Netflix VS Hulu: Mikä suoratoistopalvelu on paras?

Netflix ja Hulu ovat olleet olemassa jo kauan, tarpeeksi kauan hallitsemaan television katselua ja median suoratoistoa. Monet johdinleikkurit ovat ojottaneet kaapelinsa ja satelliittinsa näiden kahden suoratoistopalvelun takia. Ihmiset ovat siirtymässä pois perinteisestä televisiosta ja takertuvat lähelle suoratoistoa. Kuka tarvitsee kaapelin, kun pääset käyttämään suurta kirjallista sisältöä halvemmalla? Ennen kuin aloitamme, sinun pitäisi tietää, että molempia palveluita voidaan käyttää PC: ssä, Macissa, Rokussa, PS4: ssä, Fire TV: ssä ja Apple TV: ssä. Jokaisella palvelulla on tiettyjä ominaisuuksia, jotka antavat sille etua toisiinsa nähden hinnan, sisällön, yhteensopivuuden ja käyttöliittymän suhteen. Sinun on todennäköisesti luettava tämä artikkeli, jos valitset valittavan palvelun tappiolla. Se auttaa sinua päättämään mielen. Katsotaanpa siis meidän Netflix vs Hulu 2018 vertailu.


Netflix Vs Hulu

Netflix Vs Hulu

Netflix Vs Hulu -vertailutaulukko

Alta löydät lyhyen yleiskatsauksen siitä, mitä kukin suoratoistopalvelu tarjoaa.

NetflixHulu
HintaAlkaen 8 dollaristaAlkaen 7,99 dollarista
Ilmainen kokeilu30 päivää30 päivää
Tuetut laitteetKaikki suuret suoratoistolaitteetKaikki suuret suoratoistolaitteet

Alueen saatavuusYmpäri maailmaaUSA ja Japani
Suora lähetysEiJoo
Ladattava sisältöJooEi
mainoksetEirajallinen
4K saatavuusJooJoo
HDR-sisältöJooJoo
palautuksetEiEi
Samanaikaiset virratJopa 4Enintään 2

Netflix vs Hulu -syvyysvertailu

Joten miten Hulu muotoilee Netflixiä vastaan ​​sisällön, hinnan, offline-tilassa katselun ja muiden näkökohtien suhteen??

Nykyinen televisio

Hulu aloitti ensin suoratoistopalveluna, jonka avulla ihmiset voivat seurata suosikki-TV-ohjelmiaan. Se omistaa nykyisten televisio-ohjelmien suurimman kirjaston ja ainoan palvelun, jonka avulla voit katsella viimeisimpiä televisiosta lähetettävien ohjelmien jaksoja. Voit katsella Empiren uusinta jaksoa heti, kun se on saatavilla. Se ei ole sama Netflixille, koska joudut odottamaan vuoden koko näytöksen koko kauden voidaksesi katsoa kaikkia jaksoja. Jos haluat pysyä ajan tasalla ja ajan tasalla TV: n kanssa, Hulu on sinulle palvelu. Kuitenkin, jos haluat vetää all-nitterin ja binge-katsella koko Empire-kauden, niin Netflix tekee sinulle hienosti.

Hinta

Netflix

Netflixin 7,99 dollarin perussuunnitelma tarjoaa useita etuja:

 • Voit katsella kannettavalla tietokoneella, televisiossa, puhelimella tai tablet-laitteella
 • Voit katsella yhtä laitetta kerrallaan
 • Rajoittamaton pääsy televisioon ja elokuviin
 • Peruuta milloin tahansa

 Netflixin vakio 9,99 dollaria kuukausisuunnitelma sisältää:

 • HD-katselu, kun käytettävissä
 • Voit katsella korkeintaan 2 katselunäyttöä kerrallaanNetflixin premium-hinta 11,99 dollaria sisältää lisäominaisuuksia, kuten:
 • Erittäin HD-katselu, kun käytettävissä
 • Voit katsella korkeintaan neljällä näyttöruudulla kerrallaan

Hulu

Hulu tarjoaa kaksi yksinkertaista, mutta tehokasta suunnitelmaa:

 • 7,99 dollaria kuukaudessa suunnitelma, joka sisältää mainoksia
 • 11,99 dollaria kuukaudessa suunnitelma, joka on kaupallinen

Alueen saatavuus

Netflix on nyt saatavana melkein jokaisessa maassa ympäri maailmaa. Voit katsella suosikki TV-ohjelmasi Netflixissä riippumatta siitä, missä asut tällä hetkellä. On kuitenkin huomattava, että saatavissa oleva sisältö vaihtelee alueittain. Toisin sanoen Netflix USA: n elokuvat ja TV-sarjat eivät ole samoja kuin Netflix UK. Voit muuttaa Netflix-aluetta VPN-palvelun, kuten ExpressVPN.

Hulu puolestaan ​​on saatavana vain Yhdysvalloissa ja Japanissa. On selvää, että amerikkalainen versio Hulusta on pää ja hartiat japanilaisen vastineensa yläpuolella. Ulkomailla asuvat amerikkalaiset ulkomaalaiset eivät myöskään pääse Hulu-tilauksiinsa, elleivät he käytä VPN: tä.

