Kuinka piilottaa IP Android TV Box -opetusohjelmassa

Kuinka piilottaa IP Android TV -laatikossa


Kuinka piilottaa IP Android TV -laatikossa

Mutta ensin!!

Tarvitset muutamia vaatimuksia, ennen kuin voit siirtyä eteenpäin prosessin kanssa. En halua sanoa itsestään selvää, mutta tarvitset oman Android TV-laatikko päätyökaluna. Kytke se ja aseta se kaikki paikoilleen. Toinen tarvitsemasi asia on Internet-yhteys. Muuten koko prosessi on turhaan.

Lopuksi sinun tulee tilata a VPN-palvelu ennen kuin aloitamme. Teknisesti VPN on ainoa tapa piilottaa IP-osoitteesi. Joten mene eteenpäin ja kirjaudu luotettavalla VPN-palvelulla. Mutta ennen kuin teet niin, varmista, että löydät a oma sovellus TV-ruudullesi Google Play Kaupassa.

Yhteensopivat Android TV -laatikot

Vain kertoakseni sinulle ennen jatkamista, alla mainitut laitteet eivät ole ainoita, jotka ovat yhteensopivia VPN: n kanssa. Löydät sieltä kymmeniä muita nimiä, sanon vain ne, jotka mielestäni ovat parhaita, kun kokeilin niitä.

 • Android 9 -televisiolaatikko, Leelbox Q2 PRO S
 • EASYTONE Android 7.1.2 -televisio
 • SkyStream Kolme
 • NVIDIA SHIELD TV Gaming Edition
 • MINIX NEO U1
 • G-Box Q3 Plus TV-laatikko
 • Q Plus Android 9.0 -televisio
 • T95Z Plus Android-TV-laatikko
 • Dolamee X2 A95X Max
 • VANKYO TB80 4K Android 7.1 -televisio
 • HAOSIHD T9 Android 8.1 -televisio

Suositus: 5 suosituinta Kodi-suoratoistolaitteiden katsausta.

Paras VPN Android-laatikoille

Meressä todellakin paljon kalaa. Tämä artikkelin osa valaisee enemmän, mitkä VPN: t valitaan ja mitkä vältetään. Ensimmäinen, älä luota VPN: ään, joka tarjoaa palveluita ilmaiseksi, luota minuun, se on oman eduksesi. Et koskaan tapahdu tietoillesi, kun he saavat käsityksen niistä. Myydä se sisaryhtiöille? Antaa tietoja hallitukselle?

Ensiluokkaisen VPN: n suhteen sinun on pohdittava, mikä sopii sinulle parhaiten. Kaikki riippuu lopulta tarpeistasi. Jotkut loistavista VPN-palveluntarjoajista eivät ehkä sisällä etsimäsi ominaisuuksia. Siksi luetelin alla 4 suosituinta VPN-verkkoa Android TV: lle auttaa sinua videoiden suoratoisto, maantieteellisesti rajoitetun sisällön vapauttaminen ja tietoturvasi nostaminen. Tarkista heidät, olet tyytyväinen olen varma.

Miksi piilottaa IP-osoite Android TV -ruudussa?

Se on tärkeä kysymys. Jos haluat käydä läpi kaikki nämä ongelmat, sinulla on oikeus tietää, mitä saat rivin lopussa. No, jos et tiedä käsitystä siitä, mitä VPN voi tehdä, anna minun valaista sinua:

 • Ensinnäkin VPN voi muuta myymäläsi sijaintia toiseen maahan. Pysäytä se, tyhjennä välimuisti ja muodosta yhteys esimerkiksi Yhdysvalloissa olevaan VPN-palvelimeen, ja voit ladata alueesi Hulu-tykkäykset.
 • Toinen etu on muodossa pääsy estettyihin suoratoistokanaviin. Android TV -ruudut voivat nostaa suoratoistokokemuksesi aivan uudelle tasolle. VPN: n avulla pääset käyttämään suoratoistopalveluita, jotka toimivat vain tietyillä alueilla. Ota minut lopulliseksi esimerkiksi. Voin suoratoistaa BBC iPlayer, ITV, Yhdysvaltain Netflix, ja niin paljon muuta, koska minulla on VPN TV-ruudussa.
 • Lataa torrentteja ei ole koskaan ollut helpompaa ja turvallisempaa VPN: n kanssa toimiessaan. Piilotetulla IP-osoitteella saat surffata verkossa nimettömästi.
 • Tiedätkö, että IP voi antaa todellisen sijaintisi pois oikein? Se ei ole enää ongelma. Kun sinä peittä IP-osoitteesi, edes Internet-palveluntarjoajasi ei voi selvittää missä olet ja mistä olet viime aikoina ollut verkossa.

