Τρόπος λήψης περιεχομένου Netflix για προβολή εκτός σύνδεσης

Εχεις δοκιμασει Η προβολή εκτός σύνδεσης του Netflix? Εάν όχι, θα πρέπει να ξεκινήσετε αμέσως, καθώς σας εξοικονομεί πολύ χρόνο και βοηθά στην αποφυγή ξαφνικών προβλημάτων σύνδεσης κατά τη ροή. Σε περίπτωση που δεν ξέρετε πώς να το κάνετε, επιτρέψτε μου να σας δείξω πώς μπορείτε να κατεβάσετε περιεχόμενο Netflix χωρίς κόπο.


Τρόπος λήψης περιεχομένου Netflix για προβολή εκτός σύνδεσης

Τρόπος λήψης περιεχομένου Netflix για προβολή εκτός σύνδεσης

Η προβολή εκτός σύνδεσης του Netflix – Μια γρήγορη εισαγωγή

Εάν δεν το γνωρίζετε ακόμη, το Netflix μας έχει παρουσιάσει σε ένα νέο επιλογή προβολής εκτός σύνδεσης. Αυτό το χαρακτηριστικό σας επιτρέπει κατεβάστε τις ταινίες ή τις τηλεοπτικές εκπομπές σας και να τα παρακολουθήσετε εκτός σύνδεσης αργότερα.

Δυστυχώς, αυτή η λειτουργία συνοδεύεται από μερικούς περιορισμούς, καθώς δεν επιτρέπεται η λήψη όλων των διαθέσιμων τίτλων στη βιβλιοθήκη. Υπάρχουν μερικές επιλεγμένες εκπομπές και ταινίες που υπόκεινται σε λήψη, ενώ άλλες είναι διαθέσιμες μόνο για ροή.

Δεδομένου ότι ορισμένες ταινίες και εκπομπές που δεν είναι πρωτότυπα καλύπτονται από αυτήν τη λειτουργία, το κανάλι ενδέχεται να προσθέτει περισσότερους τίτλους στη λειτουργία λήψης νωρίτερα από ό, τι νομίζετε.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι το Οι ταινίες και οι τηλεοπτικές εκπομπές που κατεβάσατε δεν θα είναι διαθέσιμες για προβολή εκτός της εφαρμογής Netflix. Αυτό σημαίνει εσένα δεν θα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής της συσκευής σας ή σε εφαρμογές τρίτων.

Αν βρίσκεστε στο “Δίνοντας” ατμόσφαιρα, επιτρέψτε μου να σας το πω δυστυχώς, Το Netflix δεν σας επιτρέπει να μοιράζεστε αυτό που κατεβάσατε με τους φίλους σου. Ακόμα και αν χρησιμοποιούν την εφαρμογή, τα αρχεία δεν εμφανίζονται στο σύστημα αρχείων και δεν περιλαμβάνουν επιλογή κοινής χρήσης.

Τέλος, αυτό το σημείο είναι πολύ σημαντικό αν κάνετε συνεχή λήψη. Η προτεραιότητα της λήψης δεν ισχύει στην υπηρεσία του καναλιού. Η παύση των λήψεων θα σταματήσει τα πάντα. Δεν μπορείτε να επιλέξετε μία λήψη για παύση ενώ τελειώνετε με το άλλο.

Τρόπος λήψης περιεχομένου Netflix στη συσκευή σας

Με το πάτημα ενός κουμπιού ή με ένα πάτημα στην οθόνη, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές και ταινίες οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Δεν χρειάζεστε καν σύνδεση στο Διαδίκτυο για να το κάνετε. Απλώς κατεβάστε τον τίτλο Netflix πίσω στο σπίτι και μεταβείτε όπου θέλετε με μια λίστα με διασκεδαστικούς τίτλους για το δρόμο. Αλλά αν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε, πώς θα απολαύσετε την εξαιρετική λειτουργία του Netflix; Γι ‘αυτό είσαι εδώ στην πρώτη θέση. Ας ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε περιεχόμενο Netflix για προβολή εκτός σύνδεσης.

