Πώς να παρακολουθήσετε το αμερικανικό Netflix στα ΗΑΕ (Ντουμπάι Αμπού Ντάμπι)

Το Netflix κυκλοφόρησε μόλις στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Αραβικές χώρες αρέσει ΗΑΕ, Σαουδική Αραβία, Αίγυπτος, Συρία, Λίβανος, Ιορδανία, Μαρόκο, Αλγερία και Τύνιδες μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση στο Netflix τώρα. Ωστόσο, έχοντας ελέγξει τις ταινίες που είναι διαθέσιμες στο Netflix UAE, είναι ασφαλές να πούμε ότι η επιλογή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών που είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή για ροή αφήνει πολλά να είναι επιθυμητά. Ευτυχώς, υπάρχει μια γρήγορη επιδιόρθωση που σας επιτρέπει αλλάξτε την περιοχή Netflix και καταργήστε τον αποκλεισμό του American Netflix στα ΗΑΕ. Το VPN και το έξυπνο διακομιστή μεσολάβησης DNS προσφέρουν μια λύση που σας επιτρέπει να το κάνετε εναλλαγή της χώρας σας στο Netflix και αποκτήστε πρόσβαση σε χιλιάδες περισσότερες ταινίες στο Netflix.


Πώς να ξεμπλοκάρετε και να παρακολουθήσετε το American Netflix στο διακομιστή μεσολάβησης DNS UAE VPN

Τρόπος κατάργησης αποκλεισμού & Παρακολουθήστε το American Netflix στο διακομιστή μεσολάβησης DNS UAE VPN

Πώς να παρακολουθήσετε το αμερικανικό Netflix στα ΗΑΕ με VPN

Πριν από την κυκλοφορία του Netflix στα ΗΑΕ, θα λάβετε ένα μήνυμα που ανέφερε ότι το Netflix δεν έχει έρθει ακόμη σε αυτό το μέρος του κόσμου. Τώρα, όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο Netflix, μπορείτε να εγγραφείτε για Λογαριασμός Netflix Emirate. Ο ίδιος λογαριασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για wσε άλλες περιοχές του Netflix συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά, της Αυστραλίας ή της Ισπανίας. Προς την αλλάξτε την περιοχή Netflix σε Αμερικανικά, πρέπει να πλαστογραφήστε / αποκρύψτε την τοποθεσία σας στο διαδίκτυο. Μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας VPN. Το VPN σάς επιτρέπει να καταργήσετε τον αποκλεισμό όλων των περιοχών Netflix.

 • Σύνδεση με έναν αμερικανικό διακομιστή VPN κατάργηση αποκλεισμού Netflix ΗΠΑ, HBO GO, Hulu, Showtime, Crackle, και άλλο περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί από γεωμπλοκάρισμα.
 • Το VPN καταργεί επίσης τον αποκλεισμό άλλων ιστότοπων που ενδέχεται να αποκλειστούν τοπικά στο Ντουμπάι ή στο Αμπού Ντάμπι.
 • Για να επιστρέψετε στο Netflix UAE, απλώς αποσυνδέστε τον διακομιστή VPN στον οποίο είστε συνδεδεμένοι.
 • Το VPN μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί iPhone, iPad, Android, PC, ή Μακ ακόμα κι αν δεν είστε τόσο τεχνολογικοί χάρη στις εφαρμογές VPN.

Για να δοκιμάσετε το VPN, εγγραφείτε με ExpressVPN. Το ExpressVPN έχει Διακομιστές VPN σε 78 διαφορετικές χώρες συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Αυστραλίας, του Καναδά και του Ηνωμένου Βασιλείου, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό όλων αυτών των περιοχών Netflix. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τους τρεις κορυφαίους παρόχους VPN κατάργηση αποκλεισμού του American Netflix στα ΗΑΕ.

Σύνδεσμος παροχέα RankVPN
τάξηvpn-πάροχος
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Εφαρμογές για όλες τις συσκευές σας
 • 24/7 Ζωντανή υποστήριξη
 • Αποκλειστική έκπτωση 49%!

Επισκεφτείτε το ExpressVPN

τάξηvpn-πάροχοςΕπισκεφτείτε το BulletVPN
τάξηvpn-πάροχοςΕπισκεφτείτε το NordVPN
4vpn-πάροχοςΕπισκεφτείτε το Surfshark

Πώς να καταργήσετε τον αποκλεισμό Netflix ΗΠΑ στα ΗΑΕ χρησιμοποιώντας το Smart DNS Proxy

Εκσυγχρονίζω: Το Unlocator δεν λειτουργεί πλέον με το American Netflix. Χρησιμοποιήστε το ExpressVPN για να αποκτήσετε το Netflix USA στα ΗΑΕ.

