Parhaat Kodi-vaihtoehdot vuonna 2020

Mitä ovat parhaat vaihtoehdot Kodille vuonna 2020? Tekijänoikeuksien haltijoiden ja Internet-palveluntarjoajien lisääntyneen painostuksen seurauksena monet kolmansien osapuolien lisäosat eivät enää toimi. Siksi monet ihmiset etsivät vaihtoehtoisia sovelluksia elokuvien, TV-ohjelmien ja suoratoistojen katselemiseen PC: llä, Macilla, Androidilla tai Fire Stickillä. Tässä arvosteluoppaassa tarkastellaan parhaita Kodi-vaihtoehtoja ja korostetaan niiden etuja ja haittoja matkan varrella.


Parhaat Kodi-vaihtoehdot vuonna 2017

Parhaat Kodi-vaihtoehdot vuonna 2020

Parhaat vaihtoehdot Kodi

Tässä on luettelo kaikista alkuun Kodi-korvaukset voit käyttää FireStick- tai Android TV -laatikossasi:

 1. SPMC
 2. Kokotime
 3. Plex
 4. Terraarium-TV
 5. Mobdro
 6. Popcorn-aika
 7. Vavoo

Älä riski! Käytä VPN: tä

Laittomat tai laittomat virrat kolmansien osapuolien Kodi-lisäosien ja vastaavien sovellusten kautta ovat saaneet paljon julkisuutta viimeisen parin kuukauden aikana. Tekijänoikeuspellit Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Australiassa ovat torjuneet tällaisia ​​virroja. On aina suositeltavaa salata liikenne ja piilottaa IP-osoitteesi aina, kun siirryt verkkoon. Käyttämällä virtuaalista yksityistä verkkoa voit selata verkkoa nimettömästi. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on ladata ja asentaa VPN-sovellus ja sitten muodostaa yhteys VPN-palvelimeen. Kun olet valmis, IP-osoitteesi on piilotettu ja saat hyödyntää seuraavia ominaisuuksia.

 • Poista Geo-rajoitettujen Kodi-lisäosien estäminen: Kodi-lisäosia on paljon, joita voit käyttää vain tietyillä alueilla. VPN: n avulla voit ohittaa alueelliset rajoitukset.
 • Ohita ISP: n kuristus: Oletko koskaan huomannut, että Internet-nopeutesi on kohtuullinen, jos selaat verkkosivustoja, mutta yhtäkkiä putoaa, kun katsot videoita verkossa? Jos näin on, Internet-palveluntarjoajasi todennäköisesti kuristaa Internet-nopeutta. VPN: n käyttäminen mahdollistaa periaatteessa sen välttämisen.
 • Lopullinen yksityisyys: Lisää ylimääräinen yksityisyyden ja turvallisuuden taso kaikkiin online-toimintoihisi.
 • VPN-sovellukset: VPN-yhteyden muodostamisen ei tarvitse olla teknillinen friikki PC: n, Macin, Androidin, iOS: n ja FireStickin käyttäjäystävällisten VPN-sovellusten ansiosta..

Henkilökohtaisesta kokemuksesta, ExpressVPN on paras VPN-palvelu, jota voit käyttää Kodin kanssa. He ovat optimoineet VPN-sovelluksensa toimimaan paremmin Kodi-lisäosien kanssa ja niillä on kirjautumattomuuskäytäntö. Katso alla oleva tarkistettu luettelo vuoden 2020 parhaista VPN-verkkoista.

SPMC – täydellinen Kodi-klooni

SPMC - täydellinen Kodi-klooni

SPMC – täydellinen Kodi-klooni

SPMC, lyhenne sanoista Semper Media Center, on epävirallinen Kodi-haarukka. Periaatteessa se on vaihtoehto, joka toimii melkein identtisesti Kodin kanssa. Tämä tarkoittaa, että kaikki Kodin kanssa toimivat lisäosat voidaan myös asentaa SPMC: hen. Toisin kuin Kodi, SPMC on kuitenkin tällä hetkellä yhteensopiva vain Androidin ja FireStickin kanssa. Silti on ehdottomasti kokeilun arvoinen.

