kehotan teitä piilota IP-osoitteesi joka paljastaa kuka olet ja mihin olet yhteydessä.

Kuitenkin, jos sinä naamioida verkkoidentiteettisi, sinä pystyt selaa verkkoa nimettömästi ja lataa kaikki haluamasi Kodi-lisäosat ilman tarkkailua. Mitä sinun täytyy tehdä, jotta se tapahtuisi, on tilaa VPN-sovellus ja muodosta sitten yhteys VPN-palvelimeen. Kun IP-osoitteesi on korvattu toisella, saat kaiken hyödyn, jota VPN tarjoaa:

 • Ohita maantieteellisesti rajoitetut Kodi-lisäosat: Monet Kodi-lisäosat eivät toimi, elleivät ne ole siinä paikassa, jossa ne on alun perin suunniteltu. Mutta VPN: n avulla voit ohittaa nämä alueelliset rajoitukset ja käyttää valitsemiasi lisäosia.
 • Ohita ISP: n kuristus: Internet-palveluntarjoaja lopettaa yhteyden kuristumisen ja antaa sinun streamida sisältöä verkossa ilman puskurointia tai viivettä.
 • Suojaus ja yksityisyys: Yhdistämällä VPN: ään kietoisit tietosi tukevilla salausprotokolloilla, jotka pitävät sen aina turvassa..
 • VPN-sovellukset: Voit helposti määrittää VPN-yhteyden käyttäjäystävällisillä VPN-sovelluksilla, jotka ovat saatavilla PC: llä, Macilla, Androidilla, iOS: lla ja FireStickillä.

Paras VPN asentaa Kodi

ExpressVPN on erinomainen valinta pääsy maantieteellisesti rajoitettuihin palveluihin kuten Kodi lisää lisäosia. Myös tarjoaja sallii torrentin ilman kaistanleveyden rajoituksia tai datan käyttö. Henkilökohtaisesti ExpressVPN on osoittautunut paras VPN-palvelu markkinoilla, etenkin Kodin kanssa.

Yrityksen palvelimet on optimoitu työskennellä paremmin Kodi-lisäosien kanssa, ja sitä ei löydy mistään VPN-palveluntarjoajasta. Mutta jos haluat tutkia muita vaihtoehtoja, voit tarkistaa luettelon parhaat vuoden 2019 VPN: t.

Kuinka asentaa Kodi iOS: iin TweakBoxin avulla

Tämän aloittaminen on vaivaton tapa Kodin asentaminen iOS-laitteille:

 1. IPhonessa tai iPadissa, Käy TweekBoxin verkkosivustolla.
 2. Napauta Asenna nyt.
 3. Saat sitten viestin pääsyn sallimiseksi.
 4. Valitse Salli.
 5. Saatat joutua tekemään kirjoita salasanasi.
 6. Napsauta Asenna uudelleen.
 7. Kun sovellus on asennettu, Valitse Valmis poistuaksesi.
 8. TweakBox-sovellus on nyt aloitusnäytössä.

Nyt asentaa Kodi, sinun on tehtävä seuraava:

 1. Käynnistä TweakBox-sovellus.
 2. Paina sovelluksissa ja valitse Appstore Apps.
 3. Hakupalkissa, tyyppi Kodi.
 4. Valitse Kodi ja paina asentaa.
 5. Kun yrität avata Kodin, saat epäluotettavan yrityskehittäjän varoituksen.
 6. Avaa Asetukset ja napsauta sitten Yleistä.
 7. Valitse Profiilit & Laitehallinta.
 8. Valitse yrityssovelluksen alla oleva teksti.
 9. Napsauta Luottamus.
 10. Pyydettäessä, napsauta Luotta uudelleen.
 11. Mene takaisin ja käytä Kodia vapaasti iPhonessa ja iPadissa.

Asenna Kodi iPhoneen tai iPadiin Cydia Impactorilla

Yksi helpoimmista tavoista asenna Kodi iPhoneen tai iPadiin on Cydia Impactorin kautta, joka on tunnettu sovellus, joka on saatavana sekä Windows- että Apple-laitteille. Tämän sovelluksen avulla omistajat voivat ladata ja asentaa muita kuin App Store- tai Windows Store -sovelluksia. Aloittaaksesi joudut ladata Cydia-iskulaite  samoin kuin viimeisin Kodi.IPA-tiedosto.

 1. Liitä iPhone tai iPad tietokoneeseen tai Maciin. Jos iTunes avautuu automaattisesti, kun kytket iOS-laitteen verkkoon, sulje se pois päältä ennen kuin jatkat.
 2. Käynnistä Cydia Impactor vedä ja pudota sitten aiemmin lataamasi Kodi IPA-tiedosto sovellukseen.
 3. Varmista, että iOS-laite on valittu sitten avattavassa valikossa napsauta Käynnistä.
 4. Sovellus pyytää Apple ID -kirjautumistiedot. Se on varmennettu Applessa ja sitä käytetään vain IPA-tiedoston allekirjoittamiseen, mutta voit käytä vaihtoehtoista Apple ID: tä jos yksityisyys on huolenaihe.
 5. Heti kun asennat sovelluksen, mene asetuksiin > yleinen > Profiilit & Laitehallinta (tämä saattaa poiketa hiukan iOS-version mukaan).
 6. Tunnista profiili tietyn Apple ID: n kanssa ja avaa se.
 7. Napauta Luottamus-painiketta “luottaa” uusiin Kodi-sovelluksiin Apple-laitteellasi.
 8. Käynnistä sovellus ja nauti monista eduista, joita Kodi-käyttäjille on tarjolla.