Η αλλαγή περιοχών Netflix και η απεμπλοκή γεωγραφικών περιορισμών ιστότοπων μπορεί επίσης να γίνει χρησιμοποιώντας έξυπνους διακομιστές μεσολάβησης DNS. Οι περιοχές Netflix, καθώς και τα άλλα κανάλια ροής που μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό, καθορίζονται από την υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Smart DNS που χρησιμοποιείτε. Το Unlocator, για παράδειγμα, υποστηρίζει αυτήν τη στιγμή την κατάργηση αποκλεισμού 28 διαφορετικών περιοχών Netflix.

 • Μπορείς εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή Unlocator – Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα.
 • Αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας Unlocator, ακολουθήστε τους οδηγούς εγκατάστασης και τα βίντεο για να διαμορφώσετε το Unlocator DNS στη συσκευή ροής σας. Υποστηρίζονται σχεδόν όλες οι συσκευές. Ο κατάλογος περιλαμβάνει Υπολογιστές, Mac, Android, iPhone, iPad, Apple TV, Amazon Fire TV, Chromecast, Roku, Smart TV, PS3, PS4 και Xbox.
 • Σε αντίθεση με ένα VPN, η επισκεψιμότητά σας δεν είναι κρυπτογραφημένη κατά τη χρήση του Smart DNS. Το αρνητικό είναι ότι ούτε η ταχύτητα του Διαδικτύου σας είναι αμετάβλητη.
 • Πολλοί ISP Emirate χρησιμοποιούν παραβίαση DNS ή διαφανείς διακομιστές μεσολάβησης. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να μην μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πλήρως το Smart DNS και θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιήσετε το VPN για να καταργήσετε τον αποκλεισμό του Netflix ΗΠΑ στα ΗΑΕ.

Συνολικά, μπορείτε να ξεκλειδώσετε περισσότερα από 218 κανάλια ροής χρησιμοποιώντας Μη εντοπιστής. Η λίστα των υποστηριζόμενων καναλιών περιλαμβάνει Netflix, HBO GO, Showtime, Hulu, Crackle, ABC, BBC iPlayer, ITV και Sky GO.

Παρακολουθήστε το American Netflix στα ΗΑΕ με VPN vs Smart DNS Proxy

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι ISP στη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένου του Εμιράτου, χρησιμοποιούν διαφανείς διακομιστές μεσολάβησης, χρησιμοποιώντας VPN προς την αλλάξτε την περιοχή Netflix είναι πιθανώς πιο προτεινόμενο. Δεδομένου του γεγονότος Το Unlocator προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών, δεν έχετε τίποτα να χάσετε αν θέλετε να δοκιμάσετε κατάργηση αποκλεισμού του American Netflix στα ΗΑΕ χρησιμοποιώντας έξυπνο DNS.

σχετικές αναρτήσεις

 • Πώς να εγκαταστήσετε το ExpressVPN στο Kodi Android TV Box

  Πώς να εγκαταστήσετε το ExpressVPN σε Android TV Box

  1 σχόλιο | 12 Οκτ 2017

 • Πώς να παρακολουθήσετε το Telecinco εκτός της Ισπανίας

  Πώς να παρακολουθήσετε το Telecinco εκτός της Ισπανίας

  Χωρίς σχόλια | 24 Αυγ 2018

 • Πώς να παρακολουθήσετε J Sports εκτός Ιαπωνίας

  Πώς να παρακολουθήσετε J Sports εκτός Ιαπωνίας

  Χωρίς σχόλια | 10 Αυγ 2018

 • Πώς να εγκαταστήσετε το Netflix στο Kodi 17 Krypton

  Πώς να εγκαταστήσετε το Netflix στο Kodi?

  28 Σχόλια | 27 Μαρ 2017

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Κάρολος

Συσκευές ροής geek. Ενδιαφέρεστε για κάθε μικρό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για την παράκαμψη των περιφερειακών περιορισμών. Ένας άπληστος πιστός στο δικαίωμα προστασίας του διαδικτυακού απορρήτου. Ο Charles έχει επίσης ελέγξει πολλούς παρόχους υπηρεσιών VPN και ξέρει πώς να διαχωρίσει τα καλά μήλα από τα κακά.