10 Netflix-vaihtoehtoa, joista et tiennyt

Viime vuosina viihdehakukeinot ovat muuttuneet ennennäkemättömällä tavalla monista syistä. Internet-käyttömahdollisuudet ovat lisääntyneet, samoin kuin keskimääräiset web-käytön nopeusrajoitukset, jotka ovat asettaneet tiedon saataville yhdellä napin painalluksella kuin koskaan ennen. Nopean LTE-verkon leviäminen yhdessä streaming-palveluiden nousun kanssa on taannut mediasisällön helpon saatavuuden sadoille miljoonille ihmisille ympäri maailmaa..


Nykyään voit käyttää useita online-suoratoistopalveluita valittujen elokuvien ja TV-ohjelmien katseluun, kuten Chappie, Bosch, Transformers, James Bond: Skyfall ja niin edelleen. Voit valita sekä ilmaisia ​​että maksettuja suoratoistopalveluita. Netflix on yksi suosituimmista suoratoistopalveluista. Voit kuitenkin valita myös useista näköpiirissä näkyvistä vaihtoehdoista. Vaikka on olemassa suositumpia Netflix-vaihtoehtoja, kuten HBO GO, Hulu, Showtime tai Amazon Prime, tämä artikkeli koskee pääasiassa vähemmän tunnettuja Netflix-korvikkeita.

10 Netflix-vaihtoehtoa, joista et tiennyt

10 Netflix-vaihtoehtoa, joista et tiennyt

10 Netflix-vaihtoehtoa, joista et tiennyt

Alla on lueteltu joitain Netflixin arvoisia vaihtoehtoja, jotka sinun on ehdottomasti tarkistettava pian.

Acorn.tv

Acorn TV - 10 Netflix-vaihtoehtoa, joista et tiennyt

Acorn TV – 10 Netflix-vaihtoehtoa, joista et tiennyt

Niiden, jotka haluavat Yhdistyneen kuningaskunnan TV-hintaa, kuten ”Jeeves ja Wooster” tai Helen Mirrenin pääministeri, olisi valittava Acorn TV. Se maksaa vain 5 dollaria kuukaudessa. Acorn TV on saatavana monissa laitteissa, mukaan lukien suositut, kuten iPads, iPhone, Apple TV Box, Samsung Smart TV ja Roku. Se on yhteensopiva Chrome-selaimen kanssa.

MUBI

MUBI - 10 Netflix-vaihtoehtoa, joista et tiennyt

MUBI – 10 Netflix-vaihtoehtoa, joista et tiennyt

Se on ainutlaatuinen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa sinulle 30 elokuvaa kuukaudessa, yhden joka kuukauden päivä. Kuukauden kuluttua luettelo katoaa. Mubin elokuvavalikoima on todella vaikuttava. Jotkut unohdetut jalokivet näytetään myös ajoittain, mukaan lukien klassiset hiljaisen aikakauden elokuvat. Se maksaa myös katsojille 5 dollaria kuukaudessa. Se on nyt vain Yhdysvalloissa ja tukee Macia, PC: tä, Applen mobiililaitteita ja Androidia.

ratista

Crackle - 10 Netflix-vaihtoehtoa, joista et tiennyt

Crackle – 10 Netflix-vaihtoehtoa, joista et tiennyt

Crackle on ollut olemassa jo yli kymmenen vuoden ajan. Se lanseerattiin vuonna 2007 online-kirjastoksi, joka sisältää Sony-elokuvia ja TV-ohjelmia. Periaatteessa se on ilmainen, tosin mainosten tukema, suoratoistopalvelu, joka tarjoaa sekä alkuperäisen sisällön että Hollywood-elokuvia. Voit katsella Crackleä PC: llä, Macilla, iPhonella, iPadilla, Androidilla, Fire TV: llä, PS4: llä ja monilla muilla streaming-alustoilla. Jos et ole koskaan tarkistanut sitä aikaisemmin, se on ehdottomasti kokeilun arvoinen.

Fandor

- 10 Netflix-vaihtoehtoa, joista et tiennyt

– 10 Netflix-vaihtoehtoa, joista et tiennyt

Fandor aloitti matkansa suoratoistopalveluiden areenalla näyttämällä enimmäkseen festivaali- ja kultti elokuvia. Ajan myötä heidän elokuvien tietokanta on kuitenkin laajentunut, mikä on varsin kiitettävää. Nyt ne yli 6500 kuvausta ja valikoima sisältää myös huomattavia dokumentteja ja klassikoita. Se maksaa sinulle 10 dollaria kuukaudessa. Voit myös luoda elokuvaluetteloita ja jakaa sitten ystävien kanssa. Sitä voi käyttää PC: ssä, Macissa, Apple TV: ssä, Rokussa ja Chromecastissa.

Crunchyroll

Crunchyroll - 10 Netflix-vaihtoehtoa, joista et tiennyt

Crunchyroll – 10 Netflix-vaihtoehtoa, joista et tiennyt

Jos olet anime-, manga- ja muiden Aasian TV -hintojen fani, sinun on täytynyt olla jo kuullut Crunchyroll.com-sivustosta. Crunchyroll-versioita on kaksi: ilmainen mainoksilla tuettu versio ja yksi, joka maksaa 7 dollaria kuukaudessa. Ensiluokkainen versio on ehdottomasti rahan arvoinen, sillä sillä on pääsy kaikkiin suosittuihin japanilaisiin näyttelyihin Naruto Shippuden ja Sailor Moon HD-muodossa.

