Kuinka perustaa Amazon FireStick ensimmäistä kertaa

Kuinka perustaa Amazon FireStick ensimmäistä kertaa? FireSticks ovat tulessa! Joten sinulla ensimmäinen Amazon FireStick, etkä voi odottaa sen käyttämistä, mutta et vain tiedä miten. Seuraavan sukupolven myydyimmät suoratoistopalvelut ovat kasvattamassa suosiota johtojen leikkaamisten ja elokuvan fanaatikkojen keskuudessa. Televisiopalvelut vievät kaapeli- ja satelliittipäiviä takanaan, kun ne ovat tervetulleita Internet-pohjaisiin suoratoistomuotoihin, joiden sovellukset ovat asiakkaiden mukavuutta varten. Amazon FireStick sisältää korkealaatuista premium-sisältöä, lukuun ottamatta huomattavaa tuntemusta siitä. Kuukausittaisen tilauksen tai jäsenyyden avulla voit avata tuhansia elokuvia ja TV-jaksoja FireStick-laitteessasi. Noudata alla olevia ohjeita ja nauti kymmenistä tuhansista kanavista ja sovelluksista, joilla on pääsy yli 500 000 elokuvaan ja TV-jaksoon Netflixiltä, ​​Hululta, Prime Videoelta, NBC: ltä, HBO: lta, Showtimeelta ja muilta. Ota selvää, että saat upouusi Amazon Fire Stick -sovellusta käyttöösi nopeasti.


Kuinka asettaa Amazon Fire TV Stick ensimmäistä kertaa

Kuinka asettaa Amazon Fire TV Stick ensimmäistä kertaa

Tarvitset ennen FireStick-laitteen asentamista

 • Yhteensopiva televisio: FireStick-laitteen asentaminen vaatii HDTV: n, jossa on HDMI-portti.
 • Internet-yhteys: Kytke FireStick-laitteesi vahvaan WiFi-yhteyteen, jotta videoiden suoratoisto on kätevää.
 • Amazon-tili: Sinun on myös rekisteröitävä Amazon Fire Stick Amazon -tiliisi.

Kuinka perustaa FireStick ensimmäistä kertaa

Minkä kanssa työskentelet:

 • FireStick
 • Muuntaja
 • Etä
 • USB-virtajohto
 • HDMI
 • Triple-A-paristot

FireStick-laitteen asentamisen vaiheet

Amazon FireSticks on helppo asentaa ja jopa helpompi käyttää. Kun olet hankkinut sen, sen käytöstä tulee miellyttävämpää. Tämä opetusohjelma on tarkoitettu sinulle kaikille ensimmäisille ajastimille.

 1.  Jos katsot FireStick-laitteen sivua, huomaat USB-virtaportin. Tartu USB-virtajohtoasi ja kytke se porttiin. Kytke sitten virtajohdon toinen pää verkkolaitteeseen.
 2. Kytke seuraavaksi virtalähde pistorasiaan.
 3. Kytke sitten FireStick-televisio television HDMI-porttiin.
 4. Kytke televisioon virta, ja FireStick-logo tulee latautumaan.
 5. Aseta paristot kaukosäätimeen, ja se pariutuu automaattisesti tulitikun kanssa.
 6. Nyt sinun on kytkettävä FireStick-laitteesi Internetiin.
 7. Lopuksi rekisteröi FireStick Amazon-tiliisi.
 8. Pelaa mitä tahansa mielesi mielessä olevaa elokuvaa tai TV-sarjaa.

Huomautuksia: haittojen välttämiseksi:

 • Jos kaukosäädin ei muodostu pariksi automaattisesti, paina kaukosäätimen Koti-painiketta 10 sekunnin ajan. Fire Stick lähetetään etsintätilaan ja pariliitos tehdään.
 • Muista HDMI-porttinumero, kun sinun on syötettävä vastaava HDMI-tulokanava televisioon.
 • On suositeltavaa tallentaa WiFi-salasana Amazonille asennuksen aikana.
 • Amazon Fire TV -tarrasi on ennakkorekisteröity, jos olet saanut sen Amazonilta.
 • Voit aina torjua FireStick-laitteesi, jos et ole tyytyväinen siihen sisältöön, johon sait.
 • Suosittelemme käyttämään VPN: ää, jos päätät ladata Kodi FireStick-laitteeseesi.

FireStick-laitteen asentaminen – lisävinkkejä ja -vinkkejä

 • Asenna ExpressVPN FireStickiin
 • Kuinka asentaa Kodi FireStickiin
 • Kuinka saada American Amazon Prime FireStickistä ulkomaille

Käytä VPN: ää FireStick Now -sovelluksen kanssa

FireStick -laitteesi sisältää kaikki suoratoistokanavat, joista voi ajatella. Valitettavasti tarvitset edelleen VPN: ää niiden käyttämiseksi. Suurin osa FireStick-sovelluksen sovelluksista, kanavista ja palveluista on rajoitettu tiettyihin maihin, kuten Yhdysvaltoihin, Iso-Britanniaan, Kanadaan, Australiaan ja Saksaan. Jos haluat käyttää Netflix, Hulu, HBO NYT, Prime Video, AMC, HGTV, ESPN ja FOX, sinun on peitettävä IP-osoitteesi. Näiden maantieteellisten rajoitusten ohittaminen on mitä VPN tekee, ja paras niin siinä tapahtuu on EXpressVPN. Yleensä VPN tarjoaa sinulle uuden IP-osoitteen, kun muodostat yhteyden palvelimiinsa eri maissa. Esimerkiksi amerikkalaisella IP-osoitteella Netflix USA: n käyttöoikeudesta tulee pala kakkua.

ExpressVPN on osoittautunut FireStickin parhaaksi VPN-palveluksi ominaisuuksien päivittämisessä. Tämä palveluntarjoaja toimii nyt Amazon Fire TV Stick- ja Android TV -sovelluksissa, mikä tekee siitä sopivimman VPN-sovelluksen median suoratoistoon. Voit tarkistaa myös muut VPN-palveluntarjoajat alla olevasta taulukosta.

Kuinka asentaa FirseStick ensimmäisen kerran

FireStick-laitteesi on paras mahdollisuus löytää yli 190 kanavaa ja sovellusta, mukaan lukien Netflix, Hulu ja Prime Video, yhdellä napin painalluksella. Nämä pienet FireSticks-ohjelmat avaavat sinulle multimediasisällön valtamerillä pienellä vaivalla ja lupaavat laadukasta viihdettä haluamallasi tavalla. FireStick-laitteen asettaminen on todella vaivatonta. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on kytkeä FireStick kaikki television HDMI-porttiin, muodostaa yhteys Wi-Fi-verkkoon ja suoratoistaa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map