7 tapaa älypuhelimesi hakkerointiin ja tietojen suojaamiseen

Totta puhuen. Riippumatta siitä, kuinka älykkäitä suojaamme yksityisiä tietojamme verkossa, on aina joku fiksumpi. Asiantuntija hakkeri on aina valaistuksessa digitaalisessa viidakossa, odottaen että koskematonta tilaisuutta uppoutua luottamuksellisiin tietoihimme ja varastaa ne. Varastaminen, joka on sanomattakin selvää, on joko tyhjentää pankkitilimme tai pilata erittäin, erittäin luottamuksellisia tietoja. CIA on äskettäin osoittanut, ettei kukaan meistä ole täysin suojattu hakkerointihyökkäyksiltä. Joten tämä meidän on tehtävä parhaan mahdollisen suojan saamiseksi. Riippumatta siitä, käytätkö iPhonea, iPadia tai Androidia, tässä on 8 tapaa suojata älypuhelimesi.


7 tapaa älypuhelimesi hakkerointiin ja tietojen pitäminen turvassa

7 tapaa älypuhelimesi hakkerointiin & Pidä tietosi turvassa

Älypuhelimen hakkerointi

Päivitä ohjelmisto jatkuvasti & firmware

Seuraa kaikkia ohjelmistopäivityksiä ja asenna ne vastaavasti sekä älypuhelimeen että tietokoneeseen. Päivittäminen tuo tietysti häiritseviä muutoksia tietokoneen käyttöliittymään, johon olet tottunut. Mutta päivätty ohjelmisto on juuri mitä hakkerit etsivät ja rakastavat. Joten päivittäminen ei avaa heille porsaanreikiä. Varmista, että käyttämäsi päivitykset ovat peräisin virallisista lähteistä.

Älä myöskään käytä epävirallisia työkaluja puhelimen “juurtumiseen” (iOS kutsuu sitä “jailbreaking”), ellet ole täysin varma toiminnastasi. Tekniset suojaimet voidaan tunkeutua juurtuneisiin puhelimiin, ja luottamuksellisten tietojen nukahtaminen on helppoa.

Valitse sovelluksesi huolellisesti

Kun asennat älypuhelinsovellusta, saatat joutua myöntämään sille luvan käyttää tiedostoja, kameraa tai salakuuntelua mikrofonilla. Joten miettiä ennen kuin sanot kyllä, koska näitä voidaan käyttää väärin. Tämä pätee erityisesti Android-käyttäjiin, koska sen sovellusten tarkistusprosessi on melko lievä verrattuna Applen sovelluksiin. Lisäksi kun Android antaa sinun asentaa myös kolmansien osapuolten tarjoamia sovelluksia, se luo oven myös roistoille sovelluksille tunkeutuaksesi puhelimeesi. Älä siis asenna mitään tuntemattomilta verkkosivustoilta.

Tee vaikeaksi tunkeilijoiden pääsy tunkeutumaan

Kuka tahansa puhelimesi varastaminen aiheuttaa todennäköisesti suuria ongelmia. Joten pidä se lukittuna, kun et käytä sitä. Syvällinen uutinen on, että sekä iOS että Android ovat lukittavissa 6-numeroisen koodin kautta. Vaihtoehtoisesti vaihtoehdot, kuten kasvojentunnistus tai sormenjäljet voitaisiin käyttää luottamuksellisten tietojen suojaamiseen. Ole varovainen myös älykkään lukituksen avausvaihtoehdoissa, jotka avaavat puhelimen automaattisesti, kun olet joko kotona tai kun älykello on lähellä. Näiden avulla varas voi kokonaan ohittaa henkilökohtaisen lukituskoodisi.

Suorita seurantaa koskevia säännöksiä & Lukitse puhelin

Vaikka sitä kutsutaan negatiiviseksi ajatteluksi, sinun on oltava käytännöllistä ja muistettava aina, että puhelimesi varastetaan kaikin mahdollisin tavoin. Samanaikaisesti sinun on varmistettava, että siihen tallennetut tiedot ovat turvallisia riippumatta siitä, mitä. Joillakin edistyneillä puhelimilla on tämä houkutteleva ominaisuus, jonka avulla kaikki tiedot poistetaan automaattisesti sen jälkeen, kun varas on tehnyt parin epäonnistuneen ja väärän yrityksen salasanalla..

