Paras VPN Android TV Boxiin vuonna 2020

Mikä on paras TVN Android TV Boxille vuonna 2020? Android TV -ruudun avulla käyttäjä voi nauttia niin laajasta sisällöstä laajasta kanavien valikoimasta, jota useimmat muut laitteet eivät pysty tarjoamaan. Lisäämällä VPN Tämän lisäksi yhteyden avulla voidaan lisätä merkittävä tietoturvakerros, joka suojaa yksityisyyttäsi piilottamalla toimintaasi verkossa. Voit myös ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja poistaa Google Play -sovellusten eston, joita normaalisti ei olisi saatavilla alueellasi. Ongelma saattaa ilmetä etenkin, kun päätetään tilaamasta palvelusta, mutta ensin sukellaan syvemmälle, mistä VPN-palvelu on kyse.


Paras VPN Android TV Boxiin

Paras VPN Android TV Boxiin

Paras VPN Android TV -laatikkoon – yhteenveto

Tässä on luettelo parhaista VPN-verkoista, joita voit käyttää Android TV -laatikossasi.

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. SurfShark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Nämä VPN-palveluntarjoajat on testattu ja saatettu siitä listan kärkeen tämänpäiväisessä katsauksessa. Jos haluat katsoa nopeasti sitä, mitä aiomme seuraavaksi käsitellä, katso tämä taulukko.

Paras VPN Android TV -laatikkoon

Oikean VPN-palvelun valitseminen Android TV -laatikollesi voi antaa sinun käyttää rajoittamatonta kaistanleveyttä surffailua varten, ja estää myös Internet-palveluntarjoajan mahdollisesti aiheuttamaa kuristustasoa. Tämä on avainta, koska useimpia ruutuja käytetään videoiden suoratoistoon verkossa.

Laadunvalmistajalla tulisi myös olla monia palvelimia, jotka ovat hajallaan ympäri maailmaa. Jos he eivät pidä lokitietoja käyttäjän toiminnasta, se olisi lisäetu. Koska olemme valmiita perustietojen kanssa, aloitetaan se parhaalla VPN Android TV Box -katsauksella:

ExpressVPN

ExpressVPN-arvostelu

ExpressVPN tiedetään kuuluvan markkinoiden parhaimpiin palveluntarjoajiin, ja se toimii todella hyvin Android TV -laatikkosarjan kanssa. Voit käyttää sitä myös laitteiden, kuten älypuhelimen tai Windows-tietokoneesi kanssa. Sitä pidetään yhtenä parhaimmista suoratoistossa käytettävistä VPN-verkoista. Tämä johtuu nopeista nopeuksistaan ​​ja kaistanleveysrajoitusten puuttumisesta.

ExpressVPN on myös turvallisuuden huipulla. Se käyttää 256-bittistä AES-salausta eikä kirjaa IP-osoitteitasi tai käymiäsi sivustoja. Siellä on jopa tapinkytkin, joka pysäyttää kaiken Internet-liikenteen, kun yhteys VPN: ään katkaistaan.

Tämä tarjoaa pääsyn yli 120 sijaintipaikkaan 78 eri maassa, joten yhteyspisteistäsi ei koskaan puututa. Jos haluat testata sen, ExpressVPN tarjoaa ilmaisen kokeilujakson iOS-käyttäjille ja 30 päivän rahat takaisin -takuu kaikille laitteille. Jos haluat tietää enemmän tästä palveluntarjoajasta, lue ExpressVPN: n koko arvostelu.

NordVPN

NordVPN-arvostelu

Yksi tärkeimmistä syistä tähän VPN: ään on erittäin suositeltava, että se on Panama-pohjainen. Sitä ei sido samat velvoitteet, jotka muut VPN-yritykset voivat olla, kun kyse on hallituksen pyynnöistä.

