Kuinka katsoa amerikkalaista Netflixiä Amazon Fire TV Cube -sovelluksessa

Kuinka katsoa amerikkalaista Netflixiä Fire TV Cube -kadulla Yhdysvaltojen ulkopuolella? ”Alexa, kytke televisio päälle ”,“ Alexa, avaa Netflix ”, kuvaa itsesi puhumalla kuutioksi, joka määrää sen toistamaan mitä tahansa Netflix-elokuvaa tai -sanomaa. Smart Echo -kaiutin ja sen virtuaaliassistentti Alexa ja Fire TV: n digisovitin ovat yhdistyneet uudeksi tuotteeksi nimeltään Amazon Fire TV Cube. Kun televisio on kytketty televisioon, Amazon Fire TV Cube tarjoaa sinulle kaikki palvelut, joita voit odottaa saavan tavallisesta FireStickistä, mukaan lukien Netflix, Hulu, HBO ja Sling TV. Mikä parasta, se antaa käyttäjilleen pääsyn Alexaan. Fire TV Cube kuulee sinut mistä tahansa suunnasta niin, että jos pyydät Alexaa suoratoistamaan Netflixin House of Cardsin huoneen poikki, niin se tapahtuu. Fire TV Cube on ensimmäinen handsfree-laite, jossa on Alexa ja 4K Ultra HD-streaming-laite. Jos sitä käytetään VPN: n kanssa, suoratoistokokemus saavuttaa aivan uuden tason. Opi alla olevasta oppaasta, miten saat Netflix USA: n Amazon Fire TV -kuutioosi.


Kuinka katsella Netflixiä Fire Cube TV: ssä

Kuinka katsella Netflix USA: ta Fire TV Cube -levyllä

Kuinka katsoa amerikkalaista Netflixiä Fire TV -kuutiolla VPN: n avulla

Jos etsit helppokäyttöistä mediapistettä, Netflix on verkko sinulle. Kukaan ei voi kiistellä Netflixin suosioista klassisten, nykyaikaisten ja viihdyttävien televisio-ohjelmiensa ansiosta. Kuitenkaan jokainen Netflix-tarkkailija ei voi sanoa samaa itselleen, koska jokaisella on erilainen kokemus. Netflixillä on eri versio, jossa on luettelot kussakin maassa, ja jokaisella maalla on rajoittava aste. Joten jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, olet yksi niistä maista, joille on annettu mahdollisuus korkealaatuisen premium-sisällön käynnistämiseen. Nyt vaikka sinulla ei olisi pääsyä USA: n suoratoistoelokuvien ja -sovellusten kirjastoon, voit käyttää VPN: ää myöntääksesi itsellesi tämän käyttöoikeuden. VPN-verkot ovat kuin yksityiset Internet-verkot, jotka pitävät nuoruuttavia kolmansia osapuolia poissa pitäen samalla tietosi yksityisyydessä. Paitsi, että VPN voi auttaa sinua saamaan Netflix USA: n ja kaikki muut rajoitetut kanavat maailmassa. Lue lisätietoja kuinka.

 1. Kirjaudu ensin VPN-palveluntarjoajaan.
 2. Lataa ja asenna sitten VPN-sovellus tietokoneellesi, Mac-, Android-, iOS-laitteeseen.
 3. Käynnistä VPN-sovellus ja kirjaudu sisään VPN-tililläsi.
 4. Yhdistä nyt amerikkalaiseen VPN-palvelimeen.
 5. Siirry lopuksi Netflix-verkkosivustoon tai käynnistä Netflix-sovellus.
 6. Katso Netflixiä Yhdysvaltojen ulkopuolella.

ExpressVPN on paras VPN-palvelu, jota voit käyttää Fire TV Cube -sovelluksen kanssa. ExpressVPN 6.7 toimii nyt Amazon Fire TV Stick- ja Android TV: ssä sekä Fire Cube TV: ssä, joten se on täydellinen VPN-sovellus median suoratoistoon. Nyt, jos olet miettinyt Fire TV Cuben parhaimmista VPN-verkoista, napsauta tässä saada selville.

