Kuinka ladata Netflix-sisältö offline-katselua varten

Oletko kokeillut Netflixin offline-katselu? Jos ei, sinun tulisi aloittaa heti, koska se säästää paljon aikaa ja auttaa välttämään äkillisiä yhteysongelmia suoratoiston aikana. Jos et tiedä miten tehdä, anna minun näyttää sinulle kuinka voit ladata Netflix-sisällön vaivattomasti.


Kuinka ladata Netflix-sisältö offline-katselua varten

Kuinka ladata Netflix-sisältö offline-katselua varten

Netflixin offline-katselu – nopea esittely

Jos et vielä tiedä tätä, Netflix on esitellyt meille uuden offline-katseluvaihtoehto. Tämän ominaisuuden avulla voit lataa elokuvasi tai TV-ohjelmasi ja katsella niitä offline-tilassa myöhemmin.

Valitettavasti tällä ominaisuudella on muutamia rajoituksia, koska et saa ladata kaikkia kirjastossa saatavilla olevia nimikkeitä. Muutamia ohjelmia ja elokuvia voidaan ladata, kun taas toiset ovat käytettävissä vain suoratoistoa varten.

Koska tämä ominaisuus kattaa jotkut elokuvat ja ohjelmat, jotka eivät ole alkuperäisiä, kanava saattaa lisätä latausominaisuuteen enemmän nimikkeitä nopeammin kuin luulet.

Toinen mainittava asia on, että lataamiasi elokuvia ja TV-ohjelmia ei voi katsella Netflix-sovelluksen ulkopuolella. Se tarkoittaa sinua ei voi katsella niitä laitteen oletussoittimessa tai muissa kolmannen osapuolen sovelluksissa.

Jos olet Giving-tunnelmassa, anna minun kertoa sinulle surullinen, Netflix ei salli sinun jakaa lataamiasi tietoja kavereidesi kanssa. Vaikka ne käyttäisivät myös sovellusta, tiedostot eivät näy tiedostojärjestelmässä, eivätkä ne sisällä jakamisvaihtoehtoa.

Viimeinkin, tämä kohta on erittäin tärkeä, jos lataat jatkuvasti. Latauspriorisointia ei voida soveltaa kanavan palvelussa. Latausten keskeyttäminen keskeyttää kaiken. Et voi valita yhtä latausta keskeyttääksesi kun viimeistelet toisen kanssa.

Netflix-sisällön lataaminen laitteellesi

Painikkeen painalluksella tai napauttamalla näyttöä voit katsella suosikkiohjelmasi ja elokuvasi missä ja milloin tahansa. Sinun ei tarvitse edes Internet-yhteyttä tehdäksesi niin. Lataa vain Netflix-otsikko takaisin kotiin ja mene minne haluatkin, luettelolla tien viihdyttävistä nimikkeistä. Mutta jos et tiedä miten tehdä niin, miten aiot nauttia Netflixin erinomaisesta ominaisuudesta? Voi, siksi olet täällä ensisijaisesti. Katsotaanpa kuinka voit ladata Netflix-sisällön offline-katselua varten.

iPhone / iPad

IPadin hankkiminen on paras tapa suoratoistaa ladattua Netflix-sisältöä. Ensinnäkin, näyttöä on kunnollista katsella lentokoneessa, autossa tai missä tahansa. Lisäksi iPadien tiedetään olevan kestäviä, kun puhumme sen akusta. Sekä iPadilla että iPhoneilla on sama sovellus samoilla ominaisuuksilla. Siksi tämä osa on molemmille laitteille.

Nyt voit ladata sarjan ja nauttia binge-katselevista Netflix-alkuperäisistä tien päällä. Mutta ennen kuin siirryt hauskanpitoon, katsotaan kuinka voit ladata sisällön ensin.