Crunchyroll on saatavana useimmissa suoratoistolaitteissa. Tähän kuuluvat Android, iPhone, iPad, Xbox, PS4, PS3, Nintendo, Apple TV, Roku ja Chromecast.

Sundance NYT

SundanceNow - 10 Netflix-vaihtoehtoa, joista et tiennyt

SundanceNow – 10 Netflix-vaihtoehtoa, joista et tiennyt

Tämä palvelu on keskittynyt Yhdysvaltain indie- ja dokumenttielokuviin. Valikoima kasvaa kuitenkin sisällyttämään myös muun tyyppisiä elokuvia. Tilauspaketteja on kuukausittain ja vuosittain. Voit katsella SundanceNow-ohjelmaa tietokoneellasi, Macilla, iOS: lla, Androidilla, Rokulla tai Chromecast-laitteella.

vapista

Shudder - 10 Netflix-vaihtoehtoa, joista et tiennyt

Shudder – 10 Netflix-vaihtoehtoa, joista et tiennyt

Olet todennäköisesti jo arvannut sen. Shudder, kuten nimestä ilmenee, palvelee kauhunhimojen ystävien tarpeita. Voit saada annoksesi tuota selkärangan jäähdyttävää leikkausvälinettä täältä. Jälleen saat vuosittaiset tai kuukausittaiset tilaussuunnitelmat. Voit etsiä vintage-kauhuvälistyksiä ja myös niiden viimeisimpiä uusintoja. Se on saatavana joillakin iOS- ja Android-laitteilla. Voit myös etsiä kauhua sisältäviä alalajeja, kuten zombeja tai vampyyreihin perustuvia elokuvia.

Le Cinéma Club

Le Cinema Club - 10 Netflix-vaihtoehtoa, joista et tiennyt

Le Cinema Club – 10 Netflix-vaihtoehtoa, joista et tiennyt

Jos olisit halunnut ilmaisen elokuvien suoratoiston ja ilman vaivaa, tämä on mitä tarvitset. Täältä saat yhden elokuvan joka sunnuntai ja voit sitten katsoa sitä sillä viikolla. Le Cinema Club lentää erilaisia ​​elokuvia ympäri vuoden. Hinta on nolla, ja katsot tositteita ja lyhytelokuvia.

FilmStruck

FilmStruck - 10 Netflix-vaihtoehtoa, joista et tiennyt

FilmStruck – 10 Netflix-vaihtoehtoa, joista et tiennyt

Kriteerikokoelma ja Turner Classic Movies yhdistivät kätensä luodakseen suoratoistopalvelun nimeltä FilmStruck. Saat hienon sekoituksen klassista taidetta ja nykyajan elokuvia. Se näyttää elokuvia sellaisista Stharts-elokuvista, kuten Akira Kurosawa ja Ingmar Bergman. Se tarjoaa nyt tukea Androidille, Fire TV: lle ja iOS: lle, mutta tuetut alustat lisääntyvät ajan myötä. Kuukausittain liittymissuunnitelmia on kaksi ja vuosisuunnitelma.

Tubi TV

Tubi TV - 10 Netflix-vaihtoehtoa, joista et tiennyt

Tubi TV – 10 Netflix-vaihtoehtoa, joista et tiennyt

Se tulee sekä ilmaiseksi että maksulliseksi. Mainospohjaisessa ilmaisessa palvelussa on tietokanta, joka koostuu 40 000 elokuvasta. Tubi TV toimii PC: llä tai Macilla, Amazon Fire TV: llä, Roku ja Android-mobiililaitteilla. Maksetut suunnitelmat alkavat 10 dollaria / kk. Päätös on sinun!

10 Netflix-vaihtoehtoa, joista et tiennyt – Käytä VPN: tä

Suurin osa yllä luetelluista suoratoistopalveluista on valitettavasti saatavana vain Yhdysvalloissa. Jos olet käynyt American Netflixissä aiemmin ulkomailla, tiedät todennäköisesti jo, että sinun on peitettävä IP-osoitteesi ja hankittava Yhdysvaltain IP-osoite Yhdysvaltojen kanavien lukituksen estämiseksi Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa tai muualla maailmassa.

Jos haluat kokeilla jotakin kymmenestä Netflix-vaihtoehdostamme ulkomailla, kirjaudu ensin yhteen parhaan VPN-palveluntarjoajan kanssa alla olevasta taulukosta.

10 Netflix-vaihtoehtoa – yhteenveto

Nämä ovat pohjimmiltaan elokuvien suoratoistopalveluita, jotka palvelevat tiettyjä markkinarakoja, sen sijaan, että poistettaisiin suuri joukko elokuvia, jotka on suunnattu joukkoille (Equalizer aina Moneyballiin). Kauhu- ja toimintaelokuvista dokumenteihin, jokaisella lajityypillä on oma palvelu. Suurin osa heistä ei ole ilmaisia, mutta voit valita heidän suunnitelmastaan.

Monet niistä antavat sinun kokeilla paketteja ilmaiseksi rajoitetun ajan, mikä on hyvä. Tietysti sinun on myös tarkistettava käyttöympäristön ja laitteen yhteensopivuus ennen kuin tilaat näitä palveluita. Voit myös käydä läpi näiden palveluiden arvostelut ennen kuin nollaat haluamaasi palveluun. Aivan kuten valita fantastinen kiinalainen ravintola!

Oletko tietoinen Netflix-vaihtoehdoista, joiden mielestäsi sinun olisi pitänyt tehdä luettelomme? Jätä kommentti meille.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map