iPhone / iPad

Έχοντας ένα iPad είναι η καλύτερη επιλογή για ροή περιεχομένου Netflix που έχετε κατεβάσει. Πρώτον, η οθόνη είναι αξιοπρεπής για παρακολούθηση σε αεροπλάνο, αυτοκίνητο ή οπουδήποτε. Εκτός από αυτό, τα iPads είναι γνωστό ότι είναι μακράς διαρκείας όταν μιλάμε για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Τόσο τα iPad όσο και τα iPhone μοιράζονται την ίδια εφαρμογή με τις ίδιες δυνατότητες. Επομένως, αυτό το μέρος προορίζεται και για τις δύο συσκευές.

Τώρα, μπορείτε να κατεβάσετε μια σειρά και να απολαύσετε τα πρωτότυπα Netflix στο δρόμο. Αλλά προτού ξεκινήσετε τη διασκέδαση, ας δούμε πώς μπορείτε να κατεβάσετε πρώτα το περιεχόμενο.

 1. Πρώτα, ξεκινήστε την εφαρμογή Netflix στο iPad ή το iPhone σας και Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Αυτό φυσικά αν δεν έχετε ήδη συνδεθεί.
 2. Αυτό θα σας μεταφέρει στην κύρια σελίδα του Netflix. Τώρα επιλέξτε την ταινία ή την εκπομπή που θέλετε να κατεβάσετε.IPad Netflix
 3. Ακριβώς στα δεξιά του τίτλου, θα δείτε ένα “Κατεβάστε” εικόνισμα. Είναι σαν ένα βέλος που βλέπει νότια.
 4. Μετά από αυτό, θα ξεκινήσει η λήψη σας. Θυμηθείτε, αν πρόκειται για τηλεοπτική εκπομπή, δεν μπορείτε να κάνετε λήψη ολόκληρης της σεζόν, μόνο ένα επεισόδιο κάθε φορά.
 5. Όταν ξεκινήσει η λήψη, α ο τροχός προόδου θα πάρει τη θέση του βέλους.Λήψη στο iPad
 6. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, μπορείτε να τη μεταδώσετε σε ροή οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε χωρίς την ανάγκη σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Android

Κατά τη χρήση του Android, η λήψη μιας εκπομπής είναι τόσο εύκολη όσο πατώντας το κουμπί λήψης και αφήνοντας το Netflix να χειριστεί τα υπόλοιπα. Χρειάζεστε απλώς μια σύνδεση στο Διαδίκτυο και μια έγκυρη συνδρομή φυσικά. Εάν διαθέτετε Android και εξακολουθείτε να αναρωτιέστε πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε στη διαδικασία λήψης, ακολουθήστε τι πρέπει να κάνετε:

 1. Πρώτα, ξεκινήστε την εφαρμογή Netflix στη συσκευή σας. Εάν είστε ήδη συνδεδεμένοι, εδώ θα βρίσκεστε.Κύρια σελίδα του Netflix Android
 2. Μετά από αυτό, επιλέξτε την εκπομπή ή την ταινία θέλετε να κατεβάσετε. Στο παράδειγμά μου, θα χρησιμοποιήσω τον Lucifer.Επιλογή Εμφάνιση Netflix
 3. Τώρα πατήστε το εικονίδιο λήψης δίπλα στο επεισόδιο που θέλετε να λάβετε.Netflix Πατήστε το κουμπί Λήψη
 4. Τέλος, το αρχείο σας βρίσκεται στο ενότητα λήψης.Το στοιχείο σας κατεβάζει
 5. Περιμένετε να τελειώσει και μπορείτε να παρακολουθήσετε σε λειτουργία εκτός σύνδεσης.

