Ovatko Kodi-ruudut laittomia tai laillisia Australiassa, Kanadassa, Yhdysvalloissa?

Ovatko Kodi-laatikot laittomia vai laillisia? käyttää sisään Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa tai Yhdysvalloissa? Kodi XBMC on nopeasti muuttumassa yhdeksi eniten käytettyä suoratoistosovellukseksi. Tämä johti Kodi-TV-laatikoiden huomattavaan nousuun. Löydät nämä Android-pohjaiset suoratoistolaitteet helposti ebay tai Amazon. He tulevat mukana Kodi esiasennettu, säästät aikaa, vaivaa ja vaivaa, kun sinun on asennettava Kodi manuaalisesti Android TV Box -laitteeseen sekä sen arkistoihin ja lisäosiin. kuitenkin, ovatko nämä Kodi-laatikot turvallisia käyttää? Ja mikä vielä tärkeämpää, voitko joutua juridisiin ongelmiin, jos ostat Kodi-TV-ruudun verkossa?


Ovatko Android TV -laatikot turvallisia ja laillisia?

Ovatko Kodi-laatikot laittomia vai laillisia?

Ovatko Kodi-laatikot turvallisia käyttää?

Android TV -laatikon turvallisuus koskee pääasiassa sitä, onko kyseisellä suoratoistolaitteella haittaohjelmat tai virukset asennettu siihen. On ollut useita tapauksia, joissa tällaiset Kodi-TV-ruudut tarttuivat haittaohjelmilla. Tällaiset tapaukset on dokumentoitu hyvin Kodin virallisella verkkosivustolla. Jos aiot ostaa Kodi-ruudun Amazonista tai Ebaystä, tutustu kaikki arvosteluihin ennen ostamista. Tämän avulla saat paremman kuvan siitä, voitko luottaa Android TV -laatikon myyjään vai et.

Jos olet ostanut Android TV -laatikon, johon on ladattu Kodi, varmista, että siihen on asennettu viimeisin Kodi 17.3 -päivitys. Vanhemmissa Kodi-versioissa on suuria tietoturvavirheitä, joihin on puututtu viimeisimmässä päivityksessä.

Se, että nämä Kodi-TV-ruudut ovat Android-pohjaisia, tarkoittaa myös, että voit asentaa niihin virustorjuntaohjelmia. Varmista, että olet asentanut virustorjuntaohjelman, kuten BitDefender, MalwareBytes tai Avast, Android-suoratoistolaitteellesi heti, kun olet kytkenyt sen WiFi-verkkoon. On jopa Kodi-virustorjuntalisäosat Kuten Turvakilpi voit asentaa XBMC-sovelluksesi kautta.

Ovatko Kodi-laatikot laillisia käyttää?

Päivitys 1: Britannian poliisivoimat pidättivät 8. helmikuuta 2017 viisi henkilöä, joita syytettiin laittomien Kodi-digisovittimien myynnistä ja jakelusta Englannin luoteisosassa ja Walesissa..

Päivitys 2: Ison-Britannian kansallisten kaupankäyntistandardien puheenjohtaja lordi Toby Harris sanoi 7. maaliskuuta 2017, että hän “varoittaa myös ketään henkilöä tai yritystä, joka myy tai tällaisen laitteen käyttäminen (Kodi-laatikot), että ne rikkovat tekijänoikeuslakia. Kansalliset kaupankäyntistandardit jatkavat laillisen liiketoiminnan suojelemista ja ajovat tekijöitä, jotka rikkovat tekijänoikeuksia tällä tavalla. ”

Päivitys 3: Amazon on 4. huhtikuuta 2017 kieltänyt virallisesti Android TV -laatikoiden myynnin verkkosivustollaan. Amazon uhkasi jopa jäädyttää tilit kaikille, jotka yrittävät myydä ”täyteen ladattuja” Android TV -laatikoita.

Päivitys 4: Ebay seurasi 11. huhtikuuta 2017 Amazon-puvuja ja kielsi myös Kodi-laatikoiden myynnin verkkosivustollaan.

Päivitys 5: Keskiviikkona 26. huhtikuuta 2017 Euroopan yhteisöjen tuomioistuin, nimeltään Euroopan yhteisöjen tuomioistuin, päätti, että “tekijänoikeuksilla suojatulle teokselle, joka on saatu suoratoistona verkkosivustolta, joka kuuluu kolmannelle osapuolelle, joka tarjoaa kyseisen teoksen ilman tekijänoikeuden haltijan suostumusta”, ei ole etua tekijänoikeussisällön jakelua koskevan lainsäädännön poikkeus. Toisin sanoen, laittoman lisäyksen avulla laittoman sisällön suoratoisto on nyt yhtä laitonta ladataan tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia.