 1. Ensimmäinen, käynnistä Netflix-sovellus iPadilla tai iPhonella ja kirjaudu tiliisi. Se on tietysti, jos et ole jo kirjautunut sisään.
 2. Tämä vie Netflixin pääsivulle. Nyt valitse elokuvasi tai esitys, jota haluat ladata.Netflix iPad
 3. Aivan otsikon oikealla puolella näet a “Ladata” kuvaketta. Se on kuin nuoli etelään päin.
 4. Sen jälkeen lataus alkaa. Muista, jos kyse on televisio-ohjelmasta, et voi ladata koko kautta, vain yksi jakso kerrallaan.
 5. Kun lataus alkaa, a etenemispyörä ottaa nuolen paikalleen.Lataa iPadilla
 6. Kun lataus on valmis, voit suoratoistaa sen missä tahansa olet, ilman Internet-yhteyttä.

Android

Androidin käytön aikana ohjelman lataaminen on yhtä helppoa kuin napauttamalla latauspainiketta ja antamalla Netflixin hoitaa loput. Tarvitset vain Internet-yhteyden ja tietyn voimassa olevan tilauksen. Jos omistat Androidin ja mietit silti, miten selata latausprosessia, sinun on tehtävä seuraava:

 1. Ensimmäinen, käynnistä Netflix-sovellus laitteellasi. Jos olet jo kirjautunut sisään, olet täällä.Netflix Androidin pääsivu
 2. Sen jälkeen, valitse esitys tai elokuva haluat ladata. Esimerkissäni aion käyttää Luciferia.Netflix Valitse Näytä
 3. Nyt paina latauskuvaketta se on sen jakson vieressä, jonka haluat saada.Netflix Paina Lataa-painiketta
 4. Lopuksi, tiedostosi on lataa osa.Tuotetta ladataan
 5. Odota, että se loppuu ja voit katsella offline-tilassa.

Windows PC

Voit katsella ohjelmia offline-tilassa Windows-tietokoneellasi, mutta et selaimessa ystäväni. Vaikka Netflix on suoratoistettavissa verkkoselaimen avulla, lataustoiminto on käytettävissä vain sovelluksen sisällä. Tilanteesta riippumatta, tämä on hieno uutinen PC-käyttäjille, jotka nauttivat sarjoistaan ​​ja elokuvistaan ​​14 ″ -näytöllä. Mene eteenpäin, hanki Netflix Windows -sovellus ja seuraa minun esimerkkiäni, sillä näytän sinulle tarkalleen kuinka ladata joitain nimikkeitä tulevalle matkallesi:

 1. Jos sinulla ei vielä ole sovellusta, mene Windows Storeen ja lataa se.
 2. Kirjaudu sisään Netflix-käyttöoikeustiedoillasi. Tämä vie sinut päänäyttöön.Netflix WIndows
 3. Nyt, valitse otsikko haluat ladata. Se on melko yksinkertaista, latauskuvake näkyy suoraan.
 4. Valitsin esimerkiksi Underworldin, siellä on Lataa-painike.Netflix Windows Lataa
 5. vihdoin, avaa valikko-osa näytön vasemmassa yläkulmassa, Valitse Omat lataukset, ja tarkista latauksen edistyminen.Napsauta Omat lataukset

Mac käyttöjärjestelmä

Valitettavasti kaikkien Apple-tuotteiden ei tarvitse olla niin onnekkaita tarjoamaan tällaista ominaisuutta Netflixin kanssa. Ongelma on siinä sovellusta ei edes ole ladattavissa Mac-laitteille. Aion kertoa sinulle tarkalleen miksi muutamassa sekunnissa. Toistaiseksi tässä on mitä sain, kun etsin Netflix-sovellusta Macilleni.Netflix-sovellus Mac

Ilmeisesti Netflix-sovellus kattaa vain iPhonen, iPadin ja Apple TV: n kun kyse on Applen tuotteista. On todella vaikea tietää miksi, mutta voin arvata muutamia syitä. Jotkut siitä voivat sisältää niin kutsutun tuotteiden lisensoinnin. Netflix uskoo suojaavansa sisältöä piratismilta. Et ehkä tiedä tätä, mutta sisällön virtauttaminen Macilla on erittäin helppoa sisällön laittoman valmistamisen avulla.

