Mi Box -arvio – paras Android TV vuonna 2017?

Viihteen löytämisestä on tullut nykyään monimutkaista ja helpompaa useimmille ihmisille. Jos tämä lausunto saa sinut nostamaan kulmakarvoja, katso vain ympärillesi. Voit käyttää nopeaa Internetiä kotona ja ulkopuolella sekä ladata ja suoratoistaa sisältöä sydämesi sisältöön. Se ei ollut koskaan niin helppoa. Seinfeld, Korttitalo, Kilpi, Kävelykuolleet, 24 koko päivän ajan! Palvelujen ja laitteiden runsas määrä voi jättää sinut hämmentyneeksi ja kadotettuna valinnanvaraa. On niin paljon videoita ja äänen suoratoistopalveluita, ja sitten on paljon laitteita, joita voit ostaa pääsyn niihin! Mi Box on uusien suoratoistolaitteiden joukossa liittyäkseen vaunuun. Kuten nimestä voi päätellä, laite on peräisin kiinalaiselta aloittelijalta Xiaomilta – samalta yritykseltä, joka on tehnyt älypuhelimialalla huippuluokan ominaisuuksilla varustetun vastineen rahalle -mallille.


Mi Box Android TV tarkistettu

Mi Box Android TV tarkistettu

Kodi: n paras VPN

Mikä on Mi Box?

Kun markkinat ovat täynnä raskaan painojen, kuten Apple, Amazon ja Roku, suoratoistolaitteita – mitä Mi Boxilla on tarjota? Se on 4K HDR-streaming-laatikko, jolla on halvin mahdollinen hintalappu. Laite käyttää Googlen suosittua Android TV -käyttöjärjestelmää. Sen mukana tulee myös Google-äänihaku ja sisäänrakennettu.

Mitä sinä saat?

Xiaomi Miboz toimii 2 GHz: n neliytimisessä ARM-prosessorissa. Sisäänrakennettu tallennustila on 8 Gt, vaikka voit painaa painiketta lisää tallennustilaa USB-portin kautta. Siinä on 2 Gt RAM-muistia. Se tukee 4K-videotoistoa nopeudella 60 FPS. Mi Box itsessään on pieni laite verrattuna kilpailijoihin, kuten Amazon Fire TV, Roku Ultra ja Apple TV. Se on matta muovinen laite, ja mukana tulee myös HDMI-kaapeli. Saat myös kaukosäätimen ja 802.11ac-Wi-Fi: n. Kaipaat kuitenkin sisäänrakennettua Ethernet-porttia.

Kuinka saada kaikki irti Mi Box -sovelluksesta?

Kuten kaikissa Android TV -laatikoissa tai suoratoistolaitteissa, käyttämäsi suoratoistopalvelujen määrä ja määrä riippuvat suurelta osin nykyisestä asuinmaastasi. Esimerkiksi skanaalit, kuten American Netflix, Hulu ja HBO Go, ovat käytettävissä vain, jos asut Yhdysvalloissa.

Voit käyttää VPN: ää päästäksesi estettyihin Mi Box -kanaviin ja avaamaan prosessissa aivan uuden streaming-kokemuksen.

  • Tästä oppaasta saat lisätietoja siitä, kuinka IP-järjestelmäsi voidaan piilottaa millä tahansa Android TV: llä, mukaan lukien Mi Box, VPN: n avulla.
  • Jos haluat asettaa Kodi -sovelluksen Android TV: lläsi, toimi seuraavasti. Kodi, joka tunnetaan myös nimellä XBMC, on välttämätön sovellus jokaiselle, joka haluaa muuttaa Mi Boxistaan ​​todellisen multimediakeskuksen..

Tässä on tarkistettu luettelo parhaimmista MixN Boxin kanssa käytettävistä VPN-verkoista. Valitse.

Joten, kuinka kokemusta??