Paras VPN Fire TV -kuutiolle

Netflix USA: n kaltaisia ​​geoblokeroituja sovelluksia on monia, jotka tarvitsevat VPN-yhteyden pääsyyn. Saksan, Ison-Britannian, Kanadan ja Australian ihmiset eivät voi katsella Netflix USA: ta, elleivät he saa amerikkalaista IP-osoitetta. Niiden, jotka haluavat ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja katsella suoraa ja tilattavaa sisältöä millä tahansa kanavalla – ei vain Netflix USA: lla, on huijattava sijaintiaan verkossa. Kun olet tilannut VPN-verkon, käyttäjät lataavat sovelluksen ja muodostavat sitten yhteyden sen maan palvelimeen, jossa haluamalleen kanavalle tai palvelulle ei ole rajoituksia. Tämän jälkeen käyttäjille annetaan IP-osoite, jonka avulla he voivat käyttää rajoitettua materiaalia. Tämä on vain yksi VPN: n tarjoamista palveluista. Ajattele sitä, VPN: n käytöllä on monia etuja. Tässä on joitain niistä:

 • Poista maantieteellisesti rajoitettujen sovellusten estäminen: Poista esto ja katso suoratoistosovelluksia, kuten Netflix, HBO, Amazon Prime ja Hulu.
 • Korkeimmat tietosuojatasot: Lisää kerros yksityisyyttä ja turvallisuutta kaikkiin verkossa suoritettuihin toimintoihin.
 • VPN-sovellukset: Kaikki sovellukset ovat käyttäjäystävällisiä ja toimivat PC: llä, Macilla, Androidilla, iOS: llä ja FireStickillä.
 • Ohita ISP: n kuristus: VPN: t estävät Internet-palveluntarjoajia kurottamasta Internet-nopeuttasi, jotta voit nauttia videon suoratoistosta keskeytyksettä.
 • Vähentää kuluja. Ylläpitokustannukset ovat erittäin alhaiset VPN-verkon perustamisen jälkeen.
 • Online-nimettömyys. VPN: n avulla voit selata verkkoa täysin nimettömästi.

Palo-TV-kuution ominaisuudet

 • Laatikossa on: virtalähde, Alexa Voice Remote, nopea aloitusopas, 2 AAA-paristoa, markkinointiopas, infrapuna-jatkojohto, Amazon Ethernet -sovitin (10/100)
 • Se sisältää nyt 16 Gt sisäistä tallennustilaa vain 8 Gt sijaan.
 • Siihen kuuluu Alexa, jossa on 8 sisäänrakennettua mikrofonia, joissa on kaukokentän äänentunnistus.
 • Fire TV Cube -sovelluksen ääniohjaus on mahdollista ilman kaukosäädintä.
 • Laitteessa on IR-tekniikka, joka mahdollistaa television, äänipalkin, kaapeli- tai satelliittirasian ja vastaanottimen hallinnan.
 • Siinä on sisäänrakennettu kaiutin.
 • Yhden vuoden rajoitettu takuu ja huolto sisältyvät toimitukseen. Yhdysvaltain asiakkaille on saatavana 2–3 vuoden jatkettu takuu.

Hanki amerikkalainen Netflix Fire TV -kuutioon

Vaikka Amazon FireStick ei tue viestinvälitystä ja äänipuheluita nyt, ei ole epäilystäkään siitä, että Amazonilla on viihde ensisijaisena prioriteettina. Tuote toimitetaan 21. kesäkuuta, ja sen odotetaan saavan paljon sirinä sen ainutlaatuisten ominaisuuksien ja käytännöllisyyden vuoksi. Kuten mikä voisi olla parempi kuin se, että sinun ei tarvitse käyttää kaukosäädintä selata kanavia – ei vain mitään kanavia -, puhumme Netflix USA: sta. Voit käydä televisiokanavien läpi nostamatta sormea ​​ja katsoa Netflix USA: ta Fire TV -kuutiossasi VPN: n avulla. Se ei parane paremmin kuin tämä.