Sinun ei tarvitse edes ladata ohjelmaa katsellaksesi myöhemmin. Sinun tarvitsee vain asettaa tallennus haluamallesi videolle ja se on kaikki sinun. Okei, tiedän, että sinun täytyy käydä läpi koko video, ennen kuin voit saada sen, mutta eikö se ole seuraava paras asia? Saatuaksesi täydellisen työkalun videosi nauhoittamiseen, voit sitten tallentaa sen ja katsella milloin haluat offline-tilassa. Mielestäni juuri tästä syystä Netflix ei salli Mac-käyttäjien ladata sovellustaan.

En rohkaise tällaiseen toimintaan koska se on tekijänoikeuslakien vastaista. Joten jos olet Mac-käyttäjä, vain kiinni Netflixin verkkosivuilla streaming sen sisältöä laillisesti.

Netflix Smart Download

Tämä on tarkoitettu vain Android- ja iOS-käyttäjille. Siellä on ominaisuus nimeltään Älykkäät lataukset. Tämän vaihtoehdon ottaminen käyttöön voit poistaa jaksot, jotka olet tehnyt automaattisesti. Voit määrittää tietyn sarjan ja lisää jaksoja ladataan ilman, että osallistut prosessiin.

Sinun tarvitsee vain siirtyä Sovellusasetukset-kohtaan ja siirtää Smart Downloads -kytkin On-puolelle. Älykäs lataus

Ehdotan, että pidät vain Wi-Fi-osan päällä, koska älykäs lataus voi ladata useita jaksoja katsomasi mukaan. Jos katsot kuin 3 jaksoa, seuraavan kerran kun puhelin muodostaa yhteyden Internetiin, ne ovat poissa ja 3 muuta alkaa ladata.

Kuinka kauan lataus kestää?

Jos uskot, että omistat maailman, kun olet ladannut, ajattele uudelleen. Netflixin lataamilla nimikkeillä on rajoitettu aika ennen niiden vanhenemista latausosastostasi. Useimmiten ajastin käynnistyy, kun sinulla on alle 7 päivää katsoa elokuvaa tai ohjelmaa.

Tätä Netflixillä on sanottava heidän verkkosivuillaan:

”Kun olet ladannut otsikon laitteellesi, sinulla on rajoitettu aika katsoa sitä ennen sen voimassaolon päättymistä. Aika riippuu yksittäisistä lisensseistä ja voi vaihdella otsikoittain. Laitteistasi alle 7 päivässä vanhenevat osastot näyttävät NetFlix-sovelluksen Lataukset-sivulla jäljellä olevan ajan..

Joidenkin nimikkeiden voimassaoloaika päättyy 48 tuntia kun painat ensin play. Kun olet alkanut soittaa yhtä näistä nimikkeistä, näet kuinka monta tuntia sinulla on jäljellä Lataukset-sivulla. Voit katsella ladattua otsikkoa niin monta kertaa kuin haluat, ennen kuin se vanhenee. “

Yksi meitä ahdistava kysymys on: “Voisitko katsella ladattuja tiedostoja, vaikka tilauksesi olisi vanhentunut?” Olen aika varma vastaus on ei. Tarvitset aktiivisen käyttäjänimen ja salasanan päästäksesi sovellukseen. Ilman aktiivista tilausta, sinulta kielletään kaikki aiemmat oikeutesi.