Υπολογιστής με Windows

Μπορείτε να παρακολουθήσετε εκπομπές εκτός σύνδεσης στον υπολογιστή σας με Windows, αλλά όχι στο πρόγραμμα περιήγησης των φίλων μου. Παρόλο που το Netflix είναι διαθέσιμο για ροή χρησιμοποιώντας πρόγραμμα περιήγησης ιστού, η λειτουργία λήψης ισχύει μόνο εντός της εφαρμογής. Ανεξάρτητα από την κατάσταση, αυτό είναι υπέροχο νέο για χρήστες υπολογιστών που απολαμβάνουν τις σειρές και τις ταινίες τους σε οθόνη 14 ιντσών. Προχωρήστε, αποκτήστε την εφαρμογή Netflix Windows και ακολουθήστε το προβάδισμά μου καθώς θα σας δείξω ακριβώς πώς να κατεβάσετε μερικούς τίτλους για το επερχόμενο οδικό σας ταξίδι:

 1. Εάν δεν έχετε ήδη την εφαρμογή, μεταβείτε στο Windows Store και κατεβάστε το.
 2. Συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας στο Netflix. Αυτό θα σας οδηγήσει στην κύρια οθόνη.Netflix WIndows
 3. Τώρα, επιλέξτε τον τίτλο θέλετε να κατεβάσετε. Είναι πολύ απλό, το εικονίδιο λήψης θα είναι άμεσα ορατό.
 4. Επέλεξα το Underworld ως παράδειγμα, υπάρχει το κουμπί λήψης.Λήψη Netflix Windows
 5. Τελικά, ανοίξτε την ενότητα μενού στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης, επιλέξτε Οι λήψεις μου, και ελέγξτε την πρόοδο λήψης.Κάντε κλικ στο Οι λήψεις μου

Mac OS

Δυστυχώς, δεν ήταν όλα τα προϊόντα της Apple τόσο τυχερά που προσφέρουν μια τέτοια δυνατότητα με το Netflix. Το πρόβλημα είναι ότι η εφαρμογή δεν υπάρχει καν για λήψη σε συσκευές Mac. Θα σας πω ακριβώς γιατί σε λίγα δευτερόλεπτα. Προς το παρόν, αυτό είναι που πήρα όταν έψαξα για την εφαρμογή Netflix για το mac μου.Εφαρμογή Netflix Mac

Προφανώς, το Η εφαρμογή Netflix καλύπτει μόνο iPhone, iPad και Apple TV όταν πρόκειται για προϊόντα της Apple. Είναι πραγματικά δύσκολο να γνωρίζω γιατί, αλλά μπορώ να μαντέψω μερικούς λόγους. Μερικά από αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν αυτό που αποκαλούμε αδειοδότηση προϊόντων. Το Netflix πιστεύει ότι προστατεύει το περιεχόμενό του από την πειρατεία. Ίσως να μην το γνωρίζετε αυτό, αλλά η ροή περιεχομένου σε Mac καθιστά πολύ εύκολο να πειρατικό περιεχόμενο.

Δεν χρειάζεται καν να κατεβάσετε την εκπομπή για να παρακολουθήσετε αργότερα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ορίσετε μια εγγραφή για το βίντεο που θέλετε και είναι όλα δικά σας. Εντάξει, ξέρω ότι πρέπει να περάσετε ολόκληρο το βίντεο για να το έχετε, αλλά δεν είναι αυτό το επόμενο καλύτερο πράγμα; Αφού αποκτήσετε το τέλειο εργαλείο για την εγγραφή του βίντεό σας, μπορείτε να το αποθηκεύσετε και να το παρακολουθήσετε όποτε θέλετε σε λειτουργία εκτός σύνδεσης. Κατά τη γνώμη μου, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Netflix δεν επιτρέπει στους χρήστες Mac να κάνουν λήψη της εφαρμογής τους.

Δεν ενθαρρύνω μια τέτοια ενέργεια επειδή αντιβαίνει στους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. Έτσι, εάν είστε χρήστης Mac, απλά κολλήστε στον ιστότοπο του Netflix για να μεταδώσετε νόμιμα το περιεχόμενό του.

