8 helppoa vaihetta suojata iPhone hakkereilta

Sosiaalisen median tiliesi tarkistamisesta online-ostosten tekemiseen luotamme älypuhelimiemme paljon arkaluonteisia, yksityisiä tietoja. Siksi on äärimmäisen tärkeää ryhtyä lisätoimenpiteisiin pitämään iPhone tai iPad turvassa. Uusin ohjelmistopäivitys Applen laitekäyttäjillemme on paljon varastossa niille, jotka ovat tietoisia yksityisyydestään. iOS 10.3.1 sisältää joitain näppärästä pienestä ominaisuudesta, joka parantaa tietoturvaa monin tavoin kuin edeltäjänsä iOS 9 pystyy. Aion näyttää sinulle useita tapoja, joilla voit hyödyntää näitä ominaisuuksia ja pitää puhelimesi turvassa. Katsotaanpa kuinka voit suojata iPhonesi hakkereilta.


7 helppoa vaihetta suojata iPhone hakkereilta

7 helppoa vaihetta suojata iPhone hakkereilta

Kuinka suojata iPhone hakkereilta – 8 vaihetta

Aloitetaan tämä siitä, minkä tavallisimmat käyttäjät ainakin tiedetään tekevän.

Vaihe 1: Käytä VPN: ää

Lopuksi voit lisätä ylimääräisen tietosuoja- ja suojakerroksen iPhonellesi ottamalla käyttöön VPN-ominaisuuden. Yhdistämällä VPN-palvelimeen salaat tehokkaasti kaiken liikenteen, joten potentiaaliset salakuuntelijat ovat lähes mahdotonta vakoilla verkossa tekemistäsi..

Voit määrittää VPN-yhteyden manuaalisesti siirtymällä kohtaan asetukset -> yleinen -> VPN. Vaihtoehtoisesti voit ladata ja asentaa VPN-sovelluksen App Storesta. Tämä tekee koko VPN: n asennuksesta paljon helpompaa. Muista, että sinun on ensin kirjauduttava sisään VPN-palveluntarjoajan kanssa. Erityisesti ExpressVPN: ssä on VPN-sovellus, joka toimii erinomaisesti kaikissa iOS-laitteissa. Tässä ovat parhaat VPN-palvelut iPhonelle ja iPadille vuodesta 2018.

Vaihe 2: Salaa iPhone

Tyypillisin toimenpide, jonka voit suojata kaikki iPhoneesi tallennetut tiedot, on salata se joko sormenjäljen tai salasanan avulla. Voit tehdä tämän siirtymällä kohtaan Asetukset, kosketa tunnusta sitten tunnussana ja sen määrittäminen, mikä turvallisuustoimenpide mielestäsi olisi parhaiten sopiva.

Tässä on muutamia vinkkejä, joihin voit luottaa:

 • Aseta iPhone lukitsemaan itsensä automaattisesti, jos se on tyhjäkäynnillä välillä 30 sekuntia että 5 minuuttia mutta älä aseta sitä Ei milloinkaan.
 • Siirry salasanasi Mukautettu aakkosnumeerinen koodi tai Muokattu numeerinen koodi, unohtaa 4-numeroinen numeerinen koodi
 • Aktivoida Poista tiedot jotta puhelimesi voi poistaa kaiken automaattisesti 10 epäonnistuneen salasanan yrittämisen jälkeen.
 • Varmuuskopioi laite iTunesin avulla iCloudin sijasta, koska iTunesissa varmuuskopio on salattu.
 • Käytä Touch ID -sovellusta iPhonen lukituksen avaamiseen vain Apple Pay-, App Store-, iTunes- tai muiden sovellusten kanssa.

Vaihe 3: Käytä kaksikerroista todennusta

On tärkeää, että Apple ID on turvattu, jotta hakkerit ja roskapostittajat eivät pysty helposti ohittamaan sitä. Voit tehdä sen Apple.com verkkosivusto.

 • Varmista, että tarvitset salasanan myös muihin ostoksiin, jotka tehdään iOS- ja Mac-laitteillasi.

Vaihe 4: Ota Find My iPhone käyttöön

Jos laite koskaan varastetaan, Löydä iPhoneni ominaisuus alla Asetukset, iCloud voi säästää paljon turhautumista yritettäessä sitä noutaa. Sinun asetukset, ota käyttöön Lähetä viimeinen sijainti joten kun akku on kriittisesti alhainen, se lähettää viimeisimmän sijaintinsa Applelle.