Oletko uusi Netflixissä? Hanki tilaus

On harvinaista löytää ketään, jolla ei nykyään ole Netflix-tiliä. Kuitenkin, jos olet yksi niistä, Näin voit luoda Netflix-tilin:

 1. Ensin, mene Netflixin virallinen verkkosivusto ja napsauta “Kokeile 30 päivää ilmaiseksi” -painiketta.Tilaa ilmainen kokeilu
 2. Napsauta sen jälkeen seuraavalla sivulla “Katso suunnitelmat”.
 3. Sinulla on 3 suunnitelmaa valita. Jokaisella niistä on omat ominaisuutensa. Voit valita perustiedot ($ 8.99), standardi12,99 dollaria) tai palkkio ($ 15.99).Valitse suunnitelma
 4. Lähetä nyt sähköpostiosoite ja salasana luodaksesi tili.Netflix Lähetä sähköpostiosoite
 5. Valitse maksutapa. Sinulla on useita vaihtoehtoja, mukaan lukien Luotto- tai maksukortti (Visa, Mastercard, Amex tai Discover), PayPal, tai Netflix-lahjakortti.Valitse maksutapa
 6. Napauta lopuksi ”Aloita jäsenyys” ja sinusta tulee Netflixin uusin tilaaja.

Lisää otsikoita VPN: llä

Netflix-tilillä voit nauttia monenlaisista parhaista Netflix-alkuperäisistä, joita on koskaan olemassa. VPN: n avulla pääset kuitenkin päästä Netflixin koko amerikkalaiseen kirjastoon missä tahansa olisitkin. Vaikka suoratoistopalvelu on nykyään saatavana melkein kaikkialla, sen sisältökirjasto vaihtelee alueittain. 

Toisin sanoen se, mitä saat Yhdistyneessä kuningaskunnassa, on niin paljon erilaista kuin mitä saatat saada Ranskassa. Toistaiseksi Amerikan alue saa parhaan hyödyn Netflixistä. Mutta mikä tekee heistä parempia kuin sinä?

Sinunkin pitäisi pystyä katsomaan streaming-jättilän parhainta, kuten minkä tahansa muun amerikkalaisen. Siksi tarvitset VPN: n apua muuta sijaintiasi ja näyttävät selailevan internetiä Yhdysvaltain alueelta. Joten, ilman lisäohjeita, tässä on miten voit käyttää American Netflixiä kaikkialla maailmassa:

 1. Sinun on pakko aloittaa se kirjaudu VPN: llä, joka todella toimii Netflixin kanssa. Suosittelen lämpimästi ExpressVPN.
 2. Kun olet tilannut, lataa ja asenna VPN-sovellus yhteensopivalla laitteella. Löydät asiakkaita saatavana osoitteesta Android, iOS, PC, Mac sekä FireStick.
 3. Nyt, kirjaudu sisään VPN-tililläsi ja siirry palvelinluetteloon.
 4. Etsi yhdysvaltalainen palvelin ja napsauta yhteyden muodostaminen.
 5. Tuoda markkinoille Netflixin verkkosivusto tai sen oma sovellus.
 6. vihdoin, etsiä Star-Crossed. Jos otsikko on saatavana, sinulla on nyt US Netflix.

VPN suojaa henkilöllisyyttäsi kun selaat verkkoa piilottaa IP-osoitteesi. Ei vain, mutta kun olet muodostanut yhteyden VPN-palvelimeen, pääset salaa tietosi suojaamaan sitä kaikilta verkkohyökkäyksiltä, ​​jotka voivat kohdistua laitteeseesi. Vielä hämmentynyt etkä voi ymmärtää mitä VPN-palveluntarjoajaa käyttää? Älä huoli, sain takaisin. Jotta voit käyttää American Netflixiä Yhdysvaltojen ulkopuolella, sinun on käytettävä yhtä näistä Netflixin parhaat VPN: t.

Kuinka ladata Netflix-sisältö offline-katselua varten – viimeiset ajatukset

Sisällön suoratoisto tien päällä ei ole koskaan ollut näin helppoa Netflixin avulla. Nyt voit itse ladata elokuvia ja ohjelmia Netflixistä katsellaksesi offline-tilassa. Seuraa vain tätä kattavaa opasta ja olet oikealla tiellä. Nauttia.