Paras VPN Nvidia Shield TV: lle

paras VPN Nvidia Shield TV: lle on epäilemättä sellainen, jonka avulla voit nauttia monenlaisista kanavista, joissa kaikki viihdetarpeesi hoidetaan hyvin. Tässä puhutaan kaikista suosituimmista televisio-ohjelmista, ryhmäboilereista ja live-urheilulähetyksistä, jotka haluat koskaan seurata suoraan laitteellesi. Nauttiaksesi niin suuresta sisällönvalinnasta on tärkeää tilata VPN-palvelu, joka takaa sinulle täydellisen turvallisuuden ja antaa sinulle myös mahdollisuuden tutustua kaikkiin maantieteellisiin rajoituksiin, jotka kaikki suosikki verkkosivustosi ja kanavat.

Paras VPN Nvidia Shield TV: lle

Paras VPN Nvidia Shield TV: lle

Tässä katsauksessa tarkastellaan joitain niistä parhaiten arvioiduista palveluista, jotka auttavat sinua tekemään oikean päätöksen, minkä VPN: n kanssa liittyä. 

Nvidia Shield TV: n paras VPN

Tässä on piilotettuja parhaimpia VPN-palveluita, jotka sinun tulisi huomioida Nvidia Shield TV: lle:


 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. BulletVPN
 4. NordVPN
 5. VyprVPN

Paras VPN Nvidia Shield TV: lle

Syy siihen, että olemme kiinnostuneita kaikista oikean VPN-palvelun valitsemisesta, on se, että sen tekeminen antaa sinulle mahdollisuuden nauttia loistavista ominaisuuksista, kuten rajaton palvelimen vaihto ja rajoittamaton kaistanleveys. Nämä kaksi ominaisuutta varmistavat etenkin, että pystyt vaihtamaan palvelimen, johon olet yhteydessä, halutessasi, ja ylität myös kaikenlaisen kuristamisen, jonka Internet-palveluntarjoajasi voi asettaa. Tällä tavalla voit nauttia sisällöstä mistä päin maailmaa tahansa ja suoratoistaa niin paljon HD-videota kuin haluat.

Tutkimuksissamme olemme löytäneet ExpressVPN olla yksi harvoista VPN-palveluntarjoajista, jotka toimivat saumattomasti hyvin Nvidia Shield TV -palvelusi kanssa. Olemme myös nähneet sen toimivan hyvin useiden laitteiden kanssa, jotka toimivat joko Android- tai Windows-käyttöympäristöissä.

VPN: n asentaminen Nvidia Shield TV: hen

Asennus on tosiaankin helppoa, mikäli noudatat kirjaimelle annettuja ohjeita. Olemme yrittäneet tehdä siitä mahdollisimman yksinkertaisen. Jos sinulla ei vielä ole VPN-tiliä, voit kirjautua sisään ExpressVPN.

Tässä on mitä sinun täytyy tehdä:

 1. Avaa Google Play Kauppa Nvidia Shield TV: ssä.
 2. Kirjoita ExpressVPN hakukenttään.
 3. Napsauta Asenna heti, kun se tulee näkyviin.
 4. Se näkyy nyt sovellusosastossasi.
 5. Käynnistä ExpressVPN ja siirry kohtaan Asetukset.
 6. Napsauta Kirjaudu.
 7. Kirjoita käyttäjänimesi ja salasanasi, ja paina sitten enter.
 8. Näkyviin tulee luettelo palvelimista.
 9. Tunnista yksi, johon haluat muodostaa yhteyden.
 10. Valitse napsauttamalla sitä, ja olet muodostanut yhteyden.
 11. Ilmoitus, joka vahvistaa yhteytesi, tulee näkyviin.
 12. Voit nyt suoratoistaa videoitasi yhteyden kautta.

VPN selitetty

Yksinkertaisesti sanottuna, Virtual Private Network on palvelu, jonka avulla käyttäjät voivat piilottaa sijaintinsa ja piilottaa tietonsa kokonaan online-tilassa. Yksityiset palvelimet, joihin käyttäjät muodostavat yhteyden VPN-palvelun tilaamisen jälkeen, huolehtivat kaikista tietoturvatarpeista ja salauksesta.

Kun Nvidia Shield TV -ruutu on muodostanut yhteyden Internetiin VPN: n kautta, kaikki tietosi ja tietueesi, kuten käymäsi sivustot, tai kanavasi, joista streamit, tulee yksityisiä vain sinulle.

Mitä enemmän palveluntarjoajilla on palvelimia, sitä useampia vaihtoehtoja käyttäjän on valittava pisteinä yhteyden muodostamiseksi. Joku esimerkiksi Detroitissa asuva voi valita yhteyden palvelimeen, joka perustuu mihin tahansa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, ja vierailemat sivustot huijataan ajattelemaan, että hän asuu jossain Isossa-Britanniassa. Tämä takaa pääsyn kaikille maantieteellisesti rajoitetuille UK-sivustoille, joissa hän saattaa haluta käydä.

Tarkistaminen, toimiiko VPN-palvelusi hyvin Nvidia Shield -televisiossa

Saatat kohdata joitain ongelmia Nvidia Shield -palvelun käytön aikana tai jopa joutua alttiiksi, jos VPN-yhteys ei toimi niin kuin pitäisi. Tässä on mitä sinun täytyy tehdä vahvistaaksesi, että kaikki on kunnossa:

 1. Käynnistä selain Nvidia Shield VPN: n kautta ja siirry https://whatismyip.network/
 2. Tee muistiinpano näkemästäsi IP-osoitteesta.
 3. Käynnistä VPN-asiakkaasi sovellus & yhteyden johonkin heidän palvelimistaan.
 4. Heti kun yhteys on valmis, palaa takaisin https://whatismyip.network/ ja tarkista sen nyt lukema IP-osoite.
 5. Jos näet uuden osoitteen, kaikki on kunnossa.

Paras Nvidia Shield TV VPN vuonna 2018 – Bottom Line

Yksi harvoista työkaluista, joihin voit luottaa turvatakseesi tietoturvasi verkossa, on VPN-palvelu. Kodi-faneille on myös ilo kuulla, että tällainen palvelu antaa heille mahdollisuuden käyttää monenlaisia ​​Kodi-lisäosia tarvitsematta huolehtia Internet-palveluntarjoajastasi tai tekijänoikeuksien rikkomuskäytännöistään..

Kun käyt läpi markkinoiden erilaisia ​​VPN-palveluita etsimällä mieltymysillesi sopivaa palvelua, vältä maksamasta palvelusta, jota et ole vielä testannut. Harkitse niitä, joilla on ilmainen kokeilujakso tai rahan palautustakuu tietyn käyttöajan kuluessa, kuten ExpressVPN tekee. Jos löydät etsimäsi tässä arvostelussa annettujen neuvojen perusteella, haluamme mielellämme kuulla sinusta. Jätä meille kommentti alla olevaan kohtaan ja vastaamme varmasti.