Πώς να παρακολουθήσετε το USA Netflix στο Google Nexus Player εκτός – VPN & DNS Proxy

Σημαντικό: Εάν έχετε καταργήσει τον αποκλεισμό Το Netflix των ΗΠΑ σε άλλες συσκευές ροής, μπορείτε απλά να αναπτύξετε τα ίδια βήματα για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix στο Google Nexus Player. Χρήση Η υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Smart DNS του Unlocator για λήψη σταθερών κωδικών DNS. Αν είστε συνηθισμένοι VPN, μεταβείτε στο ExpressVPN. Αποκτήστε λογαριασμό. Ρύθμιση VPN στο δρομολογητή σας. Επιλέξτε έναν αμερικανικό διακομιστή VPN. Ροή της έκδοσης Netflix των ΗΠΑ στο Nexus Player.


Καταργήστε τον αποκλεισμό και παρακολουθήστε το American Netflix στο Google Nexus Player εκτός ΗΠΑ χρησιμοποιώντας VPN ή έξυπνο διακομιστή μεσολάβησης DNS

Καταργήστε τον αποκλεισμό και παρακολουθήστε το American Netflix στο Google Nexus Player εκτός ΗΠΑ χρησιμοποιώντας VPN ή έξυπνο διακομιστή μεσολάβησης DNS

Κατάργηση αποκλεισμού Netflix ΗΠΑ στο Google Nexus Player εκτός ΗΠΑ – Έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης DNS

Η παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών και περιορισμών καθίσταται δυνατή με λύση όπως το Smart DNS. Το έξυπνο DNS σάς επιτρέπει να αποκρύψετε την τοποθεσία σας από υπηρεσίες ροής. Ρυθμίστε το Nexus Player με έξυπνο DNS. Ροή Netflix ΗΠΑ στο Nexus Player εκτός ΗΠΑ. Αυτό είναι όλο αυτό. Ας ρίξουμε μια ματιά στα χαρακτηριστικά και τα οφέλη των έξυπνων διακομιστών μεσολάβησης DNS.

 • Η ευελιξία του Smart DNS σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον αποκλεισμό καναλιών ροής όπως το Netflix σε όλες τις συσκευές ροής. Αυτό περιλαμβάνει το νέο Nexus Player.
 • Το Smart DNS αλλάζει αυτόματα τοποθεσίες για εσάς μόλις ρυθμιστεί. Δεν χρειάζεται να αλλάζετε διαμορφώσεις κάθε φορά που θέλετε να παρακολουθείτε περιεχόμενο από διαφορετική περιοχή.
 • Το Έξυπνο DNS δεν αποτελεί περιορισμό στην ταχύτητα του Διαδικτύου σας.
 • Ακόμα και κατά τη ρύθμιση του δρομολογητή σας, το Smart DNS δεν θα αλλάξει την τοπική σας διεύθυνση IP. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο αν επισκέπτεστε ιστότοπους και διαδικτυακές υπηρεσίες που διατίθενται αποκλειστικά στην περιοχή σας.
 • Πολιτικές ISP όπως Παραβίαση DNS και Διαφανείς πληρεξούσιοι μπορεί να δημιουργήσει ένα σοβαρό μειονέκτημα για το Smart DNS. Βεβαιωθείτε ότι ο ISP σας δεν χρησιμοποιεί καμία από τις δύο μεθόδους προτού ρυθμίσετε το Google Nexus Player με έξυπνο DNS.

Οι δωρεάν κωδικοί DNS που βρίσκετε στο διαδίκτυο ενδέχεται να καταργήσουν τον αποκλεισμό του Netflix των ΗΠΑ για μία ή δύο ημέρες στο Nexus Player. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι αυτοί οι κωδικοί μπορούν να είναι και οι δύο αναξιόπιστη και δυνητικά επιβλαβής. Εάν θέλετε να κάνετε ροή του American Netflix στο Nexus Player σε καθημερινή βάση, είναι πολύ πιο ασφαλές και πιο γρήγορο να βασίζεστε σε μια υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Smart DNS. Αυτό που χρησιμοποιώ, Μη εντοπιστής, παρέχει γύρω 159 μη αποκλεισμένες υπηρεσίες ροής και βίντεο / οδηγοί για ρύθμιση. Δοκιμάστε τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών για να ξεκινήσετε.