Vaihe 5: Lukitusnäytössä näkyvien tietojen rajoitukset

iOS 10: n avulla tällainen valtava joukko tietoja saadaan näkyviin aloitusruudullesi. Tämä voi olla vaarallista, jos puhelin sattuu joutumaan väärään käsiin. Näytettyjen tietojen määrää voidaan hallita siirtymällä kohtaan Asetukset, kosketa tunnusta & tunnussana ja poistamalla käytöstä minkä tahansa sovelluksen, jonka luulet olevan informaation, joka on todella näkemisen arvoinen yhdellä silmäyksellä.

 • Ensimmäinen askel olisi tietysti poistaa Kotihallinta lukitusruudulta.
 • Kun päätät, minkä sovelluksen ilmoitukset näytetään, Esikatselut viestintä- ja sähköpostiohjelmasi tulee olla luettelon yläosassa, jotta tekstit eivät näy ruudulla.
 • Jos et löydä tarvitsemasi mukautettavaa sivusta asetukset välilehti, siirry takaisin aloitusnäyttöön, pyyhkäise alas ja sitten oikealle katsoaksesi widgettejäsi. Vieritä alaspäin, kunnes löydät Muokata -painike, jota käytät näytön mukauttamiseen.
 • Viimeinen lisätoimenpide olisi käytöstä poistaminen Nosta heräämiseen jotta ihmiset eivät pysty vain nostamaan puhelintasi ja tarkastelemaan kaikkia henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Vaihe 6: Estä kolmansia osapuolia seuraamasta sinua

Kolmannen osapuolen sovellukset voivat seurata sinua tai käyttöäsi mainosten kautta, ja tämä voi olla vaarallinen, jos joillakin heistä on haittaohjelmia. Poista tämä käytöstä siirtymällä kohtaan asetukset, sitten yksityisyys, sitten Mainonta ja ota käyttöön Rajoita mainosten seurantaa. Näpäytä Nollaa mainostunniste joten mikään mainos ei pysty jäljittämään sinua.

 • Selaa verkkoa aina inkognito-tilassa. Voit tehdä tämän asettamalla yksityinen sivusi vaihtokuvakkeessa Safari selain.
 • Tutustu tietoihin, joita Apple on käyttänyt mainosten ohjaamiseen sinulle Näytä mainostiedotn.

Vaihe 7: Rajoita pääsy tietoihin

Viimeisenä turvakeinona voit määrittää puhelimesi poistamaan viestitietueet tietyn ajan kuluttua. Voit tehdä tämän siirtymällä kohtaan Asetukset, viestit, sitten Pidä viestit ja aseta ne vanhenemaan noin 30 päivän kuluttua. Sama voi koskea sinun Ääniviestit; Jos poistat ne kaksi minuuttia kuuntelun jälkeen, et tee sinulle mitään vahinkoa.

Vaihe 8: Ota sijaintitietosi hallintaan

Apple antaa sinun hallita sijaintitietojasi Sijaintipalvelu asettamalla alle yksityisyys. Voit määrätä sovellusten koskaan seuraamaan sinua tai tekemään sen vain käyttäessäsi sovellusta. Antaa heidän seurata sinua taustalla voi olla vaarallista, joten suosittelemme, että et tee sitä.

 • alkaen Sijaintipalvelu, Poista käytöstä Usein sijainnit alla Järjestelmäpalvelut estääksesi puhelinta tarjoamasta sijaintiin liittyviä tietoja sovelluksissa.
 • teidän yksityisyys -ruudulla voit myös rajoittaa sitä, minkä tyyppisiä tietoja jaat sovellustesi kanssa.

Kuinka suojata iPhonesi hakkereilta – johtopäätös

Apple on tunnettu siitä, että heidän käyttäjiensä tietoturva on prioriteettien kärjessä aina, kun he rakentavat ohjelmistonsa uuden version päivitystä varten. iOS 10.3.1 kuljettaa ja osoittaa edelleen omenan tätä kunnioitettua perintöä, ja jokaisen julkaisun myötä suojausominaisuudet paranevat. Jos olet iPhonen omistaja, joka on edelleen kiinni edellisestä iOS-versiostaan, olet juuri lukenut joukon syitä, miksi iOS 10.3.1 tekisi sinulle niin paljon paremman.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map