Lisäosia

Netflixillä ei ole sisältölisäosia. Maksat siitä, mitä saat, et voi suoratoistaa mitään sisältöä millään muulla kanavalla tai palvelulla. Joten jos haluat ohjelman, jota ei ole saatavilla Netflixissä, joudut lataamaan toisen sovelluksen ja tilaamaan toisen streaming-palvelun katsoaksesi sitä. Sinun ei tarvitse erillistä sovellusta katsellaksesi eri palveluiden esityksiä, koska Hulu sallii lisäosat, itse asiassa, se tarjoaa kolme lisäosaa “kanavaa”: HBO, Cinemax ja Showtime.

 • Showtime on 8,99 dollaria kuukaudessa
 • Cinemax on 9,99 dollaria kuukaudessa
 • HBO on 14,99 dollaria kuukaudessa

Originals

Netflix saa käsityksen alkuperäisen ohjelmoinnin yhteydessä. Heillä on enemmän alkuperäisiä kuin voit seurata. Sillä on yli 100 alkuperäistä näyttelyä ja myös erittäin menestyviä, kuten Stranger Things, Orange Is The New Black, Narcos ja House of Cards. Sen kirjasto on pohjimmiltaan omistettu alkuperäisille ja se muuttuu jatkuvasti kuukausittain. Netflix päivittää jatkuvasti sisältöään ja on kaikki tekemisissä vanhan ja uuden kanssa. Toisaalta Hulu on melko vähäinen alkuperäisistä. He onnistuivat kuitenkin saavuttamaan mainetta jo olemassa olevilla ohjelmilla, kuten Harlotsilla ja The Looming Towerilla, sekä tulevasta Stephen Kingin meta-sopeutumisesta Castle Rockiin ja Mindy Kalingin neljään häiseen ja hautajaisiin..

Suora lähetys

40 dollarin kuukausimaksulla saat suoratoistaa numero yksi kanavia, mukaan lukien urheilu ja uutiset Hulun avulla. Uusi ominaisuus on tehnyt tästä suoratoistopalvelusta mielenkiintoisen tarjouksen johtoleikkureille, jotka eivät halua uhrata kykyään katsoa live-sisältöä. Hulu Live TV: n kautta saatavana olevia live-kanavia ovat ABC, CBS, Fox, ESPN, Disney, Freeform ja CNN.

Netflixillä ei näytä olevan aikomusta lisätä suoraa TV-ominaisuutta milloin tahansa pian. Netflixin toimitusjohtaja Reed Hastings oli äskettäin todennut, että “meillä on niin paljon, mitä haluamme tehdä alueellamme, joten emme yritä kopioida muita, onko kyseessä lineaarikaapeli, monia asioita, joita emme tee. Emme tee live-uutisia, emme tee live-urheilua. Mutta mitä teemme, yritämme tehdä todella hyvin. ”

Joten jos suora TV on pakollinen, tässä kategoriassa on vain yksi voittaja sinulle ja se on Hulu.

oikeudenkäynti

Sekä Netflix että Hulu tarjoavat 30 päivän ilmaisen kokeilujakson, joka antaa käyttäjille runsaasti aikaa kokeilla heitä ja tehdä valinta. Voit myös pidentää tämän ilmaisen kokeilujakson kestoa kysymällä asiakaspalvelun edustajalta lisää aikaa.

Offline-palvelu

Offline-vaihtoehdon käyttäminen on täydellinen niille pitkille lennoille, joilta puuttuu lennon aikana viihdettä, tai niille, joilla ei ole jatkuvaa WiFi-yhteyttä. Netflixillä on tämä vaihtoehto sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmille, mikä on iso plus palvelulle. Sen tilaajat voivat ladata tiettyjä elokuvia ja TV-ohjelmia ja katsoa niitä offline-tilassa. Hulun on tarkoitus julkaista offline-katseluohjelma elokuvakokoelmaansa ja TV-jaksoihinsa vuosina 2018-19 TV-alkukauden aikana.

mainokset

Todennäköisesti ärsyttävin asia television katselussa on kaupalliset tauot, jotka ilmestyvät joka minuutti. Ihmiset pääsivät eroon kaapeli- ja televisiolähetyksistä syystä. Viimeinen asia, jota he tarvitsevat, on istua Walmartin kautta online-suoratoistopalvelun avulla. Netflix on tietoinen siitä, että online-suoratoistomaailman on oltava erilainen kuin tavallisessa televisiossa, ja siksi siinä ei ole mainoksia. Hulun kanssa sinun on kuitenkin maksettava ylimääräinen 4 dollaria saadaksesi mainokseton suoratoistokokemus. Toistaiseksi Netflix on kerännyt voittopisteitä tässä taistelussa. Vaikka ei olisi haittaa, jos Netflix mainostaisi omaa ohjelmointiaan. Itse asiassa se antaisi tilaajilleen mahdollisuuden tutustua tarjoamansa sisältöön.