Kokotime – Uusi Kodi

Kokotime - Uusi Kodi

Kokotime – Uusi Kodi

Kokotime on uusi mediakeskus, joka on suunniteltu toimimaan pääasiassa Android-laitteilla. Sen tehokkaan mediapelin avulla käyttäjät voivat katsella elokuvia ja TV-ohjelmia paikallisesta kirjastosta. Voit myös asettaa ulkopuolisia lisäosia Kokotimeen. Siksi monet ovat puhuneet siitä “uudeksi Kodi”. Voit määrittää Kokotimen Amazon Fire Stick-, Android-, PC- ja Mac-käyttöjärjestelmissä

Terrarium TV – Parhaat Kodi-vaihtoehdot

Terrarium TV - Parhaat Kodi-vaihtoehdot

Terrarium TV – Parhaat Kodi-vaihtoehdot

Jos kyseessä ovat elokuvat ja TV-ohjelmat, mitä olet seurassa, Terrarium TV on täydellinen vaihtoehto. Upea käyttöliittymä erottaa tämän sovelluksen toisistaan. Elokuvien haku suoratoistoon on myös melko helppoa. Suoratoiston laatu on enimmäkseen myös teräväpiirtona. Terraarium voidaan asentaa Android- ja Amazon Fire Stick -laitteisiin. Valitettavasti tämä sovellus ei tarjoa suoraa suoratoistoa.

 • Lukea: Kuinka asentaa Terrarium TV tietokoneelle

Mobdro – parhaat vaihtoehdot Kodille

Mobdro - parhaat vaihtoehdot Kodille

Mobdro – parhaat vaihtoehdot Kodille

Tämä sovellus tarjoaa parhaiden amerikkalaisten, brittiläisten, saksalaisten ja australialaisten kanavien suoratoistoja. Historiasta löytöihin ja jopa Skyen löydät ne kaikki Mobdro-sivustosta. Suoratoiston laadusta puuttuu hiukan, mutta sovellus on loppujen lopuksi ilmainen. Kuten Terrarium, myös Mobdro on yhteensopiva Android- ja Amazon Fire TV Sticks -sovellusten kanssa. Tätä tilaa ei kuitenkaan ole.

 • Lukea: Kuinka asentaa Mobdro FireStickiin

Plex – Parhaat Kodi-vaihtoehdot vuonna 2020

Plex - Parhaat Kodi-vaihtoehdot vuonna 2017

Plex – Parhaat Kodi-vaihtoehdot vuonna 2020

Jos olet kiinnostunut tiedostojen järjestämisestä ja suoratoistamisesta lähiverkossa, Plex on avoin sovellus. Käyttöliittymä on visuaalisesti houkutteleva, mutta vaihtoehtojen suhteen Plex tuntuu olevan vähän rajoitettu verrattuna Kodiin. Plex on yhteensopiva laajan valikoiman laitteita, joihin sisältyy alla olevat tiedot. Oman Plex Kodi -laajennuksen ansiosta voit nyt asentaa Plexin myös Kodiin.

 • Windows
 • OS X / macOS
 • Linux
 • NVIDIA SHIELD
 • Netgear Nighthawk X10 -reititin
 • Monet suositut NAS-laitteet, kuten Drobo, Netgear, Synology ja muut

Popcorn-aika – suosituimmat Kodi-vaihtoehdot

Popcorn-aika - suosituimmat Kodi-vaihtoehdot

Popcorn-aika – suosituimmat Kodi-vaihtoehdot

Popcorn Time on monialustainen ilmainen BitTorrent-ohjelmisto, joka sisältää integroidun mediasoittimen. Siellä on monia Popcorn Time -haarukoita, ja ne kaikki ovat P2P-pohjaisia. Siksi sinun on käytettävä VPN: ää tämän sovelluksen kanssa, ellet ole halukas saamaan ilmoitusta tekijänoikeuksien loukkauksesta. Popcorn Time on yhteensopiva PC: n, Macin, Androidin ja Linuxin kanssa.

Hyödyllisiä vinkkejä Kodille

 • Parhaat Kodi-lisäosat
 • Parhaat VPN: t Kodille
 • 5 suosituinta rakennusta Kodille
 • Parhaat Kodi-säilöt

Parhaat Kodi-vaihtoehdot vuonna 2020 – Wrap Up

Joten mitä mieltä olet luettelosta yllä luetelluista Kodi-vaihtoehdoista? Oletko kokeillut yhtäkään niistä? Oletko tietoinen muista sovelluksista, joiden pitäisi olla luettelossa? Jaa ajatuksesi alla olevassa kommenttiosassa.