Kuinka katsella NFL: ää Kodi Live -palvelussa – Parhaat NFL-lisäosat vuonna 2019/2020

Joten 2019 Kansallisen jalkapalloliigan kausi on aivan nurkan takana, etkä vieläkään tiedä mitä Kodi-lisäosaa aiot katsoa. Niistä Kodi-lisäosista / suoratoistokanavista, jotka lähettävät NFL: ää suorana verkossa, ei ole pulaa. Mutta ongelma on, että monet heistä ovat maantieteellisesti estetty niiden maiden ulkopuolella.


Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on oppia miten voit suoratoista NFL-kausi joillakin Kodin parhaimmista lisäosista. Olen laatinut luettelon kaikista parhaat NFL-lisäosat voit katsella pelejä Amazon FireStick-, PC-, Mac-, Android-, OSMC-, OpenElec- tai muilla laitteilla.

Kuinka katsoa NFL: ää Kodi Live -palvelussa - Parhaat NFL-lisäosat vuonna 2017: 2018

Kuinka katsella NFL: ää Kodi Live -palvelussa – Parhaat NFL-lisäosat vuonna 2018: 2019

Hanki NFL GamePass -lisäosa Kodista

NFL GamePass -lisäosa on paras vaihtoehto, kun kyse on jalkapallopeleistä Kodilla. Muista, että tarvitset NFL GamePass -tilauksen kirjautumisprosessin läpi. On tärkeää, että tiedät, että ennen kuin tutkit syvällisesti yksityiskohtia NFL Kodi -liittymän perustamisesta.

NFL-lisäosa tarjoaa kansainvälisen NFL GamePass-version, joka ei pääse Yhdysvaltojen ulkopuolelle. Yhdysvaltain asukkaana voit kuitenkin valita NFL-verkon, joka tarjoaa sinulle jalkapallopelejä.

Nyt, jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, sinäkin ei voi suoratoistaa live-pelejä International NFL GamePass -sovelluksessa. Sen sijaan joudut käytä VPN: tä ja muodosta yhteys johonkin sen palvelimista Yhdysvalloissa. Löydät NFL GamePass -lisäosan Kodin virallisesta arkistosta. Prosessi suoritetaan näin:

 1. Aktivoi Kodi-sovelluksesi ja valitse Lisäosat.
 2. Napsauta Package Installer -kuvaketta vasemmassa kulmassa.
 3. Sitten, napsauta Asenna arkistosta -> Kodi-lisäosavarasto.
 4. Nyt, Napsauta NFL GamePass -> Asentaa.
 5. NFL GamePass Addon Enabled -ilmoitus tulee näkyviin.
 6. Kun näet sovelluksen, palaa takaisin Kodi-aloitusnäyttöön.
 7. Valitse Lisäosat välilehti vasemmasta sarakkeesta.
 8. Sen jälkeen, napsauta Videon lisäykset.
 9. NFL GamePass ilmestyy aloitusnäyttöön.

Voit myös lataa virallinen Kodi NFL GamePass -lisäosa täältä ja aseta se sitten valitsemalla Asenna ZIP-tiedostosta sijasta ‘Asenna arkistosta.’

Poista NFL GamePass Addon -sovelluksen esto Yhdysvalloissa – VPN

Ellet ole paikallinen yhdysvaltalainen, et voi katsella live-jalkapallopelejä NFL GamePass -lisäosan kautta. Toinen vaihtoehto olisi yhteyden muodostaminen VPN-verkkoon geo-huijaus nykyisen sijaintisi. Näin toimimalla estetään sisällöntuottajia todellisen maantieteellisen sijaintisi tunnistaminen. VPN: n avulla saat yhteyden minkä tahansa maan palvelimeen ja hanki kyseisen maan IP-osoite. Tällä tavalla pääset käyttää kaikenlaista sisältöä haluamastasi maasta. Tässä on muutama ominaisuus, jotka voit saada käyttämällä VPN: ää Kodin kanssa.

 • Poista Kodi-lisäosien estäminen: Joitakin Kodi-lisäosia ei voida käyttää tietyn alueensa ulkopuolella. Mutta jos muodostat yhteyden VPN-palvelimeen, sinun on ohitettava näille lisäosille asetetut rajoitukset.
 • Ohita ISP: n kuristus: Useimmissa tapauksissa Internet-palveluntarjoaja ohittaa yhteyden, kun kulutat paljon kaistanleveyttä. Kun olet yhteydessä VPN-palvelimeen, sinun ei tarvitse enää enää huolehtia siitä.
 • Äärimmäinen yksityisyys: Salausprosessien ansiosta tietosi ovat turvallisia ja suojattuja kolmansien osapuolien snoopilta ja haitallisilta hyökkäyksiltä.
 • VPN-sovellukset: Voit helposti luoda VPN-yhteyden käyttäjäystävällisten VPN-sovellusten avulla PC: llä, Macilla, Androidilla, iOS: lla ja FireStickillä.

ExpressVPN olisi hieno VPN käytettäväksi Kodin kanssa. Suosittelen ExpressVPN: ää nopea palvelinverkko tarkoittaen sitä erinomainen streaming-toimintoihin. Yhtiö tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuu Jos et ole liian tyytyväinen palveluihin, voit aina saada hyvityksen. 

NFL-joukkueet 2019/2020

AFC
ITÄÄN
 Buffalo-laskut
 Miamin delfiinit
 New England Patriots
 New York Jets
POHJOINEN
 Baltimore Ravens
 Cincinnati Bengals
 Cleveland Browns
 Pittsburgh Steelers
ETELÄ
 Houston Texans
 Indianapolis Colts
 Jacksonville Jaguars
 Tennessee Titans
WEST
 Denver Broncos
 Kansas Cityn päälliköt
 Los Angeles -laturit
 Oakland Raiders aikataulu
NFC
ITÄÄN
 Dallas Cowboys
 New Yorkin jättiläiset
 Philadelphia Eagles
 Washington Redskins
POHJOINEN
 Chicagon karhut
 Detroitin lionit
 Green Bay -pakkaajat
 Minnesota Vikings
ETELÄ
 Atlanta Falcons
 Carolina Panthers
 New Orleansin pyhät
 Tampa Bay Buccaneers
WEST
 Arizona Cardinals
 Los Angeles Rams
 San Francisco 49ers
 Seattle Seahawks

Stream NFL 2019 Kodilla – Parhaat NFL-lisäosat

Siinä kaikki! Nyt voit nauttia jalkapallon katselusta oman kodin mukavuuksin käyttämällä parhaita NFL-lisäosia Kodille. Siellä on epävirallisia Kodi-lisäosia, jotka lähettävät myös live-jalkapallovirtoja, mutta niiden suoratoistolaatu on yleensä melko heikko. Voit myös joutua juridisiin vaikeuksiin niiden käyttämisessä.

Luettuani tämän oppaan haluaisin tietää ajatuksesi koko prosessista. Kommentoi alla, mikä lisäosa on mielestäsi paras NFL-suoratoistoon ulkomaille.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map