Sisältö

Suoratoistojen osalta Netflix on hallitseva mestari syvimmän ja rikkaimman kirjaston omistamisesta. Netflixillä on kaikki suosituista dokumenttiohjelmista erikoistarjousten, keskusteluohjelmien ja draamasarjojen aloittamiseen. Huolimatta siitä, että Hulu lähettää NBC-, CBS-, MTV-, BBC-, Comedy Central- ja FOX-ohjelmia, ohjelmointi on edelleen heikkoa.

elokuvat

Netflix-elokuvat imevät. Aikana. Meidän täytyy antaa Hulu tällä kertaa, se voittaa tämän kierroksen. Tämä ei tarkoita, että Hulun elokuvat kuolevat, mutta heidän elokuviensa valinta on paljon parempi kuin Netflixin. Netflix on kääntänyt selkänsä elokuviin siitä lähtien, kun se aloitti sijoittamisen alkuperäiskappaleisiin. Nyt kun heistä on tullut enemmän televisiohakuisia, emme usko, että heidän elokuvien jakelu alkaa lähiaikoina pian.

Käyttöliittymä

Hulun käyttöliittymä on siisti ja melko suoraviivainen, kun taas Netflixin käyttöliittymä on kiireinen ja tavallaan ylivoimainen. Se johtuu siitä, että Netflixillä on paljon sisältöä, eikä sillä ole varaa mainostaa toisiaan. He haluavat antaa reilun kuvan kaikista näyttelyistään sallimalla tilaajien tehdä valinnan itse. Kaikesta sanotusta huolimatta, Netflixin avulla käyttäjät voivat helposti etsiä, selata ja lukea miltä tahansa ohjelmalta ennen katselua, puhumattakaan, tarjoaa ehdotuksia katsomansa perusteella. Toisin kuin Hulu, joka jakaa TV-ohjelmat ja elokuvat siististi pudotusvalikoihin. Se näyttää ensin, mitä tilaajat ovat viimeksi katsoneet, ja sitten luettelee muut satunnaistetut kategoriat. Molemmilla suoratoistopalveluilla käyttäjät voivat lisätä sarjoja, elokuvia ja jaksoja tarkkailuluetteloonsa. Hulu-käyttäjät voivat kuitenkin katsella tarkkailuluettelonsa, joka ilmoittaa heille, kun uusi jakso julkaistaan ​​tai kun esitys loppuu pian. Ja se on jotain, jota Netflix ei tee.

Laitteet

Sekä Hulu että Netflix tukevat kaikenlaisia ​​laitteita, kuten:

 • Älytelevisiot.
 • Suoratoistomediasoittimet.
 • Pelikonsolit.
 • Lisälaatikot.
 • Blu-ray-soittimet.
 • Älypuhelimet & tabletit.
 • PC & kannettavat tietokoneet.

Voit katsella Hulua Android-puhelimissa ja -tableteissa, Apple TV: ssä (4. sukupolvi tai uudempi), Chromecastissa, Fire Tabletteissa, Fire TV: ssä ja Fire TV Stickissä, iPhoneissa ja iPadissa, LG TV: ssä (tietyt mallit), Nintendo Switch, Roku ja Roku Stick ( tietyt mallit), Samsung TV (tietyt mallit), Xbox 360, Xbox One jne. Voit katsella Netflixiä Amazon Fire TV: ssä, Android TV: n älylaitteissa, Apple TV: ssä, Google Chromecastissa, Nintendo Wii: ssä, LG Electronicsissa, Philipsissä, Roku-ohjelmassa jne. Bottom line on vaikea löytää laitetta tai käyttöjärjestelmää, joka ei tue kumpaakaan yksi näistä palveluista.

Hulu tai Netflix?

Videoiden suoratoistoon on paljon vaihtoehtoja, kuten Youtube, Sling TV ja Amazon Prime. Niiden kaikkien tavoitteena on valloittaa ja kiinnittää katsojia laadukkaalla ohjelmoinnillaan ja houkuttelevilla tarjouksillaan, mutta vain muutama heistä erottuu. Kuten kuka me vitsailemme? Me kaikki tiedämme, että Hulu ja Netflix ovat varastaneet näyttelyn. Nämä kaksi suoratoistopalvelua ovat kohteita, joihin TV-faneja ja johtoleikkureita etsii. Ne ovat edelleen suosituimpia palveluja ja jatkavat taisteluaan paikastaan ​​virtaviihteen maailmassa. Nyt mikä palvelu ansaitsee käteistämme – riippuu siitä, mitkä ominaisuudet ovat sinulle sopivimpia ja sopivat sinulle parhaiten. Molemmat ovat erittäin kilpailukykyisiä palveluita, jotka etsivät jatkuvasti tapoja tyydyttää tilaajat ja tarjota heille lopullinen suoratoistokokemus, jota he voivat pyytää. Tiedät mikä ratkaisee sen, Hulu ja Netflix se on. Tällä tavalla saat molempien maailmojen parhaat puolet. Mutta mikä palvelu tarkistaa kaikki ruudut sinulle? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa.