Yhdysvaltain Netflix vs. kanadalainen Netflix – mikä ero on?

Ajattelin aiemmin, että Netflixin kaikki versiot ovat samat kaikissa maissa. Osoittautuu, en voinut olla enemmän väärässä. Huhun mukaan Netflix USA on paras heistä kaikista, ja juuri tämän olen täällä selvittääkseni ja todistaakseni. Anna Netflix-versioiden taistelun alkaa. Mikä versio tulee enemmän kuin toinen? Ja kuinka erilaisia ​​nämä kaksi versiota voivat olla?


Tutkitaan miten Kanadalaista Netflixiä verrataan Netflix USA: iin seuraavassa artikkelissa. Julistan voittajan lähellä loppua.

Netflix USA vs. Netflix Kanada

Kuka tahansa Netflix-tilaaja ymmärtää kamppailun siitä, että joudutaan käydä läpi maan luettelot haluamilleen ohjelmille ja elokuville. Jokainen maa tarjoaa erilaisen kirjaston kiitos lisenssikysymyksistä. Joten mihin se jättää Netflix Kanadan ja Netflix USA: n? Tärkeintä on, kuinka Netflix Canada muotoutuu streaming-maailmaan? Jos luulit, että kanadalainen Netflix ja American Netflix olivat samat, ajattelit väärin.

Ei vain Yhdysvaltain Netflixillä on paljon parempia ohjelmia ja elokuvia, mutta myös heillä on tuhansia enemmän esityksiä ja elokuvia. Netflix Kanadalla on noin 5460 elokuvaa ja osoittaa yhteensä, kun taas Netflix USA tarjoaa yli 5 609 nimikettä. Molemmat versiot saattavat tuntua identtisiltä, ​​mutta numerot osoittavat toisin. Nyt vastataan vain kysymykseen, mikä versio on parempi. Netflix USA vs. Netflix Canada, joka on voittaja?

Netflix USA vs. Netflix Kanada – vertailutaulukko

Katso miten Netflix USA eroaa alkaen Kanadalainen Netflix alla olevassa taulukossa hinta-, sisältö- ja julkaisupäiväluokissa:

Netflix USANetflix Kanada
JulkaisupäiväHuhtikuuta 1998Syyskuu 2010
Kustannus$ 7,99 / kuukausi$ 8.99 / kuukausi
Elokuvat43393998
TV-ohjelmat13261462
4K-sisältöJooJoo
HDR-sisältöJooJoo

American Netflix – paras Netflix-versio olemassa?

Netflix US sisältää kirjastossaan 7000 nimikettä. Netflix avattiin 14. huhtikuuta 1998 maailman ensimmäiseksi online-DVD-vuokrakauppaan. Yrityksessä oli vain 30 työntekijää, jotka tarjosivat 925 nimikettä.

Huhtikuussa 2018 Yhdysvaltain kirjastossa oli 4052 elokuvaa ja 1580 esitystä. Star-Crossed ja New Girl ovat sarjoja, joita ei löydy muualta kuin amerikkalaisesta Netflix-kirjastosta. Pitkäaikainen sitcom ”Cheers” ja sen yhtä pitkä jatko ”Frasier” ja “Californication” ovat saatavana Yhdysvaltain palvelusta, mutta eivät Kanadassa.

Kuinka saada Netflix USA Kanadaan

Kauan sitten kanadalaiset ovat valittaneet siitä, kuinka heidän Netflix-versionsa ei vastaa heidän tarpeitaan. Niille kanadalaisille, jotka haluavat osan siitä, mitä Yhdysvaltain Netflixillä on tarjottavanaan, on käytettävä VPN: ää. Jos haluat poistaa Netflix US: n eston Kanadassa, sinun on tehtävä yhteyden muodostaminen VPN-palveluntarjoajaan. Se on ylivoimaisesti paras tapa poistaa sisällön esto maailmanlaajuisesti.

VPN on työkalu, joka luo turvallinen ja salattu tunneli ei niin turvallisessa verkossa, joka on Internet. Joten VPN ei vain suojaa tietosi kulkua palvelimelta toiselle, vaan se myös muuttaa missä tietosi kulkevat. Sen sijaan, että näyttäisit tulevan fyysisestä sijainnistasi, näyttää siltä, ​​että muodostat yhteyden Internetiin, mistä palvelin, johon yhdistit, on.

