Kuinka asentaa Youtube FireStickiin – Sivun latausopas

Välillä ei ole enää keskitiettä Google ja Amazon. Valitettavasti yksi parhaista streaming-alustoista joutui tämän naudanlihan uhreiksi. Youtubea ei löydy Amazon-kaupasta ja se on tärkeä huono uutinen Fire Stick -käyttäjille. En kuitenkaan istunut vain odottamaan heidän suudella ja tehdä. Ei, minä jo löysin tavan saada Youtube FireStickiin. Haluatko oppia myös tekemään niin? Seuraa tätä opasta ja tee muistiinpanoja.


Kuinka asentaa Youtube Fire Stickiin - Sivun latausopas

Kuinka asentaa Youtube Fire Stickiin – Sivun latausopas

Google vetää Youtube FireStickistä

Tuo on ilmoitus käyttäjät saivat, kun he yrittivät aktivoida YouTube-sovelluksen FireStickissä tai Amazon Fire TV: ssä.

”YouTube ei ole käytettävissä tällä laitteella vuodesta 2018-01-01. voit edelleen nauttia suosikki-tekijöistäsi ja videoistasi monilla muilla tavoilla. Käy luettelossa käytettävistä laitteista osoitteessa https://goo.gl/mjZxwN. ”

Youtube-edustaja ilmoitti päätöksestään poistaa Youtube Amazon-laitteista ja totesi seuraavan.

”Yritimme päästä sopimukseen Amazonin kanssa antaaksemme kuluttajille pääsyn toistensa tuotteisiin ja palveluihin. Mutta Amazonilla ei ole Google-tuotteita, kuten Chromecast ja Google Home, eikä Prime Video -sovellusta ole saatavana Google Cast -käyttäjille ja viime kuussa lopetti joidenkin Nestin uusimpien tuotteiden myynnin. Tämän vastavuoroisuuden puutteen vuoksi emme enää tue YouTubea Echo Show- ja FireTV-kanavissa. Toivomme, että pääsemme sopimukseen näiden ongelmien ratkaisemiseksi pian. ”

Kuinka saada Youtube FireTV: llä tai FireStickillä FireFoxilla

Tiedät, että pystyisit lataa selain, kuten Silk ja kiertää koko Google Amazon -ongelma? Silk-selaimessa on kirjanmerkki jonka avulla voit helposti päästä Youtubeen Fire TV: lläsi. Asenna Silk ja hanki sitten Youtube FireStickiin seuraavalla tavalla:

 1. Kytke Fire Stick, käynnistä se ja siirry ‘Hae‘Toiminto.
 2. Etsi selainta kirjoittamalla Silkki hakupalkissa.Etsiä Silk Browser
 3. Seuraavalla sivulla, Lataa Silk-sovellus.Lataa silkki
 4. Okei, sovellus lataa ja asentaa. Kun se on tehty, juokse silkki.
 5. Kun se aukeaa, huomaat Youtube-kirjanmerkki.Youtube-kirjanmerkki
 6. Jos napsautat youtube, sinua pyydetään kirjaudu sisään Google-tililläsi.
 7. Kun olet suorittanut prosessin loppuun, Youtube-sovellus Silkin kautta käynnistyy FIreStickissä ilman ongelmia.

Jos et halua silkkiä, voit aina valita Firefox. Se on myös tällä hetkellä kätevä menetelmä. Periaatteessa pääset käyttämään Youtube-sovellusta selaimesta. Kaikki mitä tarvitaan käynnistä Youtube Fire TV: lläsi on kaksi napsautusta yhden sijasta. Voit kirjautua sisään Youtube-sovellukseen Google-tililläsi ja käyttää myös hakutoimintoa. Tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että Youtube-videoiden lähettäminen älypuhelimesta FireStick-laitteeseen tällä menetelmällä ei ole mahdollista.

Kuinka asentaa Youtube Fire Stickille ES File Explorerilla

Voit ladata YouTube-sovelluksen sivulle FireStickistä käyttämällä muutamaa muuta kiertotapaa. Ensimmäinen on käyttämällä ES File Explorer.

 1. Avata asetukset FireStick-aloitusnäytön ylävalikkopalkista
 2. Avaa “järjestelmäJa siirry kohti Kehittäjävaihtoehdot.FireStick-DeveloperOptions-1
 3. Sen jälkeen sinun täytyy ”Salli sovellukset tuntemattomista lähteistä”.FireStick-Tuntematon-lähteet-1
 4. Klikkaa Kiihottua.Kiihottua
 5. Kun olet valmis, avaa haku-toiminto ja etsi ES File Explorer.
 6. Napsauta nyt ladata.ES File Explorer
 7. Käynnistä ES Explorer -sovellus.
 8. Siirry sovelluksesta eteenpäin kohtaan Työkalut -> Lataa Manager.
 9. Siellä + -Merkki napsauta alavalikossa sitä.
 10. Path, toimita seuraava: http://bit.ly/2DwAApm ja paina OK.
 11. Nyt sinun on annettava tiedostolle nimi, valitse “youtube”Ilmeisesti.
 12. Klikkaa Lataa nyt.
 13. Tiedoston asennus alkaa nyt.
 14. Kun lataus on valmis, valitse Avaa tiedosto ja asenna Youtube FireStick -laitteeseesi.
 15. Palaa takaisin FireStickin aloitusnäyttöön ja käynnistä YouTube. Se on televisio, jossa on S, jos et tiennyt.Youtube-sovellus FireStickissä
 16. Aloita liiallinen katselu.Aloita katselu