NordVPN tarjoaa erityyppisiä palvelimia, joista jotkut on optimoitu erittäin nopeaa suoratoistoa varten. Jos laitteesi tukee 4K: ta, sinulla on onne käyttää tätä VPN: ää. Parempaa vielä, NordVPN tarjoaa mahdollisuuden kytkeä 6 laitetta yhdellä tilauksella. Tämän katsotaan olevan anteliaampi kuin useimpien muiden siellä olevien VPN-palveluntarjoajien.

Jos sinulla on ongelmia, heidän tukitiimi on käytettävissä ympäri vuorokauden, odottaen ratkaisemaan ongelmasi live-chatin kautta. Tutustu tarkemmin NordVPN: n arvostelu.

BulletVPN

BulletVPN-arvostelu

BulletVPN on luettelossamme kolmas. Palveluntarjoajalla on strategisesti hajautetut palvelimet ympäri maailmaa. Ne vilkkuvat nopeasti ja ovat täydellisiä jatkuvalle suoratoistolle. Palvelinverkko on kuitenkin melko pieni, koska tämä VPN on melko uusi. Odotamme tulevaisuudessa suurempaa jakelusuunnitelmaa. 

Tämä VPN vapauttaa suurimman osan suoratoistopalveluista. Voit käyttää palvelimia yli 30 maassa. Niiden sovellus on hyvin suunniteltu, helppokäyttöinen ja vankka vaihtoehto aloittelijoille. Jos et ole niin taitava, BulletVPN-sovellus on mitä etsit. Se on yhteensopiva PC-, Mac-, iOS- ja Windows-laitteiden kanssa. Lue lisää BulletVPN-arvosteluista täältä.

SurfShark

SurfShark

SurfShark ei ole ollut olemassa kauan, mutta toistaiseksi olen vaikuttunut. He loivat tehokkaan VPN: n, joka kilpailee muiden alan johtajien kanssa. 

Tämä VPN ei ole käynnistämisensä jälkeen esittänyt epäselviä väitteitä. Mitä he lupasivat, he toimittivat. Esimerkiksi yksi heidän päälupauksistaan ​​oli, että se vapauttaa Netflix USA: n eston, ja arvaa mitä, se teki.

Niiden ominaisuuksia ovat huippuluokan tietoturva, loistava nopea nopeus ja mahdollisuus suoratoistaa maantieteellisesti rajoitettua sisältöä ympäri maailmaa. Haluatko lisää? No, luulen sinun rakastavan sitä tosiasiaa, että tämä palveluntarjoaja tarjoaa rajattomasti samanaikaisia ​​yhteyksiä. Selvittää lisätietoja SurfSharkista.

Kuinka asentaa VPN Android TV Boxiin

Jotta asenna VPN Android TV Boxiin, sinun on kirjauduttava sisään ExpressVPN ja hanki sekä käyttäjänimesi että salasanasi. Kun tämä on tehty, tässä on noudatettava seuraavia vaiheita:

 1. Käynnistä Google Play Kauppa Android TV -laatikossasi.
 2. Etsi ExpressVPN. 
 3. Kun olet löytänyt sen, valitse Asenna. 
 4. Nyt voit löytää sen laatikosi Sovellukset-osiosta. 
 5. Avaa ExpressVPN ja avaa sitten asetukset napsauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevia palkkeja.
 6. Valitse Kirjaudu.
 7. Kirjoita käyttäjätiedot ja kirjaudu sisään. 
 8. Näet luettelon palvelimista, joista voit valita. 
 9. Valitse paras sinulle.
 10. Napsauta sitä, ja sovellus käynnistää yhteyden palvelimeen.
 11. Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, joka vahvistaa yhteytesi.
 12. Nyt voit suoratoistaa esityksiä yhteyden alla.