Suojaa IP-osoitteesi Android TV: llä – menetelmä One

Joten tämä on helpoin tapa asettaa VPN Android TV: llesi. Piilotaksesi sijaintisi ja IP-osoitteesi, tarvitset VPN-asiakkaan laatikossa. No, se on kuin minkä tahansa muun lataaminen Androidille, mene vain omalle Pelikauppa. Katso, mitä sinun täytyy tehdä seuraavassa:

 1. Kytke ensin laatikko päälle ja siirry kohti Pelikauppa.
 2. Etsi sen jälkeen VPN, jonka haluat ladata. Suosittelen lämpimästi ExpressVPN koska se on yksi parhaista Android TV: lle.
 3. Nyt kun nimi aukeaa, paina latauspainiketta ja asennus alkaa.
 4. sillä välin, kirjaudu palveluun ja kirjaudu sisään käyttöoikeustietosi, kun sovellus on asennettu.
 5. Sinua saatetaan pyytää vahvistuskoodi. Mene sähköpostiisi ja katso se sieltä.
 6. Valitse VPN-palvelin sen erityisluettelosta sen mukaan, mihin maahan haluat IP-osoitteesi vaihtavan.
 7. Kun kytkentäpainike muuttuu vihreäksi, katso meidän IP-todentaja testata onko yhteys luotu.
 8. Sinulla on nyt virallisesti toinen IP-osoite nyt peitetyn osoitteen sijaan.

Kuinka piilottaa IP Android TV -laatikossa – Oppitunti kaksi

Vaikka meressä on runsaasti kaloja, jotkut niistä eivät välttämättä ole uimassa tiesi. Joillakin VPN: issä ei ole Android TV Boxes -asiakkaita mistä tahansa syystä. Yhteensopivuus riippuu suurelta osin television toiminnoista.

Sen ei kuitenkaan tarvitse estää sinua suojaamasta yhteyttä ja ohittamasta alueellisia rajoituksia. Suunnitelma B on aina olemassa ja aion jakaa sen sinulle hymyillen kasvoni. Aloitetaan, tuleeko me?

 1. Jos sinulla ei ole ES File Explorer -sovellusta Android TV: ssä, lataa se nyt.
 2. Siirry sen jälkeen laatikollasi kohtaan ‘Asetukset’ -> ’Järjestelmä’ -> Kehittäjävaihtoehdot.
 3. Ota nyt käyttöön Tuntemattomat lähteet.
 4. Aktivoi ES File Explorer ja napsauta Työkalut -> Lataa Manager
 5. Napauta + Uusi -vaihtoehto valikossa.
 6. Lähetä nyt seuraava polku: https://thevpn.guru/ipvanish.apk. Tehty? Osuma kunnossa.
 7. Lataus alkaa heti.
 8. Avaa seuraavaksi tiedosto, johon latasit aloita asennus.
 9. Kun olet valmis, käynnistä sovellus, jonka löydät TV-ruudun aloitusnäytöltä.
 10. Kirjaudu sisään VPN-tililläsi ja muodosta yhteys haluamaasi palvelimeen.
 11. Sinulla on nyt piilotettu IP-osoite Android TV -laatikossasi

Kuinka piilottaa IP-osoite Android TV -ruudussa

Kuten yllä olevasta oppaasta näet, VPN: n määrittäminen Android TV: lläsi ei vaadi teknistä osaamista. Itse asiassa koko prosessi ei eroa paljolti minkään muun Android-sovelluksen asentamisesta. Siksi sinulla ei ole tekosyytä olla tekemättä piilota IP-osoitteesi ja salaa kaikki Android TV Box -laitteen Internet-liikenne, varsinkin jos asut maissa, joissa Internet-palveluntarjoajat lähettävät jatkuvasti ilmoituksia tekijänoikeuksien loukkauksista käyttäjilleen. Vain jos tarvitset lisäapua asennuksen aikana ExpressVPN Android TV -laatikossasi, anna minulle huutaa kommenttiosassa alla, autan mielelläni sinua auttamaan sinua.