Kuinka ladata Youtube-sovellus Fire Stickiin Downloaderilla

File Explorer ei ole ainoa sovellus, joka voi päästä Youtubeen Stick-tiedostoosi. Jos käytät Downloaderia, saat samat tulokset. Katsotaanpa miten voit tehdä niin:

Käynnistä tulipalo, kun olet kytkenyt kaikki tarvittavat kaapelit. Mene asetukset> Laite> Kehittäjät-vaihtoehto> sitten Salli sovellukset tuntemattomista lähteistä -vaihtoehto.

 1. Käynnistä Amazon Fire Stick, kun olet yhdistänyt sen Internetiin.
 2. Sen jälkeen sinun on mentävä Kehittäjävaihtoehdot. Suorita se niin, siirry kohtaan asetukset ja sitten Laite.FireStick-DeveloperOptions-1
 3. Nyt tämä ei toimi, ellet anna sitä sallia Sovellukset tuntemattomista lähteistä. ota käyttöön tuo vaihtoehto.FireStick-Tuntematon-lähteet-1
 4. Kun painat sitä, sinua pyydetään Käynnistä se. Tee se.Kiihottua
 5. Nyt takaisin hakuun. Etsi Downloader.Downloader App
 6. Kun lataus on valmis. Napsauta Avaa.Avaa Downloader
 7. Suorita Downloader-sovellus ja lähetä seuraava: http://bit.ly/2DwAApm.
 8. Osuma Mennä.
 9. Asennus käynnistyy. Odota muutama sekunti.
 10. Kun olet valmis, mene omaan FireStickin kotisivu ja näet Youtube-sovelluksen.
 11. Käynnistä se ja aloita katseleminen.

Kuinka asentaa Youtube Kodi Addon

Jos sinulla on Kodi asennettuna Amazon Fire TV: hen, voit Asenna myös Youtube Kodi -laajennus siihen. Tällä tavalla et enää tarvitse Youtube-sovellusta ja voi käyttää sen sijaan Youtube-lisäosaa. Asennaksesi Fireout Stick -sovelluksen Youtube Kodi -lisäosa, noudata tätä opasta.

Paras VPN FireStickille

Onko se Youtube tai jokin muu suoratoisto-kanava, joudut joutumaan maantieteellisten rajoitusten uhriksi. Virtauspalvelut ovat rajoitettu tietyille alueille. Jos asut kyseisen alueen ulkopuolella, et pääse käyttämään heidän sisältöä.

Otetaan esimerkiksi Youtube, vaikka sovellus on saatavana useimmissa maissa ympäri maailmaa (estetty muutamassa), kaikkia videoita ei voi suoratoistaa. Jotkut käyttäjät päättävät, että heidän videoitaan tulisi katsella vain omassa maassaan, sinut estetään.

Kanssa VPN voit kuitenkin kiertää näitä asioita ja pääsy siihen, mikä on estänyt tiesi kerran tai kahdesti aiemmin. Voit jopa suoratoista Hulun ja BBC iPlayerin tykkää jos sinulle muodostaa yhteyden palvelimeen omassa maassaan, Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa.

Ei vain, mutta myös VPN turvaa Internet-selailusi. Saatat sanoa, että juuri suoratoistosi ja mitään ei voi tapahtua, mutta entä sinun luottokorttitiedot? Eivätkö sinä palvelujen maksaminen käytät FireStickissä? Muistutan, että sinäkin olet selaaminen Silkillä ja Mozillalla? Suojele itseäsi älä jätä itseäsi ulkona ilman VPN: tä suojaa sinua verkkohyökkäyksiltä.

Jos haluat tietää, minkä VPN: n valita, suosittelen sinua IPVanish. Se on testattu muun muassa alustan kanssa, mutta tämä erottui. Kokeile sitä. Jos se ei vastaa odotuksiasi, voit aina valita yhden näistä parhaat VPN: t Fire Stickille vaihtoehtona.

Kuinka asentaa Youtube-sovellus FireStickiin – Wrap Up

Vielä on pieni mahdollisuus, että Google ja Amazon päästävät sopimukseen. Tällöin Youtube jatkaa Amazon Fire TV: tä. Vain jos heillä ei ole, voit aina käyttää mitä tahansa näistä kolme yllä mainittua kiertotapaa Youtuben asentamiseksi FireStickiin. Toivon, että annoin sinulle kaiken mitä tarvitset. Jaa kokemuksesi alla olevassa kommenttiosassa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map