Kuinka Netflix estää VPN: n ja kuinka ohittaa Netflix VPN Ban

Oletko koskaan miettinyt, kuinka Netflix estää VPN: n ja onko edelleen mahdollista ohittaa Netflix VPN-kielto? Tänä digitaaliaikana televisio on vähentynyt suosio ja tiensä muihin viihdemuotoihin. Jos et ole television tarkkailija, mutta et voi myöskään elää ilman päivittäistä annostasi ohjelmia, Netflixin on oltava erittäin korkea prioriteettiluettelossasi. Niille yksinoikeudellisille ohjelmille ja elokuville, joita ei tule televisiossa, Netflix on mennä määränpäähän. Se sattuu olemaan tärkeä lähde nuoremmalle sukupolvelle.


Yksi Netflixin parhaista esityksistä on House of Cards. Tämä show perustuu poliittiseen avioliittoon kahden sosiopaatin ja moraalittomien ihmisten (tai hirviöiden) kanssa, jotka ovat eturintamassa. He välittävät vain itsestään ja kuka tahansa, joka seisoo tiensä ääressä, tapetaan joko kirjaimellisesti tai kuviollisesti.

Kuinka Netflix estää VPN: n ja kuinka ohittaa Netflix Ban

Kuinka Netflix estää VPN: n ja kuinka ohittaa Netflix Ban

Netflix on aluerajoitettu

Mutta yksi suuri Netflixin haittapuoli on, että se on aluekohtainen. Joten jos olet Intiassa, et pääse American Netflixiin, tai jos olet Yhdysvalloissa, et voi katsella Netflix UK: ta. Tarkkailet vain sitä, mitä maassasi on käytettävissä.

Tietysti tähän tapaan oli olemassa kiertotapoja, kunnes Netflix tuli fiksuksi ja aloitti VPN: n estämisen, joka salaa IP-osoitteet. Nyt katsojat ovat jumissa katsomassa jälleen alueellista Netflixiä.

Eikö ole mitään keinoa ohittaa tätä uhkaa?

Lue lisätietoja.

Mikä on Netflix?

Netflix on vuonna 1997 perustettu amerikkalainen viihdeyritys ja suoratoistopalvelu, vaikka sen suosio on viime aikoina kasvanut, koska palvelu on nyt saatavana ympäri maailmaa. Netflix-tilauksen avulla katsojat voivat katsella yksinoikeudella palkittuja televisio-ohjelmia, elokuvia ja dokumenttielokuvia Internet-yhteydellä varustetuista laitteista tietokoneesta älypuhelimeen tablet-laitteeseen Smart TV: hen.

Ainoa ongelma on, että Netflix tarjoaa maakohtaisia ​​palveluita. Joten jos haluat katsoa muissa maissa saatavia esityksiä, et voi. Mutta on olemassa tapoja kiertää se yksinkertaisesti käyttämällä VPN-palvelua. Vaikka VPN-palvelut voivat saada sinut käyttämään Netflixiä toisesta maasta, kun yrität katsoa ohjelmaa, saat seuraavan virheen:

‘Vaikuttaa siltä, ​​että käytät estäjää tai välityspalvelinta. Sammuta kaikki nämä palvelut ja yritä uudelleen. “

Miksi näin tapahtuu??

VPN-palvelu salaa IP-osoitteesi ja pitää selausistunnosi yksityisenä. Tämä oli edullinen tapa ohittaa Netflixin pääsynhallinta viime aikoihin saakka, kun suoratoistopalvelu aloitti VPN-verkkojen havaitsemisen ja estämisen.

Netflix toimii erillisenä kokonaisuutena kussakin maassa, koska kun se ostaa elokuvan oikeudet, sen on tehtävä erillinen sopimus jokaisesta maasta. Siksi on laillisesti velvoitettava rajoittamaan rajatylittävää pääsyä.

VPN-palvelun käyttäminen tämän rajoituksen ohittamiseksi on tietyssä määrin laitonta. Netflix hallitsee tiukasti VPN-verkkoja, ja se pystyy helposti tunnistamaan ja estämään nämä välityspalvelimet. Se ei ole estänyt ihmisiä yrittämästä keksiä muita kiertotapoja. Aina Netflix estää yhden kiertotavan, VPN-palvelut keksivät toisen.

Kuinka ohittaa Netflix VPN -pankki sitten?

Tilaajille on kaksi vaihtoehtoa: Katso vain, mitä maassasi on käytettävissä, tai käytä VPN-palvelua, joka toimii edelleen. Kiinni ensimmäiseen vaihtoehtoon on parempi, koska et koskaan tiedä milloin Netflix estää VPN: n.

Jos olet kiinnostunut toisesta vaihtoehdosta, tässä on luettelo VPN-palveluista, jotka toimivat edelleen Netflixissä.

ExpressVPN: Tämän nopean ja luotettavan VPN-palvelun avulla voit käyttää Netflix USA: ta, Netflix Kanadaa ja Netflix Saksaa.

PrivateVPN: Tässä ruotsalaisessa VPN-palvelussa on palvelimia ympäri maailmaa, joiden avulla voit käyttää jopa 13 eri Netflix-aluetta.

StrongVPN: Toisin kuin nimi osoittaa, tämä on upea VPN-palveluntarjoaja, jos haluat käyttää amerikkalaista ja brittiläistä Netflixiä. Se tarjoaa nopeaa ja yleistä VPN-palvelua.

BulletVPN: Tämä VPN-palvelu on täydellinen ihmisille, jotka haluavat siirtyä American Netflixiin Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Mitä Netflix tekee siitä?

Viimeksi kuullut, Netflix pyrkii ratkaisemaan tämän ongelman tarjoamalla globaalin pääsyn ympäri maailmaa, joten tilaajien ei tarvitse turvautua VPN: ään tai muihin menetelmiin muiden maiden ohjelmien katseluun. Jos tämä asia onnistuu, ihmisillä voisi olla täysi pääsy kaikkiin Netflix-ohjelmien esityksiin riippumatta siitä, missä maassa he olivat. Ainakin toistaiseksi kaikki Netflix-alueet eivät tarjoa samaa sisältöä..

Kuinka ohittaa Netflix VPN Ban – lopullinen sana

Kunnes Netflix ei löydä laillista tapaa ratkaista tämä ongelma, ei ole muuta tapaa käyttää Netflixiä muilla alueilla paitsi edelleen toimivien VPN-palveluiden avulla. Kun valitset VPN: tä, varmista, että Netflix ei ole estänyt niitä. Useimmat VPN-palveluntarjoajat valehtelevat siitä saadakseen sinut ostamaan heidän palvelunsa. Kun katsot rajoittamatonta Netflixiä VPN: n kautta, tee kotitehtäväsi ennen kuin hyppäät vaunuun.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map