VPN määritetty

Virtuaali yksityinen verkko on yksinkertainen työkalu, jonka avulla voi piilottaa sijaintinsa ja salata tietonsa online-tilassa. Tämä tapahtuu verkkolaitteiden ja suojatun palvelimen välisellä yhteydellä, jonka on tarkoitus käsitellä kaikkia online-toimintoja.

Esimerkiksi Android TV-laatikko muodostaa yhteyden VPN-palvelimeen, joka toimii sitten tunnelina, jonka läpi kaikki tietosi kulkevat. Yhteys on salattu, eli kukaan ei voi nähdä, kopioida tai käsitellä tietojasi.

VPN-palvelimia voi löytää kaikkialta maailmasta. Tämän avulla esimerkiksi Isossa-Britanniassa oleva henkilö voi muodostaa yhteyden VPN-palvelimeen Detroitissa, ja kaikki hänen online-aktiviteettinsa kulkevat Detroitin palvelimen kautta. Hänen IP-osoitteensa vaihdetaan, jotta hän voi näyttää siltä kuin hän olisi Isossa-Britanniassa.

Kuinka tarkistaa, toimiiko VPN Android TV -ruudussa?

Tässä on mitä sinun täytyy tehdä nähdäksesi, piilottaako VPN IP-osoitteesi Kodi TV Boxissa.

 1. Käynnistä selain Android Box -laitteellasi ja siirry sivulle https://whatismyip.network/
 2. Kirjoita sitten saatu IP-osoite muistiin.
 3. Käynnistä seuraavaksi VPN-sovellus ja muodosta yhteys VPN-palvelimeen.
 4. Kun olet valmis, siirry takaisin osoitteeseen https://whatismyip.network/ ja tarkista saamasi IP-osoite.
 5. Jos se on uusi, VPN toimii oikein.

Ilmainen VPN Android TV -laatikkoon

Sana “ilmainen” on lopullinen houkutus jokaiselle, joka etsii tiettyä tuotetta. Ilmaisia ​​VPN-verkkoja on kaikkialla markkinoilla. En kuitenkaan suosittele niiden käyttöä missään olosuhteissa. Ensinnäkin, ne ovat hyvin hitaita. Voit nähdä nopeuseron verrattaessa niitä verrattuna premium-VPN-palveluntarjoajiin. Saatat odottaa kirjaimellisesti pitkään tarkistaaksesi vain sähköpostiosoitteesi, puhumattakaan HD-videon suoratoistosta.

Oletko koskaan kysynyt itseltäsi, kuinka nämä VPN: t ansaitsevat rahaa? Mikään ei estä heitä pommimasta laitteitasi mainoksilla tai myymästä henkilökohtaista historiaasi kolmansille osapuolille. En usko, että VPN toimii tällä tavalla. Sen pääasiallisena tarkoituksena on turvata käyttäjien yksityisyys. Ilmaisella VPN: llä olet todella alttiimpi kuin koskaan.

Lopuksi, ilmaisella VPN: llä avaat järjestelmän kaikenlaisille uhkille. Heidän sovelluksensa voivat saastuttaa laitteen viruksilla, haittaohjelmilla ja haittaohjelmilla ilman, että edes huomaa. Joten lopuksi, pysy poissa ilmaisista VPN-verkkoista.

Paras VPN Android TV Box -yhteenvetoon

VPN-yhteys on yksi varma tapa suojata sijaintiasi. Voit käyttää sitä myös Kodin kanssa, tai ollessasi liikkeellä älypuhelimen kanssa. Saatavilla on useita vaihtoehtoja, jotka ovat kohtuuhintaisia ​​ja tarjoavat korkeatasoisen turvallisuuden. Useimmat laitteet pärjäävät sellaisella yhteydellä, ja tähän sisältyy tietokoneita, jotka toimivat eri käyttöjärjestelmissä. ExpressVPN otetaan huomioon Android TV -yhteisössä, koska heillä on rajaton kaistanleveys, eikä myöskään ole mahdollista kuristaa, kun suoratoistat videoitasi.