Ξεκλειδώστε και αποκτήστε πρόσβαση στο Netflix των ΗΠΑ στο Google Nexus Player εκτός ΗΠΑ – VPN

Το VPN λαμβάνει πιο δραστικά μέτρα για να ξεμπλοκάρει το περιεχόμενο με αποκλεισμό από γεωμπλοκάρισμα. Το αλλάζει τις οδηγίες όλης της επισκεψιμότητάς σας στέλνοντάς τον μέσω ενός διακομιστή VPN. Αυτό το VPN εξυπηρετεί βρίσκεται στη χώρα όπου είναι διαθέσιμη η υπηρεσία ροής. Δεδομένου ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το Netflix των ΗΠΑ, επιλέγετε ένα Αμερικανικός διακομιστής VPN. Η τοπική σας διεύθυνση IP θα αλλάζει σε μια διεύθυνση IP των ΗΠΑ κάθε φορά που ενεργοποιείτε το VPN και επιλέγετε έναν διακομιστή VPN των ΗΠΑ. Αυτό έχει τόσο οφέλη όσο και μειονεκτήματα.

 • Δεδομένου ότι η τοπική σας IP αλλάζει, ξεμπλοκάρετε όλο το περιεχόμενο της νέας εικονικής χώρας σας, αλλά ενδέχεται να αποκλείσετε την πρόσβαση σε συγκεκριμένους τοπικούς ιστότοπους. Ωστόσο, αποκρύπτοντας τη διεύθυνση IP σας, το VPN μπορεί να εμποδίσει τους ιστότοπους να παρακολουθούν τη δραστηριότητά σας.
 • Το VPN δεν μπορεί να ταιριάζει με το έξυπνο DNS όσον αφορά τη συμβατότητα της συσκευής. Το VPN μπορεί να ρυθμιστεί μόνο σε λίγες συσκευές (iPhone, iPad, Android, PC / Mac). Για άλλες συσκευές ροής, συμπεριλαμβανομένου του Nexus Player, το VPN πρέπει πρώτα να εγκατασταθεί σε δρομολογητή με δυνατότητα VPN.
 • Το VPN κρυπτογραφεί όλη την επισκεψιμότητά σας. Με αυτόν τον τρόπο, τα προσωπικά σας δεδομένα θα προστατεύονται από διάφορες διαδικτυακές απειλές.
 • Για συσκευές με πελάτες VPN, το VPN μπορεί να είναι πολύ απλό στη ρύθμιση. Οι υπολογιστές, Android, Mac, Windows, iPhone και iPad διαθέτουν όλες εφαρμογές VPN που μπορείτε να επωφεληθείτε.
 • Ενώ το Smart DNS υπολείπεται όταν πρόκειται για παραβίαση DNS και διαφανείς διακομιστές μεσολάβησης, το VPN συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά ακόμη και με την ύπαρξη τέτοιων πολιτικών.

Η πιο σημαντική πτυχή που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός παρόχου VPN, είναι η ταχύτητα ποινής που πρέπει να ακολουθήσετε. Αξιόπιστος πάροχος VPN, όπως ExpressVPN, Μειώστε την ταχύτητα του Διαδικτύου σας κατά περίπου 10%.

Κατάργηση αποκλεισμού / Παρακολούθησης αμερικανικού Netflix στο Google Nexus Player εκτός ΗΠΑ – Κατώτατη γραμμή

Κατά τη ρύθμιση VPN ή Smart DNS, μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό όλων των αμερικανικών καναλιών στο Nexus Player.

 • Netflix ΗΠΑ
 • Ταινίες Google Play & τηλεόραση.
 • Χούλου
 • Κροτάλισμα
 • UV βίντεο
 • Πανδώρα
 • DramaFever
 • Κανάλι ταξιδιού
 • Pluto.TV
 • HGTV
 • Δίκτυο Τροφίμων
 • PBS

Προσωπικά, πιστεύω ότι το Nexus Player αξίζει τα χρήματά σας μόνο αν μπορείτε να κάνετε streaming αμερικανικών καναλιών σε αυτό. Έξυπνο DNS και VPN και οι δύο βοηθούν αν το πιστεύετε επίσης