Έξυπνη λήψη Netflix

Αυτό είναι μόνο για χρήστες Android και iOS. Υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται Έξυπνες λήψεις. Η ενεργοποίηση αυτής της επιλογής θα σας επιτρέψει να διαγράψετε αυτόματα τα επεισόδια με τα οποία έχετε τελειώσει. Μπορείτε να ρυθμίσετε μια συγκεκριμένη σειρά και θα λάβετε περισσότερα επεισόδια χωρίς να λάβετε μέρος στη διαδικασία.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις εφαρμογής και να σύρετε το διακόπτη των Έξυπνων λήψεων στην πλευρά “Ενεργό”. Έξυπνη λήψη

Σας προτείνω να διατηρήσετε ενεργό το τμήμα “Μόνο Wi-Fi”, καθώς η Έξυπνη λήψη μπορεί να πραγματοποιήσει λήψη πολλών επεισοδίων ανάλογα με το τι παρακολουθείτε. Εάν παρακολουθήσετε binge σαν 3 επεισόδια, την επόμενη φορά που το τηλέφωνό σας συνδεθεί στο Διαδίκτυο, θα εξαφανιστούν και 3 άλλοι θα ξεκινήσουν τη λήψη.

Πόσο διαρκεί μια λήψη?

Εάν πιστεύετε ότι αυτό ανήκε στον κόσμο μόλις ολοκληρώσετε τη λήψη σας, ξανασκεφτείτε το. Οι τίτλοι λήψης του Netflix έχουν περιορισμένο χρονικό διάστημα προτού λήξουν από την ενότητα λήψης. Κυρίως, ο χρονοδιακόπτης θα ξεκινήσει όταν το έχετε λιγότερο από 7 ημέρες για να παρακολουθήσετε μια ταινία ή μια εκπομπή.

Αυτό λέει το Netflix στον ιστότοπό του:

«Αφού κατεβάσετε έναν τίτλο στη συσκευή σας, έχετε περιορισμένο χρονικό διάστημα για να τον παρακολουθήσετε πριν λήξει. Ο χρόνος εξαρτάται από μεμονωμένες άδειες και μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τίτλο. Οι τίτλοι που λήγουν από τη συσκευή σας σε λιγότερο από 7 ημέρες θα εμφανίσουν το χρόνο που απομένει στη σελίδα Λήψεις της εφαρμογής Netflix.

Ορισμένοι τίτλοι θα λήξουν 48 ώρες αφού πρώτα πατήσετε αναπαραγωγή. Μόλις ξεκινήσετε να παίζετε έναν από αυτούς τους τίτλους, θα δείτε πόσες ώρες απομένουν στη σελίδα Λήψεις. Μπορείτε να παρακολουθήσετε έναν τίτλο που έχετε κατεβάσει όσες φορές θέλετε πριν λήξει. “

Ένα άλλο ερώτημα που μας στοιχειώνει είναι: “Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα ληφθέντα αρχεία, ακόμη και αν η συνδρομή σας έχει λήξει;” Είμαι σίγουρος η απάντηση είναι όχι. Χρειάζεστε ένα ενεργό όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης για να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή. Χωρίς ενεργή συνδρομή, θα σας στερηθούν όλα τα προνόμια που κάποτε είχατε.

Είστε νέοι στο Netflix; Λάβετε συνδρομή

Είναι σπάνιο να βρείτε κάποιον που δεν διαθέτει λογαριασμό Netflix στις μέρες μας. Ωστόσο, εάν είστε ένας από αυτούς, Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Netflix:

 1. Πρώτα, πηγαίνετε στο Ο επίσημος ιστότοπος του Netflix και κάντε κλικ στο κουμπί “Δοκιμάστε 30 ημέρες δωρεάν”.Εγγραφείτε για δωρεάν δοκιμή
 2. Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο “Δείτε τα σχέδια” στην επόμενη σελίδα.
 3. Έχετε 3 σχέδια για να διαλέξετε. Κάθε ένα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Μπορείτε να διαλέξετε Βασικός (8,99 $), Πρότυπο12,99 $) ή Ασφάλιστρο (15,99 $).Επιλέξτε ένα σχέδιο
 4. Τώρα, υποβάλετε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.Netflix Υποβάλετε το email σας
 5. Επιλέξτε μέθοδο πληρωμής. Έχετε πολλές επιλογές όπως Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (Visa, Mastercard, Amex ή Discover), PayPal, ή Δωροκάρτα Netflix.Επιλέξτε Τρόπος πληρωμής
 6. Τέλος, πατήστε το “Έναρξη ιδιότητας μέλους” και θα γίνετε ο νεότερος συνδρομητής του Netflix.

