Kuinka päivittää Kodi 18: n lataus- ja asennusoppaat

Kuinka päivittää Kodi 17 versioon Kodi 18 Leia? Ulkona Kryptonin kanssa, hei Leia. Kodi 18 -versio on osunut latausmarkkinoille. Useita muutoksia on tehty ja kiitos Kodi-kehittäjille, jotkut meistä saivat pienen maun, kun beetaversio julkaistiin ennakolta. Todellinen sopimus on kuitenkin nyt loppu. Joten tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Kodi 18: sta ja kuinka asentaa se mihin tahansa laitteeseen.


Kuinka ladata ja asentaa Kodi 18

Kuinka ladata ja asentaa Kodi 18

Kuinka ladata ja asentaa Kodi 18 -päivitys?

Kodi löytyy Windows-, Mac-, Android-, Linux-, Raspberry Pi-, iOS- ja muista laitteista. Nyt on aika päivittää. Vaiheet ovat melko yksinkertaisia. Selataksesi askel askeleelta voit käydä läpi sen läpi.

 1. Käy virallisella Kodi-lataussivulla.
 2. Valitse käyttämäsi laite.Asenna Kodi 18 Leia Nightly Build
 3. Huomaa ponnahdusikkuna, napsauta Suositeltu.
 4. Napauta sinistä painiketta.Kuinka asentaa Kodi 18 Leia
 5. Odota, kunnes Kodi 18-tiedosto ladataan.
 6. Avaa ladattu tiedosto ja aloita asennus.

Kun olet asentanut Kodi 18 Leia -sovelluksen suoratoistolaitteeseesi, sinun tarvitsee vain asentaa joitain Kodi 18 Leia -lisäosia. Muista, että jos sinulla on jo aiempi Kodi-versio asennettuna, sinun on noudatettava samaa yllä mainittua prosessia päivittääksesi se Kodi 18: ksi. Kaikki aiemmat lisätyt asetukset ja lisäykset säilyvät.

Kuinka asentaa Kodi 18 FireStickiin

FireStickistä löytyy suuri määrä multimediasisältöä. Joissakin premium-sisällöissä on kuitenkin joitain korkeita hintalappuja.

Tämä on yksi suurimmista syistä, miksi käyttäjät asentavat Kodi Fire Stickiin. Sitä pidetään yhtenä suosituimmista Amazon FireStick -sovelluksista, joka avaa kokonaan uuden ilmaisen sisällön maailman.

Kodi-faneina sinulla on todennäköisesti se Fire Stickillä. Siksi voit seurata tätä opasta kuinka asentaa Kodi Leia FireStickiin.

Kodi 18 – Mitä uutta?

Kodi-virallisen verkkosivuston mukaan uusi päivitys sisältää seuraavat korjaukset:

 • Päivitä Pythonin ja ihon kehitystä koskevat asiakirjat.
 • Korjaa kaatuminen tietyille musiikkitiedostoille, jotka sisältävät ID3v2 UFID-kehyksen.
 • Ratkaise mikään reagoimaton, kun minimoit Mac OSX: n.
 • Korjaa polku ulkoisten tekstitysten etsimiseen.
 • Ratkaise kaatumiset painamalla ‘x’ pysäyttääksesi DVD .iso-kuvan, kun “Player Process Info” tulee näkyviin.
 • Näyttökuva: yksinkertaista logiikkaa ja pelastaa, jos kansiota ei ole asetettu.
 • Muuta resoluutiota (tarvittaessa) sovelluksen käynnistyessä (korjaa XBXO-resoluutioongelmat).
 • Android: Nollaa kalibroinnit, jos GUI-raja muuttuu.
 • Android: korjaa tekstityksen sijaintiongelmat.
 • Korjaa päätöslauselmaluetteloon liittyvät Windows-ongelmat.
 • Laajenna vaihtoehto piilota spoilerit, kuten teksti tai kuvat kirjastonäkymästä.
 • Lisää tuki uusille iOS-laitteille.

Paras VPN Kodi 18 Leia: lle

Monet suoratoistosivustot estävät pääsysi sijaintisi perusteella. He voivat määrittää sijaintisi ottamalla kurkistaa IP-osoitteesi. Siksi VPN: n käyttö on melko välttämätöntä, kun käytät Kodia. Virtuaalisen yksityisen verkon avulla saat piilottaa nykyisen IP-osoitteesi ja ottaa uuden, joka sijaitsee maassa, jossa tietyllä kanavalla on kattavuusoikeudet.

Kun olet muodostanut yhteyden kyseisen alueen palvelimeen, sinulla on täysi pääsy streaming-verkkosivustoon riippumatta siitä missä olet. Paitsi, että VPN: llä on myös muita etuja. Tässä on muutama:

 • Ohita alueelliset rajoitukset: Kodi antaa käyttäjilleen mahdollisuuden asentaa lisäosia streaming-tarkoituksiin. Jotkut heistä saattavat kuitenkin rajoittua omaan alueeseensa, mikä tekee ulkopuolisille pääsyn mahdottomaksi. VPN: n avulla voit saada käsiisi nämä lisäosat ja käyttää niitä vapaasti missä tahansa.
 • Vältä ISP: n kuristamista: Internet-palveluntarjoajasi pystyy alentamaan yhteyden nopeutta. Mitä ihmiset kutsuvat “kuristamiseen”, haluan kutsua ärsyttäväksi, etenkin streamerien kohdalla. Siitä huolimatta VPN: llä saat piilottaa henkilöllisyytesi ja salata liikenteesi siten, että Internet-palveluntarjoajasi on estetty kaikista kuristusyrityksistä..
 • Parempi yksityisyys ja turvallisuus: VPN nostaa tietoturvaa ja yksityisyyttä uusimmilla sotilaslaatuisilla salauksilla.
 • VPN-sovellukset: Hyvämaineiset VPN-palveluntarjoajat tarjoavat käyttäjäystävällisiä sovelluksia tärkeimmissä laitteissa. Löydät VPN-asiakkaita FireStickistä, Androidista, iOS: stä, PC: stä ja Macista.

Olen väsynyt ExpressVPN itse. Se on paras VPN-palvelu, jota voit käyttää Kodin kanssa. Tässä VPN: ssä on palvelimia ympäri maailmaa, joten voit taata täydellisen suoratoistokokemuksen, kun käytät sitä. Katso alla oleva tarkistettu luettelo parhaista Kodi VPN -sovelluksista.

Kodi 18 Lataa ja asenna opas – Viimeiset ajatukset

Uuden Kodi Leia -sovelluksen asentaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa tämän oppaan avulla. Nyt sinun on vain rentoutua ja nauttia lukuisista hämmästyttävistä stream-sisällöistä, joita Kodi tarjoaa, missä oletkin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map