Olemme yrittäneet tehdä ohjeista mahdollisimman yksinkertaisia. Mutta jos menetelmä ei toimi, lue eteenpäin, miten voit asenna Kodi iPhoneen tai iPadiin käyttämällä Xcode-sovellusta mahdollistavan toisen yhteensopivuuden.

Asenna Kodi iPhoneen tai iPadiin Xcoden avulla

Xcoden käyttämiseen tarvitset kolme asiaa:

 • Kodi-deb-tiedosto: Hanki se virallinen Kodi -sivusto.
 • IOS-sovelluksen allekirjoittaja: Jatka lataamaan v1.9 ja pura sitten tiedosto.
 • Xcode 8 -sovellus Mac App Storesta.

Heti kun olet tallentanut deb-tiedoston työpöydällesi ja muihin Mac-tietokoneisiin, voin alkaa ohjata:

 1. Aloita kytkemällä iPad / iPhone Mac-tietokoneeseen. Kun valmis, avaa Xcode.
 2. Valitse Luo uusi Xcode-projekti. Varmista sitten, että Sovellus on korostettu vasemmalla Valitse ”Yhden näkymän sovellus”. Napsauta Seuraava.
 3. Jatka tunnista sovellus, jonka haluat luoda. Kirjoita tuotenimi nimellä Kodi ja organisaation tunniste jollain ainutlaatuisella tavalla. Jätä muut kentät tai vaihtoehdot sellaisenaan ja valitse tehdä sovelluksesta universaali. Napsauta Seuraava.
 4. Valitse sijainti Git-arkistolle seuraavassa laatikossa. Sinä voisit tallenna se työpöydälle. Napsauta Seuraava.
 5. Valitse estä Xcode-käyttöoikeus yhteystietoihisi.
 6. Xcode-näytön keskelle ilmestyy virheviesti. Sen lukee “Ei kooditunnisteita identiteettejä löytynyt”. Napsauta seuraavassa valintaikkunassa Korjaa ongelma ja sitten Lisää…. Kirjoita Apple-tunnuksesi ja kirjaudu sisään.
 7. Takaisin pääruudulle näet viestin, jonka teksti on “Korjaa tämä ongelma valitsemalla kehittämisryhmä, jota käytetään varaamiseen”. Valitse yksi kehitysryhmä se on siellä, ja Xcode tulee kiireiseen ‘ongelmien ratkaisemiseen’. Kaikkien pitäisi olla OK muutamassa minuutissa.
 8. Käynnistä App Signer napsauttamalla tallennettua kuvaketta työpöydällesi, kun olet ladannut pakkauksen. Selaa Kodi-deb-tiedostoa ja paina Avaa. Näkyvä allekirjoitusvarmenne olisi jo täytetty, mutta huoltoprofiilille, valitse haluamasi tunniste. Napsauta sitten Käynnistä.
 9. Kirjoita Tallenna nimellä -kentän tiedostonimi ja napsauta Tallenna. Sovelluksen allekirjoittaja purkaa tiedot ja tallentaa tiedoston. Kun olet valmis, sanotaan Valmis.
 10. Siirry takaisin Xcodeen ja valitse Laitteet. Valitse iOS-laitteesi. Kun valmis, vieritä alaspäin saadaksesi pieni plusmerkki ja napsauta sitä. Muista, että löydät sen oikeasta ruudusta. Etsi ja valitse IPA-tiedosto iOS-sovelluksen allekirjoittaja luotu vaiheessa 9 ja napsauta Avaa. Kodi-sovellus tulee näkyviin Asennetut sovellukset -kohtaan heti, kun asennus on valmis.
 11. Irrota iOS-laite. Kun katselet sitä, näet Kodi-kuvakkeen, ja kun kosketat sitä, epäluotettu kehittäjä -viesti saattaa ilmestyä.. Ohita tämä napsauttamalla Peruuta. Tämän jälkeen, siirry Asetukset-kohtaan>Laitehallinta>Kehittäjäsovellus ja valitse Luottamus “[tilin nimi].” Napauta Luottamus uudelleen, et koskaan saa luottamuksellisen kehittäjän ilmoitusta.
 12. Olet valmis! Palaa takaisin aloitusnäyttöön ja napauta kuvaketta suorittaaksesi sovelluksen.

Asenna Kodi iOS 10: ään – Viimeiset ajatukset

Jos noudatat näitä ohjeita, voit asentaa Kodin helposti iPhonellesi tai iPadiin ja nauttia sen tarjoamista kanavista. Jos sinulla on ongelmia, jätä minulle kommentti kyselyn alle, niin palaan sinuun niin pian kuin mahdollista.