Περισσότεροι τίτλοι με ένα VPN

Με έναν λογαριασμό Netflix, μπορείτε να αξιοποιήσετε μια μεγάλη ποικιλία από τα καλύτερα πρωτότυπα Netflix που υπάρχουν ποτέ. Ωστόσο, με ένα VPN, θα φτάσετε αποκτήστε πρόσβαση στην πλήρη αμερικανική βιβλιοθήκη του Netflix όπου κι αν βρίσκεστε. Αν και η υπηρεσία ροής είναι διαθέσιμη σχεδόν παντού στις μέρες μας, Η βιβλιοθήκη περιεχομένου της ποικίλλει από περιοχή σε περιοχή. 

Με άλλα λόγια, αυτό που παίρνετε στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που μπορείτε να πάρετε στη Γαλλία. Μέχρι στιγμής, το Η αμερικανική περιοχή έχει το καλύτερο από αυτό που προσφέρει το Netflix. Αλλά τι τους κάνει καλύτερους από εσάς?

Και εσείς θα πρέπει να μπορείτε να παρακολουθείτε το καλύτερο που υπάρχει στον γίγαντα συνεχούς ροής όπως κάθε άλλος Αμερικανός. Γι ‘αυτό χρειάζεστε τη βοήθεια ενός VPN αλλάξτε την τοποθεσία σας και φαίνεται να περιηγείστε στον Ιστό από την περιοχή των ΗΠΑ. Έτσι, χωρίς άλλη παραλλαγή, δείτε πώς μπορείτε αποκτήστε πρόσβαση στο American Netflix οπουδήποτε στον κόσμο:

 1. Για να το ξεκινήσετε, πρέπει εγγραφείτε με ένα VPN που λειτουργεί πραγματικά με το Netflix. Συστήνω ανεπιφύλακτα ExpressVPN.
 2. Αφού εγγραφείτε, κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή VPN σε συμβατή συσκευή. Θα βρείτε διαθέσιμους πελάτες Android, iOS, PC, Mac, καθώς και FireStick.
 3. Τώρα, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας VPN και κατευθυνθείτε στη λίστα διακομιστών.
 4. Βρείτε έναν διακομιστή ΗΠΑ και πατήστε connect.
 5. Εκτόξευση Ο ιστότοπος του Netflix ή του αποκλειστική εφαρμογή.
 6. Τελικά, αναζήτηση για Star-Crossed. Εάν ο τίτλος είναι διαθέσιμος, έχετε πλέον Netflix ΗΠΑ.

Ένα VPN προστατεύει την ταυτότητά σας όταν περιηγείστε στον ιστό έως απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας. Όχι μόνο αυτό, αλλά όταν είστε συνδεδεμένοι σε έναν διακομιστή VPN, θα φτάσετε κρυπτογραφήστε τα δεδομένα σας να το προστατεύετε από οποιαδήποτε επίθεση στον κυβερνοχώρο που ενδέχεται να στοχεύει τη συσκευή σας. Ακόμα μπερδεμένος και δεν μπορώ να καταλάβω ποιος πάροχος VPN θα χρησιμοποιήσει; Μην ανησυχείς, πήρα την πλάτη σου. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο American Netflix εκτός των ΗΠΑ, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα από αυτά κορυφαία VPN για το Netflix.

Τρόπος λήψης περιεχομένου Netflix για προβολή εκτός σύνδεσης – Τελικές σκέψεις

Η ροή περιεχομένου εν κινήσει δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη με το Netflix. Τώρα, μπορείτε να κατεβάσετε ταινίες και εκπομπές από το Netflix για παρακολούθηση εκτός σύνδεσης. Απλώς ακολουθήστε αυτόν τον ολοκληρωμένο οδηγό και θα είστε στο σωστό δρόμο. Απολαμβάνω.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map