Toinen sekä Googlen että Applen tarjoama sterling-palvelu on ”löydä laitteeni”. Tämä voi löytää varastetun puhelimesi kartalta samalla, kun se lukitsee tai poistaa sen tiedot etäyhteydessä. Apple-käyttäjänä voit käyttää tätä iCloud-verkkosivuston kautta. Voit ottaa tämän palvelun käyttöön puhelimellasi siirtymällä kohtaan Asetukset > iCloud > Löydä iPhoneni. Google.com/android/devicemanager on tunnus, jolla Android-asiakkaat voivat käyttää tätä palvelua.

Älä holhota automaattisen kirjautumisen ominaisuuksia

Automaattinen sisäänkirjautuminen on varmasti kätevä ominaisuus, koska virtuaaliset näppäimistöt tekevät salasanan kirjoittamisesta tehtävän. Se myös ilmaisee vaaran hakkereina, jotta he voivat käyttää kaikkia luottamuksellisia online-tiliäsi, vain avata selaimesi. Siksi älä käytä puhelimesi automaattisen kirjautumisen ominaisuuksia. Jos lainkaan teet, käytä salasanan hallintaan sovellusta, joka määrää, että syötät säännöllisesti pääsalasanan uudelleen.
Älä myöskään käytä samaa salasanaa useammassa kuin yhdessä palvelussa tai sovelluksessa, koska jos kyseinen salasana tunnistetaan, sitä voidaan käyttää kaikkiin yksityisiin tietoihisi. Tätä voidaan soveltaa myös silloin, kun olet täysin varovainen älypuhelimen tietoturvan pitämisessä etusijalla, sillä hakkerit tunkeutuvat verkkopalveluihin säännöllisesti piilottaakseen käyttäjän valtuudet, jotka sitten kokeillaan muilla eri sivustoilla. Voit luoda vahvoja satunnaissalasanoja sekunneissa tällä hyödyllisellä työkalulla.

Pidä yksittäiset sovellukset lukittuna

Vahva salasana tai koodi voi estää varkaita pääsemästä siihen, mutta jos puhelin varastaisiin fyysisesti, mitä sitten teet? Androidin etuna on, että yksittäiset sovellukset voidaan lukita. Näin varmistetaan, että vaikka varas menisikin lukitusnäytön ohi, hän ei pääse pankkisovellukseen tai sähköpostiosoitteesi antamatta toista salasanaa..

Android-käyttöjärjestelmässä ei ole tätä ominaisuutta, mutta käytettävissä on melko monia ilmaisia ​​sovelluksia, jotka tarjoavat sen. AVG AntiVirus Free on yksi tällainen sovellus. iOS-käyttäjät eivät kuitenkaan voi lukita yksittäisiä sovelluksia suoraan, mutta voivat käyttää kansiolukkoa – saatavana ilmaiseksi App Storesta -, joka voi suojata kansioihin ja asiakirjoihin salasanasuojausta ja vähentää siten huomattavasti luottamuksellisten tietojen määrää, johon cybercriminal.

Käytä VPN: tä

VPN tarkoittaa virtuaalista yksityistä verkkoa. Yhdistäminen VPN-palvelimeen antaa sinun salata kaiken Internet-liikenteen suojaamalla arkaluontoisia tietojasi prosessin mahdollisilta hakkereilta ja salakuuntelijoilta. VPN: n käyttö on erittäin tärkeää, jos muodostat yhteyden usein julkisiin WiFi-yhteyspisteisiin ravintoloissa, kahviloissa, lentokentillä, kouluissa tai sairaaloissa. Nämä ilmaiset WiFi-yhteyspisteet ovat erityisen alttiita tietoverkkorikollisille hyökkäyksille. Voit helposti ladata ja asentaa VPN-sovelluksen iOS- tai Android-laitteellesi. Tutustu tämän vuoden kattavaan katsaukseen vuoden 2017 parhaisiin VPN-palveluihin.

Älypuhelimen hakkerointi – yhteenveto

Aika, jonka vietimme Internetissä älypuhelimillamme, kasvaa jatkuvasti. Lähetetäänkö sähköpostia, tarkistetaan sosiaalisen median tilimme tai pankkisaldomme tai tehdään online-ostoksia. Suurin osa ihmisistä ei valitettavasti ole ryhtynyt tarvittaviin toimenpiteisiin tietonsa suojelemiseksi puhelimia käytettäessä joko laiskuuden tai tietämättömyyden takia. Älä aseta arkaluontoisia tietojasi vaaraan. Hakkeroiva älypuhelimesi käyttämällä yllä suosittelemiasi temppuja ja vinkkejä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map