Πώς να αποκτήσετε το αμερικανικό Netflix στο Apple TV εκτός ΗΠΑ

Εάν είστε ιδιοκτήτης ενός Apple TV και ζουν έξω από τις ΗΠΑ, μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι το δικό σας Netflix βιβλιοθήκη δεν είναι η βιβλιοθήκη που περιμένατε από καιρό. Αυτό συμβαίνει επειδή εμφανίζεται η βιβλιοθήκη Netflix 10 φορές λιγότερο περιεχόμενο από την αμερικανική βιβλιοθήκη Netflix.


Τώρα, ποια θα μπορούσε να είναι μια καλύτερη προσθήκη στο Apple TV σας από τη ροή του Netflix στις ΗΠΑ; Ενώ μπορεί να το πιστεύετε αυτό Το American Nexflix δεν είναι προσβάσιμο εκτός ΗΠΑ, κάνετε λάθος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο τρόπους για να αποκτήσετε το American Netflix στο Apple TV σας στο εξωτερικό και θα σας πω όλα αυτά τα δύο εργαλεία παρακάτω.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας εξηγήσω πώς μπορείτε αλλάξτε την περιοχή Netflix για να λάβετε τη ροή έκδοσης των ΗΠΑ στο Apple TV σας. 

Παρακολουθήστε το American Netflix στο Apple TV

Παρακολουθήστε το American Netflix στο Apple TV

Παρακολουθήστε το American Netflix στο Apple TV – The Intro

Για να αποκτήσετε το Netflix US, μπορείτε να αλλάξετε τον λογαριασμό σας iTunes σε ΗΠΑ. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι τα εξής:

 1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικός > κατάστημα iTunes > Τοποθεσία.
 2. Τώρα, αλλάξτε την τοποθεσία σας στις ΗΠΑ.
 3. Πρόσβαση και ροή Netflix ΗΠΑ οπουδήποτε. 

Τώρα, εάν η βιβλιοθήκη του Netflix είναι περιορισμένη στο περιεχόμενό της, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ή ένα έξυπνο DNS. Επομένως, εάν επιλέξετε να αλλάξετε ολόκληρη την τοποθεσία iTunes της Apple TV στις ΗΠΑ, θα έχετε πρόσβαση σε μερικά από τα παρακάτω κανάλια που αναφέρονται παρακάτω:

 • Netflix
 •  Κανάλι ιστορίας
 • Δίκτυο WWE
 • Χούλου
 • HBO Go
 • Παρακολουθήστε το ABC
 • κανάλι της Disney
 • MLB
 • ΝΗΛ
 • ΝΒΑ

Πώς να αποκτήσετε αμερικανικό Netflix στο Apple TV στο εξωτερικό

Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες για να αλλάξετε την περιοχή Netflix στις ΗΠΑ στο Apple TV:

 1. Βρείτε έναν πάροχο υπηρεσιών VPN αξίζει τη συνδρομή σας.
 2. Αποκτήστε την εφαρμογή VPN σε υπολογιστή, Mac, Android, iOS.
 3. Ξεκινήστε την εφαρμογή VPN, και μετά Συνδεθείτε.
 4. Τώρα, αναζήτηση στη λίστα των διακομιστών για έναν Αμερικανό.
 5. Συνδεθείτε σε έναν αμερικανικό διακομιστή της επιλογής σας.
 6. Τελικά, επισκεφτείτε το Netflix ιστοσελίδα ή πρόσβαση στην εφαρμογή Netflix.
 7. Τώρα μπορείτε ροή Netflix US στο Apple TV.

Το καλύτερο VPN για το Netflix US στο Apple TV

ExpressVPN καλύπτει όλα τα βασικά από ταχύτητα στην ασφάλεια. Του Οι δυνατότητες ξεμπλοκαρίσματος είναι ασύγκριτες και μπορεί να σας πάρει οποιοδήποτε περιεχόμενο θέλετε ανεξάρτητα από τη γεωγραφική σας τοποθεσία. Το ExpressVPN θα επιστρέψει τα χρήματά σας χωρίς να θέσει ερωτήσεις εντός 30 ημερών.

Ο πάροχος προσφέρει ένα εντυπωσιακός αριθμός διακομιστών στρατηγικά απλωμένες τοποθεσίες. Του γρήγορες ταχύτητες διακομιστή και αξιόπιστη φήμη με το Netflix το κάνετε αυτό έναν πάροχο που αξίζει να εξεταστεί. Το ExpressVPN δεν είναι τόσο ακριβό όσο φαίνεται. Το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχει το ExpressVPN αποδεικνύει ότι τα χρήματά σας δεν πρόκειται να χαθούν.