Seuraavat vaiheet opastavat sinua hankkimisprosessin läpi Netflix USA Kanadassa:

 1. Ensinnäkin sinun täytyy kirjaudu VPN-palveluun.
 2. Nyt kun olet luonut VPN-tilisi, lataa ja asenna VPN-sovellus laitteella, jolla haluat suoratoistaa Netflix USA: ta.
 3. Käynnistä sovellus ja Yhdistä VPN-palvelimeen Yhdysvalloissa.
 4. Kun olet muodostanut yhteyden yhdysvaltalaiseen palvelimeen, sinulle annetaan väliaikainen käyttöoikeus Amerikkalainen IP-osoite sen vuoksi näyttää siltä, ​​että sijaitset Yhdysvalloissa.
 5. Nyt kun sinulla on Amerikan IP, sinä pystyt käyttää Netflix USA: ta helposti kuin olet fyysisesti Amerikassa.

Netflix Canada – Onko se hyvä?

Candian-kirjastossa on 3 998 elokuvaa ja 1 462 esitystä. Kanadalaisilla on pääsy premium-sisältöön, jota ei ole saatavana Yhdysvalloissa. Esimerkiksi “Tähtien sota: Episodi VII: Voima herättää” oli jonkin aikaa käytettävissä vain kanadalaisille Netflix-tilaajille..

Netflix on laajentanut kanadalaista sisältöä. Se yhdessä CBC: n kanssa tuottivat yhdessä ”Anne” ja “Alias ​​Grace”, ja on jatkanut pitkäaikaista komediaa “Trailer Park Boys”.

Kuinka saada Netflix Canada Yhdysvaltoihin

Candian-ulkomaalaiset vierailevat säännöllisesti Yhdysvalloissa ja vaikka heillä on pääsy Netflixin yhdysvaltalaiseen versioon, jotkut mieluummin pitävät kiinni kotikaupunkiversiostaan. Ihan kuin Netflix USA on maantieteellisesti rajoitettu Yhdysvaltojen ulkopuolelle, Netflix Canda on saavuttamaton Amerikassa ilman VPN: tä.

VPN toimii korvaamalla käyttäjien USA: n IP-osoite kanadalaisella. Kun muutos on tehty, käyttäjien Internet-palveluntarjoajat ja Netflix Canada havaitsevat vain Kanadasta tulevan pyynnön. Seurauksena Amerikassa sijaitsevat kanadalaiset voivat pääsy kanadalaiseen sisältöön, mukaan lukien Netflix Kanada. Tämä on mitä sinun täytyy saada tietoiseksi, jotta voit katsella Candian Netflix Yhdysvalloissa:

 1. Ensimmäisessä vaiheessa olet jo päässyt hanki itsellesi VPN-tilaus.
 2. Seuraava, luo VPN-tili, ja lataa sitten VPN-sovellus.
 3. Nyt, käynnistä sovellus millä tahansa valitsemallasi laitteella.
 4. Etsi VPN palvelin Kanadassa ja muodosta yhteys siihen.
 5. Tämä yhteys tulee tarjota sinulle väliaikaisen Kanadan IP-osoite.
 6. Näyttämällä olevansa Kanadassa, sinä helposti pääsy Netflix Kanadaan.

Muista, että kaikki VPN: t eivät salli sinua päästä Kanadan Netflix-kirjastoon. Tutustu Netflix Canada -yrityksen suosittelemiin VPN-verkkoihin saadaksesi paremman kuvan siitä, mitkä sinun tulisi rekisteröidä.

Paras VPN Netflixille

Olemme sijoittuneet ExpressVPN VPN-palveluntarjoajaluettelomme kärjessä kilpailussa paras VPN Netflixille. Tällaisilla kilpailluilla markkinoilla se on palvelu nopeus, turvallisuus, ja yksinkertaisuus joka tekee ExpressVPN: stä ainutlaatuisen ja erityisen. Vaikka siellä on monia hyviä VPN-palveluntarjoajia, ExpressVPN pysyy edelleen paras valinta.

Se voi poista kaikenlaisen sisällön esto ympäri maailmaa sen kanssa erittäin nopeat palvelimet, jotka kattavat 94 maata. Plus, tämä tarjoaja on ihanteellinen streaming-tarkoituksiin. Muiden VPN-palveluntarjoajien etsiminen voi auttaa sinua muotoilemaan paremman idean siitä, mitä VPN-palveluita sinun kannattaa käyttää hanki Netflix Kanada tai Netflix USA missä tahansa paikassa.

Netflix USA vs. Netflix Canada – Voittaja

Netflix aloitti toimintansa Yhdysvalloissa ja laajeni sitten muille alueille. Se saavutti ensin Kanadaan, sitten eräisiin Latinalaisen Amerikan maihin. Huolimatta siitä, että Kanada on Netflix-version toinen vastaanottaja, amerikkalaisella Netflixillä on silti parempia esityksiä ja että kaiken liittyy sopimuksiin ja tekijänoikeuskysymyksiin.

Pelkästään tämä antaa Netflix USA: lle edun ja asettaa sen kaikkien muiden versioiden päälle. Se ei ole mielikuvia, voittaja on Netflix USA. Kenen mielestäsi voittaja on? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map