Paperipaperilla 4 kt HD: n suoratoisto 69 dollarin sisällä näyttää upealta. Mutta todellisessa maailmassa asiat eivät ole niin ruusuisia kuin on. Kaukosäätimessä on aluksi joitain kompromisseja. Ei ole painikkeita taaksepäin, tauolle eikä eteenpäin. Mikään pikanäppäin ei ole siellä. Voit kuitenkin saada äänenvoimakkuuden säätimen kaukosäätimestä.

Android TV on saattanut saada rehellisiä arvosteluja, mutta kokemus ei ole tarkalleen se, mitä sanot mielenpuhdistukseksi. Saat suoratoistopalveluita, kuten PlayStation Vue, Netflix, Sling TV, Hulu ja Crackle. Poikkeuksia ovat NBC ja Amazon Video. Koska Android TV on sulauttanut Google Cast -tuen, voit käynnistää streaming-sovellukset mobiililaitteilla. Kokenut käyttäjät eivät kuitenkaan saa mitään muuta kuin Amazonin Fire TV: n Alexa-virtuaaliassistentti tai Roku yksityisten kuulokkeiden kuuntelu..

Android TV: llä on joitain vähemmän hyödyllisiä alueita. Suosituspalkki on yksi tällainen esimerkki. Suorat kanavat -sovellus saa tukea vain kuudesta suoratoistosovelluksesta. Äänihaku on hyödyllinen ja tehokas ominaisuus, mutta se vaatii käyttöliittymän uudistamisen. Ei pahaa, kukaan ei uudistanut Tähtien sotaa: Voima herää! Tuo elokuva oli säälittävä!

Mikä on niin siisti Mi Boxista?

Äänihakuominaisuus toimii hyvin, ja saat pääsyn lukuisiin suosittuihin suoratoistopalveluihin. Kyky ladata minkä tahansa Android-sovellus on myös kiitettävä. Kun Xiaomi julkaisee Android 7.0 -versionsa laitteelle, viihdemahdollisuudet lisääntyvät. Se on halvempaa kuin Roku’s Premier ja Ultra.

Mi Boxin kaksi vahvaa puolta ovat äänikomennot ja etänavigointi, ja jälkimmäinen on pirteä. Äänikomennoilla käyttäjät voivat tehdä monia asioita, kuten hakea verkosta, vaihtaa kanavia, käynnistää sovelluksia, löytää tiettyjä elokuvia ja niin edelleen. Sovellukset toimivat hyvin, ja myös pelit toimivat sujuvasti.

Mikä ei ole niin siistiä?

Ei kuitenkaan kaikki kävele ruusuilla. Jotkut piikit piikittävät sinut silloin tällöin! Sinun on kuitenkin oltava fani Google-ekosysteemistä ostaaksesi ja pitäessäsi laitetta vakavasti! HDR-videotuki on houkutteleva, mutta käytettävissä oleva sisältö on silti vähäistä. Et voi käyttää Amazonin Prime Video -sovellusta. “Mi Box suosittelee” voi myös olla tuskaa. Nämä sovellukset voidaan poistaa, mutta prosessi on melko ärsyttävä.

Ostatko Mi Boxin??

Haluatko ostaa Mi Box -sovelluksen, tekniikan taju ja mieltymykset. On molemmat syyt pitää siitä ja välttää sitä. Jos olet suuri Google-sovellusten ja ekosysteemin fani, se vetoaa sinuun.

Se vetoaa myös sinulle, jos haluat 4 kt HDR-virtalaitteen, jolla on pieni budjetti. Rokun vaihtoehdot ovat melko kalliita, ja Apple TV: n on vielä lisättävä 4K: n tukea. Jos 4K-tuki ei kuitenkaan ole välttämätöntä sinulle ja et halua maksaa hiukan enemmän syventävämmästä kokemuksesta ja tyylikkäimmästä käyttöliittymästä, parempia vaihtoehtoja on paljon.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map