Εάν θέλετε να εξετάσετε άλλες επιλογές, αυτός ο πίνακας θα σας βοηθήσει στην αναζήτηση VPN.

Παρακολουθήστε το American Netflix στο Apple TV – Ο τρόπος VPN

Ένα VPN, το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο είναι δεν υποστηρίζεται από το Apple TV, που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το διαμορφώσετε απευθείας στη συσκευή σας Apple. Εάν θέλετε να εφαρμόσετε τη μέθοδο VPN, πρέπει να έχετε ενεργοποιημένους VPN δρομολογητές. ένα καλό παράδειγμα θα ήταν το DD-WRT. Τώρα, εάν δεν γνωρίζετε τι σημαίνει αυτό, προχωρήστε στην επιλογή Έξυπνο DNS παρακάτω. Σε περίπτωση που γνωρίζετε τι μιλάω, εδώ είναι περισσότερα για ένα VPN.

 • Μπορείς εγκαταστήστε και χρησιμοποιήστε εύκολα ένα VPN σε σημαντικές συσκευές όπως “iPhone, iPod, Ipad, Android, Mac και PC”.
 • Το λογισμικό είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό στον ISP περιορισμοί και επιθεωρήσεις.
 • Ένα VPN σας παρέχει υψηλά επίπεδα απορρήτου και ασφάλειας λόγω πλήρους κρυπτογράφησης κίνησης.

Εάν επιλέξετε να περάσετε από αυτό, πρέπει να διαμορφώσετε τον δρομολογητή σας με τη ρύθμιση VPN. Η διαδικασία διαφέρει από τον ένα πάροχο στον άλλο. Επομένως, διαβάστε τα έγγραφα και επικοινωνήστε με την υποστήριξή τους εάν χρειαστεί. Συνολικά, δεν θα χρειαστούν περισσότερα από 10 λεπτά. Το καλό είναι ότι μόλις γίνει αυτό, δεν χρειάζεται να κάνετε περαιτέρω αλλαγές στο Apple TV σας.

Netflix US στο Apple TV – Ο τρόπος DNS

Η δημιουργία ενός SmartDNS είναι τόσο εύκολη όσο η μέτρηση σε δέκα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε αλλαγές στις διευθύνσεις IP DNS σας και είστε έτοιμοι. Θέλετε να κάνετε τι άλλο μπορεί να προσφέρει ένας έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης DNS; Διαβάστε την παρακάτω λίστα.

 • ΕΝΑ ανόητη εγκατάσταση που υποστηρίζει την πλειονότητα των συσκευών που διατίθενται στην αγορά.
 • Μπορείς εύκολα εναλλαγή μεταξύ περιοχών Netflix χωρίς να αλλάξετε τη ρύθμιση της συσκευής σας.
 • Χωρίς ποινή εύρους ζώνης καθώς μόνο ένα μικρό υποσύνολο της ροής του εύρους ζώνης σας δρομολογείται εκ νέου.
 • Ένα μειονέκτημα του α Έξυπνο DNS είναι ότι επηρεάζεται εύκολα από περιορισμούς ISP όπως διαφανείς πληρεξούσιοι και Παραβίαση DNS.

Εάν είστε στην αγορά για ένας αξιόπιστος πάροχος έξυπνων DNS, ίσως θέλετε να δείτε Μη εντοπιστής. Αυτός ο πάροχος προσφέρει πάνω από 200 κανάλια, δωρεάν δοκιμή 7 ημερών, και το υψηλότερες ταχύτητες DNS στη βιομηχανία. Δεν μπορείς να κάνεις λάθος με αυτό.

American Netflix στο Apple TV εκτός ΗΠΑ – Κατάργηση αποκλεισμού και παρακολούθηση

Η ουσία είναι αν βρίσκεστε στη Δανία, τη Φινλανδία, τη Σουηδία, την Ιρλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Βραζιλία, τον Καναδά, το Περού, το Μεξικό ή τις Κάτω Χώρες, μπορείτε πρόσβαση και ροή American Netflix. Από προσωπική εμπειρία, μπορώ με αυτοπεποίθηση προτείνω το ExpressVPN.

Επομένως, εάν σας ενδιαφέρει να παρακολουθείτε το Netflix των ΗΠΑ στο Apple TV σας εκτός ΗΠΑ, μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ή Έξυπνο DNS. Θα ήθελα πολύ να μάθω τι θα αποφασίσετε, οπότε αφήστε τις επιλογές σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map