Päivitys 6: Facebook päivitti torstaina 25. toukokuuta 2017 kauppapolitiikkansa TorrentFreakin mukaan kieltääkseen Android TV -laatikoiden myynnin. “Seuraavien tuotteiden myynti on kielletty Facebookissa: Tuotteet tai tuotteet, jotka helpottavat tai rohkaisevat luvattoman pääsyn digitaaliseen mediaan.” sivu lukee.

Tämä on harmaa alue. Se, voidaanko Kodi-laatikoita pitää laittomina vai ei, riippuu pitkälti nykyisestä asuinmaastasi. Iso-Britannia, Kanada, Australia, Saksa, Ranska ja Yhdysvallat on tiukat lait online-piratismi. Et ehkä tiedä, että monet Kodi-lisäosista, joita käytät elokuvien ja televisio-ohjelmien katseluun, saavat videosisällön piraattisista suoratoistosivustoista. Siksi Yhdistyneen kuningaskunnan poliisi pidätti äskettäin Kodi-TV-myyjän Norfolkista, Englannista. Internet-palveluntarjoajasi voi helposti seurata online-toimintaa. Se on pääasiallinen syy niin monille epävarmoille Kodi-TV-laatikoiden käyttäjille tekijänoikeusrikkomusilmoitukset heidän Internet-palveluntarjoajiltaan. Pysyäksesi turvallisella puolella, käytä VPN Kodi TV -laatikossasi. Sillä tavalla voit suoratoista elokuvia, TV-sarjoja ja live-TV-kanavia nimettömästi.

Parhaat VPN: t, joita voidaan käyttää Kodi-TV-ruudun kanssa

Vaikka virustentorjuntasovellukset pitävät streaming-laitteesi turvassa mahdollisilta haittaohjelmilta tai viruksilta, olet silti alttiina ISP voi salakuuntelun mitä katsot verkossa. Sillä ei ole väliä, virtaatko suoratoiston kautta Kodi-TV-laatikko, PC, Fire Stick, Android tai iOS. Ruma totuus on, että Internet-palveluntarjoajasi voi pitää välilehtiä kaikesta toiminnastasi verkossa. käyttämällä VPN on paras ja mahdollisesti helpoin tapa saavuttaa online-nimettömyys.

 • Yhdistämällä VPN-palvelimeen käytännössä estää Internet-palveluntarjoajaasi, tekijänoikeuspelejäsi ja jopa valtion virastoja vakoilemasta sinua.
 • VPN-sovellukset ovat yhteensopivia PC, Mac, iPhone, iPad, Ja tietenkin Android. Jos reitittimessäsi on VPN-asiakasohjelma, voit jopa määrittää VPN-yhteytesi siihen.
 • Voit myös piilota julkinen IP-osoitteesi käyttämällä VPN: tä. Tällä tavalla kukaan ei voi jäljittää torrent-latauksiasi takaisin sinulle.
 • Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, VPN antaa sinulle mahdollisuuden ohittaa alueelliset rajoitukset. Jotkut Kodi-lisäosat ja suoratoistokanavat ovat geo-rajoitettu ts. voit katsella niitä vain tietyillä alueilla. Virtuaaliset yksityiset verkot kaikki mitä tarvitset poista geoblokatun sisällön esto ympäri maailmaa.

Mitä tulee bEst VPN: n käytettäväksi Kodi-TV-ruuduissa, Suosittelen ehdottomasti käyttöä ExpressVPN. He eivät pidä käyttäjien lokitietoja verkossa ja heidän VPN-palvelimensa toimivat melko hyvin Kodin kanssa. Olen luettelossa muita alkuun Kodi VPN -palvelut alla.

Oppia kuinka piilottaa IP-osoitteesi millä tahansa Android TV -laatikolla.

Kuinka asentaa Kodi 17 Krypton FireStickiin

Paras skenaario, jota seuraat, on ostaa vaippattoman Amazon Fire TV -kehyksen asennus ja sitten asentaa Kodi itse FireStick-laitteeseen alla olevan oppaan osoittamalla tavalla. Samaa prosessia voidaan käyttää myös Kodin asentamiseen mihin tahansa Android TV Boxiin.

Kodi Android-laatikot vuonna 2017

 • Amazon Fire TV
 • Nvidia-kilpi
 • Matricom G-Box Q2
 • MINIX,
 • TICTID-M9C
 • Razor Forge TV
 • Google Nexus Player
 • Oobersticks

Lue 5 suosituinta Kodi-suoratoistolaitekatsausta.

Ovatko Kodi-laatikot turvallisia ja laillisia käyttää? Pohjaviiva

Saat olla aivan varma. teidän online-tietosuoja ja -turvallisuus ei ole jotain mitä haluat ottaa kevyesti. Käyttää oikea virustorjuntaohjelma samoin kuin VPN-palvelu kuten ExpressVPN sinun Kodi-TV-laatikko voi suojata sinua mahdollisilta turvallisuus- ja juridisilta kysymyksiltä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map